Το ξέρατε ότι rin σημαίνει φώσφορος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Movies/Series/Cinema    Pan's Labyrinth
kenji
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 11, 2007 11:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
πηγή: http://www.cine.gr/article.asp?id=6415
Παράθεση:
Καλύτερα να σου βγει απάτη το trailer παρά η ταινία (λαική σοφία).
Μετά από το νερωμένο έπος της Narnia είμαστε λίγο καχύποπτοι κάθε φορά που ακούμε για Fauns…αν τα παιδιά θέλουν οπωσδήποτε να πάνε σινεμά θα τα συνοδεύσουμε σε κάποιο από τα σύγχρονα ενήλικα καρτούν όπου, ανάμεσα σε καλυμμένο σεξουαλικό χιούμορ και κινηματογραφικές αναφορές (για εμάς), υπάρχει και κάποιο fart joke (για αυτά).
Αν υποθέσουμε πως δεν ξέρουμε τίποτα για το Pan`s Labyrinth το Trailer ίσως και να μας ανησυχούσε: Οι Αμερικάνοι δεν βρήκαν κάποιον πρωτότυπο τρόπο για να μας πουλήσουν το φιλμ , παρά μόνο την κλασσική trailer-ική φωνή του έχω-φαρυγγίτιδα-αλλά-ήρθα-στη δουλειά αφηγητή που ανοίγει το φιλμ με τις λέξεις «In a dark time…». Για μια στιγμή νομίζουμε πως η ταινία είναι Prequel του LOTR αλλά για να σώσει την λογική μας εμφανίζεται ο Sergi Lopez, ως πλήρης Hitler-απομίμηση. Ο αφηγητής δεν έχει καν τον χρόνο να πάρει μια καραμέλα για το λαιμό και συνεχίζει απτόητος. «…when hope was bleak». Αν η φράση κλείσει με το «there was a Hobbit» θα είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο αλλά ο άγνωστος σκοτώνει τις ελπίδες μας λέγοντας «There lived a young girl…whose only escape was…» (A hobbit?)

«a legend…» (With hobbits?)

«..who wanted her back». (In the Shire?).

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυτά τα φιλμ χάνονται γρήγορα από τις αίθουσες: Όταν το τμήμα marketing μιας κινηματογραφικής εταιρίας αποφασίζει να πουλήσει ένα πολλά υποσχόμενο, ευφάνταστο, καλογυρισμένο και ακατάλληλα για παιδιά φιλμ σαν μια νανουριστική Alice in Wonderland, με παλάτια, βασίλισσες και πιθανόν ένα στρατό από χνουδωτά κουτάβια δεν θα το δουν ούτε τα παιδιά (δεν έχει μάχες) ούτε οι μεγάλοι (έχει νεράιδες). Δεν είμαστε μπροστά στην cult ανοησία του Labyrinth (αν και θα φανταζόμασταν τον David Bowie ως Πάνα) και μερικές από τα γρήγορα μοντάζ υπόσχονται ανατριχίλες. Δοκιμάστε να δείτε το Trailer μειώνοντας τον ήχο στο μηδέν: Θα χάσετε λίγο από το υπνωτιστικό score του Javier Navarrete αλλά θα συγκεντρωθείτε με μεγαλύτερη ευκολία στον κόσμο που έπλασε ο Guillermo Del Toro: Όταν δεν μας αποσπά ο βραχνός τελάλης οι εικόνες του Del Toro μετατρέπονται από απλά κάδρα (παγανιστικής) ομορφιάς σε πλήρεις σκηνές από thriller (Η πρώτη εμφάνιση του Πάνα, οι γοτθικοί διάδρομοι και το ξύπνημα του αλλόκοτου όντος στο φινάλε). Ακόμα και ο Lopez πλέον μοιάζει απόλυτα απειλητικός- όταν πιάνει το σφυρί είμαστε σίγουροι πως δεν το προορίζει για κάποιο καρφί στον τοίχο.
Παρόλα αυτά τίποτα δεν φτάνει σε τρόμο τον ακούραστο περιγραφέα που με την πρόταση «In darkness there can be light...in misery there can be beauty» μοιάζει σαν να θέλει να παίρνει εκδίκηση από τον καθηγητή που του έβαλε D στην εργασία για τον Milton, υποχρεώνοντάς τον να παρατήσει το κολέγιο και να φυλακιστεί σε μια αφανή καριέρα τρειλερικού γλωσσοκοπάνα. Ευτυχώς για όλους, η πιο χρήσιμη φράση εμφανίζεται γραπτώς: Α Fairytale For Grownups. Μην τολμήσετε να συνοδεύσετε κάποιο παιδί σε αυτή την ταινία-εκτός και αν οι γονείς του σας χρωστούν χρήματα ή κάθε μέρα παρκάρουν πεισματικά στην δική σας θέση.


Πηγή: http://www.cinemascope.gr/movies/2006/panslabyrinth.shtml
Παράθεση:
«Έγινε η πραγματικότητα παραμύθι ή το παραμύθι πραγματικότητα ;» σκεφτόμουν σαστισμένος με τους τίτλους τέλους της ταινίας. Ένας πραγματικός λαβύρινθος εκκολάφθηκε μέσα στο στομάχι μου, σαν 20 από εκείνα τα ζουμερά ταρτάκια στο «ρωμαϊκό» τραπέζι του δαίμονα των παθών, να στρογγυλοκάθονται στον πάτο του στομαχιού μου μαζί με τον φύλακα τους, σε μια σκηνή της ταινίας που η φαντασία σιροπιάζει κάθε δευτερόλεπτο της με δηλητήριο. Ο Guillermo Del Toro κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές τέτοιες σκηνές γεμάτες αντιθέσεις , παίζοντας με τις επιθυμίες ενός μικρού κοριτσιού που έψαχνε τον δρόμο του παραδείσου έξω από την κόλαση της ανθρώπινης βίας.
Είναι ο τρίτος Μεξικάνος σκηνοθέτης που εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό με τις σκηνοθετικές του ικανότητες, παίρνοντας με αυτή την ταινία τα ινία από τους συμπατριώτες του Alfonso Cuaron (The Children Of Men), και Alejandro González Iñárritu (Babel). Η φρεσκάδα των ταινιών τους και η ικανότητα τους να δημιουργούν ατμόσφαιρα γεμάτη αντιθέσεις θυμίζει κάτι από τις χαώδης μοναχικές ερήμους του Μεξικού, που σε οδηγούν στην γαλήνη της σκέψης και της φαντασίας, που σε κατακλύζουν ξεχασμένες αναμνήσεις. Ο Del Toro ώριμος πλέον στον χώρο του φανταστικού, έχοντας σαν παρακαταθήκη τα Hellboy, Mimic και κυρίως το Devil?s Backbone- το οποίο έχει πολλά κοινά σημεία με την εν λόγω ταινία, στημένο την ίδια εποχή, με την ίδια ατμόσφαιρα και πρωταγωνιστή πάλι ένα παιδί-στο Pan?s Labyrinth (Ο Λαβύρινθος του Πάνα) μπλέκει την αθωότητα ενός παραμυθιού με την κόλαση της πραγματικότητας, δημιουργώντας ένα κόσμο βγαλμένο από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που μπορεί να πει ένας παππούς στον εγγονό του.
Η Ofelia (Ivana Baquero), η ηρωίδα του παραμυθιού, μετακομίζει στην επαρχία της Ισπανίας, με το τέλος του εμφυλίου, περίπου στα 1944, μαζί με την έγκυο μητέρα της για να συναντήσουν τον πατριό της, τον ήρωα της πραγματικότητας. Ο (Sergi López) Capitán Vidal, ένας αιμοσταγής αξιωματούχος του καθεστωτικού στρατού, γεμάτος φιλοδοξίες, ανήμπορες να σταματήσουν σε οποιαδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά τους, χρησιμοποιεί την μητέρα της Ofelia (Ariadna Gil) Carmen μόνο και μόνο για διαιωνίσει το είδος του... Από την άλλη, μια ομάδα επαναστατών αντιστέκεται στις φιλοδοξίες του Capitán Vidal, χαρίζοντας στην ατμόσφαιρα της ταινίας το κουτί της Πανδώρας .
Η μικρή Ofelia κρυμμένη στο πέπλο ασφαλείας της αγάπης της μητέρας της προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα του πολέμου πάνω της, βρίσκοντας διέξοδο σε ένα ξεχασμένο λαβύρινθο που κατοικείται από μια θεότητα βγαλμένη από αρχέγονες παραδόσεις και ξεχασμένες θρησκείες, αυτή του Πάνα(του θεού της πανίδας). Εκεί ο Πάνας (Doug Jones) θα της αναθέσει το δύσκολο έργο της εύρεσης της εξόδου από τον λαβύρινθο της ζωής της, ακολουθώντας την φαντασία της και την πίστη της στα παραμύθια.
Η δουλειά του Guillermo Del Toro στην ταινία είναι απλά φανταστική. Κρύβει όλα τα μυστικά σε ένα στοιχειωμένο λαβύρινθο στην καρδιά των δασών της επαρχίας της Ισπανίας, εμφανίζοντας παράλληλα όλη την μάταιη αλήθεια της βιαιότητας του ανθρώπου και του τρόπου ζωής του. Αφηγείται ένα παραμύθι γεμάτο αλληγορίες για την φασιστική Ισπανία του Φράνκο, παίζοντας με τις έννοιες της ελευθερίας και του ονείρου, που βρίσκονται κρυμμένες βαθιά στο ασυνείδητο ενός κοριτσιού. Η ισχνή αλλά και ταυτόχρονα δυναμική ισορροπία που διατηρείται κατά την διάρκεια της ανάμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό, τα σημεία σύνδεσης τους και η ταυτοποίηση τους στο τέλος , είναι τα στοιχεία που εξυψώνουν την ατμόσφαιρα και προσφέρουν μια συναισθηματική φόρτιση αμείωτη, που σε κάνει να βλέπεις αυτό το φιλμ ευχόμενος να μην τελειώσει ποτέ.
Η παιδικότητα και η σκληράδα στον τρόπο γραφής του μοναδικού αυτού σεναρίου από τον Del Toro, μου ξεκλείδωσε στο μυαλό καινούργιους κόσμους. Κόσμους βγαλμένους από τα παραμύθια του Tim Burton και την κυνικότητα των ιστοριών του Terry Gilliam. Το σενάριο φυσικά υποστηρίχθηκε από στιβαρές ερμηνείες, όπως αυτή του Sergi López στο ρόλο του Capitan, γεμάτες υπερβολή και αλήθεια, που επιτρέψαν στο παραμύθι να γεννήσει τους ήρωες του ανακατεύοντας τον πόνο της γέννας με την χαρά της δημιουργίας μιας νέας ζωής. Τα σκηνικά, τα κοστούμια και ειδικότερα τα ειδικά εφέ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν φειδωλά, κατάφεραν να συνδυάσουν άψογα την ειλικρίνεια με την μαγεία, τον άνθρωπο με μακρινές θεότητες και μυστηριώδη πλάσματα, την φύση με τον παράδεισο, προσπερνώντας έτσι τον ύφαλο της αληθοφάνειας των σκηνών και των χαρακτήρων του. Η μουσική περιμένει πάντα υπομονετικά στην γωνία να εμφανιστεί δημιουργώντας απαλά, αθώα μπερδέματα στον ρυθμό, ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι, ένα κακοτράχαλο μονοπάτι σε ένα ξεχασμένο λαβύρινθο, που μόνο όταν βρήκα την έξοδο κατάλαβα πόσο αξιοθαύμαστη είναι η ικανότητα του Del Toro να μεταφέρει την φαντασία του επί της οθόνης.
Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, διαφορετική, κοσμική και πάνω από όλα ονειρική... Καλό ταξίδι!


Πηγή: http://movies.pathfinder.gr/view?id=1774
Παράθεση:
Στην Ισπανία του 1944 υποτίθεται πως ο εμφύλιος πόλεμος έχει επισήμως λήξει, όμως το μίσος και η πόλωση εξακολουθεί να κυριεύει τις αντίπαλες παρατάξεις. Η Mercedes (Maribel Verdu) ταξιδεύει μαζί με την κορούλα της, Ofelia (Ivana Baquero), για να συναντηθεί με το σύζυγό της, τον Capitan Vidal (Sergi Lopez), έναν απολυταρχικό αξιωματικό του στρατού. Το στρατόπεδο προς το οποίο κατευθύνονται αποτελεί την εφαλτήριο επιχειρήσεων εκκαθάρισης των γύρω περιοχών από επαναστάτες. Το περιβάλλον για τη μικρούλα είναι ζοφερό, για καλή της τύχη όμως βρίσκει μία παραμυθένια διέξοδο από την ενήλικη πραγματικότητα, έναν λαβύρινθο που ίσως οδηγεί στην ελπίδα. Σε αυτή την ονειροβασία της που κρύβει κάθε λογής εκπλήξεις τη συνοδεύει ένας Φαύνος, ο οποίος φαίνεται να βασίζει πολλά στο κοριτσάκι.
Ο αγγλικός της τίτλος (και κατ' επέκταση η ελληνική μεταφορά του) είναι «Pan's Labyrinth» ('Λαβυρινθος Του Πάνα'), πουθενά όμως στην ταινία ο Φαύνος δε συστήνεται με το όνομα του μυθικού Πάνα. Μυθολογικά, ο Φαύνος είναι μία ρωμαϊκή θεότητα αντίστοιχη του περισσότερο γνώριμου και ελληνικής προέλευσης τραγοπόδαρου θεού.
Ένα παραμύθι είναι προτιμότερο από την πραγματικότητα. Η θέση αυτή φαίνεται πως συνοψίζει σε αδρές γραμμές νοηματικά το πόνημα (υποψήφιο για Oscar στην κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου) του μεξικανού δημιουργού Guillermo Del Toro. Πιθανότατα αυτή η φαντασιακού επιπέδου διαφυγή να θεωρείται άτοπη και ως εκ τούτου μάταιη από κάποιους, εκτός φυσικά κι αν η αληθινή όψη της ζωής είναι τόσο τρομακτική που σε αναγκάζει να κλείνεις φοβικά τα μάτια, τόσο που να μη θες να τα ξανανοίξεις. Παρόλα αυτά, το εν λόγω παραμύθι μέσα στο οποίο διαφεύγει η μικρή Ofelia κάθε άλλο παρά κατάλληλο για παιδικά μάτια είναι. Οι αποκρουστικές όσο και ευφάνταστες φιγούρες (εδώ θα δείτε έναν από τους τρομακτικότερους χαρακτήρες της χρονιάς) αλλά και η ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τον Φαύνο σίγουρα δε μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ένα τυπικό στοργικό καταφύγιο. Στο όνειρο όμως αυτό υπάρχει ελπίδα, αυτή ακριβώς που στη γνώριμη πραγματικότητα του πολέμου έχει χαθεί. Η στάση του Del Toro λοιπόν είναι σαφώς διατυπωμένη και αναφανδόν κατά του φασισμού και κάθε μορφής καταπίεσης. Η κατακρεούργηση των εκπροσώπων του καταλήγει να αποτελεί ηδονική διαδικασία για το θεατή που όσο περνούν τα λεπτά την προσμένει ανυπόμονα.
Η φωτογραφία της ταινίας στηρίζεται στη λεπτομέρεια χαρίζοντας μας μία ιδιάζουσα στην ομορφιά δημιουργία. Η διαχείριση του Del Toro στο ξεμπλέξιμο του μίτου της υπόθεσης είναι παθιασμένη και πλήρης σε συμβολισμούς. Ενδεικτικά, η επιλογή του Φαύνου ως το πρόσωπο που τείνει χείρα λύτρωσης στην Ofelia αντιπαλεύεται μία κατεστημένη άποψη για το αμαρτωλό παρελθόν του μυθικού αυτού όντως. Είναι επομένως ενδιαφέρον που αποτολμάται ένα τέτοιο ταίριασμα ακόμα και σε αντιπαράθεση με την αρρωστημένη κατάσταση ενός εμφυλίου σπαραγμού. Η σοβαρότερη ένσταση που έχω όμως ως προς το 'Λαβύρινθο του Πάνα' είναι η πλήρης αποκοπή του πραγματικού με το φανταστικό, με κίνδυνο να χαθεί κάπου στη πορεία η αυτόνομη αξία του δεύτερου και να προστρέξεις σε αυτόν μονάχα όταν ο πρώτος είναι αφόρητος. Αυτή πάντως η καλοδουλεμένη ταινία διαθέτει ικανοποιητικό επίπεδο ερμηνειών, με τη μικρή Ivana Baquero και τον Sergi Lopez να ξεχωρίζουν.
Από το «Pan's Labyrinth» μπορείτε να περιμένετε μία αγριεμένη και σκοτεινή ματιά επάνω σε ιστορικές αλήθειες και παραμυθένιους κόσμους. Η αλληγορική πάντως τοποθέτησή της ως προς το πόλεμο και τη διχόνοια είναι από μόνη της μία τεράστια κουβέντα και ξεφεύγει από τα πλαίσια τους σκοπούς του παρόντος κειμένου.




http://www.imdb.com/title/tt0457430/
http://en.wikipedia.org/wiki/Pan%27s_Labyrinth

Δεν έχω να προσθέσω πολλά. 5 λεπτά πριν το τέλος ήμουν ντεμί ντεμί, είχα περιέργεια πώς θα το τελειώσει. Το τέλος ήταν very rewarding.
Να σημειώσω ότι μου άρεσε πολύ η ηθοποιία(η οποία μου φάνηκε απλή και ανεπιτήδευτη(με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό), και ότι ο "κακός" της ιστορίας ήταν πολύ καλός στο ρόλο του. Πολύ πειστικό "κάθαρμα". Παραμύθι για μεγάλους. Ναι, νομίζω ότι του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 12:42 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
egw afthn thn ida prin 2 vdomades an thimame kala... akoma thn paizounai ?
tespa emena mou arese arketa ws polu tha elega !!! oi upolipoi filoi mou den kata enthousiastikan malon ... sigoura oxi h kaliteri tainia ths xronias alla sigoura den pernaei kai aparatiriti an sas aresoun ta paramithia spefsate !

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Darcia
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 12:45 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 10 Ιούν 05 Δημοσιεύσεις: 782 Τόπος: Θεσσαλονίκη, μεγάλη φραπεδομάνα Τώρα Βλέπω: την τύφλα μου
και εγώ την είδα σε DVD. Εχει κάτι το διαφορετικό σε ταινία fantasy και θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Και εγώ δεν τρεφω συμπάθεια στα fantasy και δεν έχω δει ή διαβάσει τίποτα σχετικά με LOTR. Αλλά αυτός ο τίτλος μου άρεσε (όπως και το Spirited Away φυσικά).

Αν σας άρεσε παντως και θέλετε να δείτε από που εμπνεύστηκε η ταινία δείτε και το Spirit of the Beehive (Espiritu de la colmena), που είναι από τις καλύτερες ταινίες που έτυχε να δω στο σινεμά.

http://www.imdb.com/title/tt0070040/
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kenji
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 12:47 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
Εγώ η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι το παραμύθι είναι απλά μια δικαιολογία. Όποιος πηγαίνει για παραμύθι στο τέλος βρίσκεται προ εκπλήξεως, θετικής imho. Δε λέω παραπάνω για μη spoileriaso.

Δεν έχω δει πολλές ταινίες, αλλά εγώ θα την έβαζα στο δικό μου list των καλύτερων ταινιών της χρονιάς. Δεν είναι εντυπωσιακή αλλά πετυχημένα αλληγορική. Όχι το αριστούργημα αλλά καλή εώς πολύ καλή ταινία.

EDIT:
Darcia thanks. Θα ψάξω να δω αν κυκλοφορεί σε γνωστά λημέρια. Σε dvd όταν λες την είδες? Εννοείς dvd-rip?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Erisabetsu
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 7:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 28 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 416
Βασικά την ταινία δεν την έχω δει και έχοντας δεί ολες τις προγενέστερες ταινίες τέτιου τύπου, νομίζω οτι θα προτιμήσω την ταινία του Terry Guiliam καθώς και τον Λαβύρινθο με Coneli και Bowie.
Anyway περιμένω να τη δω σε dvd με την ελπίδα οτι θα έχει επιλογή μεταγλώτισης σε μια οποιαδήποτε γλώσσα παρά τα ισπάνικα που τα σιχαίνομαι.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kenji
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 7:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
Δεν έχει τόσο σχέση με ταινίες τέτοιου τύπου. Όταν την δεις μπορείς να προτιμήσεις κιόλας. Razz
Και τα ισπανικά, παρόλο και εμένα δεν είναι η καλύτερή μου, τα συνηθίζεις στην ταινία. Είναι ωραίο σαν αλλαγή ότι δεν ακούγονται αγγλικά σε μια ταινία. Wink
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Hazuki
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 13, 2007 2:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04 Δημοσιεύσεις: 3211 Τόπος: Αθήνα
Fuki έγραψε:
νομίζω οτι θα προτιμήσω την ταινία του Terry Guiliam καθώς και τον Λαβύρινθο με Coneli και Bowie.


Xmmm... kamia shesi, vasika oi skines mesa sto lavirintho einai elahistes, genika simfono poli oligoriki i tainia, nomiza oti tha evlepa kati me terata alla kamia shesi [apla iparhoun, paizoun simantiko rolo alla ohi ton protagonistiko Razz ] poio poli drama klp Vevaia tha diafoniso me kritikous pou ehoun pathei amok, apla mia poli kali tainia me arketa kali istoria kai ennoeite xepernaei ta amerikaniko-savouro-dramata Razz Razz Razz

ps: imo an den itan sta ispanika isos na min metrage kai toso, opote spanish language ftw Rock On Dude!

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Erisabetsu
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 13, 2007 9:34 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 28 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 416
Hazuki έγραψε:

ps: imo an den itan sta ispanika isos na min metrage kai toso, opote spanish language ftw Rock On Dude!


Για κανένα λόγο

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
CM Punk
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 15, 2007 1:00 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 18 Αύγ 05 Δημοσιεύσεις: 427 Τόπος: Athens
yep τα ισπανικα ηταν θεικα οτι πρεπει για να σε βαλει στην μαγεια της τενιας η οποια απλα τα εσπαγε εβλεπες ενα ωρεο παραμυθι να ξετυλιγεται στην οθονη σου Very Happy Μια απο τις καλυτερες χρονιες τοθ κινηματογραφου για μενα και still more to come Cool

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης