Το ξέρατε ότι bunshin σημαίνει κλόνος, alter ego;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικοί Κανόνες    [Κανόνες] Γενικά
elissaios
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2003 6:16 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: administrator ::
喜多野 栄治
:: administrator ::<br>喜多野 栄治

Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1440 Τόπος: Thessaloniki
Κανόνες & Όροι Χρήσης Forum - Πως, Που, Πότε, Ποιος, Γιατί;

Παντού υπάρχουν κανόνες. Όπως ο βασικός κανόνας της ύπαρξης μας, το φαγητό. Έτσι και ο βασικός κανόνας της ύπαρξης του AnimePlanet.gr, είναι η τήρηση όλων των παρακάτω κανόνων. Δεν μας αρέσει και το αναγνωρίζουμε, αλλά αποτελούν τον κυριότερο παράγοντα τάξης και ηρεμίας του forum.

Φανταστείτε μια ζούγκλα γεμάτη άγρια ζώα και εσείς στο κέντρο. Δεν είναι ωραίο έτσι; OK, Τώρα τοποθετήστε ένα μεγάλο γλιστερό τοίχος ύψους 20 μέτρων γύρω σας, και ένα ελικόπτερο δίπλα σας... Ελπίζουμε να πιάσατε το νόημα.


Οι κανόνες είναι η ψυχή της κοινότητας μας, και είναι πάντα υπέρ των μελών.



[01] Τα θέματα και οι απαντήσεις πάντοτε να γράφονται σε ήρεμους τόνους και χωρίς αψιμαχίες και διαπληκτισμούς μεταξύ των μελών, για να διατηρείται η ηρεμία και η τάξη στο forum. Και να θυμάστε, αυτός που διατηρεί την ψυχραιμία του βγαίνει πάντα νικητής!



[02] Δεν επιτρέπονται flames σε posts, υβριστικές εκφράσεις θρησκευτικού, πολιτικού, αθλητικού και μηνύματα η ονομασίες αντι-θρησκευτικού περιεχομένου. Το forum υπάρχει καθαρά για την διασκέδαση και την ενημέρωση των μελών του. Σεβόμαστε, δεν κρεμόμαστε...



[03] Δεν επιτρέπονται σχολιασμοί, ειρωνείες, και πολιτικάντικες εκφράσεις για οποιοδήποτε μέλος του forum, από οποιοδήποτε μέλος του forum. Προσπαθείτε πάντοτε όσο μπορείτε να φέρεστε διπλωματικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης προβλημάτων.



[04] Απαγορεύεται αυστηρώς η δημοσίευση παράνομου υλικού στο forum, όπως και υλικού περιεχομένου με σεξ (+hentai) και βίας. Το forum περιέχει μέλη σε διάφορες ποικιλίες ηλικιών και δεν νομίζουμε να θέλετε να μπλέξετε, σωστά;



[05] Σε συνδυασμό με τον κανόνα #4, απαγορεύεται αυστηρώς η δημοσίευση υπερσυνδέσεων (links, URLs) με direct link (απευθείας φόρτωση) σε αρχεία πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως torrents (anime, ταινίες, μουσική κλπ.) και άλλων μορφών. Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να εξυπηρετήσετε τα υπόλοιπα μέλη, αλλά τέτοιες κινήσεις καταστρέφουν την anime βιομηχανία αλλά και την ίδια κοινότητα. Επικοινωνήστε μαζί τους με άλλους τρόπους, όχι δημόσια.



[06] Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται στο forum περί πωλήσεων, ανταλλαγών οποιασδήποτε παράνομης ή μη μορφής και copyrighted υλικού (anime, μουσική κλπ.) από κάποιο μέλος αυτόματα συνεπάγεται η προειδοποίηση και έπειτα η αυτόματη διαγραφή του από το forum. Το AnimePlanet.gr σέβεται τα διεθνή πνευματικά δικαιώματα καθώς και τα δικά σας (τα οποία μειώνονται με τέτοιες ενέργειες).



[07] Παρακαλούμε πάντα να δημιουργείτε το σωστό θέμα στο σωστό τομέα του Forum. Διαφορετικά θα το μετακινούν οι mods/admins εκεί που πιστεύουν ότι ταιριάζει, πάντα με την ανάλογη προειδοποίηση.



[08] Οι τίτλοι των θεμάτων θα πρέπει να γράφονται σε σωστά ελληνικά και πλεον θα είναι στην κρίση του κάθε moderator για το πως θα χειριστεί τα θέματα με τίτλους σε greeklish.



[09] Κείμενα μεγάλων εκτάσεων πρέπει να γράφονται σε ελληνικά. Ο λόγος είναι ότι η πλειοψηφεία ενω δεν τους πειράζει να βλέπουν μικρό κείμενο σε greeklish στα μεγάλης έκτασης κείμενα έχουν πρόβλημα. Πλέον θα είναι στην κρίση του moderator το πως θα χειριστεί posts μεγάλων εκτάσεων γραμμένα σε greeklish.



[10] Δελτία Τύπου και Νέα. Απαγορεύται η δημοσίευση δελτίων τύπου και νέων στις θεματικές ενότητες του forum. Για τον σκοπό αυτό έχει συνταχθεί ομάδα και έχει δημιουργηθεί νέο section στο forum. Αν έχετε κάποιο νέο - δελτίο τύπου το οποίο είναι σχετικό με την θεματική ενότητα της ιστοσελίδας μας και επιθυμείτε να σημοσιευθεί παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να το τοποθετήσουμε στην ενότητα που του αρμόζει. Νέα και Δελτία Τύπου που αναρτιούνται στο forum εκτός του section Anime News θα διαγράφονται.



[11] Οτιδήποτε πρόβλημα έχετε γενικά ή με τους παραπάνω κανόνες, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τους διαχειριστές ή συντονιστές. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πάντες, αλλα πρέπει να βοηθήσετε και εσείς για να έχουμε καλά αποτελέσματα.



[12] Να περνάτε καλά! Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του AnimePlanet.gr Very Happy


Έχει επεξεργασθεί από τον/την elissaios στις Δευ Σεπ 24, 2007 7:29 am, 6 φορές συνολικά

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης