Το ξέρατε ότι yari σημαίνει δόρυ, ακόντιο, κοντάρι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 2 από 8
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Games    Pokemon Black and white
ge0_
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 2:18 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 22 Δεκ 09 Δημοσιεύσεις: 234
εχω σταματησει να παιζω ποκεμον απο την fire red....δεν βλεπω το λογο να σπαταλαω το χρονο με αυτο το παιχνιδι γιατι πολύ απλά αμα θες να δείς τα ποκεμον των νεων γενεων ψαξτα στο google.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jorg
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 2:35 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 11 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 552 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης Τώρα Βλέπω: τη ζωή μου να καταρρέει!
Tα πρωτα screenshots:
http://pokebeach.com/2010/04/first-game-screenshots-of-pokemon-black-and-pokemon-white-in-corocoro

_________________
A scattered dream that's like a far-off memory. A far-off memory that's like a scattered dream. I want to line the pieces up. Yours and mine.

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Scatman
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 4:13 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 436 Τόπος: Scatman's World Τώρα Βλέπω: OVAs
Itachi_kun1990 έγραψε:
φιλε scatman pokemon ειναι και ειναι απο τα κλασικα απιαστα RPG θεματα δεν αλλαζει τπτ αμα αλλαξει πρωτον δεν θα ναι pokemon και αμα δεν ειναι ποκεμον σιγα σιγα θα το κανουν adventure. για τους λογους που ανεφερες βγηκαν τα arcade games pokemon το βασικο παιχνιδι ακολουθη μια γραμμη ενα σταθερο στηλ και απλα αλλαζουν τα γραφικα και εξελισετε η δημιουργικοτιτα τα ειπολοιπα δεν αλλαζουν και καλο ειναι να μην αλλαξουν γιατι θα χασει την ενοια του σαν clasic rpg

με βρίσκει κάθετα αντίθετο αυτή η τοποθέτηση κι επιπλέον τη θεωρώ συντηριτική κι οπισθοδρομική για πολλούς λόγους.

Καταρχάς δεν υπάρχουν άπιαστα θέματα.Μιλάμε για Pokemons. Προς θεού δεν είναι η αγία γραφή (οι παπάδες λένε τα ίδια γιαυτήν).

Έπειτα, ένα τεχνολογικό αντικείμενο όπως τα VG συνεπάγεται με εξέλιξη,ανάπτυξη.

Δε θα άλλαζε η ταυτότητα των παιχνιδιών εάν γίνοταν κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις (animation στις μάχες, Γραφικά, ήχος πόκεμονς)

Νομίζω ο καθένας θα ήθελε να τα δει με γραφικά επιπέδου πχ FF IV (DS) και real time προσπάθειες για να πιάσεις pokemons ή να αντιμετωπίσεις άλλα.

Περι real time μηχανισμών θα ήταν ότι καλύτερο αφού θα ταίριαζε και πιο πολύ με τη φιλοσοφία του anime πχ να πατάς πάνω στην οθόνη του DS την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να πετάξεις ποκεμπολ και να πιάσεις το πόκεμον!

Δεν έχουν επιχειρηθεί όμως ουσιαστικές αλλαγές γιατί η Gamefreak έχει βολευτεί με αυτό που πουλάει. Άρα το μεταποιεί ελάχιστα και το ξαναπροσφέρει.

Επίσης, περι δημιουργικότητας ανέφερα την άποψη μου πιο πίσω. Διαφορετικότητα και δημιουργικότητα είναι δύο λέξεις που δε συμβαδίζουν με τις handheld εκδόσεις.

Ελπίζω μελλοντικά να βγει μία σοβαρή προσπάθεια στο Wii ή επόμενη κονσόλα της Nintendo.

Θα ξαναπώ ότι το πρόβλημα μου δεν είναι τα Pokemons αλλά ο dev που κρύβεται πίσω απ΄τις εκδόσεις τους.

Τεσπά, επειδή αυτή η συζήτηση δεν είναι απολύτως "συμβατή" με το τόπικ, θα σταματήσω για να παρουσιαστούν κυρίως νέα και προσδοκίες που υπάρχουν για την επερχόμενη κυκλοφορία.


ΕΝΤΙΤ :

Απ'τις screens παραπάνω φαίνεται να γίνεται προσπάθεια τεχνολογικής αναβάθμισης!

_________________
|My Youtube | RPG News
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Itachi_kun1990
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 4:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 17 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 3134 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα
μιλαμε για nintendo οποτε οι αναβαθμησεις ειναι στο παιδικο απιπεδο ακομα καθος στα arcade ειναι ιδικος εκει οστοσο και φυσικα θελω καλυτερο animetion, graphics ενοω μονο οτι το πλοτ δεν μπορει να αλλαξει για το πλοτ μιλαω παντα οχι για τα αλλα. τα γραφηκα και το ανιμασιον αλλαζουν συμφωνα με τις δυνατοτιτες τις κονσολας καθως και τον ανταγωνισμο της εποχης.

_________________
oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 4:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
Scatman elpizw na eides tis eikones apo tin black and wait kai apo oti fenete iparxei allagi sta grafika.

Simfwnw me arketa apo ta pragmata pou protines alla sto thema story tha einai ligo koulo na to allakseis entaksei ola ta rpg panw katw einai enas kosmos me kalous kai kakous kai sto zelda 15 xronia to idio story pezeis den exei kamia diafora alla akoma to agapame.

Auto me tis statikes eikones tha simfounousa alla de me pirazei kiolas diladi ennow volevome kai etsi.

Gia tous eixous twra pali tin mousiki tin latrevw kai de thelw na allaksei gia kanenan logo.Enw gia tous eixous ton pokemon nai tha mporousan na ginoun allages.

_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Scatman
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 5:28 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 436 Τόπος: Scatman's World Τώρα Βλέπω: OVAs
Ναι όντως.
Δεν ωθούν το DS στα όρια του αλλά για παραγωγή της Gamefreak, φαίνεται να γίνεται δουλειά αυτή τη φορά!

Για το σενάριο, φυσικά και δε μπορεί να αλλάξει. Θα ήταν κουλό. Αυτό που εννοώ είναι η αλλαγή της ροής. Δλδ, εως τώρα συνέχεια ξεκινάς απ'το σπίτι σου, έχεις μόνο μητέρα, ένα φίλο που θα σε ανταγωνιστεί αργότερα και μία ομάδα εκπαιδευτών που σε εμποδίζουν.
Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο από αυτό, κάτι πιο απρόβλεπτο όπως και στο anime.

Περι ήχου εννοούσα τις φωνές των πόκεμονς και δε νομίζω ότι έχω άδικο όταν λέω δεν τους έχουν αλλάξει απ'τις εποχές των 8bit GB/GBC. Η μουσική κι εμένα δε με ενοχλεί.

_________________
|My Youtube | RPG News
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
billmcnik
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 6:14 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 24 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 812 Τόπος: Salonika Τώρα Βλέπω: Δεν έχω χρόνο!
Αχχχ, τα Pokemon <3

Έχω παίξει ΟΛΟΥΣ τους τίτλους, είναι τόσο εθιστικά!

ΓΡΑΦΙΚΑ

Σχετικά με τα γραφικά κλπ. Πιστεύω ότι χρειάζετε σίγουρα κάποια βελτίωση στις μάχες κλπ. αλλά δεν μπορείς να κάνεις μάχες τύπου FF Dissidia με 493 διαφορετικούς χαρακτήρες (Αν βάλεις shiny μορφές και κάποια άλλα specials βγαίνουν παραπάνω). Δεν γείνετε να χωρέσουν σε "κασέτα" του DS.

STORY

Η πλοκή στα παιχνίδια τύπου R/B/Y είναι ικανοποιητική, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά οκ. Αν δεν σου αρέσει αυτός ο τύπος παιχνιδιού μπορείς να δοκιμάσεις άλλες ιστορίες, όπως την Pokemon Ranger όπου είσαι κάτι σαν πρόσκοπος με βοηθούς τα Pokemon. Στις συγκεκριμένες εκδόσεις όμως η υπόθεση είναι ότι είσαι το παιδί της διπλανής πόρτας που θέλει να παρει το "Πρωτάθλημα" που τον ορίζει ως Pokemon Champion και Hall of Famer στην ιστορία των εκπαιδευτών Pokemon... Από όσα έχω καταλάβει προφανώς κάθε μεγάλο region (π.x.Κanto) έχει 8 εκπαιδευτές που αν τους νικήσεις σου δείνουν ενα Badge (έμβλημα) ανάλογα με το πόσα Badges έχεις, παίρνεις και ανάλογο respect από τους άλλους. Όταν έχεις όλα τα Badges κάποιου region μπορείς να προκαλέσεις τους Elite Four (ποτέ δεν είναι 4!) για να γείνεις Pokemon Champion να πάρεις μετάλλια, λεφτά, δόξα κ.α. Άρα η υπόθεση είναι οκ...

ΗΧΟΣ

Εμένα προσωπικά αν εξερέσουμε τον σπαστικό ήχου του Bike μου αρέσουν οι ήχοι. Δεν θα μπορούσαν σε κάθε Pokemon να βάζαν ήχο σαν αυτό από το anime γιατί δεν θα χωρούσε αυτό σε "κασέτα" (2) του DS. Oύτε να βάζαν "κανονικά" τραγούδια γιατί πάλι δεν θα χωρούσαν σε "κασέτα" του DS (3)

Enjoy


http://www.youtube.com/watch?v=wSKxTqDvsas


Σε κάποιους απ' ότι διάβασα δεν αρέσουν τα remakes που κάνει η Nintendo για τις παλιές εκδόσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μ' αρέσει κάτι τέτοιο, αντιθέτως. Όμως, δεν θεωρώ τις εκδόσεις Heartgold/Soulsilver remakes. Καθώς δεν γείνετε ακριβώς επανάληψη της ιστορίας. Είσαι ένας τύπος που μένει στο σπίτι που έμενε ο τότε πρωταγωνιστής και ξεκεινάς την καριέρα σου με τον ίδιο τρόπο. Σύμφωνα με την ιστορία είσαι εκεί αρκετά χρόνια μετά. Επίσης έχεις αρκετές νέες δυνατότητες και πρόσβαση σε Pokemons από Hoenn/Sinnoh εκτός από Kanto/Johto


Σχετικά με τις Black & White ελπίζω να έχουν αρκετά νέα "πράματα" και επιλογές. Επίσης θέλω συμβατότητα με τις παλαιότερες εκδόσεις Pokemon, για DS τουλάχιστον. Το καλύτερο για 'μένα που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να μπορείς να πας εκτός από το Region που θα ξεκεινάς και στα υπόλοιπα (Kanto/Johto/Hoenn/Sinnoh) αν και δεν πιστεύω ποτέ να γείνει κάτι τέτοιο... Και επιτέλους, να μην υπάρχουν "άποιαστα" Pokemon! Το να κάνεις Event Pokemons είναι γαμάτο! Το να μην κάνεις event όμως είναι μαλακία. Καθώς events γίνονται κυρίως στην Iαπωνία και μετά στην Αμερική. Στην Ευρώπη γείνονται πολύ λίγα (ειδικά στην Ελλαδίτσα... Θα έπρεπε η Nintendo να υπωχρεώνει τα "μεγάλα" μαγαζιά να κάνουν events. Ή τουλάχιστον να έκανε events για Ευρώπη μέσω wi-fi (με το mystery gift) όπως κάνει στην Αμερική. Εννοείτε πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάτι με αυτά τα hacks που κυκλοφορούν...

Λέτε η τρίτη έκδοση της τριλογίας να λέγετε Pokemon Grey?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
junpei
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 8:25 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Otaku & Order Otaku & Order

Συμμετέχει από: 17 Νοέ 09 Δημοσιεύσεις: 298 Τόπος: Town of Magnolia
Off topic mode on:τί είναι τα Pokemon Events??? off topic mode off
Ελπίζω οι Black & White να είναι πιο δύσκολες ως προς την ολοκλήρωσή τους απο τις προηγούμενες.Γιατί σε ένα σημείο καταντά γελοίο το παιχνίδι!!

_________________
Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well armed lamb contesting the vote.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Itachi_kun1990
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 9:27 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 17 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 3134 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα
Παράθεση:
Off topic mode on:τί είναι τα Pokemon Events??? off topic mode off

well εξαιτιας τον ταινιων δεινουν καποια Mini-αποστολη για ενα pokemon μεσω wi-fi που εχει σχεση με ταινια. για παραδειγμα φετος ειχαν το spike pichu.

_________________
oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
junpei
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 9:34 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Otaku & Order Otaku & Order

Συμμετέχει από: 17 Νοέ 09 Δημοσιεύσεις: 298 Τόπος: Town of Magnolia
Ευχαριστώ

_________________
Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well armed lamb contesting the vote.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jorg
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 10:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 11 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 552 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης Τώρα Βλέπω: τη ζωή μου να καταρρέει!
[off-topic]@billmcnik: Οι Elite Four ειναι παντα 4. Ο τελευταιος ειναι ο πρωταθλητης. Παντως το video τα εσπασε (well η μουσικη εννοω).

Θεωρω τη μαχη Gold εναντιον Red την πιο επικη μαχη pokemon εως τωρα. Το να βαλλουν να παλεψεις το πρωταγωνιστη του προηγουμενου παιχνιδιου ηταν απλα ιδιοφυϊες![/off-topic]

_________________
A scattered dream that's like a far-off memory. A far-off memory that's like a scattered dream. I want to line the pieces up. Yours and mine.

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 10:22 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
@Bill : Opws eipe kai o Scatman mporoune ontws na kanoun perisotera pragmata me ta grafika kathws to kanane idi me ola ta
3d game sto ds.

To thema me ta shinny de xriazete kan grafika mporeis na to kaneis kai mono me kodika apla legontas gia paradigma opou sti sigkekrimeni eikona einai prasino kanto kokino ( Paradigma legontas panta)

Episis o xartis ftiaxnete me mia methodo pou legete tile kai stin ousia ftiaxneis komatia tou map se tetragwnakia kai les fortose auto twra auto tote klp klp.I opws egine poio palia olo to map kathe polis itan apla mia terastia eikona kai me ti voithia tis kameras perigiosoun se autin xwris na katalavaineis ti pragmatika ginete.



Gia to senario to ksanaskeftika kai ontws tha mporousan na kanoun kati diaforetiko opws to na exeis idi kanei kati san trainer kai na min eisai panta sto spitaki opws kai kala px na eisai se kindino epidi se apigage i team rocket gia asxetous logous kai na prepei na xrisimopiiseis ena pokemon apo ta klemena pou exoun leme twra.

Kati pou de maresei sta pokemon pragmatika einai to thema me tin antalagi thelw na eimai eleftheros me mia mono kaseta na ta kanw ola :S alla auto ginete kathara logo xrimatwn :/

Auto pou prospathei na pei o scatman gia tous eixous einai na min einai Midi i 8bit kai na ta kanoun wav.

Gia paradigma sto FF 4 exoun valei kanonika voice acting se pola cutscenes me apotelesma na to kanei poio endiaferon.

To thema einai omws oti to ds exei ena poli sovaro provlima sto thema sound apo ti mana tou diladi mporei na paiksei mono kiriws 8bit - 16bit , Wav kai elaxista audio me epiptwsi to wav kai to audio na katalamvanoun terastio xwro sti memory tis kasetas se atithesi me to psp pou ftiaxtike diaforetika.

Milaw exwntas idi programatisei paixnidia gia ds kai exw doulepsei me to homebrew tou ds.

Gia perisoteres plirofories psaxte Ndslib

_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
billmcnik
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 11:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 24 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 812 Τόπος: Salonika Τώρα Βλέπω: Δεν έχω χρόνο!
@Jorg
Έχεις δίκιο. Οι Elite Four είναι 4 Razz


@Hellbroth

Έχει σε όλα τα 3D games του DS 493 Pokemon, άπειρους χαρακτήρες, άπειρα σπιτάκια και άλλα άπειρα; Laughing

Παρακάτω λες ΑΚΡΙΒΩΣ ότι έιπα εγώ (εξαιρείται το κοματι για την υπόθεση των παιχνιδιών) κάνοντας επίδειξη των γνώσεων σου. Συγχαρητήρια όποιος δεν ξέρει απ'αυτά δεν κατάλαβε τίποτα!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 11:38 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
To thema einai oti o xartis einai 2d ena ta spitia einai 3d opote den thelei toso xwro oso pisteveis + oti auta einai xamilou epipedo 3d den exoun 15000000 poligwna gia na piasoun oso xwro pisteveis.

Den exei na kanei me thema epidikseis apla exw dei ti kanoun apo alli plevra kai sto eksigisa apla.

Kai vasika ksenerwsa kiolas oriste gia mi leme kai oti theloume...


_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Itachi_kun1990
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 11:45 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 17 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 3134 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα
βασικα δεν το λεω και τελιος ανιαρο προσοπικα εγω ενδιαφερομαι να ακους για game development παντος το μονο σιγουρο ειναι οτι τραβαει κοσμο και περιμενω πολα καλα απο αυτη τι νεα γενια γιατι πιστευω οτι οσο ποιο πολυ σοβαρευει η γενια των ανιμε το ιδιο θα κανει και αυτη η σειρα για να ακολουθισει τις απαιτισεισ δεν ειναι τυχαιο που για αρχη το 1ο ποκεμον ποθ δειχνουν αυτης της γενιας εχει μια εξελιξη καπως αγριο οποτε θα δουμε πολα καλα ειμαι σιγουρος απο 8εμα σχεδιασμου το τι ειδα στο σκαν με αρεσε αλλα περιμενω περισοτερα που ειμαι σιγουρος οτι θα δω

_________________
oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 2 από 8
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης