Το ξέρατε ότι musuko σημαίνει γιος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Συμβουλές για τα αδέρφια στο πανεπιστήμιο...
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 2:12 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πριν από μερικές μέρες κατάλαβα ότι ο μικρός μου αδερφός θα πάει σε λίγο στο πανεπιστήμιο και αυτό με φόβισε κάπως. Όχι με την έννοια ότι ένιωσα "γέρος" ή ότι ο κόσμος θα τελείωνε τώρα που μεγάλωσε αλλά με την έννοια ότι κανένας δεν θα του έδινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συμβουλές για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ καταστασεις τώρα που είναι μόνος του. Εγώ πήγα στο πανεπιστήμιο χωρίς καμία καλή συμβουλή πέρα από "Διάβασε Σκληρά! Πάρε καλούς βαθμούς".

Με όλο το σεβασμό, αυτό είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί που θα γευτεί για πρώτη φορά την ελευθερία στη ζωή του. Είναι σαν να λές σε έναν καρχαρία που πάει να φάει μόνος του για πρώτη φορά "Ωραία Σαγόνια μου, πήγαινε να κάνεις μερικούς φίλους".

Καθώς είμαι κάπως "γέρος" εδώ (είμαι 33 ετών - και θα βλέπω anime μέχρι να πάθω Alzheimer), αποφάσισα να μοιραστώ με το Forum μερικές συμβουλές, για όλα τα παιδιά εδώ... Ελπίζω να σας πετυχαίνουν σε σωστή ώρα...

Εφόσον είμαι άνδρας, οι συμβουλές μου απευθύνονται κυρίως στον αρσενικό πληθυσμό του Animeplanet. Όχι από σεξισμό, αλλά επειδή πιστεύω ότι η εμπειρία ενός αγοριού στον πανεπιστήμιο είναι διαφορετική από ενός κοριτσιού και δεν την έχω ζήσει για να δώσω αξιόπιστες συμβουλές. Τα κορίτσια του Forum ενθαρρύνονται να γράψουν τις δικές τους συμβουλές για το δικό τους βιολογικό δημογραφικό.

Φυσικά, μπορείτε να σχολιάσετε και να δώσετε και εσείς τις δικές σας συμβουλές.


  1. Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή εδώ: ΜΗΝ γίνεις ένας από αυτούς του κόπανους που είναι πάντα ο κακός στις πανεπιστημιακές κωμωδίες που βλέπουμε στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είναι, συμπεριφέρονται στις γυναίκες σαν να είναι χαρτοπετσέτες και ένας κανονικός άνθρωπος θέλει να τους σαπίσει στο ξύλο.

  2. Εάν σκοπεύεις να πας στο πανεπιστήμιο κυρίως για να γλεντήσεις, άσε το πανεπιστήμιο. Η φοιτητική ζωή είναι πολύ ακριβή και η οικογένειά σου δουλεύει πολύ σκληρά για να σπαταλήσεις έτσι τον κόπο της. Μπορείς να γλεντήσεις χωρίς να είσαι φοιτητής. Θα δυσκολευτείς κάπως περισσότερο να βρείς δουλειά δίχως πτυχίο, αλλά εάν είσαι καλός στους υπολογιστές δεν θα έχεις πρόβλημα. Εννοώ ΤΡΟΜΕΡΑ καλός με την έννοια ότι μπορείς να προγραμματίσεις κάτι και ότι είσαι ΠΟΛΥ καλός σε άλλα πράγματα εκτός από το να ανοίγεις το Word και να βλέπεις το Facebook. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά προσοδοφόρες δουλειές όπως πχ ψυκτικός και μάγειρας που είναι αρκετά κερδοφόρες χωρίς να χρειάζεται να σαπίζεις στο διάβασμα για έξι (και βάλε) χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε όλοι γιατροί και δικηγόροι.

  3. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γλεντάς στο πανεπιστήμιο (και να γλεντάς καλά όταν πρέπει), απλά ότι πραγματικός σου σκοπός είναι να αποκτήσεις κάτι παραπάνω από κύρωση του ήπατος.

  4. Γίνε μέλος μιας λέσχης (τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα). Ακόμα καλύτερα, άρχισε κάποια δικιά σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να συναντήσεις άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.

  5. Πάντα να τολμάς να μιλάς με αυτό το ωραίο κορίτσι που βλέπεις στην καντίνα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

  6. Φρόντισε να μένεις κάπου όπου μπορείς να 1)περπατάς μετά από ποτό 2)περπατάς στην τάξη 3)περπατάς από την τάξη στο μπαρ. Τα ταξί στοιχίζουν.

  7. Φρόντισε να πάρεις τουλάχιστον μια φορά όλα τα λεωφορεία που παιρνούν από το πανεπιστήμιό σου. Είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος να μάθεις που είναι όλα τα καλά και χρήσιμα μέρη έτσι ώστε να μπορείς να βοηθάς τις ωραίες συμφοιτήτριές να βρίσκουν τον δρόμο στις διαλέξεις του όταν τις βρίσκεις στην στάση του λεωφορείου. Αυτή η πρακτική μου απέδωσε τουλάχιστον πέντε ραντεβού όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο.

  8. Μην γίνεις ένας από αυτούς τους ξενέρωτους χλεχλέδες που βλέπεις να φοράνε ξεπερασμένα ρούχα, να έχουν μισοξυρισμένο μούσι και φλορίστικα κασκόλ. Δεν είναι δημοφιλής, ποτέ δεν θα γίνουν δημοφιλής και όλοι τους αποκαλούν "ξενέρωτους χλεχλέδες".

  9. Μην κάνεις ναρκωτικά. Σοβαρά τώρα, ακόμα και κάτι το μαλακό όπως η μαριχουάνα δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ ακριβά και πρέπει να αγοράσεις αρκετά για να νιώσεις το ίδιο με δυο ποτήρια ουίσκι. Επιπλέον είναι παράνομα και δεν θέλεις να αποκτήσεις ποινικό μητρώο επειδή σε έπιασαν να "ρολάρεις" στην τουαλέτα.

  10. Ποτέ μην πιάνεις το τσιγαριλίκι ή κάποιο σακουλάκι ενός τύπου/τύπισας ενώ πάνε τουαλέτα. Τότε είναι που αναπόφευκτα έρχονται οι μπάτσοι. Άντε μετά να πείσεις τους γονείς σου ότι δεν είναι δικό σου. Ναι, ούτε και εγώ θα το έχαβα.

  11. Ποτέ μην πίνεις και οδηγάς. Βασικά στα αρ***ια μου τι θα πάθεις εσύ, αλλά μπορεί να πάρεις σβάρνα έναν αθώο άνθρωπο ή, ακόμα χειρότερα, ένα ωραίο πιπίνι. Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια μόλις τελειώσουν μαζί σου οι δικοί σου.

  12. Εάν είσαι τύφλα και πρέπει να γυρίσεις σπίτι, πάρε ταξί, αξίζει τον κόπο. Εάν είσαι ρέστος, κράτα την απόδειξη, θα σου τα δώσω πίσω.

  13. Σοβαρά τώρα, εάν το ταξί κινδυνεύει να σε αφήσει άφραγκο, πιάσε καμιά δουλειά ρε κοπρόσκυλο!

  14. Πάρε μια διασκεδαστική δουλειά (υπάρχουν). Προτείνω μια δουλειά εξυπηρέτησης πελατών. Θα γνωρίσεις πολλά άτομα στην ίδια κατάσταση με εσένα και θα περνά ευχάριστα η ώρα. Μην πιάσεις δουλειά καθαριστή ή νυχτοφύλακα. Αυτές θα είναι οι πιο μοναχικές νύχτες της ζωής σου.

  15. Πόσα λεφτά είπαμε ότι ξοδεύει ο πατέρας σου για να σε στείλει στο πανεπιστήμιο; Μην σπουδάσεις κάτι το τελείως άχρηστο όπως ελεύθερη τέχνη. ΟΤΑΝ θα πατώσει η οικονομία, θα είσαι ο πρώτος που θα βρεθεί στο ταμείο ανεργίας. Τέτοιου είδους πτυχία είναι για τύπους που πιστεύουν ότι μπορούν να επιβιώσουν φιλοσοφώντας. Μάντεψε, δεν μπορείς, και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν φορούν τώρα ετικέτα και σε ρωτάνε αν θέλεις και πατάτες με το κοπρόμπουργκέρ σου.

  16. Πληροφορική, Θετικές επιστήμες, διεύθυνση επιχειρήσεων, νόμική, λογιστική... Πάντοτε θα έχουν κάποιου είδους πέραση.

  17. Αλλά μην σπουδάσεις κάτι το οποίο μισείς ή δεν σε ενδιαφέρει. Θα μισήσεις το πανεπιστήμιο και αυτό θα μισήσει εσένα.

  18. Ο πραγματικός κόσμος μετά το πανεπιστήμιο είναι κυριολεκτικά ΧΑΛΙΑ. Ναι, σοβαρά μιλάω και μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι η ζωή καλυτερεύει με τον χρόνο. Αυτό αληθεύει μόνο εάν ψοφήσεις προτού αποφοιτήσεις από το πανεπιστήμιο. Να ευχαριστηθείς τα φοιτητικά σου χρόνια σαν να είναι τα καλύτερα της ζωής σου. Μπορεί όντως να είναι.

  19. Ποτέ (μα ποτέ) να μην δανείζεις πουθενά τον υπολογιστή σου ή τον κωδικό σου για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο. Ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και το πιπινάκι δίπλα σου. Πέρα από τον κίνδυνο να σου τον σπάσουν, μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν για "επιλήψιμες" (Δες "παράνομες" ή απλά αηδιαστικές) πράξεις/κατεβάσματα και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες ιδιαίτερα εάν αυτές οι περίεργες φωτογραφίες βρεθούν στον δικό σου σκληρό. Σοβαρά τώρα, αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο. Μην κάνεις βλακείες.

  20. Βάλε κωδικό στον υπολογιστή σου και, το επαναλαμβάνω, ΜΗΝ πεις σε κανένα τον κωδικό σου. Δεν μεγάλωσες σε μοναστήρι μικρέ.

  21. Μάθε να χρησιμοποιείς ανοικτό λογισμικό. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα κολλήσεις εύκολα ιούς και ότι δεν μπορεί ο καθένας με ένα ειδικό CD να αλλάξει τους κωδικούς σου και να δεί τί έχεις στον υπολογιστή σου (το έχω δει να γίνεται), το να βάζεις πειρατικά προγράμματα στον υπολογιστή σου μπορεί να σε βάλει πλέον σε σοβαρούς μπελάδες. Εντάξει, στην Ελλάδα δεν συλλαμβάνουν ακόμα τους πειρατές όπως στο εξωτερικό αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει.

  22. Εάν ΟΝΤΩΣ σε συλλάβουνε για οτιδήποτε, χαμογέλα όταν σε φωτογραφίζουν. ΜΗΝ πάρεις ηλίθια γκριμάτσα και μην κλαψουρίζεις. Δέξου το σαν άντρας.

  23. Πήγαινε στο κέντρο υγείας του πανεπιστημίου και ρώτα πόσο διαδεδομένα είναι τα αφροδίσια νοσήματα. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρει τι διακινδυνεύεις όταν βγαίνεις για καμάκι.

  24. Ποτέ μην κοιμηθείς με καμιά κοπέλα που προσπαθεί να σε ρίξει στο κρεββάτι μετα από 4 ή λιγότερα ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι το έχει κάνει και με άλλους πριν από εσένα. Εάν όντως κοιμηθείς μαζί της, πήγαινε αμέσως την επόμενη μέρα στο κέντρο υγείας έτσι ώστε να σκάσουν στα γέλια μαζί σου και να σου δώσουν πενικιλλίνη για να ξεφορτωθείς το ενοχλητικό τσούξιμο στα γεννητικά σου όργανα.

  25. Πάντα να φοράς προφυλακτικό! Μερικές τρελλές την βρίσκουν χωρίς αυτό και σου λένε να το βγάλεις, μείνε μακριά τους. Και, ναι ρε βλήτο, έχουν όντως έρπη.

  26. O Τσε Γκεβάρα είναι ένας υποκριτής κουμουνιστής δολοφόνος. Δεν θές την φάτσα του στην μπλούζα του.

  27. Εάν η μπλούζα σου έχει κάποιο γνωμικό, σε λατινικά ή άλλη γλώσσα, μάθε πρώτα τι σημαίνει προτού την φορέσεις δημόσια. ΚΑΠΟΙΟΣ γνωρίζει και θα γελά με εσένα.

  28. Μην κανεις τατουάζ. Μην κάνεις τατουάζ εάν δεν ξέρεις τι σημαίνει. Και πάλι ΜΗΝ κάνεις τατουάζ. Μόνο τύποι που πιστεύουν ότι είναι 10Χ καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είναι κάνουν τατουάζ. Και οι στρατιώτες και οι κατάδικοι (που μπορούν να κάνουν ότι νομίζουν με το σώμα τους και δεν τους λέει κανένας τίποτα). Είσαι ένα νιάνιαρο που δεν έχει ζήσει ακόμα τίποτα, πόσο μάλλον κάτι με το οποίο να αξίζει να μαρκάρεις μόνιμα το σώμα σου.

  29. Οι καθηγητές σου πάντα θα προσπαθούν να σου περάσουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Απλά κάνε ότι συμφωνείς μαζί τους για να περάσεις το μάθημα, αλλά για όνομα του θεού, μάθε να σκέφτεσαι μόνος σου όσον αφορά αυτά τα ζητήματα.

  30. Να θυμάσαι, οι καθηγητές του πανεπιστημίου είναι συνήθως άνθρωποι που δεν μπορούσαν να βρούν πραγματική δουλειά ή που βολεύτηκαν στην θέση τους. Κάποιοι κάνουν την δουλειά αυτή επειδή τους αρέσει η εκπαίδευση και θέλουν να καλυτερεύσουν τον κόσμο, αλλά είναι λίγοι και συνήθως η πραγματικότητα τους προσγειώνει απότομα. ΠΑΝΤΑ να είσαι σκεφτικός για αυτά που σου λένε.

  31. ΠΟΤΕ μην την πέφτεις στην βοηθό του καθηγητή σας. Περίμενε να περάσεις πρώτα το μάθημα.

  32. Τα μεταχειρισμένα βιβλία είναι καλά, τα κακώς μεταχειρισμένα από την άλλη όχι. Να είσαι καλός με τα βιβλία σου, να αγοράζεις μεταχειρισμένα όποτε μπορείς αλλά, να έχεις υπόψη σου ότι όπως και εσύ μπορείς να πουλήσεις ένα βιβλίο με ένα σωρό αηδιαστικά υγρά μέσα, το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι. Να βλέπεις τα βιβλία σου προσεκτικά (και με λαστιχένια γάντια) προτού τα αγοράσεις.

  33. Περίμενε να περάσεις τα 25 για να βγάλεις μούσι. Εάν το βγάλεις πριν από τότε θα μοιάζεις ηλιθιος και η ικανότητά σου να ρίχνεις γυναίκες θα πέσει κατακόρυφα. Πίστεψέ με, το μούσι σου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύεις ότι είναι, εκτός εάν είσαι ο Ζακ Γαλιφιανάκης. Να ξυρίζεσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

  34. Ναι, μερικές "φιλότεχνες" (="ψωνισμένες") μπορεί να βρούν το υπανάπτυκτο μουσάκι σου γοητευτικό, αλλά δες και τους πρώην τους. Ψαρεύεις στην ίδια λίμνη με αυτούς.

  35. Πήγαινε στο γυμναστήριο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Ναι, δεν θέλεις να γίνεις σαν και τους χοντρούς λαπάδες της τάξης σου (αυτούς που κρεμούν την κοιλιά έξω από την ζώνη τους και έχουν γένια πάνω στα τριπλά τους μάγουλα) αλλά είναι επίσης και το μέρος όπου οι ωραίες γυναίκες πάνε να γυμναστούνε. Θα βρείς ωραία κορίτσια εκεί πρωί-βράδυ.

  36. Να βγείς με πολλές γυναίκες. Το πανεπιστήμιο σε βοηθά όχι μόνο να καταλάβεις το εαυτό σου και τα όριά του, αλλά και για να καταλάβεις τι είναι αυτό που είναι σημαντικό για εσένα όσο αφορά την σύντροφό σου. Εάν βγείς μόνο με ένα άτομο όλη τη ζωή σου θα αναρωτιέσαι τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Επιπλέον έχει πλάκα!

  37. Μην κάνεις παρέα με τύπους ή τύπισσες που βγάζουν φωτογραφίες τα πάντα και μετά τα ποστάρουν στο Facebook. Θα κάνεις αρκετά λάθη και βλακείες στο πανεπιστήμιο και ΔΕΝ θέλεις να είναι μονίμως στο διαδύκτιο όταν μελλοντικοί εργοδότες(ή και η ίδια σου η οικογένεια) ψάχνουν το όνομά σου στο Google.

  38. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς ένα καλό ψευδώνυμο για την online persona σου. Ειλικρινά, ξέρεις πόσοι συγγενείς μου γνωρίζουν ότι ποστάρω σε διάφορα forum? Εκτός από έναν ξάδερφό μου κανένας άλλος. Και νομίζω ότι το έχει ξεχάσει. Αυτό που θέλω να πώ είναι να είσαι απολύτως βέβαιος ότι κανένας δεν μπορεί να δεί τις ηλίθιες πράξεις σου, οπότε βρες ένα καλό ψευδώνυμο και βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς μόνο αυτό όταν πληκτρολογείς ή αναφέρεις τίποτα στο διαδύκτιο.

  39. Όταν ένας φίλος σου τα έχει φτύσει από το μεθύσι και λιποθυμήσει στον καναπέ σου επιβάλλεται να ζωγραφήσεις κάτι στο πρόσωπό του.

  40. Περίμενε να πάθεις και εσύ το ίδιο τουλάχιστον μια φορά.

  41. Χόρεψε τουλάχιστον μια φορά στο τραπέζι του κλάμπ.

  42. Βεβαιώσου ότι είσαι "καλός" μεθύστακας (δηλαδή όχι σαν τον Μακρή σε άσχημη μέρα). Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς να ελέγξεις. Εάν δεν είσαι, εάν γίνεσαι τελείως αφόρητος όταν πίνεις, τότε μην πίνεις. Ποτέ. Κανένας δεν θα θέλει να σε κάνει παρέα εάν σου αρέσει να χτυπάς κόσμο, να ρίχνεις μπύρα στα μούτρα των άλλων ή προσπαθείς να κάνεις εμετό στα παπούτσια τους. Είχαμε κάποτε έναν τέτοιο τυπά στην παρέα μας. Κάποιος πάντα έπρεπε να τον πείθει ότι το πάρτυ τελείωνε στις 9 έτσι ώστε να τον πάει σπίτι του προτού να γυρίσει πίσω ο ίδιος στο πάρτυ. Μην γίνεις αυτός ο κόπανος.

  43. Εάν θέλεις να πάς σε καμία ενορία δεν θα σε σταματήσω. Αλλά σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μπεις σε μια νόμιμη. Ξέρω κάποιον που τον πλησίασε μια μέρα ένας και τον ρώτησε "Εάν έχει βρει τον Κύριο και Σωτήρα Ιησού Χριστό". Αργότερα μπήκε σε μια περίεργη λατρεία, τους έδωσε τον αριθμό λογαριασμού του και του επιτρέπεται να συναναστρέφεται μόνο τύπους που έχουν την ίδια λατρεία. Μην είσαι ηλίθιος μικρέ.

  44. Παρεπιπτόντως, εάν κάποιος ποτέ σε ρωτήσει "εάν έχεις βρείς τον Κύριο και Σωτήρα Ιησού Χριστό", η σωστή απάντηση είναι "Ναι. Βρίσκονταν πίσω από τον καναπέ εδώ και αρκετή ώρα.".

  45. Εάν πάς σε καμία ενορία, μην χάβεις ότι σου λένε μόνο και μόνο επειδή πρέπει να πιστεύεις. Υποτίθεται ότι στο πανεπιστήμιο μαθαίνεις να σκέφτεσαι ανεξάρτητα για τον εαυτό σου, οπότε άρχισε να αναρωτιέσαι για τα πάντα για τα οποία έχεις αμφιβολίες. Ή θα γίνεις δυνατότερος ή θα σε κάνει να καταλάβεις ότι σε κοροϊδεύουν.

  46. Φρόντισε να βρείς τουλάχιστον ένα καλό φίλο. Ένα φίλο που όχι μόνο θα σε κεράσει μπύρα όταν είσαι ρέστος ή θα σε καλύψει όταν το κορίτσι σου σε παίρνει τηλέφωνο ενώ το κάνεις με μια που συνάντησες στο μπάρ, αλλά έναν ΚΑΛΟ φίλο που θα σε βοηθήσει να θάψεις το πτώμα της τύπισσας όταν η κίνηση ερωτικού ασφυξισμού προχωρήσει περισσότερο από ότι πρέπει και δεν το αναφέρει ξανά.

  47. Εάν έχεις γίνει λιώμα από το μεθύσι και πρέπει να παραπατήσεις σπίτι, μην το κάνεις με ντροπή, κάνε το με θράσος. Χαμογέλα, χαιρέτα και χόρευε μπροστά σε όλους τους περαστικούς. Εάν φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να σου πουν τίποτα απλά φώναξε "Πέντε Φορές!".

  48. Ποτέ μην απαντήσεις μεθυσμένος το τηλέφωνο όταν σε πάιρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου. Δεν ακούγεσαι τόσο καλά όσο νομίζεις.

  49. Εάν από την άλλη σε παίρνω εγώ τηλέφωνο και είσαι μεθυσμένος πάντα να απαντάς. Λίγο γέλιο το χρειάζομαι αυτές τις μέρες.

  50. Πάντα να κάνεις τις εργασίες σου όσο πιο νωρίς μπορείς. Ποτέ δεν ξέρεις πότε οι φίλοι σου θα σε καλέσουν για κάτι το ωραίο και τα ξενύχτια της τελευταίας στιγμής δεν έχουν πλάκα.

  51. Εάν έχεις πολύ δουλειά να κάνεις και οι φίλοι σου σε καλούν να πας να δείς μια συναυλία μια "ανερχόμενης" μπάντας, πήγαινε μαζί τους. Ιδιαίτερα εάν δεν τους έχεις ακουστά.

  52. Κατέβασε και άκου όσο περισσότερη κλασσική ροκ μουσική μπορείς. Rolling Stones, Metallica, Guns N' Roses, Ozzy, Styx, Queen... Θεωρούνται κλασσικά για καλό λόγο.

  53. Μην ακούς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μουσική χρησιμοποιεί autotuning. Αυτό σημαίνει ότι ο τραγουδιστής είναι χάλιας δίχως ηλεκτρονική υποστήριξη. Εάν οι φίλοι σου ανακαλύψουν ότι γουστάρεις αυτές τις μπούρδες, σου αξίζει να γίνεις σούργελο.

  54. Ακόμα και εάν όντως σου αρέσει, ποτέ μην καυχηθείς ότι σου αρέσει η ραπ. Δεν είναι μουσική είναι ένας τεχνητός ρυθμός με ένας τυπά να μιλά από πάνω. Συνήθως λέει πόσο μισεί τους άλλους και πόσο ωραίο τον βρίσκουν οι γυναίκες.

  55. Πρόσεχε τους στίχους των τραγουδιών που ακούς στο iPod σου προτού αποφασίσεις να τους τραγουδήσεις στο λεωφορείο, το εστιατόριο ή οπουδήποτε. Εάν είναι λόγια τα οποία δεν θέλουν να ακούσουν οι γονείς σου, σίγουρα δεν έχουν όρεξη να τα ακούσουν παντελώς άγνωστοι και θα φανείς ηλίθιος. Βασικά, μην τραγουδάς οτιδήποτε δημόσια. Πάντα θα φαίνεσαι ηλίθιος.

  56. Εάν το κορίτσι σου βγάλει κανένα περιέργο φαλλοειδές εργαλείο και το φορέσει βάλε το στα πόδια.

  57. Στο Facebook σου να βάζεις μόνο άτομα που γνωρίζεις και συνάντησες στον πραγματικό κόσμο. Σβήσε τους φίλους που έχεις "γραμμένους" ή με τους οποίους έχεις μαλώσει. Το να μένεις φίλος με άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις ή δεν γουστάρεις θα σου στοιχήσει ακριβά στο μέλλον ιδιαίτερα εάν γράψεις κάτι εκεί θυμωμένος ή μεθυσμένος.

  58. Κλείσε τον λογαριασμό του Facebook σου σε όλους τους τρίτους. Μην αφήνεις αγνώστους να γνωρίζουν πότε θα φύγεις από το διαμέρισμά σου, πως το έκανες με την δικιά σου, ή ότι η αδυναμία σου είναι οι αράχνες, τα θαλασσινα και το ρακί. Βασικά, ακόμα και όταν κλείσεις τον λογαριασμό σου, μην τα ποστάρεις αυτά τα πράγματα.

  59. Πήγαινε σε όσες περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις οργανώνει το πανεπιστήμιό σου.

  60. Φρόντισε να μην είσαι μεθυσμένος όταν πάς εκεί. Είναι ο καλύτερος τρόπος να σε σπάσουν στο ξύλο.

  61. Δοκίμασε κάτι το καινούργιο κάθε μέρα. Ένα καινούργιο δρόμο για την σχολή, ένα καινούργιο φαγητό στη λέσχη, το "Shoker"... Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου αρέσει εάν δεν το δοκιμάσεις. Αν και σου εγγυόμαι ότι το κορίτσι σου θα γουστάρει τρελλά το "Shocker". (Ψάξτο το Γκούγκλι ντε! )

  62. Τα σουβλάκια περιέχουν όλες τις βασικές ομάδες τροφής: Άμυλο + Κρέας + Λαχανικά + Γιαούρτι + Σκόρδο.

  63. Όταν η φοιτική λέσχη δείχνει μια κλασσική ταίνια την οποία έχεις ακουστά αλλά δεν έχεις δεί, πήγαινε να την δείς. Συνήθως είναι κλασσική για καλό λόγο.

  64. Να αποφεύγεις τις κοντές γυναίκες: ποτέ δεν θα κοιτάξεις καλά κατάματα ένα κορίτσι που φτάνει μέχρι το στομάχι σου.

  65. Ποτέ μην το κάνεις με κάποια που ζυγίζει παραπάνω από εσένα. Ανάφερέ το στα φιλαράκια σου για να σε γλιτώνουν όποτε το πολύ ποτό σε καθιστά διανοητικά και οπτικά ανάπηρο.

  66. Το ομοφυλόφιλο πορνό στον υπολογιστή κάποιου είναι σημάδι, όχι περιέργεια. Εάν κάποιος τυπάς σου δείξει κάτι τέτοιο "για αστείο" τότε την "κουνά την αχλαδιά".

  67. Μην κατουράς σε εξωτερικούς χώρους εάν δεν θέλεις να σε καταγράψουν σαν "μαστροπό" για το υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθινό εάν αποφασίσεις να σπουδάσεις ή να ζήσεις στο εξωτερικό.

  68. Μην ζεις στο διαδύκτιο. τα πιο ωραία κορίτσια βγαίνουν έξω και διασκεδάζουν. Δεν θα τα βρείς στο Facebook ή στο WoW.

  69. Μην γραφτείς σε υπηρεσίες τύπου Friendfinder όταν είσαι στο πανεπιστήμιο. Ειλικρινά, κάνεις κάτι λάθος εάν δεν βρίσκεις έστω και ΕΝΑ ωραίο κορίτσι στην μεγάλη τάξη σου. Θα ΣΚΟΤΩΝΑ για να βρισκόμουν και πάλι σε αυτή την κατάσταση. Μην τα θαλασσώσεις.

  70. Ναι, είναι δυνατόν να κολλήσεις κάτι από το στόμα: η μυρωδιά ψαρίλας δεν είναι σημάδι της σεξουαλικότητας μιας γυναίκας.

  71. Ποτέ μην αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με κάποιον εάν δεν τον έχεις δει μεθυσμένο πρώτα.

  72. Ποτέ μην υποθέτεις ότι οι καθηγητές σου νοιάζονται για εσένα. Οι περισσότεροι δεν νοιάζονται πόσα βρωμόπαιδα διδάσκουν το χρόνο, απλά μετράνε τις μέρες πριν πάρουν την παχυλή τους σύνταξη. Οι περισσότεροι δεν θα γνωρίζουν το όνομά σου στο τέλος το χρόνου.

  73. Μάθε τους καθηγητές σου. Όχι μη προσπαθήσεις να τους την πείς ή να γίνεις φιλαράκι τους (αυτό δεν θα εντυπωσιάσει κανένα, ιδιαίτερα τους φίλους σου), απλά κάνε αισθητή την παρουσία σου στην τάξη. Είναι πολύ ευκολότερο να ζητήσεις βοήθεια για καμία εργασία ή για καμία εξέταση εάν μπορούν να συνδέσουν ένα πρόσωπο με το όνομά σου και δείχνει ενδιαφέρον για αυτό που διδάσκουν. Τα χάβουν εύκολα κάτι τέτοια.

  74. Πήγαινε να γλεντήσεις στις Εθνικές εορτές.

  75. Πήγαινε να γλεντήσεις στις απόκριες.

  76. Κάνε εισβολή τουλάχιστον σε ένα πάρτυ στο κτίριο που μένεις.

  77. ΜΗΝ αρραβωνιαστείς στο πανεπιστήμιο. Εάν θέλεις, μείνε πιστός σε ένα κορίτσι αλλά δεν έχεις ζήσει αρκετά την ζωή για να πάρεις μια τέτοια τεράστια απόφαση.

  78. Μην αντιγράφεις μεγάλα κομμάτια κειμένου από το διαδύκτιο για οποιαδήποτε εργασία πρέπει να παραδώσεις. Το Google είναι μεγάλος καταδότης.

  79. Εάν ένα ωραίο κορίτσι κάτσει δίπλα σου ενώ δεν έχει γεμίσει η τάξη, σε πάει τρελά. Εκμεταλλεύσου το!

  80. Εάν ένα κορίτσι κάθεται συνεχώς δίπλα σου στην τάξη αλλά κοιτά συνεχώς πίσω της για να δει τι κάνει ένας θυμωμένος τύπος που δεν γνωρίζεις, προσπαθεί να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει. Άφησέ την και δώσε της τον σωστό αριθμό, αλλά να περιμένεις τουλάχιστον μια κλήση από κάποιον που θέλει να "σε κάνει με τα κρεμμυδάκια".

  81. Εάν ένα κορίτσι κάθεται συνεχώς δίπλα σου στην τάξη αλλά κοιτά συνεχώς τις σημειώσεις σου ή τις απαντήσεις σου, σε αντιγράφει. Άφησέ την αλλά δώσε της λάθος αριθμό όταν σε φλερτάρει.

  82. Εάν ένα κορίτσι αλλάζει θέση κάθε φορά που πας να κάτσεις δίπλα της, παράτα την. Εάν την κυνηγάς έτσι, δείχνεις λιγούρης και αυτό δεν εντυπωσιάζει κανέναν. Εάν επιμένεις, τουλάχιστον περίμενε να αδειάσει η τάξη προτού φας την αναπόφευκτη χυλόπιτα.

  83. Ναι, ο Σιδηρόπουλος ήταν φοβερός καλλιτέχνης, αλλά μην παραδεχτείς ότι γνωρίζεις τα τραγούδια του. Μπορεί να σε παρεξηγήσουν.

  84. Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις ένα κορίτσι βγάζοντάς την σε ένα ακριβό εστιατόριο στο πρώτο ραντεβού. Είναι το ίδιο άφραγκη με έσένα, ξέρει ότι δεν είσαι εφοπλιστής.

  85. Όσο άφραγκος και να είσαι, ποτέ μην την αφήσεις να πληρώσει το φαγητό της, ακόμα και εαν χρειαστεί να δανειστείς από τον συγκάτοικό σου. Δεν θα της δεις ΠΟΤΕ γυμνή, εάν την αφήσεις να βγάλει λεφτά από το πορτοφόλι της. Μάλλον σε δοκίμαζε όταν προσφέρθηκε.

  86. Το να καταλήξεις στην λίστα του πρύτανη είναι καλό. Το να καταλήξεις στην λίστα καταζητούμενων από την άλλη όχι. Εάν καταλήξεις σε καμιά από αυτές τις λίστες και δεν θες να βρίσκεσαι εκεί, δοκίμασε να πάς στην άλλη. Στο τέλος η επιλογή είναι δική σου.

  87. Πρέπει να καταλάβεις ότι στα 18 σου δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ. Επαναλαμβάνω: ΤΙΠΟΤΑ. Πίστεψέ με, είμαι πιο μεγάλος από εσένα και ακόμα παραδέχομαι ότι δεν ξέρω τίποτα σε αυτή την φάση της ζωής μου, αλλά ξέρω ότι γνώριζα ακόμα λιγότερα στην ηλικία σου. Δεν είσαι μεγαλοφυία σε τίποτα (ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι στην ηλικία σου), παρά το γεγονός ότι έκανες μια τάξη ψυχολογίας και νομίζεις ότι είσαι ο Φρόυντ. Δεν θα ξέρεις τίποτα μέχρι να γεράσεις και αυτό πάλι παίζει. Αποδέξου το και ευχαριστήσου την ζωή σου.

  88. Τέλος, ότι και να σου συμβεί, ότι και να σου κάνουν αντιμετώπισέ το αντρίκια. Εάν σε παρατήσει καμία, χ*σ' την. Πήγαινε να γλεντήσεις με τα φιλαράκια σου. Εάν μείνεις σε καμία τάξη, χ*σ' το. Πήγαινε να τα τσούξεις με τα φιλαράκια σου. Εάν σε συλλάβουν μετά από μια νύχτα άγριου μεθυσιού, χ*σ' το. Μια βραδία στην ψειρού δεν θα σε σκοτώσει. Πάντα να έχεις ανοικτό μυαλό και κατάλαβε ότι εκτός εάν σκοτώσεις κανένα ή βιάσεις καμία κατσίκα, τίποτα από όσα κάνεις στο πανεπιστήμιο δεν θα μετρήσει για τίποτα... Εκτός εάν έχεις κανέναν φίλο που τραβά φωτογραφίες τους πάντες και τα ποστάρει στο Facebook την ίδια ώρα. Σοβαρά τώρα, πρέπει να ξεκόψεις από αυτό τον κόπανο.


Ελπίζω αυτά να σας βοηθήσουν!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την powerboy στις Παρ Σεπ 30, 2011 1:38 pm, 8 φορές συνολικά

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Kazama Ken-Shin
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 4:02 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 553 Τόπος: London
Φίλε powerboy ωραίο thread. Έχωντας μόλις τελειώσει από το Uni, έχω να σχολιάσω και να πώ τα εξής:

Παράθεση:
Γίνε μέλος μιας λέσχης (τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα). Ακόμα καλύτερα, άρχισε κάποια δικιά σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να συναντήσετε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.


Δυστυχώς φίλτατε η τελευταία "λέσχη" που είδα εγώ ενεργή στο πανεπιστήμιο, ονομαζόταν φοιτητική παράταξη. Σοβαρά τώρα, young grasshoppers, μακρυά! Να είστε πολιτικοποιήμενοι όχι κομματόσκυλα. Και οι παρατάξεις στο πανεπιστήμιο ΕΙΝΑΙ κομματόσκυλα...

Παράθεση:
Μην γίνεις ένας από αυτούς τους ξενέρωτους χλεχλέδες που βλέπεις να φοράνε ξεπερασμένα ρούχα, να έχουν μισοξυρισμένο μούσι και φλορίστικα κασκόλ. Δεν είναι δημοφιλής, ποτέ δεν θα γίνουν δημοφιλής και όλοι τους αποκαλούν "ξενέρωτους χλεχλέδες".


Γίνε ότι θές. Ντύσου όπως γουστάρεις, αρκεί να το γουστάρεις εσύ. Στο πανεπιστήμιο υπάρχουν ανοιχτά μυαλά. Όλοι βρίσκουμε παρέες.

Παράθεση:
Σοβαρά τώρα, εάν το ταξί κινδυνεύει να σε αφήσει άφραγκο πιάσε καμιά δουλειά κοπρόσκυλο.

Αν θεωρείς πως είναι ανάγκη, κανε το. Αν θεωρείς πως βοηθάς την οικογένεια σου ακόμα περισσότερο. Αν όχι, κάνε focus στις σπουδές και στην φάση του πανεπιστημίου. Θα σου λείψουν αργότερα...

Παράθεση:
ο Τσε Γκεβάρα είναι ένας υποκριτής κουμουνιστής δολοφόνος. Δεν θές την φάτσα του στην μπλούζα του.

Εάν η μπλούζα σου έχει κάποιο γνωμικό, σε λατινικά ή άλλη γλώσσα, μάθε πρώτα τι σημαίνει προτού την φορέσεις δημόσια. ΚΑΠΟΙΟΣ γνωρίζει και θα γελά με εσένα.


Φόρα ό,τι θές κ όπως το θές. Αρκεί να σε αντιπροσωπεύει

Παράθεση:
Μην κανεις τατουάζ. Μην κάνεις τατουάζ εάν δεν ξέρεις τι σημαίνει. Και πάλι ΜΗΝ κάνεις τατουάζ. Μόνο τύποι που πιστεύουν ότι είναι 10Χ καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είναι κάνουν τατουάζ. Και οι στρατιώτες και οι κατάδικοι (που μπορούν να κάνουν ότι νομίζουν με το σώμα τους και δεν τους λέει κανένας τίποτα). Είσαι ένα νιάνιαρο που δεν έχει ζήσει ακόμα τίποτα, πόσο μάλλον κάτι με το οποίο να αξίζει να μαρκάρεις μόνιμα το σώμα σου.


Έκανα tattoo στο τελευταίο μου έτος στην σχολή. Το tattoo είναι ένα είδος μόνιμου jewlery πάνω στο σώμα σου. Κάνε το, αλλά μόνο αν είσαι σίγουρος ότι είναι κάτι που θες και σε αντιπροσωπεύει, και όχι κάτι που σε προκάλεσαν οι φίλοι σου να κάνεις μια βραδυά με κράσους...


Παράθεση:
Περίμενε να περάσεις τα 25 για να βγάλεις μούσι. Εάν το βγάλεις πριν από τότε θα μοιάζεις ηλιθιος και η ικανότητά σου να ρίχνεις γυναίκες θα πέσει κατακόρυφα. Πίστεψέ με, το μούσι σου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύεις ότι είναι, εκτός εάν είσαι ο Ζακ Γαλιφιανάκης. Να ξυρίζεσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.


Again... do whatever you like... it is Uni... have fun with it... Είχα βαμμένα κόκκινα μακρυά μαλλιά για 3 μήνες στο uni for the sheer fun of it... είναι η εποχή για αυτά, εκμεταλεύσου το...

Παράθεση:
Φρόντισε να βρείς τουλάχιστον ένα καλό φίλο. Ένα φίλο που όχι μόνο θα σε κεράσει μπύρα όταν είσαι ρέστος ή θα σε καλύψει όταν το κορίτσι σου σε παίρνει τηλέφωνο και το κάνεις με μια που συνάντησες στο μπάρ, αλλά έναν ΚΑΛΟ φίλο που θα σε βοηθήσει να θάψεις το πτώμα της τύπισσας όταν η κίνηση ερωτικού ασφυξισμού προχωρήσει περισσότερο από ότι πρέπει και δεν το αναφέρει ξανά.

Σοβαρά τώρα... Βρες πολλούς καλούς φίλους...

Παράθεση:
Κατέβασε και άκου όσο περισσότερη κλασσική ροκ μουσική μπορείς. Rolling Stones, Metallica, Guns N' Roses, Ozzy, Styx, Queen... Θεωρούνται κλασσικά για καλό λόγο.

Μην ακούς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μουσική χρησιμοποιεί autotuning. Αυτό σημαίναι ότι ο τραγουδιστής είναι χάλιας δίχως ηλεκτρονική υποστήριξη. Εάν οι φίλοι σου ανακαλύψουν ότι γουστάρεις αυτές τις μπούρδες, σου αξίζει να γίνεις σούργελο.

Ακόμα και εάν όντως σου αρέσει, ποτέ μην καυχηθείς ότι σου αρέσει η ραπ. Δεν είναι μουσική είναι ένας τεχνητός ρυθμός με ένας τυπά να μιλά από πάνω. Συνήθως λέει πόσο μισεί τους άλλους και πόσο ωραίο τον βρίσκουν οι γυναίκες


Για όνομα του θεού... Άκου ότι θες. Δικαίωμα σου είναι

Παράθεση:
Πήγαινε να γλεντήσεις στις απόκριες.


Ειδικά αν πέρασες ΠΑΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και κάτι από μένα... Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα (και μόνο τότε) σπουδάστε μακρυά από την πόλη που ζείτε. Είναι εμπειρία. Νέες εικόνες, νέοι άνθρωποι... Εμπειρία ενηλικίωσης πραγματικά...

Και παίδες Χαρείτε αυτά τα χρόνια. Μην τα κάψετε...

_________________
I vow to Sword and Soul... this life of battles will be followed through!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 4:17 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Να προσθέσω κι εγώ τις δικές μου συμβουλές.

1) Μην γίνεις ΠΟΤΕ μέλος σε κάποιο πολιτικό φοιτητικό κόμμα. Εκεί γίνονται συχνά τσακωμοί. Δεν θες να μπλεχτείς.

2) Απλα συγκεντρώσου στα μαθήματα, γιατί πολύ απλά δεν θέλεις να μείνεις αιώνιος φοιτητής, όπως πολλοί εδώ.

3) Απόφυγε περίεργες μορφές χριστιανικού φανατισμού. Μου έχει τύχει μία φορά και μου κολλούσε μία μεσήλικας φοιτήτρια και εγώ την απέφυγα.

4) Απόφυγε τις παλαβές γκόμενες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το σώμα σου και όχι η καρδιά σου. Μόνο έτσι θα βρεις μία πολύ καλή κοπέλα, όχι κάνα βλαμμένο ψηλομύτικο παλλακίδι που το μόνο που την νοιάζει είναι μπιχλιμπίδια, ρούχα, σεξ και χρήματα. Δεν σου αξίζουν τέτοιες!

5) Τουλάχιστον βρες κάπου να μείνεις ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ από τα πανεπιστήμια, προκειμένου να μπορείς να πηγαίνεις εκεί ώστε να αποφύγεις την πεζοπορία και την ταλαιπωρία να περιμένεις τον κάθε μαλάκα λεωφοριάκια ή τον κάθε γκάβο ταξιτζή για να σε μαζέψει. Τέτοια ΜΜΜ παίρνουν το πολύ 10' για να σε μαζέψουν και αυτό είναι χάσιμο χρόνου.

6) Αν κυκλοφορείς σε κάποια μικρή πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα, πάρε κάνα ποδήλατο για να γλυτώσεις οικονομικά όλα τα μέσα και τους φόρους τελών κυκλοφορίας και τα εισιτήρια των ΜΜΜ κ.α. Λίγη οικονομία, βέβαια.

Οι συμβουλές πάνω είναι για σοβαρά άτομα που θέλουν την ησυχία τους μακριά από προβλήματα!

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 4:54 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
TannoBuchino έγραψε:


4) Απόφυγε τις παλαβές γκόμενες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το σώμα σου και όχι η καρδιά σου. Μόνο έτσι θα βρεις μία πολύ καλή κοπέλα, όχι κάνα βλαμμένο ψηλομύτικο παλλακίδι που το μόνο που την νοιάζει είναι μπιχλιμπίδια, ρούχα, σεξ και χρήματα. Δεν σου αξίζουν τέτοιες!



Εννοείς φοιτήτριες που σε θέλουν μόνο (ΜΟΝΟ!) για σεξ?

Πριν τις αποφύγει, δεν μου τις γνωρίζει κανείς και σε εμένα πρώτα? Cool




για άλλη μια φορά zuperb post powerboy!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabez στις Τρι Σεπ 13, 2011 5:28 pm, 1 φορά

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Re Kane Niaou
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 5:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 561 Τόπος: Αθηνα
εγω μολις διαβαζα την 19 συμβουλη και ειδα οτι ειναι 88 συμβουλες και λεω δεν γαμιεται
και το εκλεισα Razz

_________________
Spoiler:

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Kazama Ken-Shin
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 5:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 553 Τόπος: London
kabez έγραψε:
TannoBuchino έγραψε:


4) Απόφυγε τις παλαβές γκόμενες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το σώμα σου και όχι η καρδιά σου. Μόνο έτσι θα βρεις μία πολύ καλή κοπέλα, όχι κάνα βλαμμένο ψηλομύτικο παλλακίδι που το μόνο που την νοιάζει είναι μπιχλιμπίδια, ρούχα, σεξ και χρήματα. Δεν σου αξίζουν τέτοιες!



Εννοείς φοιτήτριες που σε θέλουν μόνο (ΜΟΝΟ!) για σεξ?

Πριν τις αποφύγει, δεν μου τις γνωρίζει κανείς και σε εμένα πρώτα? Cool




για άλλη μια φορά zuperb post powerboy!


Αυτές μάλλον εννοεί... Δώσε και σε μένα μπάρμπα!!

_________________
I vow to Sword and Soul... this life of battles will be followed through!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Re Kane Niaou
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 8:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 561 Τόπος: Αθηνα
ξεχασα να πω και ενα μπραβο για το θεμα του powerboy
αν και ειναι σε φαση ο τυπας με το χερι στην μεση με το αλλο να σε δειχνει το με το δεικτη και να το κουναει πανω κατω να σε κοιταει με το μισοκλειστο ματι και το αλλο ματι γουρλωμενο και σου λεει "μην κανεις αυτο μην κανεις εκεινο!!"...εσυ τι θα κανεις μονο και μονο απο απο αντιδραση.....διαβασμα λεσχες και τα περι αυτα ή χορτο και σεξ..........φυσικα ολα αυτα τα λεω στα πλασια του αστειου


υπερ στην μονιμοποίηση τον ναρκωτικων

_________________
Spoiler:

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ami
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 8:25 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
:: Digi-m0d ::
::Moderator::<br>:: Digi-m0d ::

Συμμετέχει από: 25 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 657 Τόπος: up up up <3 Τώρα Βλέπω: a bad bad boy.
Μπράβο powerboy!

Δεν νομίζω να έχει σχέση αν αυτός στο οποίο απευθύνεσαι είναι αγόρι ή κορίτσι (εκτός από τις τεχνικές πεσίματος Razz), είναι πολύ σημαντικές οι συμβουλές που δίνεις και με συγκίνησε ιδιαίτερα η αγάπη με την οποία τις γράφεις...

Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι να πεις στον νεοεισαχθέντα αδερφό σου να τσεκάρει το εστιατόριο της σχολής του αν είναι καλό και καθαρό για να εξασφαλίζει ένα φτηνό και καλό πιάτο φαγητό καθημερινά.

Smile

_________________

[ m A k e A R T , n O T w A R ] | [ AP Forums: Γενικοί Κανόνες ]
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 11:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Re Kane Niaou έγραψε:
εγω μολις διαβαζα την 19 συμβουλη και ειδα οτι ειναι 88 συμβουλες και λεω δεν γαμιεται
και το εκλεισα Razz


Μην το διαβάσεις όλο μαζί. Πάρε το λίγο-λίγο να σου μείνει.

Re Kane Niaou έγραψε:
αν και ειναι σε φαση ο τυπας με το χερι στην μεση με το αλλο να σε δειχνει το με το δεικτη και να το κουναει πανω κατω να σε κοιταει με το μισοκλειστο ματι και το αλλο ματι γουρλωμενο και σου λεει "μην κανεις αυτο μην κανεις εκεινο!!"...εσυ τι θα κανεις μονο και μονο απο απο αντιδραση.....διαβασμα λεσχες και τα περι αυτα ή χορτο και σεξ..........φυσικα ολα αυτα τα λεω στα πλασια του αστειου


υπερ στην μονιμοποίηση τον ναρκωτικων


Πιστεύω θέλεις να πεις "νομιμοποίηση" Very Happy

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά δεν νομίζω να γίνει σύντομα. Υπάρχουν πάρα πολλά συμφέροντα στη μέση.

Από εκεί και πέρα δεν συνιστώ σε κανέναν να πάρει ναρκωτικά στο πανεπιστήμιο. Πέρα από το νομικό ρίσκο, υπάρχουν ουσίες που αλλάζουν σημαντικά την βιοχημεία ενός ατόμου και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Θα κάνεις πολλά λάθη στο πανεπιστήμιο, φρόντισε όμως να μην έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες στον εαυτό σου και τους γύρω σου.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
noname
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 12:36 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
τόσες πολλές συμβουλές ... άραγε έχουν νόημα ??? ... εάν κάποιος δεν ζήσει κάποια πράματα δεν καταλαβαίνει XDDD

οπότε

Να περνάτε καλά με μέτρο, και να πατάτε στα μαθήματα που αξίζουν και στα εργαστήρια


α ναι και σχετικά με αυτές τις φοιτήτριες ... που συζητούσαμε ... count me in 2 !!!

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 6:10 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Μολις πρην 5 λεπτα εφυγε ο μικρος μου αδερφος για μεταπτυχιακο στην Αγγλϊα οπου θα ζησει μονος μεχρι τον αυγουστο.
Ειναι τρομαχτικο συνεσθιμα να μην μπορεις να τον εχεις διπλα σου να τον πρωσεχεις.

_________________

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Itachi_kun1990
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:19 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 17 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 3134 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα
όντως ωραίο θεματάκι και χρήσιμο. Ανοιχτά τα μάτια και δουλειά θέλει γιατί στην σχολή θα μάθεις ο, τι δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια. Ωστόσο θα συμφωνίσω με τον noname μερικά πράγματα μαθαίνονται μόνο αμα τα ζήσεις απο πρώτο χέρι

_________________
oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Re Kane Niaou
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 11:43 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 561 Τόπος: Αθηνα
Παράθεση:
[quote="powerboy"]

Πιστεύω θέλεις να πεις "νομιμοποίηση" Very Happy

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά δεν νομίζω να γίνει σύντομα. Υπάρχουν πάρα πολλά συμφέροντα στη μέση.

Από εκεί και πέρα δεν συνιστώ σε κανέναν να πάρει ναρκωτικά στο πανεπιστήμιο. Πέρα από το νομικό ρίσκο, υπάρχουν ουσίες που αλλάζουν σημαντικά την βιοχημεία ενός ατόμου και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Θα κάνεις πολλά λάθη στο πανεπιστήμιο, φρόντισε όμως να μην έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες στον εαυτό σου και τους γύρω σου.


ναι όντως νομιμοποίηση και έλεγα ότι κάτι δεν μου κόλλαγε καλά
και κάποιες από τις συμβουλές κάλλιστα θα μπορούσαμε να τις πάρουμε και εκτός πανεπιστήμιου αν και νομίζω στις μέρες μας η ξεφτίλα είναι ότι ζούμε σε πιο άθλια κατάσταση όχι από τους ίδιους μας τους ευατους ή οι τους γύρω μας ή οι τις επιλογές που κάνουμε σωστές η λάθος αλλά από το κράτος -σύστημα -όπως και να το λένε.
παλιά τουλάχιστον επέλεγες επάγγελμα ειδικότητα το οτιδήποτε συμφωνά με τα κριτήρια τα δικά σου ή έστω με αυτά που σου έλεγαν οι δικοί σου τώρα όμως επιλέγεις σύμφωνα με αυτό που ζητάει η αγορά
(βγαίνω εκτός θέματος τώρα)

_________________
Spoiler:

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vagelio
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 3:15 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
bishie hunter
:: AP Editor ::
bishie hunter<br>:: AP Editor ::

Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 1090 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Ami έγραψε:
Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι να πεις στον νεοεισαχθέντα αδερφό σου να τσεκάρει το εστιατόριο της σχολής του αν είναι καλό και καθαρό για να εξασφαλίζει ένα φτηνό και καλό πιάτο φαγητό καθημερινά.

Smile

Έννοια σου, και από την τρίτη "δοκιμή" και μετά θα πάψουν να σε πιάνουν δοιάρριες (εκτός και αν μιλάμε για τα ευαίσθητα στομάχια).

_________________
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Darcia
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 20, 2011 2:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 10 Ιούν 05 Δημοσιεύσεις: 782 Τόπος: Θεσσαλονίκη, μεγάλη φραπεδομάνα Τώρα Βλέπω: την τύφλα μου
Οχι μονο διαβασμα αλλα και εμφαση στην πρακτικη, εστω και αν στα ελληνικα πανεπιστημια λογω οικονομικων προβληματων η εμφαση ειναι κυριως στο διαβασμα. Απο τα παπαγαλεια των Πανελληνιων μεχρι στα τεστ του ΑΣΕΠ......


δυστηχως υπαρχουν σχολες και ειδικοτητες οπου για να τα πας καλα πρεπει να επιδιωξεις πανεπιστημιακη καριερα με μεταπτυχιακα, διδακτορικα κλπ. Και οχι μονο στην Ελλαδα απλα εδω ειναι χειροτερα.

Αλλιως μια διεξοδο ειναι η Εκπαιδευση (Β' και Γ').


Kite έγραψε:
Μολις πρην 5 λεπτα εφυγε ο μικρος μου αδερφος για μεταπτυχιακο στην Αγγλϊα οπου θα ζησει μονος μεχρι τον αυγουστο.
Ειναι τρομαχτικο συνεσθιμα να μην μπορεις να τον εχεις διπλα σου να τον πρωσεχεις.



μια χαρα θα περασει. καλα, εκει θα δει τη διαφορα με τα ελληνικα πανεπιστημια να σου πει.

εμενα η αδερφη μου ειχε κανει μεταπτυχιοκο στο UCL, ενω πριν φοιτουσε στα ΤΕΙ......
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης