Το ξέρατε ότι tsuki σημαίνει φεγγάρι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 2 από 6
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Δημοσκοπήσεις    Kenshiro Vs Son Goku




Ποίος πιστεύετε θα νικήσει τον άλλον και γιατί ?

Kenshiro
41%
 41%  [ 17 ]
Son Goku
58%
 58%  [ 24 ]

Σύνολο Ψήφων : 41


Napster
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 17, 2009 10:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 17 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Kenshiro χαλαρα...


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Napster στις Δευ Ιούν 08, 2009 1:52 am, 1 φορά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Phantom Duck
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 17, 2009 11:30 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 16 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 1106 Τόπος: Λιμνούπολη Τώρα Βλέπω: , τώρα δεν βλέπω
Αντικειμενικά, ο Goku πετάει ένα Κάμε χάμε και εκτός από τον Kenshiro διαλάει και όλη την υπόλοιπη γη. Άμα λάχει μπορεί να διαλύσει και κάνα γειτονικό πλανήτη. Επίσης, εκτός του ότι ο Kenshiro δεν μπορεί να πιάσει τον Goku λόγω ταχύτητας και της ικανότητάς του να πετάει, δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα pressure points του μιας και είναι εξωγήινος.

Υποκειμενικά όμως ψηφίζω Kenshiro επειδή είναι καλύτερος χαρακτήρας/πρωταγωνιστής, και επειδή όπως είναι λογικό θα πάρει λιγότερες ψήφους μιας και η σειρά δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα και δεν είναι γνωστή παρά μόνο σε όσους έχουν ψαχτεί λίγο παραπάνω.

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Z.E.D
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 17, 2009 11:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: larissa
Vetus έγραψε:
Eκ πρωτης σκεψεως θα 'λεγε κανεις οτι νικητης ειναι ο Goku. Αλλα υστερα απο μια πιο προσεγμενη σκεψη νικητης βγαινει ο Kenshiro. Και θα σας πω αναλυτικα το γιατι:

O Goku για να καταφερει να χρησιμοποιησει φονικες τεχνικες που διαλυουν ολοκληρο πλανητη οπως το Spirit Ball θα πρεπει πρωτα να αποδυναμωσει τον αντιπαλο του σε μαχη σωμα με σωμα. Δεν μπορει να χρησιμοποιησει με την πρωτη τετοιες τεχνικες (ακομα και το Kame hame ha) οταν ο αντιπαλος την αποφευγει μ' ευκολια. Και στην μαχη σωμα με σωμα ο Kenshiro κανει την διαφορα κι απο θεμα αντοχης κι απο θεμας τεχνικων οπου πιεζοντας τα καταλληλα σημεια στο σωμα οποιοδηποτε αντιπαλου ο θανατος ειναι γρηγορος κι ακαριαιος. Φυσικα, στο Hokuto no Ken οταν οι αντιπαλοι εχουν μαθει πως να αντιστεκονται στην τεχνικη αυτη η γνωριζουν τεχνικες ανωτερες του Hokuto Shinken τοτε λογικο ειναι ο Kenshiro να παιδευτει αρκετα μεχρι να τους νικησει. Αλλα χρησιμοποιοντας την σε χαρακτηρες του Dragonball δεν θα υπηρχε προβλημα.

Γι' αυτο Goku...εισαι ηδη νεκρος!

Σημειωση: O Κenshiro δεν χρειαζεται μαγικα φασολια για ν' αναπληρωσει τις δυναμεις του, ουτε Dragonballs για ν' αναστηθει. Να αλλοι δυο λογοι που ο Kenshiro υπερισχυει. Μπουχαχαχα!

DjDragon έγραψε:

Kenshiro

Ένας μάστορας των πολεμικών τέχνων, ικανός διάδοχος της Γροθιάς του Βόρειου Άστρου.

Διορθωση: η τεχνικη που χρησιμοποιει λεγεται Hokuto Shinken που μεταφραζεται στα αγγλικα ως Divine Fist of the Big Dipper. Αλλα στην αμερικανικη εκδοση της σειρας την ονομασανε Divine Fist of the North Star, εξου κι ο αμερικανικος τιτλος της σειρας: Fist of the North Star. Κατα τους οπαδους της σειρας η μετονομασια αυτη ειναι τελειως λαθος.

Κι αν θες να μεταφρασεις το Fist of the North Star στα ελληνικα τοτε η σωστη ονομασια του (που χρησιμοποιησαν και στην live action ταινια που προβληθηκε και στην ελληνικη τηλεοραση) ειναι Η Γροθα του Πολικου Αστερα. Γ Γροθια του Βορειου Αστρου περα απο λαθος ακουγεται και τελειως ηλιθιο.

DjDragon έγραψε:

Kenshiro

σκοτώνει στο λεπτό οποιονδήποτε θεωρεί κακό άνθρωπο. Οι πολεμικές τέχνες, που κάνει, είναι κοντά στο Kung Fu και το Karate για φανταστικές τέχνες.

Για πιο ακριβης και λεπτομερης περιγραφη του Hokuto Shinken: http://en.wikipedia.org/wiki/Hokuto_Shinken

ondb έγραψε:
ποτε δεν προκειται να υπαρξει δυνατοτερος απο τον goku μην το ψαχνεις αδικα πεδευεσαι

Spoiler για Diebuster:
Spoiler:
Να δω αν θα 'λεγες τα ιδια οταν θα παλευε με την Nono οταν εχει μεταμορφωθει σε Diebuster οπου ειναι ικανη να διαλυσει ολοκληρους γαλαξιες στην στιγμη για την πλακα. Cool



Φιλε μου συγνωμη αλλα εισαι πολυ λαθος...

Σκεψου μονο οτι ο goku πεταει και ειναι εξωγηινος, αρα δεν ξερουμε αν τα χτηπηματα του αλλου εχουν αποτελεσματα επανω...

_________________
Έτσι που λέτε φιλαράκια μου!
MONSTERS
HISTORY MAKERS-1-

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
utsutsu
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 12:55 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 29 Φεβ 04 Δημοσιεύσεις: 1762 Τόπος: Αθήνα
Goku enoite. An k ipostiriktis tou vegeta, den iparhi anotero on-fighter apo ton Goku. Ton ehi ton Kenshiro k nomizo pos ine anisi mahi.

o monos pou mpori na nikisi ton Goku ine o Norris, kanenas allos!

_________________
https://soundcloud.com/pressure-spirals/tracks
https://www.pressure-spirals.club/
http://pressuridion.blogspot.com/

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Monkey D Luffy
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 1:18 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
VIP .::. Podcaster
Mugiwara Kaizoku

Συμμετέχει από: 27 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 1745 Τόπος: Πισω στην Ελλαδα....I wanna go to Tokyo agaiiiiiin!!! Τώρα Βλέπω: το site του topatzi!
Z.E.D έγραψε:

Αν ο SON GOKU απογηωθει, και χτηπαει τον αλλο αν απο τον αερα, τι θα του κανει ο αλλος?!?!
Αμα το θετεις ετσι τοτε δεν υπαρχει λογος να υπαρχει αυτο το thread,πολυ απλα.Και αμα το εκανε αυτο ο Son Goku,1oν θα ηταν αδικια και 2ον θα ηταν πολλη τσατσος γιατι μαχη σωμα με σωμα υποτιθεται,νομιζεις ο Goku ειναι τοσο στον κοσμο του και να χασει καθε ιχνος σεβασμου προς τον αντιπαλο...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimitrisss86
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 1:32 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 19 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: karditsa Τώρα Βλέπω: naruto shipuuden ,death note kai alla
ρε δεν γίνετε να φτάσεις την ταχύτητα του σονγκοκου τον είδα τον τυπα αυτόν παιδιά είναι αδύνατο να τον νικησει εδω μιλάμε για ταχύτητες που για να της αντιληφθείς πρέπει να νιώσεις το ενεργειακό του πεδίο του άλλου όχι με τα μάτια...

_________________
lalala
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 1:34 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Bασικη προυποθεση πριν συγκρινει καποιος χαρακτηρες απο δυο διαφορετικα anime ειναι να 'χει δει και τα δυο anime απο την αρχη μεχρι το τελος. Ειδαλλως, τα επιχειρηματα του δεν θα 'χουν βαση. Δυστυχως, οι περισσοτεροι εδω περα δεν εχουν δει Hokuto no Ken, οποτε λογικο ειναι ν' αποθεωνουν το Dragonball με τ' οποιο εχουν μεγαλωσει κι αποδοκιμαζοντας ο,τιδηποτε τι τους ειναι αγνωστο. Μεγα λαθος.

dimitrisss86 έγραψε:
ρε συς σοβαρευτείτε λίγο πια ταχύτητα είναι γρηγορότερη από τον την ταχύτητα που έχει ο γκοκου δλδ πιο παράδειγμα να αναφέρω και δεν θα μιλήσω για σουπερ σαγιαν όταν έφτασε πρώτη φορά στον ναμεκ και πάλεψε με την ομάδα γκινεου και είχε παλέψει με τους δυο που είχαν και καλά απίστευτη ταχύτητα ο γκοκυ κινούνταν τόσο γρήγορα που δεν φαίνονταν ότι κινούνταν γιατί το μάτι δεν προλάβαινε να πιάσει την κίνηση του χωρίς να είναι σουπερ σαγιαν όλα αυτά επίσης τι σχέση έχουν τα μαγικά φασολιά και οι dragonballs και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τσιρμπολ με ένα καιο κεν ο άλλος που δεν τον ξερω καν πως τον λένε είναι άπλα νεκρός και χωρίς να είναι καν σουπερ σαγιαν οτι τεχνικές και να χρησιμοποιήσει είναι άπλα useless είναι κουφό να συγκρίσεις ιδικά την δύναμη του σογοκου με οποιονδήποτε άλλο...δλδ τι να πρωτοθυμηθώ άπλα δεν γίνετε να τα συγκρίσεις... ο freezer είχε ανοιγοκλείσει τα ΒΛΈΦΑΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΏΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ ΈΝΑ ΒΟΥΝΌ ο σογκοκου άπλα γίνετε απίστευτα δυνατότερος στα μετέπειτα επεισόδια... πως γίνετε να τον ακουμπήσει ο άλλος ο τυπάς που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεν καταλαβαίνω γιατί ο σογκοκου δεν είναι καλός σε μάχη σώμα με σώμα ?vetus συγνωμη που θα στο πω άλλα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...

Με το ν' αναφερεις μοναχα σκηνικα απο το Dragonball δεν προκειται να πεισεις για την υπεροχη του Goku εναντι του Kenshiro. Και με το ν' αναφερεις οτι το Hokuto no Ken δεν το γνωριζουν τοσο πολλοι στην Ελλαδα (η οπως λες εσυ "Που δεν τον ξερει η μανα του") δεν προκειται να του μειωσεις την αξια του, ποσο μαλιστα απο την στιγμη που αποτελει απο τα πιο ιστορικα anime που αφησε μπολικες επιρροες σε μετεπειτα anime και videogames μεταξυ των οποιων και στο Dragonball (που βγηκε πιο μετα απο το Hokuto no Ken). Koινως; Το Hokuto no Ken εκανε την αρχη κι οχι το Dragonball. Kι αφου δεν εχεις δει καθολου Hokuto no Ken (και με το να δεις μερικες σκηνες μοναχα στο YouTube δεν μπορεις να εκφερεις ολοκληρωμενη αποψη) δεν εισαι σε θεση να κανεις συγκριση περιοπης, απλα το μονο που καταφερνεις ειναι να τονισεις τον φανμποισμο σου.

dimitrisss86 έγραψε:
εντομεταξη ειδα ένα κομμάτι από ένα επεισόδιο του τυπά αυτού και μου θύμισε όταν πάλευε ο γκοκου μικρός και έκανε τα χεράκια έτσι τατατατατατατατα αχαχαχαχαχαχ και φερόντουσαν σαν να είχε 4-5 χέρια έλεος ρε σεις

Χα! Μονος σου απεδειξες τωρα οτι το Dragonball εχει παρει απο Hokuto no Ken (που εχει βγει πιο πριν απο το Dragonball). Kαι σημειωση: Ο Goku παλευε ετσι και μεγαλος, οποτε μην λεμε οτι θελουμε.

Z.E.D έγραψε:
Α!!!! Τωρα που ειδα και την ουρα....Αν κατα τυχη ο goku δει την πανσελινο και γινει o τεραστιος πηθικος (ανωτατο επιπεδο των saiyan αν δεν κανω λαθος) ο κυριος πως τον λενε θα του κλασει τα τρ...

Ο Kenshiro εχει βαλει κατω ενας τερας εξισου τεραστιο με τον Goku-πηθικο και χωρις να 'χει αδυναμο σημειο οπως ο Goku που εχει την ουρα του. Κοινως, αν δεν ξερεις μην μιλας. Δες πρωτα Hokuto no Ken και μετα ελα να κανεις συγκριση.

Z.E.D έγραψε:
Σκεψου μονο οτι ο goku πεταει και ειναι εξωγηινος, αρα δεν ξερουμε αν τα χτηπηματα του αλλου εχουν αποτελεσματα επανω...

Με συγχωρεις, αλλα δεν το βρισκεις κουτο να επαναλβανεις επιχειρημα αλλου ατομου (συγκεκριμενα, του Phantom Duck) ;

Oσο αφορα το θεμα εξωγηινος, ο Goku δεν ηταν που παραλιγο να πεθανει απο γηινους οπως τον Tao Pai Pai; Eξωγηινος ειναι, οχι Θεος! Κι οι εξωγηινοι στο συμπαν του Dragonball ακομα κι αν εχουν υπερφυσικες δυναμεις ικανες να διαλυσουν πλανητες για την πλακα εχουν φυσιολογικη σωματικη υποσταση (ειτε με βαση το ανθρωπινο σωμα οπως οι Sayan η με βαση το σωμα ενος ζωου οπως οι κατοικοι του πλανητη Ναμεκ που οταν π.χ. τους κοψεις τα χερια αναπαρονται οπως η κομενη ουρα της σαυρας). Πραγμα που σημαινει οτι εχουν μια καρδια αντι για πεντε, δεν κατουρανε απο τα δακτυλα, δεν εχουν το σηκωτι στο κεφαλι τους...

utsutsu έγραψε:
o monos pou mpori na nikisi ton Goku ine o Norris, kanenas allos!

ο Kenshiro αποτελει συνδυασμο Chuck Norris, Bruce Lee και Ιησου Χριστου, οποτε σαν να λες οτι ο Kenshiro νικαει τον Goku με ευκολια. Lol.

Z.E.D έγραψε:
Αν ο SON GOKU απογηωθει, και χτηπαει τον αλλο αν απο τον αερα, τι θα του κανει ο αλλος?!?!

Θα παρει ελικοπτερο σαν τον Παλιοκωστα (αντε μωρε πατριδα)??

Kαι νομιζεις οτι χτυπωντας τον απο τον αερα θα κανει την διαφορα; Με πανισχυρο ατομο εχει να κανει, οχι με κοινους θνητους.

dimitrisss86 έγραψε:
ρε δεν γίνετε να φτάσεις την ταχύτητα του σονγκοκου τον είδα τον τυπα αυτόν παιδιά είναι αδύνατο να τον νικησει εδω μιλάμε για ταχύτητες που για να της αντιληφθείς πρέπει να νιώσεις το ενεργειακό του πεδίο του άλλου όχι με τα μάτια...

Ε, λοιπον, μαθε οτι o Κenshiro ειναι σε θεση ν' αντιληφθει το ενεργειακο του πεδιο. Να προσθεσω κι ενα επιχειρημα: η αυρα του Kenshiro ειναι ικανη να κανει ακομα και τον πιο γεματο αυτοπεποιθεση αντιπαλο να τρεμει απο δεος. Κι οταν χασεις την αυτοπεποιθεση σου δεν μπορεις να αποδοσεις στο μεγιστο. Κι ο Goku δεν ειναι απο τα ατομα που δεν θα τρομαξουν απο την δυναμη ενος αντιπαλου (θυμηθειτε απλα ποσο επεσε η αυτοπεποιθεση του οταν αντιμετωπισε για πρωτη φορα τον Vegeta).
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimitrisss86
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 2:14 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 19 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: karditsa Τώρα Βλέπω: naruto shipuuden ,death note kai alla
μπορεί να έπεσε άλλα δεν έτρεμε σαν το ψάρι τον αντιμετώπισε και για κάτσε λίγο το dragonball το 1986 βγήκε πρώτη φορά στην γιαπωνέζικη αγορά και με αυτό που είπες για τον ιησου ( είναι κατά τις βίας ακόμα και αν έχεις δίκιο όποτε δεν μπορείς να συγκινήσεις κάτι τετιο και κάτι άλλο δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι μπορεί να νικήσει κάποιος κάποιον όταν είναι εξίσου καλός στις πολεμικές τέχνες και επιπρόσθετος μπορεί να κινητέ με απίστευτη ταχύτητα έχοντας 40 τόνους σε κάθε άκρο του σώματος του ελπίζω να θυμάσαι της προπονήσεις που έχει κανει ο σογκοκου όσον άφορα την ποιότητα του θέματος που εχει ως κινούμενο σχέδιο το dragonball και το Hokuto no Ken ειναι άλλη θεματική ενότητα

_________________
lalala
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Z.E.D
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 2:24 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: larissa
Monkey D Luffy έγραψε:
Z.E.D έγραψε:

Αν ο SON GOKU απογηωθει, και χτηπαει τον αλλο αν απο τον αερα, τι θα του κανει ο αλλος?!?!
Αμα το θετεις ετσι τοτε δεν υπαρχει λογος να υπαρχει αυτο το thread,πολυ απλα.Και αμα το εκανε αυτο ο Son Goku,1oν θα ηταν αδικια και 2ον θα ηταν πολλη τσατσος γιατι μαχη σωμα με σωμα υποτιθεται,νομιζεις ο Goku ειναι τοσο στον κοσμο του και να χασει καθε ιχνος σεβασμου προς τον αντιπαλο...



Ωραια τοτε και ο αλλος να μην κανει ολες τις κινησεις του και να βαραει σαν βλακας...Αν το θετεις ετσι...

Αφου ο GOKU εχει αυτη την δυναμη γιατι να μην την εκμεταλευτει??οσο για σεβασμο... αν ο αλλος σεβοτανε τον εαυτο του δεν θα τα εβαζε ποτε με τον GOKU...

_________________
Έτσι που λέτε φιλαράκια μου!
MONSTERS
HISTORY MAKERS-1-

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Z.E.D
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 2:33 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: larissa
Vetus έγραψε:
Bασικη προυποθεση πριν συγκρινει καποιος χαρακτηρες απο δυο διαφορετικα anime ειναι να 'χει δει και τα δυο anime απο την αρχη μεχρι το τελος. Ειδαλλως, τα επιχειρηματα του δεν θα 'χουν βαση. Δυστυχως, οι περισσοτεροι εδω περα δεν εχουν δει Hokuto no Ken, οποτε λογικο ειναι ν' αποθεωνουν το Dragonball με τ' οποιο εχουν μεγαλωσει κι αποδοκιμαζοντας ο,τιδηποτε τι τους ειναι αγνωστο. Μεγα λαθος.

dimitrisss86 έγραψε:
ρε συς σοβαρευτείτε λίγο πια ταχύτητα είναι γρηγορότερη από τον την ταχύτητα που έχει ο γκοκου δλδ πιο παράδειγμα να αναφέρω και δεν θα μιλήσω για σουπερ σαγιαν όταν έφτασε πρώτη φορά στον ναμεκ και πάλεψε με την ομάδα γκινεου και είχε παλέψει με τους δυο που είχαν και καλά απίστευτη ταχύτητα ο γκοκυ κινούνταν τόσο γρήγορα που δεν φαίνονταν ότι κινούνταν γιατί το μάτι δεν προλάβαινε να πιάσει την κίνηση του χωρίς να είναι σουπερ σαγιαν όλα αυτά επίσης τι σχέση έχουν τα μαγικά φασολιά και οι dragonballs και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τσιρμπολ με ένα καιο κεν ο άλλος που δεν τον ξερω καν πως τον λένε είναι άπλα νεκρός και χωρίς να είναι καν σουπερ σαγιαν οτι τεχνικές και να χρησιμοποιήσει είναι άπλα useless είναι κουφό να συγκρίσεις ιδικά την δύναμη του σογοκου με οποιονδήποτε άλλο...δλδ τι να πρωτοθυμηθώ άπλα δεν γίνετε να τα συγκρίσεις... ο freezer είχε ανοιγοκλείσει τα ΒΛΈΦΑΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΏΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ ΈΝΑ ΒΟΥΝΌ ο σογκοκου άπλα γίνετε απίστευτα δυνατότερος στα μετέπειτα επεισόδια... πως γίνετε να τον ακουμπήσει ο άλλος ο τυπάς που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεν καταλαβαίνω γιατί ο σογκοκου δεν είναι καλός σε μάχη σώμα με σώμα ?vetus συγνωμη που θα στο πω άλλα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...

Με το ν' αναφερεις μοναχα σκηνικα απο το Dragonball δεν προκειται να πεισεις για την υπεροχη του Goku εναντι του Kenshiro. Και με το ν' αναφερεις οτι το Hokuto no Ken δεν το γνωριζουν τοσο πολλοι στην Ελλαδα (η οπως λες εσυ "Που δεν τον ξερει η μανα του") δεν προκειται να του μειωσεις την αξια του, ποσο μαλιστα απο την στιγμη που αποτελει απο τα πιο ιστορικα anime που αφησε μπολικες επιρροες σε μετεπειτα anime και videogames μεταξυ των οποιων και στο Dragonball (που βγηκε πιο μετα απο το Hokuto no Ken). Koινως; Το Hokuto no Ken εκανε την αρχη κι οχι το Dragonball. Kι αφου δεν εχεις δει καθολου Hokuto no Ken (και με το να δεις μερικες σκηνες μοναχα στο YouTube δεν μπορεις να εκφερεις ολοκληρωμενη αποψη) δεν εισαι σε θεση να κανεις συγκριση περιοπης, απλα το μονο που καταφερνεις ειναι να τονισεις τον φανμποισμο σου.

dimitrisss86 έγραψε:
εντομεταξη ειδα ένα κομμάτι από ένα επεισόδιο του τυπά αυτού και μου θύμισε όταν πάλευε ο γκοκου μικρός και έκανε τα χεράκια έτσι τατατατατατατατα αχαχαχαχαχαχ και φερόντουσαν σαν να είχε 4-5 χέρια έλεος ρε σεις

Χα! Μονος σου απεδειξες τωρα οτι το Dragonball εχει παρει απο Hokuto no Ken (που εχει βγει πιο πριν απο το Dragonball). Kαι σημειωση: Ο Goku παλευε ετσι και μεγαλος, οποτε μην λεμε οτι θελουμε.

Z.E.D έγραψε:
Α!!!! Τωρα που ειδα και την ουρα....Αν κατα τυχη ο goku δει την πανσελινο και γινει o τεραστιος πηθικος (ανωτατο επιπεδο των saiyan αν δεν κανω λαθος) ο κυριος πως τον λενε θα του κλασει τα τρ...

Ο Kenshiro εχει βαλει κατω ενας τερας εξισου τεραστιο με τον Goku-πηθικο και χωρις να 'χει αδυναμο σημειο οπως ο Goku που εχει την ουρα του. Κοινως, αν δεν ξερεις μην μιλας. Δες πρωτα Hokuto no Ken και μετα ελα να κανεις συγκριση.

Z.E.D έγραψε:
Σκεψου μονο οτι ο goku πεταει και ειναι εξωγηινος, αρα δεν ξερουμε αν τα χτηπηματα του αλλου εχουν αποτελεσματα επανω...

Με συγχωρεις, αλλα δεν το βρισκεις κουτο να επαναλβανεις επιχειρημα αλλου ατομου (συγκεκριμενα, του Phantom Duck) ;

Oσο αφορα το θεμα εξωγηινος, ο Goku δεν ηταν που παραλιγο να πεθανει απο γηινους οπως τον Tao Pai Pai; Eξωγηινος ειναι, οχι Θεος! Κι οι εξωγηινοι στο συμπαν του Dragonball ακομα κι αν εχουν υπερφυσικες δυναμεις ικανες να διαλυσουν πλανητες για την πλακα εχουν φυσιολογικη σωματικη υποσταση (ειτε με βαση το ανθρωπινο σωμα οπως οι Sayan η με βαση το σωμα ενος ζωου οπως οι κατοικοι του πλανητη Ναμεκ που οταν π.χ. τους κοψεις τα χερια αναπαρονται οπως η κομενη ουρα της σαυρας). Πραγμα που σημαινει οτι εχουν μια καρδια αντι για πεντε, δεν κατουρανε απο τα δακτυλα, δεν εχουν το σηκωτι στο κεφαλι τους...

utsutsu έγραψε:
o monos pou mpori na nikisi ton Goku ine o Norris, kanenas allos!

ο Kenshiro αποτελει συνδυασμο Chuck Norris, Bruce Lee και Ιησου Χριστου, οποτε σαν να λες οτι ο Kenshiro νικαει τον Goku με ευκολια. Lol.

Z.E.D έγραψε:
Αν ο SON GOKU απογηωθει, και χτηπαει τον αλλο αν απο τον αερα, τι θα του κανει ο αλλος?!?!

Θα παρει ελικοπτερο σαν τον Παλιοκωστα (αντε μωρε πατριδα)??

Kαι νομιζεις οτι χτυπωντας τον απο τον αερα θα κανει την διαφορα; Με πανισχυρο ατομο εχει να κανει, οχι με κοινους θνητους.

dimitrisss86 έγραψε:
ρε δεν γίνετε να φτάσεις την ταχύτητα του σονγκοκου τον είδα τον τυπα αυτόν παιδιά είναι αδύνατο να τον νικησει εδω μιλάμε για ταχύτητες που για να της αντιληφθείς πρέπει να νιώσεις το ενεργειακό του πεδίο του άλλου όχι με τα μάτια...

Ε, λοιπον, μαθε οτι o Κenshiro ειναι σε θεση ν' αντιληφθει το ενεργειακο του πεδιο. Να προσθεσω κι ενα επιχειρημα: η αυρα του Kenshiro ειναι ικανη να κανει ακομα και τον πιο γεματο αυτοπεποιθεση αντιπαλο να τρεμει απο δεος. Κι οταν χασεις την αυτοπεποιθεση σου δεν μπορεις να αποδοσεις στο μεγιστο. Κι ο Goku δεν ειναι απο τα ατομα που δεν θα τρομαξουν απο την δυναμη ενος αντιπαλου (θυμηθειτε απλα ποσο επεσε η αυτοπεποιθεση του οταν αντιμετωπισε για πρωτη φορα τον Vegeta).



Ρε φιλε μπορεις λιγο να το νιωσεις?!!

Aν ειναι καποιος στον αερα με τις δυναμεις του goku και σου ριχνει κυμματα καμε , οσο αντοχη και να εχεις καποτε θα εξασθενισει...απλα δεν θα μπορει να του κανει τιποτα ο αλλος....

Για να μην αναφερω και τις μπαλες των δυο δρακων....

Πας να βγαλεις την γατα δυνατοτερη του λιονταργιου αυτη την στιγμη και θα καταλιξεις εις ατοπον οτι και να φερεις σαν παραδειγμα...

_________________
Έτσι που λέτε φιλαράκια μου!
MONSTERS
HISTORY MAKERS-1-

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Phantom Duck
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 3:57 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 16 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 1106 Τόπος: Λιμνούπολη Τώρα Βλέπω: , τώρα δεν βλέπω
Ο Kenshiro όπως ήταν στο τέλος του Fist Of The North Star 2 λογικά μπορούσε να νικήσει τον Son Goku όπως ήταν στην αρχή του Dragonball Z. Από εκεί και πέρα όμως χλωμό το κόβω να νικάει, ακόμα και χωρίς καν ο Goku να μεταμορφωθεί σε SSJ1. Αν θέλετε τώρα να συζητήσουμε για τις σειρές αυτές καθεαυτές και όχι για τους πρωταγωνιστές τους, καλό θα ήταν να το κάναμε σε κάποιο άλλο καταλληλότερο thread.

dimitrisss86 έγραψε:
[...]και για κάτσε λίγο το dragonball το 1986 βγήκε πρώτη φορά στην γιαπωνέζικη αγορά[...]

Πληροφοριακά το manga του Fist Of The North Star άρχισε το 1983 και το αντίστοιχο anime ξεκίνησε το 1984.

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimitrisss86
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 9:18 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 19 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: karditsa Τώρα Βλέπω: naruto shipuuden ,death note kai alla
κατάλαβες τι είπες vetus είπες ότι είναι ένας συνδυασμός Chuck Norris, Bruce Lee και Ιησου Χριστου καλά το τελευταίο δεν ισχύει άλλα για σκέψου λίγο χαρακτήρισες τον Kenshiro με δυο ανθρώπους.... υπάρχει σύγκριση με τον γκοκου? εκτός αν στο anime ο Kenshiro φτάνει σε σημείο να ρίχνει μια μπουνιά και να γκρεμίζει βουνά ...πριν γίνει σουπερ σαγιαν έκανε προπόνηση σε 100 φορές μεγαλύτερη βαρύτητα από τις γης και μην μου πεις ότι στερεί από τεχνική γιατί την πρώτη φορά που τον έδειξαν μεγάλο τον γκοκου και πάλεψε με έναν κακόμοιρο αυτό που έκανε ο γκοκου ήταν να τον ακουμπήσει με το δάχτυλο πίσω από το ζβερκο και έπεσε λιπόθυμος... είσαι σίγουρος ότι αν κάποιος που έχει την δύναμη να γκρεμίσει βουνά με ένα του χτύπημα και χωρίς προσπάθεια μεγάλη μπορεί να νικηθεί ? και δεν είναι απλά δυνατός έχει και τεχνική...και δεν είναι σαν τον γορίλα που ανέφερες έλεος χαρακτήρισες τον γκοκου με ένα απλό γιγάντιο γορίλα...όντος ο Kenshiro έχει την αξία του αλλά για ανθρώπινα δεδομενα ο γκοκου είναι πολύ πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις εκτός και αν ο Kenshiro έχει κάνει μάχες που οι επιπτώσεις της μάχης ήταν όχι να σκοτωθεί ι να σκοτώσει κάποιον άλλα να καταστρέψει έναν ολόκληρο πλανήτη που δεν είναι και λίγο αυτό έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον (πως γινετε να βαλω εικονα ρε παιδια) Wink Confused

_________________
lalala
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Z.E.D
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 11:40 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: larissa
Λοιπον καταλαβαινω οτι σε καποιους αρεσει ο kenshiro περισοτερο απο τον son goku, αλλα επειδη σου αρεσει μια σειρα δεν μπορεις να λες οτι ο ηρωας της ειναι ανικητος.

Πρεπει να εισαι αντικειμενικος...

Αν εμενα μου αρεσει το hello kitty θα εκανα ενα θεμα και θα ελεγα ¨"son goku vs hello kitty"..

Mπορει o son goku εκ πρωτης οψεος να μοιαζει οτι θα ειναι νικητης, αλλα επειδη η kitty θα τον γρατζουνιση με το σουπερ γρατζουνιζμα της, ο goku τελικα θα χασει....







καταλαβαινω την αγαπη σας για αυτον τον τυπακο, αλλα αντικειμενικα δεν μπορει να τα βαλει με τον goku..

Oπως λεει και ο η ιστορια του dragonball, οι saiyan ειναι η δυνατωτερη φυλη πολεμιστων στο συμπαν...

Οσο για την παρομοιωση ενος απλου γοριλα με τον τεραστιο γοριλα, ειναι απλος γελια και αποτυχημενη!!!!

_________________
Έτσι που λέτε φιλαράκια μου!
MONSTERS
HISTORY MAKERS-1-

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vazelos3
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 1:23 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 07 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 467 Τόπος: Athens/Patra Τώρα Βλέπω: One piece, Fairy tail, Beelzebub, ao no excorsist k.a...
παιδια ο Goku ειναι μονο για να καταστρεφει την υπαιθρο!Απο τοτε που ξεκινησε το DB εχει ξεριζωσει καθε βουναλακι και λοφισκο της Ιαπωνιας και οχι μονο..Δε γινεται να παρεις εναν τετοιο ηρωα στα σοβαρα σιγουρα ο Kenshiro τον εχει στεγνα!Αν και μεταξυ μας πιστευω οτι και τους 2 τους εχει ο Onizuka οταν μεταμφιeζεται σε Kenshiro!! Razz
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
jagi
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 1:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 14 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 118
dimitrisss86 έγραψε:
εντομεταξη ειδα ένα κομμάτι από ένα επεισόδιο του τυπά αυτού και μου θύμισε όταν πάλευε ο γκοκου μικρός


Aφου το dragonball έχει πάρει πολύ υλικό από το hokuto no ken...

dimitrisss86 έγραψε:
γιατί την πρώτη φορά που τον έδειξαν μεγάλο τον γκοκου και πάλεψε με έναν κακόμοιρο αυτό που έκανε ο γκοκου ήταν να τον ακουμπήσει με το δάχτυλο πίσω από το ζβερκο και έπεσε λιπόθυμος...


Τι μου θυμίζει να δεις αυτό...εε...ε... Α, ναι Hokuto Shinken!!


Εγω διαλέγω πίτσα απο σουβλάκι επειδή έχω δοκιμάσει και τα δυο όποτε, καλύτερα θα ήταν να μιλάνε γενικά στις δημοσκοπήσεις όσοι έχουν δει και τα δύο Wink


Ρε σεις δεν είμαστε πιτσιρικάδες στην αυλή να λέμε ο Goku πεταει και σκάει κυμα καμε καμε ή ο Kenshiro σκάει hokuto hyakuretsu ken και τέτοια, σιγά...

Μετά από ένα σημείο τα κοιτάμε πιο διεξοδικά τα πράγματα.

Απο εκεί λοιπόν ο Kenshiro για μένα στα καινούργια OVA είναι αφταστος,

'Οχι σε δυνάμη και μακάκιες άλλα ως πιο βαθύς χαρακτηρας, με παρελθόν, αβέβαιο μέλλον, τυρρανάται από τις αποφάσεις του κτλ

ο Son Goku πέρα από την μάχη είναι χαρακτήρας του χάβαλε!! Αλλά είναι πιο δυνατός από τους δυο ωστόσο

_________________
極真会館
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 2 από 6
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης