Το ξέρατε ότι maji σημαίνει σοβαρά;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    Anime Summer Season 2009
homonculus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 23, 2009 3:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 09 Δημοσιεύσεις: 212 Τόπος: shinigami realm
Ωραίο είναι το spice and wolf. Εχει ρομάντζο μέσα αλλά όχι και πάρα πολύ, εμενα που άρεσε Smile .
Αλλα να δεις και την καινουρια season που βγαίνει τώρα, ελπίζω να είναι ωραία Razz

Α και κάτι άλλο, πως μπορώ να βάλω εδώ μια εικόνα? γράφω το url με πηγαίνει στο imageshack αλλα μετα τι κανω? (είμαι και λίγο χαζή Laughing )

_________________


..Only daydreamers are really alive, because only them can rise above every day's routine and search for a higher goal to achieve.. [Jarlaxle]

夢想家
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 5:17 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Iδού και trailers για ορισμένες από τις νέες σειρές:

http://www.youtube.com/watch?v=sdJKLgHvSc0
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
aeron
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 7:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Στο κρεβατι μ ξαπλα! Τώρα Βλέπω: Το μελλον...
Λοιπον επειδη απο καποια απο αυτα τα πρωτα επς εχουν βγει το γενικο σχολιο που θα κανω ειναι οτι μεχρι τωρα ειναι ολα ομορφα και εχουν ενδιαφερουσες ιστοριες και το σχεδιο ειναι παρα πολυ καλο. Ισως οι περισσοτερες σειρες ειναι πιο "καλοκαιρινες θα ελεγα" και νομιζω πως θα τις ευχαριστηθειτε(φυσικα δν μιλαω για τα sequel γιατι απο αυτα λιγο πολυ ξερετε τι να περιμενετε).

Μεχρι τωρα λοιπον εχω δει τα :

Aoi Hana : Shoujo ai που προβλεπεται να μην ειναι καλο γιατι απο οτι ειδα δν εχει καθολου δυναμικους χαρακτηρες οπως πχ Chikane , Etoile κλπ . Αλλα ας μην βιαστω να βγαλω συμπερασμα.

Taishou Yakyuu musume : Το οποιο μ αρεσε παρολο που το στορυ με τα κοριτσια και το μπειζμπολ το εχουμε ξαναδει. Εχει καλο op song και το background ειναι πολυ ενδιαφερον. Τελος ακουγονται γνωστες φωνες οπως Ueda Kana , Noto mamiko , Yukino mai , nakahara mai και Kitamura eri

Umi monogatari : Μια καθαρα καλοκαιρινη περιπετεια που συνδιαζει πλασματα της θαλασσας (οχι γοργονες) με της στεριας σε μια μαλλον γνωστη ιστορια της κλασσικης pristess που προσπαθει να σφραγισει το κακο .

Sora no manimani : Αν και δν εχει βγει ακομη το πρωτο επισοδειο εχω δει το πριβιου του και φαινεται ενδιαφερον αλλα και παλι το σεναριο φαινεται γνωστο . Κι εδω οι χαρακτηρες ειναι πολυ ωραια σχεδιασμενοι οπως και γενικα το ολο σχεδιο ειναι πολυ ομορφο. Ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπη μετα απο ολα τα καλα μ λογια

Needless : Δν εχω να πω πολλα μονο οτι η φωνη ενος απο τους πρωταγωνιστες ειναι του Koyasu Takehito οποτε αναμενεται η σειρα να εχει μεγαλη επιτυχια. Το σεναριο ειναι καλο. Εχει μαχες και ξυλο αρκετο και δν νομιζω να δουμε ρομαντζο οποτε να και κατι διαφορετικο αναμεσα στα χρωματιστα προηγουμενα ανιμε. Με εξεπληξε το ποσο καλο ηταν το op song του το οποιο προβλεπω να ειναι στο mp3 μ μετα απο λιγο .

Yoku wakaru gendai mahou : Μαγικη κωμωδια που μαλλον θα ειναι πολυ καλη μιας και το σεναριο ειναι αρκετα ασυνηθιστο εκτος και αν εχετε ξαναδει μαγισσουλα να μπορει να μετατρεψει τα ξορκια του αντιπαλου (μονο) σε κατσαρολες και ταψια (!). Ανυπομονω για τη συνεχεια . Το μονο που με χαλασε ειναι πως η αναλυση του επισοδειου ητα επιεικως αθλια και καθως το εβλεπα ζαλιζομουν. Δν ξερω τι φταιει αλλα αν ειναι ολα τα επς ετσι τοτε η σειρα εχει ενα πολυ μεγαλο μειον

Τελος περιμενω να βγει εστω το πριβιου των princcess love και το seitokai ichizon.



Επισης (και τελειωνω με το τεραστιο ποστ μου γιατι μαλλον βαρεθηκατε να διαβαζετε και εγω να γραφω Razz )

Ειδα τα OVA των minami-ke , Utawarerumono , Akane-iro ni somaru saka και μπορω να πω οτι εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενη. Το OVA του akane-iro ειναι πιο ecchi απο ποτε και του minami-ke ειχε ενα πολυ καλο τελος . Του utawarerumono μονο θα ελεγα οτι το βαρεθηκα και δν ειχε κανενα φοβερο στορυ μονο τις εδειχνε ολες γυμνες αλλα τπτ το ιδιαιτερο ...

Αυτα απο μενα. Σπευσατε λοιπον να κατεβασετε ολα τα καινουρια πρωτα επισοδεια γιατι το καλοκαιρι αυτο φαινεται να εχει ενα πολυ καλο μελλον
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Onigoroshi
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 11:13 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 11 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 45 Τόπος: Καβάλα Τώρα Βλέπω: to xrono na mi mou ftanei
Εγώ από καινούριες μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το Canaan (1 επισόδειο) το οποίο μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Έχει μπόλικη δράση, ωραίους χαρακτήρες (οι περισσότερες είναι γυναίκες +1 Very Happy ), η Canaan που είναι και η main character είναι αρκετά καλή και μου φαίρνει λίγο ένα συνδιασμό από Jo (Burst Angel) και την πρωταγωνίστρια (δεν θυμάμε το όνομά της) από Kara no Kyoukai (δεν ξέρω άμα ισχύει, αλλά αυτή την εντύπωση έχω). Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Φυσικά περιμένω να ξεκινίσει το spice and wolf και μετά θα δω 1-2 επισόδεια από όλες τις υπόλοιπες σειρές.

Αν και αυτή η σεζόν είναι σαν την προηγούμενη (πολλές πολύ καλές σειρές) θα έχουμε πολύ πράγμα να δούμε.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 4:43 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
aeron έγραψε:
Taishou Yakyuu musume : Το οποιο μ αρεσε παρολο που το στορυ με τα κοριτσια και το μπειζμπολ το εχουμε ξαναδει

Really; Προσωπικά δεν έχω πετύχει καμιά τέτοια σειρά. Για πες μου μερικές για να 'χουμε υπόψην μας. ^^
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ponder_Stibbons
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 6:39 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 10 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 209 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Madoka, Index S2, Korean Zombie Desk Car, Beelzebub, Gosick, Star Driver
Onigoroshi έγραψε:
η Canaan που είναι και η main character είναι αρκετά καλή και μου φαίρνει λίγο ένα συνδιασμό από Jo (Burst Angel) και την πρωταγωνίστρια (δεν θυμάμε το όνομά της) από Kara no Kyoukai (δεν ξέρω άμα ισχύει, αλλά αυτή την εντύπωση έχω).


Δεν το έχω δεί ακόμα, αλλα πολύ πιθανόν να μοιάζει με την Shiki, γιατι οι δημιουργοί είναι οι ίδιοι με το KnK, οι Kinoko Nasu και Takashi Takeuchi.

Προσωπικά θα πρότεινα το Bakemonogatari, που βγήκε ακριβώς όπως θα περιμέναμε απο τους SHAFT: με ωραία μουσική, απίστευτη σκηνοθεσία και πολύ καλό animation. Και παραδόξως, στο OP έχει κάποιες hardcore αιματοβαμμένες σκηνές, κάτι που τα anime τώρα τελευταία τείνουν να αποφεύγουν, με λίγες εξαιρέσεις. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι η Hitagi είναι καπως δυσάρεστη ως χαρακτήρας, αλλα τίποτα άλλο.

Επίσης μου άρεσε πολύ το Needless, αν και η συμπεριφορά της Eve (στο πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον) μου φάνηκε απαράδεκτη. Κατα τα άλλα, ζήτω hotblooded Takehito Koyasu.

_________________
Ridalnae ture inferiare manaf,
presia briyante enclone anw sol ciel.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
aeron
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 12, 2009 11:55 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Στο κρεβατι μ ξαπλα! Τώρα Βλέπω: Το μελλον...
Princess Nine ακριβως το ιδιο. Ακου στορυ
Spoiler:
Keiko Himuro, Chairman of the Kisuragi School, puts together an all-girl baseball team led by Ryo Hayakawa, daughter of a legendary pitcher, in hopes of proving that girls can compete just as well as boys. Their goal: Koshien stadium, where only the best teams get the opportunity to play.
και θα ελεγα και Yawara αν και δν εχει να κανει με μπειζμπολ βλεπουμε και παλι κοριτσι σε αντρικο αθλημα. Το πρωτο το ειχα ξεκινησει καποια στιγμη αλλα δν με τραβηξε και το παρατησα μετα απο 2-3 επισοδεια. Αν το δεις και ειναι καλο πες μ να του ξαναδωσω μια ευκαιρια Very Happy . Το 2ο τυχαια το ειχα πετυχει εκει που εψαχνα για σειρες σχετικες με αθληματα και διαβαζοντας το στορυ ειδα οτι ψιλομοιαζει παρολο που δν το εχω δει οποτε μπορει και να λεω βλακειες..


Ειδα και το umineko no naku koro ni το οποιο εχει φοβερο op και αν οχι ΤΟ καλυτερο τοτε ενα απο τα καλυτερα που εχω ακουσει και προβλεπεται να ειναι πολυ καλο. Διαβασα στο M.A.L οτι ειναι alternative setting του higurasi. Ισχυει ? Γιατι αν ισχυει δν προκειται να χασω ουτε επισοδειο. Καιρο εχω να δω σειρα με τοσο ξυλο. Razz

Επεισης το princcess lover νομιζω οτι ειναι αρκετα κοινοτυπο τωρα που το ειδα. Μια χλιαρη κωμωδια που θα εξελιχθει λογικα σε ρομαντζο ε και μετα την ξερουμε την ιστορια. Ο κλασσικος πρωταγωνιστης που του εχουν βρει αραβωνιαστικια και θα βρει την αληθινη του αγαπη στο προσωπο καποιας αλλης και λοιπα και λοιπα.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ponder_Stibbons
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 13, 2009 1:38 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 10 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 209 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Madoka, Index S2, Korean Zombie Desk Car, Beelzebub, Gosick, Star Driver
aeron έγραψε:
Ειδα και το umineko no naku koro ni το οποιο εχει φοβερο op και αν οχι ΤΟ καλυτερο τοτε ενα απο τα καλυτερα που εχω ακουσει και προβλεπεται να ειναι πολυ καλο. Διαβασα στο M.A.L οτι ειναι alternative setting του higurasi. Ισχυει ? Γιατι αν ισχυει δν προκειται να χασω ουτε επισοδειο. Καιρο εχω να δω σειρα με τοσο ξυλο.


Κι εγώ μόλις το είδα (τα OP και ED είναι φοβερά @_@). Όντως πρέπει να υπάρχει σχέση, γιατι απ' οτι κατάλαβα, (spoiler για το Higurashi)
Spoiler:
η όλη υπόθεση του Higurashi ήταν ενα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες που εμφανίζονται στο Umineko
και εκτός αυτού, θεωρείται το τρίτο μέρος της σειράς When They Cry, οπου το πρώτο ήταν το Higurashi και δεύτερο το Higurashi Kai. Το visual novel έχει μεταφραστεί, παρεμπιπτόντως, και όλοι λένε οτι είναι απίστευτο Very Happy

_________________
Ridalnae ture inferiare manaf,
presia briyante enclone anw sol ciel.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 2 από 2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης