Το ξέρατε ότι rin σημαίνει φώσφορος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Ανακοινώσεις    Cosplay Wishes 2013 ( Ελλάδα / 07-22.12.2013 )
elissaios
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 11, 2013 3:06 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: administrator ::
喜多野 栄治
:: administrator ::<br>喜多野 栄治

Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1440 Τόπος: Thessaloniki


>>> Cosplay Wishes 2013 <<<


1. Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 - Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013
Λήξη: Μεσάνυχτα, 22 Δεκεμβρίου 2013
Τοποθεσία: Ελλάδα

Εκδήλωση: www.facebook.com/events/431405830292660

2. Τρέιλερ Εκδήλωσης



http://www.youtube.com/watch?v=xqw6ssIct3Q



3. Περιγραφή Εκδήλωσης

- Cosplayer.gr: Η μεγαλύτερη ομάδα Facebook και πηγή πλήρης αμερόληπτης ενημέρωσης του ελληνικού Cosplay ( www.facebook.com/groups/Cosplayer.gr )
- Cosplay Greece: To μοναδικό πλήρες αρχείο ελληνικών cosplay βίντεο στο Youtube ( www.youtube.com/user/PangcX )

=== ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ===

Συμπληρώνοντας 100 βίντεο στο κανάλι "Cosplay Greece", και ενώ οι γιορτές πλησιάζουν, ήρθε η στιγμή για κάτι ξεχωριστό Very Happy!!!

Θέλουμε -εσένα-, παλιό, νέο, ενεργό ή ανενεργό COSPLAYER ( ακόμα και αν θέλεις να ξεκινήσεις τώρα Smile ) να βάλεις το - ΚΑΛΥΤΕΡΟ - σου Cosplay, παλιό ή νέο, και να συμμετέχεις και εσύ σε κάτι μαγικό και εορταστικό που ξεκινά φέτος για πρώτη φορά διαμέσου ενός νέου θεσμού, το “COSPLAY WISHES 2013” Very Happy !!!

Σκοπός μας η δημιουργία του μεγαλύτερου ευχητήριου και πιο θερμού συλλογικού COSPLAY ΒΙΝΤΕΟ της χώρας με - τριψήφιο αριθμό συμμετοχών - που θα αποτυπώνει την δύναμη που έχει το ελληνικό Cosplay, καθώς και ότι αυτό αποτελεί ένα συνειδητοποιημένο κοινό που στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται στον χώρο του Cosplay παραμελώντας ότι χωρίζει και κοιτάζοντας ότι ενώνει Very Happy !!!

Ζητάμε από εσένα να μας στείλεις μέχρι τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στις 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, μικρό βίντεο με τις πιο ευφάνταστες και θερμές εορταστικές ευχές σου αναφορικά με την ελληνική Anime / Cosplay κοινότητα, γενικές εορταστικές ευχές και ότι άλλο θέλεις εσύ, ακριβώς με ότι τρόπο θέλεις εσύ, όπου θέλεις εσύ, μόνος ή μαζί με όσους άλλους Cosplayers θέλεις εσύ Very Happy !!! Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξε μας Very Happy !!! Μην παραλήψεις να μας πεις επίσης - τι είναι το Cosplay για σένα - Very Happy !!!

Επειδή όμως γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνονται, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Cosplayers που θα μας αποστείλουν τις ευχές τους να κερδίσουν διαμέσου τυχαίων κληρώσεων που θα υπάρξουν στο τελικό βίντεο, δώρα εκ μέρους των 9 χορηγών δώρων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία και σας τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα Very Happy : Anime House, Anime Fashion, Collectibles.gr, Cosplay Corp, Geekstore.gr, K.ART Sculpture Scale Figures, Nantia Walker's Books, OtakuStore.gr και Pixelate Accessories !!!

Το βίντεο δεν θα περιορίζεται όμως μόνο σε αυτά αλλά θα περιλαμβάνει και - άλλες εκπλήξεις -, ίσως παραπάνω από ότι θα περίμενε κανείς Wink. ΜΗΝ χάσεις την ευκαιρία να είσαι μέρος αυτού, υποστήριξε το με την συμμετοχή και παρουσία σου, προώθησε το και εσύ και έλα να δείξουμε μαζικά την δύναμη του ελληνικού Cosplay με τον πιο ευφάνταστο, εορταστικό και δυναμικό τρόπο Very Happy !!! ΓιΆ αυτό τον λόγο:

- ΚΑΛΕΣΕ όσα άτομα μπορείς και πιστεύεις ότι θα ήθελαν να συμμετέχουν Very Happy !!!

- Κάνε POST & SHARE το βίντεο της εκδήλωσης με όποιο τρόπο και όπου μπορείς για να μαζέψουμε όσο περισσότερους Cosplayers της χώρας μπορούμε Very Happy !!!

Το βίντεο που θα προκύψει θα ανέβει την πιο κατάλληλη μέρα, την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, κατά την διάρκεια της ημέρας, στο κανάλι “Cosplay Greece” Very Happy !!! Παρακαλείσαι να διαδώσεις τότε και εκείνο το βίντεο για να δει όλος ο κόσμος τι εστί ελληνικό Cosplay και όλες τις θερμές εορταστικές ευχές μας Very Happy!!!

Έλα οπότε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και εορταστικό και να δείξουμε τι αξίζουμε σαν ελληνική κοινότητα Cosplay και τι είναι αυτό που μας ενώνει Very Happy !!!

4. Διαδικασία Συμμετοχής

Για κατοχύρωση της συμμετοχής σου το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλεις e-mail στο cosplaywishesgr@gmail.com , μέχρι τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στις 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 με:

1) NICKNAME, όνομα ή ότι παρόμοιο θέλεις να αναγραφεί στο βίντεο σαν αναγνωριστικό Cosplayer, συν ότι άλλο επιπλέον μπορεί να θέλεις να προβληθεί όπως προφίλ, σελίδα, deviantart κτλ Very Happy !!!

2) Όνομα ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΣΕΙΡΑ του cosplay διαμέσου του οποίου θα δώσεις τις ευχές σου Very Happy !!!

3) ΠΟΛΗ διανομής στην Ελλάδα ( μόνο κάτοικοι Ελλάδας ή φοιτητές από Ελλάδα που διανέμουν προσωρινά στο εξωτερικό ) η οποία θα αναγραφεί στο βίντεο Very Happy !!!

4) FACEBOOK Προφίλ ( διεύθυνση ) για αποφυγή δήλωσης ψευδών αιτήσεων από τρίτους Very Happy !!!

- Έπειτα, μέχρι τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στις 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 θα πρέπει να έχεις στείλει μαζί με ή ξεχωριστά από τα προηγούμενα:

5) ΒΙΝΤΕΟ το πολύ - 1 λεπτού - ( ανά άτομο πάντα, ακόμα και αν πρόκειται για πολλούς Cosplayer στο ίδιο βίντεο ), λέγοντας μας τι είναι το Cosplay για σένα, και στην συνέχεια τις πιο ευφάνταστες και θερμές εορταστικές ευχές σου αναφορικά με την ελληνική Αnime / Cosplay κοινότητα, γενικές εορταστικές ευχές και ότι άλλο θέλεις εσύ, ακριβώς με ότι τρόπο θέλεις εσύ, όπου θέλεις εσύ, μόνος ή μαζί με όσους άλλους cosplayers θέλεις εσύ Very Happy !!!

- Και στις 2 περιπτώσεις θα λάβεις επιβεβαιωτικό e-mail, καθώς και μήνυμα στο Facebook, για την παραλαβή της συμμετοχής / βίντεο σου Smile -


* Προσοχή στα ακόλουθα Very Happy :

- Ως cosplay θα θεωρηθεί οτιδήποτε βασίζεται σε υπαρκτό χαρακτήρα από anime, manga, cartoon, κόμιξ, ταινία ή ηλεκτρονικό παιχνίδι. Εξαιρούνται αόριστοι χαρακτήρες, fashion και υπαρκτά πρόσωπα, όπως τραγουδιστές.

- Επιθυμητή ανάλυση τουλάχιστον 720p για να υπάρχει μια ελάχιστη ποιότητα εικόνας και να μην μειωθεί το συνολικό αποτέλεσμα του βίντεο.

- Αποφυγή υπερβολικά κουνημένης, πιξελιασμένης ή σκοτεινής εικόνας.

- Ρητό μέγιστο όριο 3 Cosplays ίδιου χαρακτήρα στο βίντεο, με βάση την σειρά δηλώσεων, για αποφυγή επαναλήψεων και απλοϊκών Cosplays ώστε να κρατηθεί ένα επίπεδο ποιότητας.

- Προαιρετικό γιορτινό περιβάλλον / κλίμα ( σκουφάκια, δέντρο, στολίδια ότι θέλετε, αν θέλετε Very Happy )


Επειδή ο στόχος είναι να δείξουμε διαμέσου αυτού του βίντεο ότι καλύτερο μπορούμε σαν Έλληνες Cosplayers παρακαλώ να προσπαθήσετε όλοι για το καλύτερο αντίστοιχα από την μεριά σας με ότι καλύτερο έχετε στην διάθεση σας Smile

5. Χορηγοί Δώρων

AnimeHouse: www.animehouse.gr
Anime Fashion: www.facebook.com/Anime.Fashion.In.Thessaloniki
Collectibles.gr: www.collectibles.gr
Cosplay Corp: www.facebook.com/cosplaycorpcom
Geekstore.gr: www.geekstore.gr
K.ART Sculpture Scale Figures: www.facebook.com/KartSculpturefigures
Nantia Walker's Books: www.facebook.com/NWBooks
OtakuStore.gr: www.otakustore.gr
Pixelate Accessories: www.tinyurl.com/pixelateaccesories

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 26, 2013 6:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen

http://www.youtube.com/watch?v=P9__RLIMTvQ


COSPLAY WISHES 2013: ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ COSPLAY
ΑΝΕΒΗΚΕ!!! Το 1ο ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ COSPLAY BINTEO ΕΥΧΩΝ με την συμμετοχή σχεδόν 60 COSPLAYS από 10 πόλεις & σχεδόν όλων των ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ του ελληνικού χώρου του COSPLAY που υπήρξαν ποτέ Very Happy!!! 1 ώρα ΕΥΧΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ, ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ και άλλα πολλά Very Happy!!! ΔΕΙΤΕ το, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το, και οπωσδήποτε SHARE IT όπου μπορείτε ώστε να το δουν όσο περισσότεροι γίνεται και να μάθουν για το ελληνικό COSPLAY Very Happy!!!

Ελπίζουμε του χρόνου να υπάρξει ακόμα περισσότερο συνειδητοποιημένο κοινό που θα συμμετέχει σε αυτό τον κοινό σκοπό για να κάνουμε κάτι ακόμα πιο φανταστικό με περισσότερες ακόμα ιδέες Very Happy !!! Ευχαριστούμε όσους κατανόησαν την σημασία του από φέτος και μας εξέπληξαν με την φαντασία τους Very Happy !!! Καλές γιορτές, ευτυχισμένο το 2014 και keep cosplaying Wink

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης