Το ξέρατε ότι gomen σημαίνει συγνώμη;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    gia peite tin gnwmi sas!!!
sinogrc
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 19, 2012 4:48 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 18 Φεβ 12 Δημοσιεύσεις: 2
poia einai ta kalutera 30 anime????
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shaman-king
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 19, 2012 9:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 16 Φεβ 12 Δημοσιεύσεις: 14 Τώρα Βλέπω: Mirai Nikki, Guilty Crown
SHAMAN KING Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude! Rock On Dude!

_________________
Naru Narusegawa
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 12:21 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Tokyo Tribe. Kι αν δεν το ξέρεις απλά γράψε goosh goosh στο YouTube για να δεις τι εστί τα 30 καλύτερα anime.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 9:46 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Το να γράψεις τα 30 καλύτερα anime είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Επιπλέον η προτίμηση του καθενός ποικίλει. Αντ’ αυτού θα αναφέρω τις top 15 σειρές anime τις οποίες ένας καλός anime fan (ΌΧΙ otaku, αυτό έχει μια απολύτως αρνητική σημασία) οφείλει να δει προτού ψοφήσει ή παρατήσει το χόμπι.

  1. Cowboy Bebop: Σε κάθε λίστα για τα καλύτερα anime θα δεις το Cowboy Bebop να μεσουρανεί και όχι άδικα. Το Cowboy Bebop είναι τόσο καλοφτιαγμένο που ακόμα και άτομα που δεν γουστάρουν τα anime το παραδέχονται. Η μουσική και το animation παντρεύονται για δημιουργήσουν ένα αριστούργημα σε στυλ νουάρ που πολύ προσπάθησαν και απέτυχαν έκτοτε να μιμηθούν. Δεν είναι τυχαίο που ο John Williams, ο συνθέτης του Superman και Star Wars έχει φτιάξει ναό για την Yoko Kanno, την συνθέτη του.

  2. Igano Kabamaru: Στην Ελλάδα το γνώρισες σαν "Ninja Boy". Ένα παράδειγμα anime "τόσο κακό που είναι καλό", με οικτρό σχέδιο, τίγκα καφρίλα και μια μετάφραση που έχει γίνει κλασσική με τα "μαργαριτάρια της" (δες και το σχετικό e-manga του Kabamaroudi σχετικά με το θέμα και μετά διάβασε και αυτό για έξτρα γέλιο.)

  3. Golden Boy: Το anime που με "κόλλησε" στην τέχνη. Η απόλυτη ανδρική κωμωδία με πολύ πιπεράτες καταστάσεις και ένα αρκετά ωραίο μήνυμα σχετικά με την ζωή. Το τελευταίο επεισόδιο αποτελεί ένα ντοκιμαντέρ/φόρο τιμής στον τρόπο που γίνονταν τα anime... ένα τρόπο που δεν υπάρχει δυστυχώς πλέον.

  4. Hellsing Ultimate: Μείνε μακριά από το TV Series και πάρε απευθείας το OVA, το οποίο είναι αρκετά πιο κοντά στο όραμα του αυθεντικού δημιουργού. Δράση, χιούμορ, μπηχτές στην θρησκεία και ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ (φέρε και μια φραντζόλα ψωμί μαζί σου)

  5. Gankoutsuou: Η καλύτερη μεταφορά του μυθιστορήματος του Κόμη Μοντεχρίστου, ένα πραγματικό μοντέρνο αριστούργημα, με κάθε καρέ να θυμίζει έργο τέχνης και αλλαγές στο αυθεντικό σενάριο που κάνουν καλύτερη την απόδοση.

  6. Full Metal Panic! Fumoffu!: Το να δεις την σειρά πάνω στην οποία βασίζεται, το Full Metal Panic δεν είναι απαραίτητο. Το Fumoffu είναι μια ρομαντική κωμωδία στην οποία θα ρίξεις γέλιο μέχρι δακρύων!

  7. Ef-A Tale of Memories: Άλλη μια σειρά που θα σε κάνει να κλάψεις... Αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο. Φέρε μια κούτα χαρτομάντιλα μαζί σου.

  8. Wolf's Rain: Πάντα συμπαθούσα τους λύκους και ειλικρινά αυτή η σειρά με εντυπωσίασε!

  9. Speed Grapher: Ένα anime το οποίο δίνει τόσο έμφαση στην σκέψη όσο και την δράση, με πολύπλοκους κακούς, όχι και τόσο αγνούς καλούς και ανατροπές που σπάνε κόκκαλα. Ορίστε πως κάποιος περιγράφει την εμπειρία του Speed Grapher: "Είναι σαν να κάνεις έρωτα με την δικιά σου και πάνω στον οργασμό να έρχεται ένας νίντζα και να της κόβει με την μια το κεφάλι. Παίρνεις μεγάλη φρίκη, αλλά μετά παραδέχεσαι ότι ο νίντζα ήταν πραγματικά φοβερός (η κοπέλα σου ήταν τελείως σκρόφα παρεμπιπτόντως, μην σκιάζεσαι για αυτήν)

  10. Full Metal Alchemist-Brotherhood: Δράση, δράμα, πόλεμος, ανατροπές, φρίκη, γέλιο. Αυτό το anime τα έχει όλα! Μείνε μακριά από το πρώτο anime και δές κατευθείαν το δεύτερο. Α... και όταν τελειώνει μην πηγαίνεις κατευθείαν στο επόμενο επεισόδιο. Πολλές φορές μετά τους τίτλους τέλους υπάρχουν σκηνές που σε προετοιμάζουν για μετά.

  11. Space Dimensional Fortress, Macross: Στην Ελλάδα το γνωρίσαμε σαν "Ρομποτεκ". Δες την αυθεντική επανέκδοση της ADVision (όπου η Mari Ijima κάνει την φωνή της Lynn Minmay ΚΑΙ στις δύο γλώσσες) δες το αυθεντικό Ρομποτεκ και δες πως ακριβώς ένα anime πετσοκόβεται και "Αμερικανοποιείται" για να γίνει αποδεκτό στην δυτική αγορά. Εάν σου αρέσει δες την ταινία "Do You Remember, Love", το Macross Zero (το Prequel), το Macross Plus και το Macross Frontier με αυτή την σειρά. Μείνε μακριά από το Macross 7.

  12. Rurouni Kenshin + 1ο OVA: Η μεν σειρά είναι κλασσική, το δε 1ο OVA είναι ένα αριστούργημα το οποίο κάθε οπαδός της τέχνη οφείλει να δει. ΜΗΝ δεις το δεύτερο OVA, εάν δεν θες να πάθεις κατάθλιψη. Αντ' αυτού διάβασε το φινάλε του Manga.

  13. Mahoraba Heartfull Days: Εάν πρέπει να δεις κάποιο από τα γλυκανάλατα Harem Anime που έχουν κατακλύσει (και σχεδόν σκοτώσει) την αγορά anime, βεβαιώσου ότι είναι αυτό.

  14. Neon Genesis Evangelion & End of Evangelion: Το anime το οποίο καθιέρωσε τα anime σαν "σοβαρή τέχνη", με σοβαρές ψυχολογικές προεκτάσεις και φιλοσοφικά ερωτήματα με των οποίων τις απαντήσεις που δίνει η σειρά δεν είμαι καθόλου σύμφωνος. Ο δημιουργός Hideaki Anno περνούσε κατάθλιψη και σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά του όταν το έγραφε, κάτι το οποίο πρέπει να λάβει υπόψη σου όταν το βλέπεις.

  15. One Piece: Όχι, το One Piece δεν είναι τελευταίο στην λίστα επειδή είναι υποδεέστερο των παραπάνω. Είναι στην τελευταία θέση διότι είναι έναν Shonen τίτλος 500+ επεισοδίων στον οποίο πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο. Προτίμησέ το από άλλα αντίστοιχα (Naruto, Dragonball Z, Toriko), γιατί έχει υπέροχους και πολύπλοκους χαρακτήρες (ακόμα και οι "κακοί" είναι καταπληκτικοί) έναν αρκετά φωτεινό και πολύχρωμο πλούσιο κόσμο που όμως έχει μια αρκετά σκοτεινή πλευρά και σκηνές δράσης που πρέπει να δείς για να πιστέψεις!


Αυτααααα.....

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Paul
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 2:52 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 05 Φεβ 07 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Preveza
1. trigun
2. robotech
3. full metal panic
4. gundam seed (το πρωτο anime που είδα)
5. apple seed


powerboy ποιά είναι η επανέκδοση του robotech και πότε βγήκε, γιατί θέλω να την βρω;;;;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Killer-bee-senpai
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 7:05 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 02 Ιαν 12 Δημοσιεύσεις: 423 Τόπος: Hellas Τώρα Βλέπω: One piece, Naruto Shippuuden, HxH(2011), Gintama k.a.
fiiwwwww 30 einai polla re tha parei xrono gia na skefto kai na ta grapsw... Ama grapsw kai egw 15 pirazei ?
telos pantwn grafw Laughing

1)One peice
2)Death note
3)Hajime no ippo
4)Rurouni Kenshin (kai ta 2 ova)
5)Naruto(S)
6)Code Geass
7)Gundam 00
8)Tengen Toppa Gurren Lagann
9)Berserk
10)Macross Frontier
11)Basilisk
12)Samurai champloo
13)FullMetal Alchemist Brotherhood
14)Black Lagoon
15)Bleach
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silver
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 7:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 03 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: athina,Zanarkand Τώρα Βλέπω: naruto,bleach,onepiece,fairytail,finalfantasy
30 einai ontws polla grafw osa maresoun elpizw na sou aresoun kai esena:

1)one piece
2)naruto
3)death note
4)bleach
5)full metal alchemist brotherhood
6)berserk
7)dragonball z
8)Rurouni Kenshin
9)neon genesis evangelion
10)gundam 00
11)fairy tail
12)elfen lied
13)guilty crown
14)kenichi
15)medabots
16)shakugan no shana
17)code geas
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2012 9:41 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Paul έγραψε:
1. trigun
2. robotech
3. full metal panic
4. gundam seed (το πρωτο anime που είδα)
5. apple seed


powerboy ποιά είναι η επανέκδοση του robotech και πότε βγήκε, γιατί θέλω να την βρω;;;;


Υπάρχουν δύο επανεκδόσεις, το Robotech Ultimate Collection, το οποίο βγήκε από την Harmony Gold, και το οποίο περιέχει τα πρώτα 36 επεισόδια (αυτά που έχουν την Minmay και το Macross) και η οποία έχει την πρώτη (οικτρή) μετάφραση -αυτή στην οποία ήθελες κυριολεκτικά να σπάσεις την Minmay στο ξύλο- και το αυθεντικό Ιαπωνέζικο audio, με υπότιλους όμως που είναι περισσότερο πιστοί στο Robotech.

Η δεύτερη (και αυτή που σου συνιστώ να αγοράσεις εάν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο) είναι το Macross Complete Collection που βγήκε από την A.D.Vision η οποία είναι το μοναδικό anime στο οποίο μια Ιαπωνέζα seiyuu κάνει την φωνή ενός χαρακτήρα στην αυθεντική ΚΑΙ στην μεταφρασμένη έκδοση. Ναι, παιδιά, η Mari Iijima που έπαιξε την Minmay στο αυθεντικό Macross δίνει την φωνή της στην Minmay στην αυθεντική ΚΑΙ στην μεταφρασμένη έκδοση και τα αποτελέσματα είναι ειλικρινά πολύ ικανοποιητικά.

Και τα δύο μπορείς να τα βρείς στο ebay. Εάν θέλεις περαιτέρω βοήθεια στείλε PM.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης