Το ξέρατε ότι mura σημαίνει χωριό;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Oshare Play! Open Season Party (Αθήνα)@Ghost House (Ψυρρή)
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 01, 2013 9:28 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Oshare Play! are back! ~
- Ultimate Cosfailers vs Klarinogamproi battle! -



Οι Οshare Play! με τα τρελά anime-flavored πάρτι τους, επιστρέφουν για τρίτη season στην εναλλακτική διασκέδαση της Αθήνας και σας περιμένουν όλους στις 26 Οκτωβρίου 2013, στο Grand Season Opening πάρτι τους!

Όπως πάντα να περιμένετε πολύ δυνατά την μουσική, σε ένα συνεχές videomix, που αποτελείτε από Anisons, J-pop, K-pop, ασιατική dance αλλά και κάποιες απαραίτητες j-rock αναφορές, με την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, με αρκετά από τα βίντεο να είναι υποτιτλισμένα στα Ελληνικά!

Μετά την πρόσφατη εμφάνιση πολλών νέων ομάδων στην Αθήνα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Cosplay, οι Oshare Play! αποφάσισαν να μην διοργανώσουν Cosplay και εξωτερική φωτογράφιση, για να μην επιβαρύνουν την cosplay κοινότητα με μια ακόμα εκδήλωση! Αντ' αυτού, διοργανώνουν μια τρελή "Cosfail Vs Klarinogamproi" βραδιά, στην οποία θα μοιραστούν με κλήρωση αρκετά συμβολικά μικροδωράκια, προσφορά των μεγάλων χορηγών AnimeHouse και Collectibles.gr!
Φορέστε λοιπόν τα Cosfail σας ή ντυθείτε Κλαρινογαμπροί και ελάτε να αλληλοτρολαριστούμε ελεύθερα όπως μόνο στα πάρτι των Oshare Play! γίνεται! Απαραίτητα βέβαια πέρα από τις V μπλούζες και τα μαύρα γυαλιά, γιατί πρέπει να είμαστε πέρα από κλαρινογαμπροί και πολύ SWAG!
Για τις Κυρίες της βραδιάς προτείνεται Cosfail Harajuku Fashion, fail idol εμφάνιση ή στυλάκι Pedonunas. Τόσοι κλαρινογαμπροί περιμένουν να τους αποπλανήσετε, για αυτό μην χάσετε αυτήν την θαυμαστή ευκαιρία!

Οι φετινές εκδηλώσεις της ομάδας μεταφέρονται στον φιλόξενο συναυλιακό χώρο του Ghost House, που βρίσκεται στου Ψυρρή (Αθήνα), στην οδό Λεπενιώτου 26.
Το Ghost House είναι ένας τετραγωνισμένος χώρος αρκετά άνετος, με εκπληκτικό ηχοσύστημα και άψογο εξαερισμό, βιντεοπροβολέα και stage που μπορει να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπος.

Η βραδιά ξεκινά στις 21.00, έχει είσοδο 5 ευρώ (με μπύρα / αναψυκτικό ή χυμό) και κρατά μέχρι αργά (αρκεί να κάτσει ο κόσμος)

Be There (αξύριστοι, με V μπλουζα και SWAG μαύρο γυαλί) or Be Square!

Facebook event: www.facebook.com/events/674138305943618
Oshare Play! on Facebook: www.facebook.com/Oshare.Play

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης