Το ξέρατε ότι densetsu σημαίνει θρύλος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Movies/Series/Cinema    Serial killers
Re Kane Niaou
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 02, 2010 12:51 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 561 Τόπος: Αθηνα
Μανιακοι δολοφονοι ,σαδιστες,παιδοφιλοι ,κανιβαλισμος και οτι πιο απανθρωπο μπορει να φανταστει κανεις...Λενε οι περισσοτεροι οτι οδηγηθηκαν στην κατασταση που ειναι-ηταν για τον λογο οτι και ιδιοι περασαν φριχτα στην παιδικη τους ηλικα.
αλά αναρωτιέμαι ποιοι ειναι πιο αρρωστοι αυτοι ή εμεις ,που για αυτους εχουν γραψει βιββλια ταινιες εχουν ακομα γραψει και μουσικη τους εχουν βγαλει και σε μπλουζακια καποιοι απο αυτους τους εχουν φτιαξει και μουσειο με τα γραμματα τους τα ρουχα τους μαχαιρια οπλα και γενικα με τα υπάρχοντα τους
εμεις τι ειμαστε ?
Μια πολυ γνωστη ταινια ειναι o Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι

Edward Gein
Όταν ρωτήθηκε αν φορούσε τις μάσκες από ανθρώπινο δέρμα που έφτιαχνε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα: «Όχι και για πολύ, είχα κι άλλα πράγματα να κάνω.»



Carl Panzram«Φυσικά τώρα αγαπώ πολύ το Χριστό. Ναι, τον αγαπώ τόσο καταραμένα πολύ που θα ήθελα να τον σταυρώσω ξανά και ξανά!»

«Θέλω να με κρεμάσουν και δε θέλω καμία παρέμβαση απο σας, από τη βρομερή σας φάρα. Ξέρω πολλά για τον κόσμο και το ανθρώπινο χαρακτηριστικό του κακού και δεν υποκρίνομαι. Είμαι περήφανος που σκότωσα μερικούς και μετανιώνω που δε σκότωσα περισσότερους!»

«Δεν έχω καμία διάθεση να αναμορφωθώ. Η μόνη μου επιθυμία είναι να αναμορφώσω τους ανθρώπους που προσπαθούν να με αναμορφώσουν, και πιστεύω πως ο μόνος τρόπος να αναμορφώσεις τους ανθρώπους είναι να τους σκοτώσεις. Το σύνθημά μου έιναι: Ληστέψτε τους, βιάστε τους και σκοτώστε τους όλους.»

«Προτιμώ να πεθάνω με αυτόν τον τρόπο, και αν έχω ψυχή να καεί στην κόλαση για εκκατομύρρια χρόνια. Εξακολουθώ να προτιμώ αυτό από έναν παρατεταμένο, αγωνιώδη θάνατο σε κάποιο μπουντούμι ή σε ένα προστατευμένο κελλί κάποιου τρελοκομείου… Το μόνο ευχαριστώ που θα πάρετε από μένα εσείς ή το είδος σας για τις προσπάθειες σας είναι η ευχή μου να είχατε όλοι ένα λαιμό, και να είχα τα χέρια μου πάνω του…» (Απάντηση στους οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προσπαθούσαν να τον απαλλάξουν απ΄ τις κατηγορίες του.)

«Δεν πιστεύω στον άνθρωπο, το Θεό ή το Διάβολο. Μισώ όλη τη γαμημένη ανθρώπινη φυλή, συμπεριλαμβανομένου εμένα… Καταδίωξα τους αδύναμους, τους άκακους και τους ανυποψίαστους. Ιδού το μάθημα που μου έμαθαν οι άλλοι: Η ισχύς φτιάχνει το δίκαιο.»

το βιογραφικο του Carl Panzram



Albert Fish
Spoiler:
]Είχα πάντα την επιθυμία να προκαλώ τον πόνο στους άλλους και να έχω κάποιους να με χτυπούν. Ανέκαθεν απολάμβανα οτιδήποτε πονούσε. Η επιθυμία να προκαλώ πόνο, είναι ό,τι πιο υπέρτατο υπάρχει για μένα.»

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη επιθυμία να ζήσω. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη επιθυμία να σκοτωθώ. Είναι κάτι αδιάφορο για μένα όλο αυτό. Δε νομίζω πως είμαι τελείως υγιής.»

«Μαστίγωσα τη γυμνή του πλάτη μέχρι το αίμα να τρέξει απ? τα πόδια του. Του έκοψα τα αυτιά, τη μύτη, έσκισα το στόμα του απ΄το ένα αυτί ως το άλλο. Του έβγαλα τα μάτια με τον αντίχειρα. Μετά ήταν νεκρός. Έχωσα το μαχαίρι στην κοιλιά του, κόλλησα το στόμα μου στο κορμί του και ήπια το αίμα του.» (Αναφερόμενος στο μικρό Billy Gaffney.)

«Αρχικά την έγδυσα. Αχ, πως κλωτσούσε – δάγκωνε και έγδερνε. Την έπνιξα και την έκοψα σε μικρά κομμάτια ώστε να πάρω το κρέας στο δωμάτιο μου, να το μαγειρέψω και να το φάω. Πόσο γλυκός και απαλός ήταν ο μικρός της πισινός ψημένος στο φούρνο. Μου πήρε εννέα μέρες να φάω ολόκληρο το σώμα της. Δεν τη γάμησα παρόλο που μπορούσα, αν ήθελα. Πέθανε παρθένα. Τι κρίμα. Πολλά φιλάκια, Albert Fish.» (Γράμμα στη μητέρα της άτυχης Grace Βudd.)


το βιογραφικο του Albert Fish


Ted Bundy
Spoiler:
«Δε νιώθω ένοχος για τίποτα. Λυπάμαι τους ανθρώπους που νιώθουν ένοχοι.»

«Είμαι ο σκληρότερος καριόλης που έχετε δει ποτέ. Δε δίνω μία γι? αυτούς τους ανθρώπους.»

«Η προσωπική σταθερότητα είναι μια απ? τις μικρές αλλά πραγματικά απαραίτητες πολυτέλειες της ζωής.»

«Η σεξουαλική πράξη – στην ευρύτερη διάσταση των πραγμάτων – ήταν ένας υποχρεωτικός χειρισμός, όχι αυτή καθαυτή, καταλαβαίνετε τι εννοώ, η σεξουαλική πράξη δεν ήταν η, η… η κύρια πηγή ικανοποίησης.»

«Εμείς οι κατα συρροή δολοφόνοι είμαστε τα παιδιά σας, οι σύζυγοί σας, είμαστε παντού. Και θα υπάρξουν πιο πολλά νεκρά παιδιά, αύριο-μεθαύριο.»

«Νιώθεις τον ύστατο χτύπο να αφήνει το κορμί τους. Κοιτάς στα μάτια τους. Ο άνθρωπος που είναι σ? αυτή τη θέση είναι Θεός!»

«Έχω αποφράξει το παρελθόν. Δε θα αντάλλαζα αυτό που είμαι, ή αυτά που έχω κάνει – ή τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει – με τίποτα. Οπότε, το σκέφτομαι. Και ώρες-ώρες είναι ένα γλυκό ταξίδι το να ξαπλώνω και να θυμάμαι…»
η ταινια http://thepiratebay.org/torrent/4859254/Ted_Bundy%28XviD%29_2002_dvdrip


Charles Manson «Ιδού ένας άντρας που ευθύνεται για τη δολοφονία εκκατοντάδων χιλιάδων στο Βιετνάμ και με κατηγορεί για οχτώ φόνους.» (Αναφερόμενος στον ισχυρισμό του Ριτσαρτ Νίξον ότι είναι ένοχος)

«Οτιδήποτε βλέπετε σε μένα είναι μέσα σας. Αν θέλετε να δείτε ένα θηριώδη δολοφόνο, να ποιόν θα δείτε, καταλαβαίνετε; Αν με δείτε σαν αδερφό, να τι θα είμαι. Όλα εξαρτόνται απ? το πόση αγάπη τρέφετε. Είμαι εσείς, και όταν το παραδεχτείτε θα είστε ελεύθεροι. Είμαι μόνο ένας καθρέφτης.»

«Νιώθεις ένοχος; Είσαι τρελός; Εεεμ, νιώθεις σαν wolf kabob Roth vantage; Gefrannis booj pooch boo jujube; bear-ramage. Jigiji geeji geeja geeble google. Do you begep flagaggle vaggle veditch-waggle bagga;»

«Αυτά τα παιδιά που έρχονται οπλισμένα προς εσάς είναι τα παιδιά σας. Εσείς τα διδάξατε όσα γνωρίζουν γι? αυτόν τον κόσμο. Δεν τα δίδαξα εγώ, εσείς το κάνατε. Εγώ απλά προσπάθησα να τα βοηθήσω να σταθούν στα πόδια τους όταν ήταν υπερβολικά αδύναμα.»

«Περιμένετε να με λυγίσετε; Αδύνατον! Με κομμτιάσατε χρόνια πριν. Με σκοτώσατε χρόνια πριν…»

«Ένα μωρό γεννιέται στον κόσμο σε κατάσταση τρόμου. Πλήρης παράνοια και ενημέρωση. Βλέπει τον κόσμο με μάτια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη. Όσο μεγαλώνει, οι γονείς του του παρέχουν αφειδώς τόσα πράγματα. Του μιλούν ενώ θα έπρεπε να αφήσουν αυτό να τους μιλά. Αφήστε να παιδιά να σας οδηγήσουν.»

«Είμαι ο πάπας. Είμαι δέκα φορές ο πάπας. Είμαι εξήντα φορές ο πάπας. Αλλά είμαι ο πάπας στους λόφους και τα βουνά.»

«Καταφρονείστε με και θα δείτε έναν τρελό.Σεβαστείτε με και θα δείτε ένα Θεό.Κοιτάξτε με στα μάτια και θα δείτε τον εαυτό σας.»

«Δεν είμαστε πια στη χώρα των θαυμάτων, Αλίκη.»

«Μετάνοια για τί; Έχετε κάνει τα πάντα σε μένα. Αυτό δε μου δίνει το ίδιο δικαίωμα;»
το βιογραφικο του Charles Manson

Peter Kurten«Όταν το κεφάλι μου κοπεί, θα μπορώ ακόμα να ακούσω τουλάχιστον για λίγο, τον ήχο του αίματος καθώς θα αναβλύζει απ? το λαιμό μου; Αυτό θα ήταν η ύψιστη ευχαρίστηση για μένα.»

«Δε μετανιώνω. Και όσον αφορά το αν η θύμηση των κατορθωμάτων μου μου προκαλεί ντροπη, θα σας απαντήσω. Σκεπτόμενος όσα έγιναν λεπτομερώς, δε νιώθω καθόλου δυσάρεστα. Θα έλεγα ότι το απόλαυσα.»

«Το αίμα μου και το αίμα των θυμάτων μου θα είναι η κορόνα των βασανιστηρίων μου. Πρέπει να υπάρχει ένα ανώτερο ον που έδωσε τον πρώτο σπυνθήρα στη ζωή. Αυτό το ον θα θεωρούσε τις πράξεις μου καλές, αφού εκδικούμουν την αδικία. Οι τιμωρίες που έχω υποφέρει αφάνισαν κάθε μου ανθρώπινο συναίσθημα. Να γιατί δε μετανιώνω για τίποτα.»

το βιογραφικο του Peter Kurten


ΥΓ.:εχει μπει σε λαθος θεμα δεν ξερω να το αλλαζω

_________________
Spoiler:

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ge0_
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 02, 2010 1:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 22 Δεκ 09 Δημοσιεύσεις: 234
πως και ξέχασες τον πιο γνωστό απ'όλους ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac_Killer Cool
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης