 |
|
|
|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις RuN Thessaloniki & Japanese Anime Marathon Day @ 21-22/9 |
elissaios |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 8:56 pm |
|
|
:: administrator :: 喜多野 栄治

Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03
Δημοσιεύσεις: 1440
Τόπος: Thessaloniki |
Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/166861576833200/
Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε για πρώτη φορά ένα εκρηκτικό συνδυασμό από Anime, Manga, Cosplay & Parkour στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Η Θεσσαλονίκη ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 φιλοξενεί στην πιο κεντρική πλατεία της πόλης το RuN Thessaloniki.
Από τις 11:00 το πρωί μέχρι της 16:00 το απόγευμα, η καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης θα χτυπά σε ρυθμούς Parkour, Anime, Manga & Cosplay.
Στην πλατεία Αριστοτέλους θα μπορείτε να απολαύσετε
- Χορογραφίες από επαγγελματίες traceurs του Parkour.gr, που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.
- Stands και subevents από τα δύο μεγαλύτερα anime e-shops στην Ελλάδα, OtakuStore.gr & AnimeHouse, που σας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις.
- J-music και videos από 4noise, δίνοντας μία Ιαπωνική νότα στην Πλατεία.
- Έκθεση & Live sketching από τον Έλληνα καλλιτέχνη του web manga RuN, Μάνο Λαγουβάρδο, που έρχεται από την Αθήνα μόνο για το κοινό της Θεσσαλονίκης.
- Εργαστήριο και Έκθεση Origami από την διακεκριμένη δημιουργό Μυρτώ Δημητρίου.
Στις 18:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η καλλιτεχνική ομάδα Mangatellers (Βουτσίδης Ραφαήλ, Λαγουβάρδος Μάνος, Χατζόπουλος Καρυοφύλλης – Χρίστος), μαζί με την Ιαπωνική Πρεσβεία Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν μία ομιλία σχετικά με τα Anime, Manga και J-culture στην Ελλάδα. Επίσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις τόσο για να δείτε, όσο και για να ακούσετε.
Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το sub event του διήμερου event RuN Thessaloniki με τίτλο Japanese Anime Marathon Day, όπου θα προβληθούν 6 anime ταινίες κατάλληλες τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Οι ταινίες αυτές είναι μια ευγενική χορηγία της Ιαπωνικής Πρεσβείας και του Japan Foundation για το κοινό της Θεσσαλονίκης. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ανακοίνωση της Ιαπωνικής Πρεσβείας Ελλάδος:
http://www.gr.emb-japan.go.jp/portal/gr/culture/sept2013.html
ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Στο Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αίθουσα “Τάκης Κανελλόπουλος”, Λιμάνι, Αποθήκη Α’ από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 οι anime fans της Θεσσαλονίκης μπορούν να απολαύσουν τις εξής παραδοσιακές και κλασσικές anime ταινίες:
- Chibi Maruko-Chan (85min)
- Galaxy Express 999 (128min)
- The Prince of the Sun: Hols’ Great Adventure (85min)
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Οι προβολές θα συνεχιστούν στο Κινηματογράφο Ολύμπιον, Αίθουσα “Παύλος Ζάννας” στην Πλατεία Αριστοτέλους από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ολοκλήρωση αυτού του υπέροχου ολοήμερου Μαραθώνιου.
- The Girl who Leapt Through Time (85min)
- Frantz Kafka’s A Country Doctor (21min)
- Captain Harlock in Arcadia (130min)
Σας καλούμε όλους σε αυτό το διήμερο event που διοργανώθηκε από την Θεσσαλονίκη, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, την Ιαπωνική Πρεσβεία της Ελλάδος, το Japan Foundation, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & τους Mangatellers.
Χορηγοί του event: AnimeHouse, OtakuStore.gr, Parkour,gr, 4noise
Μην το χάσετε!
!!!UPDATE!!!
Επειδή πολλοί μας ρώτησαν αν επιτρέπεται να έρθουν ντυμένοι cosplay τόσο στην Πλατεία Αριστοτέλους όσο και στο Japanese Anime Marathon Day, εννοείται πως ΝΑΙ! Για αυτό το λόγο γίνεται το event! Για να δώσουμε όλοι μία διαφορετική πνοή στην Θεσσαλονίκη! Σας περιμένουμε! |
_________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης |
Powered by phpBB
//
Σχεδίαση & ανάπτυξη πρότυπου © AnimePlanet v2.0
|
|
|
|
|
|
|
 |