Το ξέρατε ότι jinken σημαίνει ανθρώπινα δικαιώματα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Η Συνθήκη ACTA- Η εγκληματικοποίηση του Copyright
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 04, 2009 11:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Εάν δεν έχετε ακούσει για το ACTA μέχρι τώρα, δεν σας κατηγορώ. Η όλη συνθήκη ήταν μυστική, πήγε να περαστεί κάτω από την μύτη μας, μέχρι που κάποιος έβγαλε τα μυστικά στην φόρα. Προκειμένου να την δεί καποιος πρέπει να υπογράψει συμφωνία μυστικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το τί περιλαμβάνει αυτό το τερατώδες διάταγμα, εδώ:

http://www.michaelgeist.ca/content/view/4510/125/

http://www.pcworld.com/article/181312/trade_talks_hone_in_on_internet_abuse_and_isp_liability.html

http://www.eff.org/deeplinks/2009/11/leaked-acta-internet-provisions-three-strikes-and-

http://www.readwriteweb.com/archives/copyright_treaty_leaked_trouble_for_isps_and_in.php

Τα κύρια σημεία ανυσηχίας:


  • Οι ISPs θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να επιθεωρούν το υλικό το οποίο αποστέλεται στο διαδύκτιο από τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι υπηρεσίες όπως το youtube, το Flickr, ή το photobucket θα είναι δύσκολονα συντηρηθούν καθώς θα χαθεί ένα σημαντικό μέρος της κερδοφορείας τους.

  • Οι ISPs θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να κόβουν την πρόσβαση στο διαδύκτιο σε όλους όσους θεωρείται ότι κατεβάζουν Copyrighted υλικό ή να αντιμετωπίσουν κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι όλη η οικογένεια χάνει την πρόσβαση στο διαδύκτιο και τις υπηρεσίες του εάν έστω και ένα μέλος κατεβάσει μια εικόνα, ένα τραγούδι ή μια ταινία που να έχουν Copyright.

  • Ολόκληρος ο κόσμος θα είναι πλέον υποχρεωμένος να ακολουθήσει το αμερικάνικο μοντέλο της άμεσης αφαίρεσης copyrighted υλικού από τους ISPs, δίχως δίκη ή αποδείξεις απλά με μια κατηγορια. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται εύκολη η λογοκρισία μιας σελίδας, απλά κατηγορώντας την για παραβίαση copyright.

  • Υποχρεωτική απαγόρευση τεχνικών που "σπάνε" το DRM ακόμα και εάν αυτό γίνεται για νόμιμους σκοπούς (πχ για να κάνεις κάτι διαθέσιμο σε ανάπηρα άτομο, για backup ή εάν είσαι ο νόμιμος κάτοχος της εργασία στην οποία υπόκειται το Copyright).

  • Μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος ακόμα και για μη-εμπορική χρήση του Copyright. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνεται Photoshop με ήδη υπάρχουσες Copyrighted εικόνες, εάν κάνετε ένα AMV ή εάν κάνετε ένα κολάζ εικόνων μπορείτε και πάλι να χάσετε την πρόσβασή σας στο διαδύκτιο, παρά το γεγονός ότι αυτά θεωρούνται δίκαιη χρήση του Copyright.


Εγώ προσωπικά έχω βγεί έξω από τα ρούχα μου, όχι μόνο για την ίδια την συνθήκη αλλά και για την μυστικότητά της. Νομίζω ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο κανέναν ευρωβουλευτή...

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 12:12 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Aν δεν κάνω λάθος είχα ακούσει παλιότερα να 'χε εκμεταλευτεί αισχρά το σύστημα αυτό η Nintendo για τα Pokemon σε σημείο ν' αφαιρεί και fanarts από διάφορα fansites. Shocked Aπλά, έλεος! Twisted Evil
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 12:49 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Απο την μια ειναι ανησυχητικα τα νέα και απειλητικά , προτιστως για εμας σαν anime-φαν κοινό που...εεε... οσο να ναι, δεν αγοραζει και οοοοοοολο το ap dvd σειρες απο ιαπωνια και αμερικη.
Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, τι λεω.Εδω προκειται για κακοποίηση της ελευθερίας του χρήστη σε ενα τυρανικο καθεστως "ασφάλειας" που ερχεται.
Οντως εξοργιστικά τα νέα αυτά μέτρα.Αναμενόμενο δε μιας και το ιντερνετ προσφερει την τελευταια ελευθερια που εχει απομεινει στον κοσμο,μια ελευθερια που τρεμουν τοσο οι πολυεθνικες τοσο οι κυβερνησεις.Δε νομιζω να γινεται ολο αυτο απλα για να μην κατεβαζει ο κοσμος τραγουδια..μπορει αυτη να ειναι η προθεση αρχικα, αλλα οι χρησεις του αλλες θα ειναι..σιγουρα.

.
Απο την αλλη δε οπως ειναι γνωστο οπου υπαρχει καταπιεση υπαρχει και αντισταση.Δειτε το παραδειγμα με την RIAA που καποτε ηταν σαν κερβερος και τρομοκρατουσε το ιντερνετ, ειδικα οταν γκρεμισε το "προπυργιο της πειρατιας" το napster..μια νικη προσωρινη μιας και αρχισαν να ξεφυτρωνουν δεκαδες αλλα μέτωπα που δεν προλαβαινε να πολεμησει μεχρι που σημερα πλεον ποιος υπολογίζει πια την RIAA στα αληθεια..(εκτος αμερικης που εκει..ειναι αλλιως τα πραγματα..παντου..)
Θα βρεθει λύση , δε μπορεί. Κάτι που σκέφτομαι πρόχειρα ειναι ότι για να λειτουργησει το σύστημα αυτό θα πρέπει πρωτα από όλα ο ISP να γνωρίζει τι στελνεις/δέχεσαι. Αν σταλθει ενα κλειδωμενο με αγνωστο φορματ αρχειο μεσο νετ στυλ winzip σε file hosting service , τοτε.. αντε βρες τους..
Επισης αν εχουν προσβαση οι ISPs στα αρχεια που ανταλαζουν οι χρηστες, τοτε αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν οπλο μιας και καποιοι θα πακεταρουν βαλιτσες με βομβιτσες και ιους για τους υποψηφιους...περιεργους που θα τις ανοιξουν να δουν τι εχουν μεσα.
.
.
Θα δειξει βασικα ομως αν ολο αυτο θα το δεχτουν πρωτα απο ολα οι ISPs. Δε νομιζω να θελουν να χασουν τοση πελατεια και ισως επικαλεστουν δικαιωματα ελευθεριας για τους πελατες τους.
Και σιγουρα προκειται για καταπατηση ελευθεριων και νόμων - με καινουριους νόμους- μιας και με αυτη την λογικη τοτε να βαλουν και μονιτορακια παρακολουθησης στους σκληρους μας δισκους να βλεπουνε μην εχουμε τιποτα πειρατικο..!

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Blademaster_X
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 9:19 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
Official AP GFX Artist
::Moderator::<br>Official AP GFX Artist

Συμμετέχει από: 30 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 1933 Τόπος: Athens - city of no refund
δεν ουτε ουτε η 1η ουτε θα ναι η τελευταια που θα γινονται τετοιες καταστασεις. Πραγματι εξωφρενικο ομως πιστευω πως δεν θα καταφερει τιποτα. Το net - δηλαδη τα εκατομυρια χρηστες του εχουν περασει ξανα τετοια πραγματα, οπως ειπε και ο kabez με το napster(lars ulrich ftw λεμε!), με τα torrents που πηγαν τους υπευθυνους του torrentbay στα δικαστηρια etc. Τι καταλαβαν? Προσωπικα πιστευω πως και αυτο ειναι αλλο ενα μετρο που δεν θα περασει εν τελει η και αν περασει παντα θα βρεθει μια "πισω πορτα". Εδω πριν λιγο καιρο μιλαγαμε για πληρωμενο σαν τηλεοραση net με περιορισμενα site και οριο download 2GB ανα μηνα. Δεν ειδα τιποτα τετοιο μετα απο ποσους μηνες που εγινε αυτη η κουβεντα

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Hazuki
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 10:22 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04 Δημοσιεύσεις: 3211 Τόπος: Αθήνα
Eipame iparhoun kai ta newsgroups Razz Hiliades arheia, ola spasmena se mikra arheia (NZB), top tahitites :3

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 12:41 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Αν αυτά τα εξοργιστικά νέα διαδοθούν ως και στην Microsoft, αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο για τους πειρατές που κατεβάζουν και πειρατικά παιχνίδια και μας ζορίζουν με τα μπάνια που κάνουν κάθε 3 και λίγο, πόσο μάλλον και να μας hackεύουν...

Αν όμως διαδοθούν παντού, αυτό θα σήμαινε και το τέλος του anime κόσμου για εμάς τους Έλληνες και τις λίγες άλλες χώρες που δεν έχουμε καν την δυνατότητα να αγοράσουμε ή βρούμε πιο καλά anime από αυτές τις μαλακίες που βάζουν κάθε 3 και λίγο και επαναλαμβανόμενα στις τηλεοράσεις μας...

Από την άλλη είναι κι ένα κίνητρο για να σταματήσει η πειρατεία σε πάντος τεχνολογικού υλικού.

Απορώ όμως γιατί το κράτησαν μυστικό και δεν μας το είπαν δημοσίως για να τα αποφεύγουμε... Τέτοια μυστικότητα και χωρίς να το ξέρουμε να μας πιάνουν στα πράσσα και μετά να τους πληρώσουμε ολόκληρη Γη, αυτό παραπάει πολύ !

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fusion
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 1:13 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
ευκαιρία να βγάλουμε λεφτά!

νοικιάζω πρόσβαση σε προσωπικό proxy εντός ελληνικού ιδρύματος με top ταχύτητες και δώρο πρόσβαση στο heal-link...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kabez
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 6:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Α, το πάνε και παραπέρα!Αυτό με τους σκληρούς δίσκους το είχα πει για πλάκα πριν, αλλά αυτοί οι τύποι ίσως δεν τα πάνε καλά με τις "πλακίτσες" τελικά.

Παράθεση:
In Ireland, RTE's coverage suggested that "customs officers should be given the right to search laptops and media players for pirated material" under the treaty. In Canada, media reports have claimed that "security officials would be charged with checking laptops, iPods and even cellular phones for content that 'infringes' on copyright laws, such as ripped CDs and movies. The guards would also be responsible for determining what is infringing content and what is not."

Πηγη
Kαι αυτο που εγινε leak
http://wikileaks.org/leak/acta-proposal-2007.pdf


Λέτε να έρθει η -αναμενώμενη πλέον- ώρα που θα μας ψάχνουν τα λαπτοπ στα αεροδρομια για να δουνε μην εχουμε πειρατικο-τρομοκρατικο-αντικυβερνητικο πραγμα μεσα?

Στην Αμερικη ηδη γινεται αυτο βεβαια αλλά πολλα γινονται εκεί και οι πολίτες εκείνου του έθνους, τους όρους "ελευθερία" και "δικαιώματα" τους συναντάνε μόνο σε ταινείες επιστημονικής φαντασίας πλέον.




Βασικά.. γιατί leak? Τι είναι, σχέδιο από τρομοκρατικη οργανωση και εγινε leak?Απορητο χαρτι απο οικονομικη εταιρεια? Γιατι επρεπε να γινει "leak" για να το μαθει ο κοσμος?


Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabez στις Πεμ Νοέ 05, 2009 7:10 pm, 2 φορές συνολικά

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 6:52 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
kabez έγραψε:
Α, το πάνε και παραπέρα!Αυτό με τους σκληρούς δίσκους το είχα πει για πλάκα πριν, αλλά αυτοί οι τύποι ίσως δεν τα πάνε καλά με τις "πλακίτσες" τελικά.

Παράθεση:
In Ireland, RTE's coverage suggested that "customs officers should be given the right to search laptops and media players for pirated material" under the treaty. In Canada, media reports have claimed that "security officials would be charged with checking laptops, iPods and even cellular phones for content that 'infringes' on copyright laws, such as ripped CDs and movies. The guards would also be responsible for determining what is infringing content and what is not."


Λέτε να έρθει η -αναμενώμενη πλέον- ώρα που θα μας ψάχνουν τα λαπτοπ στα αεροδρομια για να δουνε μην εχουμε πειρατικο-τρομοκρατικο-αντικυβερνητικο πραγμα μεσα?

http://arstechnica.com/old/content/2008/06/the-real-acta-threat-its-not-ipod-scanning-border-guards.ars

Kαι αυτο που εγινε leak
http://wikileaks.org/leak/acta-proposal-2007.pdf

Βασικά.. γιατί leak? Τι είναι, σχέδιο από τρομοκρατικη οργανωση και εγινε leak?Απορητο χαρτι απο οικονομικη εταιρεια? Γιατι επρεπε να γινει "leak" για να το μαθει ο κοσμος?


uh...

Τώρα που το διάβασα κάτι ανάλογο έγινε με τα bans της ΧΒΟΧ 360 κονσόλας από την Microsoft τώρα εδώ και 3 μέρες... Ο λόγος που έγινε ban η κονσόλα ήταν επειδή οι πειρατές φλάσαραν την κονσόλα και ή την άνοιξαν...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 7:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Ναι, αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Το Ban σου απαγορευει την κονσολα να ξανασυνδεθει στο ιντερνετ, δε σου ζητανε αποζημιωση κιολας ουτε σε πανε φυλακη. Μην μπερδευεις το βόλει με το τρόλευ.

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 7:55 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
kabez έγραψε:
Ναι, αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Το Ban σου απαγορευει την κονσολα να ξανασυνδεθει στο ιντερνετ, δε σου ζητανε αποζημιωση κιολας ουτε σε πανε φυλακη. Μην μπερδευεις το βόλει με το τρόλευ.


Μην λες ********...

Μόνο που διάβασα ότι μπορούν να δουν τι έχει μέσα στα laptops, θυμήθηκα και αυτό το ban. Διάβασα κι εκεί ότι οι τυπάδες έχουν καταφέρει να βρουν τρόπο να δουν αν φλασαρίστηκε η κονσόλα χωρίς να την ελέγξουν για επισκευές... Οπότε δεν χωράει άλλη αμφιβολία για μένα... Έρχεται με λίγα λόγια το τέλος μας...

Για φαντάσου και σκέψου και λίγο αυτό. Αν η Microsoft και η RTE βρήκαν τρόπο να δουν τι έχουν μέσα ή τι έχουν κάνει οι πειρατές, σε λίγο καιρό θα μπορούν να δουν και ελέγξουν και τα άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα(Η/Υ, Τηλεοράσεις κ.α.)...

Οπότε αν στην τελική οι εταιρείες anime το μάθουν, θα γίνει χαμός και θα αποχαιρετήσουμε και τα anime...

[edit by Blademaster_X] ειπαμε δεν βριζουμε, μας βλεπει η αμερικη...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fusion
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 8:48 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
Ναι, έρχεται το τέλος σου. Ακόμη, ίσως τα production studios το μάθουν από αυτό το φόρουμ, οπότε μην το φωνάζεις σε παρακαλώ...

Παράθεση:
Μην μπερδευεις το βόλει με το τρόλευ.

ROTFLMAO! Laughing Laughing Laughing
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 05, 2009 11:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
fusion έγραψε:
Ναι, έρχεται το τέλος σου. Ακόμη, ίσως τα production studios το μάθουν από αυτό το φόρουμ, οπότε μην το φωνάζεις σε παρακαλώ...

Παράθεση:
Μην μπερδευεις το βόλει με το τρόλευ.

ROTFLMAO! Laughing Laughing Laughing


Μας, σε παρακαλώ... Razz

Λέγε όσο θέλεις τις ειρωνίες σου, αλλά αν το μάθουν, δεν θα είμαι μόνος που θα κλαίω... Θα είστε κι εσείς το ίδιο ! Razz

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 06, 2009 5:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
Kala to kanate ligo tragiko to olo thema. Kai siga to pragma auta ginonte idi se alles xwres mi leme kai oti theloume. Apo ti mia mporeis na peis oti ok ti pane na kanoun einai anikoustw klp klp apo tin alli omws otan tou allounou tou vgainei i panagia na ftiaksei to anime px kai paei o kathenas kai to katevazei i etairia de vgazei tipota. Epidi sigkatikw me atoma ta opoia einai animators kai vlepoun anime klp klp oloi tous agorazoun kai vlepoun elaxista pragmata online kai otan tous rwtaw giati mou lene prwton protimame giati etsi anaptisoume kai mia silogi kai deuteron giati katalavainoume tis etairies kai tous allou animators kai tous ipostirizoume.

Pou na dite ti anime vlepoun oi egglezoi ala vevaia me tetoia pragmata pou vlepoun pws na min einai oloi oksithimoi kai anomaloi.

Einai ola san ta teletabies.

_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 06, 2009 10:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Το πρόβλημα δεν είναι ότι πάνε να απαγορεύσουν μόνο την πειρατία, αλλά πάνε να απαγορεύσουν στο διαδύκτιο ακόμα και πρακτικές οι οποίες αποτελούν νόμιμη χρήση πνευματικού υλικού:


  • Κάνεις AMV; Είσαι εγκληματίας.
  • Κάνεις Photoshop με φωτογραφίες από εφημερίδες, τηλεόραση ή anime; Είσαι εγκληματίας.
  • Μετατρέπεις το CD σου σε MP3 ή το DVD σου σε DivX για να το βλέπεις από τον υπολογιστή; Είσαι εγκληματίας.
  • Παίρνεις αποσπάσματα από μια συνέντευξη για να την βάλεις στο blog σου σχολιάζοντάς την; Είσαι εγκληματίας.


Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό πήγαν να το περάσουν με άκρα μυστικότητα. Το διαδύκτιο αποτελεί το τελευταίο ελεύθερο μέσο μαζικής ενημέρωσης και τα μεγάλα κεφάλια θέλουν να κλείσουν στόματα. Με την συνθήκη αυτή κάποιος που γράφει κάτι ενοχλητικό πχ μπορεί να κλείσει επειδή χρησιμοποιεί αποσπάτα από συνεντεύξεις τρίτων για να τεκμηριώσει τις απόψεις του.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης