|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα ANiME Συζητήσεις Ποιο anime είδατε πρόσφατα και ποια η γνώμη σας για αυτό ? |
Murasakibara |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 29, 2014 12:33 pm |
|
|
:: r00k ::
Συμμετέχει από: 28 Ιούν 14
Τόπος: Σαντορίνη |
Pupa
εντάξει είναι σαχλαμάρα είδα τα 5 πρώτα επεισόδια και το άφησα, δεν διάβασα plot πριν το δω (γενικά προτιμώ να δω τα πρώτα επεισόδια σε ένα ανιμέ παρά να κάνω spoil-plot) τεσπα το συγκεκριμένο είναι splatter και έχει υπονοούμενα αιμομιξίας στα δυο αδέλφια που πρωταγονιστούν,ναι.. έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον! πάντως αν θέλετε να δείτε ένα καλό splatter δείτε καλύτερα mirai nikki ή elfen lied! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Hazuki |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 02, 2018 10:38 am |
|
|
::Moderator::
Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04
Τόπος: Αθήνα |
Ξεκίνησα με το έτερο ήμισυ το Yuri on ice. Δεν είναι κακό, απλά νομίζω το παρακάνει με το comedy στοιχείο.
Τουλάχιστον είναι αρκετά αστείο! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
aeron |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 02, 2018 2:30 pm |
|
|
:: PoSSeSeD ::
Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07
Τόπος: Στο κρεβατι μ ξαπλα! Τώρα Βλέπω: Το μελλον... |
Εχει αρκετα comedy στοιχεια αλλα εχει και τα σοβαρα του. Ξερω οτι το ετερον ημισυ θα το λατρεψει προς το τελος για πολυ συγκεκριμενους λογους
Εγω το ειχα ευχαριστηθει αρκετα παντως και το opening του μου χει μεινει και το τραγουδαω συχνα
Προσπαθω μηνες τωρα να τελειωσω τη 2η σεζον του magi αλλα μου εκατσε πολλη δουλεια και εχουν βγει τοσα πολλα επεισοδια απο τα καινουρια seasonal που δεν τα προλαβαινω...Ουφ.. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Hazuki |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2018 3:50 pm |
|
|
::Moderator::
Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04
Τόπος: Αθήνα |
Τι εννοείς δουλειά, δεν σε καταλαβαίνω. ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ANIME ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!
Νταξ μωρέ, χαλαρά δες, δεν χρειάζεται να είσαι και up to date στα πάντα.
Αυτή η σειρά που λες ποιος είναι ο πλήρης τίτλος της; |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
aeron |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2018 6:57 pm |
|
|
:: PoSSeSeD ::
Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07
Τόπος: Στο κρεβατι μ ξαπλα! Τώρα Βλέπω: Το μελλον... |
Magi: the labyrinth of magic και η δεύτερη δεν θυμάμαι ωραία ήταν η πρώτη σεζόν αλλά η δεύτερη με κούρασε λιγάκι και το πάω πολύ αργά.. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Spyke88 |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 10, 2020 1:48 am |
|
|
:: HooKeD.SeRiouSLy ::
Συμμετέχει από: 26 Ιούν 10
Τόπος: Ηλιούπολη, Αθήνα Τώρα Βλέπω: Digimon Adventure (2020), Fullmetal Alchemist |
Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Πιο παλιά το είχα παρατήσει γιατί άλλο περίμενα και άλλο είδα, αλλά τώρα που του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, χάρηκα πολύ που το έκανα! |
_________________ Ενας ανθρωπος χρειαζεται 4 πραγματα για να ζησει: Λογικη για να λυνει τα προβληματα του, τεχνη για να εκφραζει τα συναισθηματα του, αγαπη για να ειναι ευτυχισμενος και υγεια για να κανει ολα τα προηγουμενα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Stephen21 |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2023 7:39 am |
|
|
:: r00k ::
Συμμετέχει από: 25 Ιούν 22
|
I watched Kimetsu no Yaiba: Swordsmith Village Arc, but it wasn't as good as the Entertainment District Arc.
The Upper Rank 4 & 5 seem to be weak as compared to Upper Rank 6. The fights don't have the same feeling as between the Upper Rank 6 and Sound Hasira Tengen. g
This time, the fights were small. Either the upper ranks were weak (which couldn't be as they were at 4 & 5 rank) or Tanjiro and Mist Hasira were stronger. Either way, I didn't enjoy it as much the previous arc.
What are your thoughts? |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|