Το ξέρατε ότι senpai σημαίνει πρεσβύτερος / μεγαλύτερος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Αναρχικοι βαλανε βομβες σε 4 ιστορικες εκκλησιες...
Mr Ayu-Mania
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 12:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 18 Ιαν 07 Δημοσιεύσεις: 258 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Death Note, FMA, Yakitate Japan
Χθες το απογευμα στην Θεσσαλονικη και στην Αθηνα, οι γνωστοι-αγνωστοι προοδευτικοι νεαροι που "αγωνιζονται" για την "ελευθερια" του λαου, τοποθετησαν στον Αγιο Δημητριο και στην Αγια Σοφια στη Θεσσαλονικη, και στις μητροπολεις Αθηνων και Πειραιως, πραγματικους και ισχυρους ωρολογιακους μηχανισμους. Ευτυχως τουλαχιστον υπηρξε τηλεφωνημα σε ΜΜΕ και οι 3 απο τους 4 μηχανισμους εξουδετερωθηκαν πριν σκασουν.

Ομως στην μητροπολη του Πειραια ο μηχανισμος ηταν μαλλον με φυτιλι και εσκασε προκαλωντας ζημιες, ενω στον Αγιο Δημητριο στη Θεσσαλονικη ανεφλεγη ακριβως την ωρα που κατεφθασαν οι πυροτεχνουργοι για να τον εξουδετερωσουν. Οι προθεσεις αυτων των αναρχικων ηταν ξεκαθαρες οτι δεν ειχαν κανενα ενδοιασμο στο να καταστρεψουν αυτα τα ιστορικα μνημεια της χωρας μας. Αλλωστε στην προκυρηξη τους ξεκαθαρισαν οτι ο μονος λογος που πηραν τηλεφωνο ηταν και καλα για να αποφευχθουν τα ανθρωπινα θυματα. Πραγματι οταν εκκενωσαν τον Αγιο Δημητριο ηταν γεματος με μαθητες απο σχολεια που επισκεπτονταν εκεινη την στιγμη τον ιστορικο αυτο ναο.

Πως να το σχολιασεις τωρα αυτο το γεγονος? Δεν μπορω να πω οτι εμεινα αφωνος, αφου απο καιρο περιμενα οτι θα φταναμε σε αυτο το σημειο... Αυτο φανηκε απο τους βανδαλισμους σε ξωκλησια τους τελευταιους μηνες που ηταν καθαρα ενα τεστ απο την πλευρα των αναρχικων για να δουν ποσο τους παιρνει... Και αφου ειδαν οτι δεν υπηρξε καμμια σοβαρη αντιδραση για να σταματησει επιτελους η δραση τους ανεβασαν και αλλο τον πηχη... Δεν θα υσηχασουν μαλλον αν δεν προκαλεσουν εναν δευτερο εμφυλιο σε αυτη τη χωρα....

Μπορει να μου εξηγησει καποιος με βαση πια ιδεολογια μπορει να δικαιολογηθει μια τοσο εμετικη πραξη??? Υποτιθεται οτι ολοι αυτοι οι αριστεροι αγωνιζονται για την ελευθερια και την δικαιοσυνη στην σημερινη κοινωνια.. Αυτη ομως η πραξη ειναι περα για περα μια φασιστικη επιθεση στην ελευθερια πιστης και στην κοινωνια την ιδια. Ναι, ισχυει οτι καποιοι ανωτατοι ιεραρχες δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν απο τους πολιτικους σε ζητηματα διαφθορας. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να την πληρωσουν οι λατρευτικοι χωροι του λαου, και μαλιστα χωροι εξαιρετικης ιστορικης, αρχιτεκτονικης, και καλλιτεχνικης σημασιας για την χωρα μας και οχι μονο... Αλλωστε στην προκυρηξη τους δεν κανουν καμμια κουβεντα για τα εκκλησιαστικα σκανδαλα. Λενε ξεκαθαρα οτι η επιθεση εγινε διοτι η αρρωστημενη ιδεολογια τους ειναι αντιθετη στην ιδεα των θρησκειων...

Ποσο ακομα πρεπει να τους ανεχομαστε αυτους τους αλητες???? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ******* ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Δικαιωμα σου αναρχικε να εισαι αθεος, αλλα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα δικο μου να πιστευω σε κατι ειτε ειναι αυτο ορθοδοξια ειτε κατι αλλο. Κυριε αναρχικε, sorry to burst your bubble, αλλα οταν το μονο που ασχολεισαι ειναι να βαζεις φωτια σε οτιδηποτε δεν πιστευεις ΕΣΥ, αυτο ειναι ο καθαρος ορισμος του φασισμου. Και ενταξει, δεν σε συγκινουν οι θρησκευτικες ελευθεριες των αλλων. Ουτε το γεγονος οτι αυτα τα κτιρια ειναι χιλιων ετων με τεραστια παγκοσμια πολιτιστικη σημασια σε συγκινει? Και δεν μιλαμε μονο για ντουβαρια, αλλα για τοιχογραφιες, ξυλογλυπτα, μωσαικα και ψηφιδωτα τεραστιας αρχαιολογικης σημασιας και αξιας. Στις δυο αυτες εκκλησιες της θεσσαλονικης εχουν σωθει ψηφιδωτα του 4ου αιωνα, μοναδικα και ανεκτιμητα παλαιοχριστιανικα κειμηλια σε ολη την Ελλαδα. Ειδικα στον Αγιο Δημητριο τα γκαζακια τοποθετηθηκαν ακριβως κατω απο τις τοιχογραφιες του Μανουηλ Πανσεληνου του 13ου αιωνα... Φαινεται για αυτους αυτα δεν ειναι παρα φασιστικες μουτζουρες.. Τοσο κολλημενοι ειναι με τις αρρωστημενες ιδεολογιες τους.. Ειλικρινα αυτοι που γραφουν στο indymedia οτι πρεπει να καουν ολα αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΩ ΤΑ ΖΩΑ!

Αυτο που εχω να πω, οτι με αυτες τις πραξεις το μονο που θα καταφερουν αυτοι οι μπαχαλοι ειναι να στρεψουν εναντιον τους οσον κοσμο δεν το εχει κανει ακομα. Ναι θα καταφερετε να μας σηκωσετε απο τους καναπεδες μας με τις πραξεις σας, αλλα θα σταθουμε απεναντι σας, και οχι μαζι σας...

Edit by holborn: Καυστικός όπως πάντα σε τέτοια θέματα αλλά θα παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιο "ελαφρύ" λόγο για αποφυγή παρεξιγήσεων - εντάσεων κτλ κτλ.

_________________
Ayumi will be my wife and Namie will be my mistress
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Thanos
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 2:00 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: KNoWeR :: :: KNoWeR ::

Συμμετέχει από: 13 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Greece Τώρα Βλέπω: One Piece,Naruto,Bleach
Επέιδή και οι δύο πλευρές ξεφύγαν σβήνω το pοst μου σαν κύριος Cool Cool


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thanos στις Παρ Απρ 10, 2009 7:17 pm, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Z.E.D
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 2:06 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: larissa
ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? Question

Εγω θα χαρακτηρισω εσενα φασιστα, *** Αφαιρέθηκε*** και ανιδεο...

Αποφασισε αν καταρχασ αυτοι που τα εκαναν αυτα ειναι αναρχικοι, ή αριστεροι.Ξερεις δεν ειναι το ιδιο...

Επειτα ποιος σου ειπε οτι οι *** Αφαιρέθηκε*** ειναι μνημια της χωρας μας!Εγω μονο την ακροπολη, την βεργηνα και αλλα παρομοια, βλεπω να προβαλοντε σαν μνημια της χωρας μας!

Και θα σου πω εγω με ποιο δικαιομα τα κανουν ολα αυτα...

Με το δικαιομα που καθε *** Αφαιρέθηκε*** σηκονει το οπλο του και ριχνει δολοφωνει εναν 15χρονο μαθητη!!
Με το δικαιομα που καθε *** Αφαιρέθηκε*** τα τρωει και σου λεει οτι ο θεος τον εχει στειλει.
Με καθε δικαιομα που σου απαγορευουν να φορας κουκουλα!!
Με το δικαιομα που καταργουν το ασυλο στις σχολες!!

Αντε τωρα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ να δεις προπαγανδα και μετα πηγεναι να αναψεις κανα κερακι για να σου λυσει ο θεουλης σου τα προβληματα σου!!

Ο *** Αφαιρέθηκε*** απο την Ναζαρετ θα αναστηθει και φετος!
Ο μικρος αλεξης και οι νεκροι εργατες ποτε?


Edit by holborn: Προσωρινός αποκλεισμός για μια εβδομάδα. Τους κανόνες λειτουργείας του forum δεν τους έχουμε για μόστρα.
Ευχαριστώ.


elissaios έγραψε:



[01] Τα θέματα και οι απαντήσεις πάντοτε να γράφονται σε ήρεμους τόνους και χωρίς αψιμαχίες και διαπληκτισμούς μεταξύ των μελών, για να διατηρείται η ηρεμία και η τάξη στο forum. Και να θυμάστε, αυτός που διατηρεί την ψυχραιμία του βγαίνει πάντα νικητής!



[02] Δεν επιτρέπονται flames σε posts, υβριστικές εκφράσεις θρησκευτικού, πολιτικού, αθλητικού και μηνύματα η ονομασίες αντι-θρησκευτικού περιεχομένου. Το forum υπάρχει καθαρά για την διασκέδαση και την ενημέρωση των μελών του. Σεβόμαστε, δεν κρεμόμαστε...



[03] Δεν επιτρέπονται σχολιασμοί, ειρωνείες, και πολιτικάντικες εκφράσεις για οποιοδήποτε μέλος του forum, από οποιοδήποτε μέλος του forum. Προσπαθείτε πάντοτε όσο μπορείτε να φέρεστε διπλωματικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης προβλημάτων.

_________________
Έτσι που λέτε φιλαράκια μου!
MONSTERS
HISTORY MAKERS-1-

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
holborn
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 2:10 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: Thessaloniki
Αν μπορείτε να συζητήσετε σε λογικά πλαίσια κάντε το, αλλά την επόμενη φορά που θα διαπιστωθεί παραβίαση κανόνων λειτουργείας του forum το θέμα θα κλείσει οριστικά και μόνιμα.

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
YaNsE
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 2:42 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 457 Τόπος: Πάτρα. Τώρα Βλέπω: Νanatsuiro Drops ΚαΙ οΤι ΑλλΟ πΡοΛαΒαΙνΩ!
Εγώ προτείνω να αποκλειστεί παντελώς ο Z.E.D Τέτοιες β**κιες μακρυά από το ANIMEPLANET.GR Mad

Πρέπει να μάθεις ότι η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας είναι ο χριστιανισμός και κάθε είδους παλαιά εκκλησία θεωρείται ιστορικό μνημείο... Αλλά βέβαια όταν η μόνη εννοια είναι πως θα βαλουμε κουκούλα και πως θα πετάξουμε καμια μολοτοφ ........(Δεν έχεις δικαιώμα να βρίζεις μέσα στο Forum)



Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kabez
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 3:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Κλειδώστε το θέμα, μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.

Στο κάτω κάτω ελπίζω κάθε λογικός άνθρωπος να ξέρει ποια από τις δυο πλευρές έχει δίκιο και ποια άδικο..

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
izo
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 3:48 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 14 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 900 Τόπος: Αμφισα
Συμφωνω με τον φίλο Kabez.

Από τον τίτλο κιόλας ψιλάζεσαι πως έγινε για το σουσουρο και το "αουα" περισσότερο το thread πάρα για να σημειώσει απλά το περιστατικό.

Καταδικάζουμε γεγονότα όπως αυτά είτε είναι σε όρθοδοξες εκκλησιες, είτε σε βουδιστικές παγόδες αυτά είναι μνημεία ιερά ή αρχιτεκτονικά, όπως το βλέπει κανείς

Η βια γεννάει βια και σαν λύση, αν και δεν είναι η μόνη, δειχνει η πιο ευκολή. Όμως...?
Δειτε τι καταφερε ο Γκαντι και σε μια χωρα με πολλάπλασιο αριθμο ανθρώπων-όχι σαν την ελλάδα-και μια υπέρδυναμη τότε για αντιπαλο.



Βγαινω λίγο Off topic παρακάτω

Applerist έγραψε:
Εγώ προτείνω να αποκλειστεί παντελώς ο Z.E.D


Μπορει να μην συμφωνεις μαζί του και να το παράκανε-σε σχεση με τους κανόνες που υπάρχουν-άλλα δεν σημαίνει πως όποιος δεν ταιρίαζει με κάποιον άλλο τον σουτάρεις.

Την απόψη του είπε όπως κάνει και ο καθενας μας εδώ.

Εντονοτερα από ό,τι έπρεπε άλλα για αυτό κανόνισαν οι Μοds. Δεν διωχνεις το άλλον μπαμ και κάτω!
Σωστά οι Mod δινουν την ευκαιρια να δει πως το παρακάνε και να ξανάλθει εκ νέου-ξερωντας πια-στην παρέα του φορουμ.

Και όπως έχει πει και ένας σοφός και έχει κανταντησει κλισε για αυτο και το ξεχναμε "μπορει να μην γουσταρω ότι λες, άλλα θα κάνω ό,τι μπορω για να έχεις την ελεθυερια να το λες"


Έχει επεξεργασθεί από τον/την izo στις Παρ Απρ 10, 2009 4:17 pm, 3 φορές συνολικά

_________________


Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Blademaster_X
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 4:11 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
Official AP GFX Artist
::Moderator::<br>Official AP GFX Artist

Συμμετέχει από: 30 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 1933 Τόπος: Athens - city of no refund
Applerist έγραψε:
Εγώ προτείνω να αποκλειστεί παντελώς ο Z.E.D Τέτοιες β**κιες μακρυά από το ANIMEPLANET.GR Mad

Πρέπει να μάθεις ότι η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας είναι ο χριστιανισμός και κάθε είδους παλαιά εκκλησία θεωρείται ιστορικό μνημείο... Αλλά βέβαια όταν η μόνη εννοια είναι πως θα βαλουμε κουκούλα και πως θα πετάξουμε καμια μολοτοφ ........(Δεν έχεις δικαιώμα να βρίζεις μέσα στο Forum)


applerist καλο θα ηταν να κατεβασεις και εσυ τους τονους. Ο hol εκανε οτι εκανε ωστε να μην υπαρχουν περαιτερω αντιπαραθεσεις με τα ατομα του animeplanet.
Επισης μην εισαι βιαστικος στο να κρινεις τον αλλο με την 1η ευκαιρια γιατι αυτη τη στιγμη κανεις ακριβως οτι εκανε και ο zed. Ηρεμια πανω απολα

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kabez
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 4:40 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Πάντως και για να επανέλθουμε και λίγο Ontopic τώρα που -ελπίζω..- έπεσαν οι τόνοι,

το βρίσκω πολύ παιδιάστικο το να καταστρέψω ένα τζαμί επειδή δεν συμπαθώ τους μουσουλμάνους και τους θεωρώ άδικους (<--τυχαίο παράδειγμα εε...).
Λες και άλλη δουλειά δεν έχω εγώ ο σούπερμαν, ο προστάτης της ελευθερίας και της ΣΩΣΤΗΣ (κατά ποιον?) διάδοσης ιδεών , "πιστεύω" και απόψεων..

Είναι σαν να συμμεριζόμαστε την λογική της Αμερικής-Wanna_be_Παγκόσμιος_Μπάτσος

"Στο Ιράν περνάνε άσχημα, πάμε να τα κάνουμε λίμπα όλα να κρασάρουμε τον φασισμό.
-και να τους κλέψουμε/δανειστούμε και τα πετρέλαια και το γεοστρατηγικό μέρος,μικροσκοπική λεπτομέρεια..- "

.

Πείτε με ιδιότροπο, αλλά το "Δεν συμφωνώ για αυτά που πιστεύεις και μιλάς, για αυτό θα σε λιώσω με το gundam μου πιθηκάνθρωπε" , δεν θεωρώ ότι φέρνει πιο κοντά τα humies..

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fusion
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 5:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
όσον αφορά την άκυρη πρόταση να γίνει μπαν ο Z.E.D.:
δηλαδή θα πρέπει να απαντάμε σε κάθε θρέντ μόνο αν έχουμε την ίδια άποψη με τον συγγραφέα ή τέτοια ώστε να ευχαριστεί τους πάντες; έλεος.

όσον αφορά τις Εκκλησίες, και τις "official" Θρησκείες της Ελλάδας σας: στην αρχή, σκόπευα να κάνω ένα μεγάλο ποστ. μετά σκεύτηκα πως αφού εγώ βαριέμαι να τα διαβάζω δεν θα βαριούνται οι άλλοι; οπότε summary:
μην μιλάτε για "θρησκευτικές ελευθερίες" δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα. αυτό που σας ταιριάζει είναι το "θρησκευτικές συνήθειες" οκ;

και μην ξεχνάτε: η μεγάλη εβδομάδα είναι για νηστεία και μαθηματικά...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BATZET
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 5:39 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 12 Σεπ 08 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: ATHENS Τώρα Βλέπω: ΔΙΑΦΟΡΑ
φιλε ZED αν και λιγο σκληρα, καλα τα ειπες..

το θεμα δεν ειναι η επισημη θρησκεια της χωρας, ουτε τα ψηφιδωτα.
σιγουρα απο αποψη μουσειακη, ναι ειναι ανεκτιμητα αυτα τα παλαιοχριστιανικα κειμηλια, οπως και πολλα αλλα πραγματα στον κοσμο.

αλλα (νομιζω οτι αυτο ειναι γενικα αποδεκτο) η ανθρωπινη ζωη ειναι οτι πιο ανεκτιμητο υπαρχει.
και μια ανθρωπινη ζωη δεν μπορει να κοστολογηθει ουτε με ολες τις εκκλησιες-μνημεια του κοσμου.

και απλα καποιοι ανθρωποι (που ισως να ειναι λιγο πιο ανθρωποι, απο καποιους αλλους) προσπαθουν να κλονισουν τους υπολοιπους, με αναιμακτες επιθεσεις σε πετρινα κτιρια- εκκλησιες, και τους δειξουν οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο αυτες τις πετρες.

κακο δεν κανουν. οσοι δεν πιστευουν (στον χριστιανισμο) δεν τους νοιαζει, και οσοι πιστευουν ξερουν οτι γινονται και θαυματα.. Very Happy

_________________
Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 5:43 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, φανατισμός και φασισμός υπάρχει σ' όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Όπως υπάρχουν αναρχικοί ακροαριστεροί που στ' όνομα της ισονομίας στην κοινότητα βγαίνουν στους δρόμους και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά υπάρχουν και αναρχικοί ακροδεξιοί που στ' όνομα του φιλοπατρισμού οργανώνουν κυνήγι αλλοδαπών που τους ξυλοκοπούν άγρια (ξέρουμε όλοι για ποιά οργάνωση μιλάμε αλλά δεν θ' αναφερθούμε σ' αυτήν ονομαστικά για ευνόητους λόγους).

Κοινώς, δεν είναι σωστό να βάζουμε ταμπέλες εξαιτίας κάποιων που εκμεταλεύονται τις ιδεολογίες που ακολουθούν για κακούς σκοπούς ή σε ενεργείες που ασχέτως σκοπιμότητας οδηγούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αρνητικά αποτελέσματα. Παν μέτρον άριστον που έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και πάνω απ' όλα ειρήνη ημίν όπως έλεγε κι ο καλός μας Χριστούλης. Smile
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
BATZET
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 5:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 12 Σεπ 08 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: ATHENS Τώρα Βλέπω: ΔΙΑΦΟΡΑ
αναρχικοι ακροδεξιοι, σαν ορισμο δεν το εχω ξανακουσει. ειναι καινουργια ρατσα????????????

_________________
Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
YaNsE
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 6:27 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 457 Τόπος: Πάτρα. Τώρα Βλέπω: Νanatsuiro Drops ΚαΙ οΤι ΑλλΟ πΡοΛαΒαΙνΩ!
χεχε και ban να φάει θα μπει με άλλο account Very Happy OK πλάκα κάνω αλλά όχι να βρίζει εκκλησίες και Χριστούς , είπαμε....
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 6:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Ok, διορθώση, ακροδεξιοί σκετό. Στα μυαλά, όμως, δεν διαφέρουν, πίστεψέ με. Δίοτι όταν τους βλέπεις να πλακώνονται στο ξύλο (με αναρχικούς και μη) σε επεισόδια ποδοσφαιρικων αγώνων ή σε διαδηλώσεις (θυμήσουν απλά το περιβόητο περιστατικό με άτομα της παράταξης αυτής να φορούν κράνη κι ασπίδες αστυνομικών για να πλακώνουν στο ξύλο μετ' ασφαλείας άτομα που διαδήλωναν) τότε πως να μην τους χαρακτηρίσεις αναρχικούς; Αν κι έκανα λάθος χρήση της λέξης, το νόημα πιστεύω να το έπιασες. Wink
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης