Το ξέρατε ότι mi σημαίνει φρούτο;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    OST/J-Pop/J-Music    Dir en grey - THE MARROW OF A BONE
ATANASHIOSU
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 18, 2007 6:05 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 22 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 723 Τόπος: Σαππόρο Τώρα Βλέπω: Την οθόνη του υπολογιστή μου.
Πήρα το καινούριο album των DIRENGREY. (ΔΕΝ είναι Dir en grey, αλλά DIRENGREY , τουλάχιστον έτσι γράφει πάνω στη θήκη του album.) Laughing

Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. 2-3 Καλά μελωδικά κομμάτια, που ο Kyo τραγουδάει, και τα υπόλοιπα το χάος. Δεν ξέρω αν αξίζει που αγόρασα το CD για τα 3 αυτά κομμάτια, αλλά τουλάχιστον είμαι πεποισμένος πως οι Dir en grey μπορούν να κάνουν καλή μουσική φτάνει να το θελήσουν.

Επίσης κατάλαβα πως ο Kyo τσιρίζει μεν καλά αλλά κάποια στιγμή γίνεται κουραστικό.

Η έκδοση που πήρα είχε και CD με διασκευές 3 κομματιών σε πιάνο, κιθάρα και ορχήστρα, αρκετά καλές. Μπορώ να πω πως μου άρεσαν αρκετά καθώς είναι κάτι διαφορετικό και κάπως ποιο ήρεμο.

Η αισθητική του album είναι "μαύρη μαυρίλα πλάκωσε". Το βιβλιαράκι με τους στίχους είναι κατάμαυρο και οι στίχοι είναι δυσδιάκριτοι. Σε κάθε τραγούδι υπάρχει και η αγγλική μετάφραση, αλλά τα γράμματα είναι σαν να τα βλέπεις από καθρέφτη. Είναι που είναι μικροσκοπικά, είναι και ανάποδα, δε θα ασχοληθώ με τους στίχους.

Κομμάτια που με άρεσαν:
CONCEIVED SORROW
Namamekashiki Ansoku, Tamerai ni Hohoemi
THE PLEDGE
THE DEEPER VILENESS

Τα πρώτα 3 κομμάτια είναι αυτά που διασκευασμένα περιέχονται και στο δεύτερο CD.

_________________
ΤΑΠΑΝΤΑΡΕΙ
諸行無常
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Warchief
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 18, 2007 10:27 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 20 Δεκ 05 Δημοσιεύσεις: 172 Τόπος: Κατερίνη
Εμένα το withering to death μου άρεσε. Τα μισά τραγούδια του τα θεωρώ κορυφαία και μερικά είναι τα αγαπημένα μου από τους dir en grey. Σε πολλούς fans δεν άρεσε... άλλα η μουσική εξελίσσεται και δεν γίνεται να μείνουν μια ζωή στο gauze ξέρω γω. Πολύ γκρίνια για εκείνο το album και δεν χρειαζόταν κατά την άποψη μου.

Αλλά το marrow of a bone... ψιλοχάλι. Ειδικά τα tracks που ο Kyo τσιρίζει συνέχεια ήταν άθλια... Οκ τα υπόλοιπα τραγούδια ακούγονται αλλά δεν κάθισα να ασχοληθώ πολύ με αυτό το album. Αργότερα. Αυτόν τον καιρό άλλωστε δεν με αφήνουν οι MUCC, καθώς αυτοί συνεχίζουν να φτιάχνουν κορυφαία μουσική.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PsychoGoth
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2007 4:23 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 04 Αύγ 07 Δημοσιεύσεις: 42 Τώρα Βλέπω: to tavani >>
ααα τυχερέεεε ><
Ήθελα και εγώ να αγοράσω το СD των Diru.. αλλά...
τι να πει κανείς...δν το βρήκα Τ__________Τ
Εσύ απο που το αγόρασες???? ο___Ο
Μου έχουν στειλει ομως τα κομμάτια (όχι όλα, αλλά τα περισσότερα)
πρέπει να πω...οτι μ άρεσαν πολύ..ολα τα τραγούδια τους, κατά την γνωμη μ ειναι τέλεια (αποψή μ ^^")
Μ αρεσει η φωνή τ Kyo *______________________*
Kαι όπως "φωνάζει" ΧDDDDDέχω τρελό κόλλημα ^-^""
δν καταλαβαίνω όμως γτ στους περισσότερους δν άρεσε...
>< ;_______;
(έχουν ακουστεί και φήμες ότι το συγκρότημα θα διαλυθεί @@ τ_______τ ελπίζω να μν είναι αλήθεια)
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
polaralex
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 12, 2007 12:03 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 07 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 27
Εμένα μου άρεσε πολύ. Σίγουρα το The Marrow of a Bone ήταν καλύτερο, αλλά κι αυτό είναι πολύ δυναμικό.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ATANASHIOSU
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 12:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 22 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 723 Τόπος: Σαππόρο Τώρα Βλέπω: Την οθόνη του υπολογιστή μου.
PsychoGoth έγραψε:

Εσύ απο που το αγόρασες???? ο___Ο


Σε ένα σιντάδικο στο Σαππόρο Laughing

Το Σάββατο πάω στη συναυλία και θα σπάσω κανονικά Cool

_________________
ΤΑΠΑΝΤΑΡΕΙ
諸行無常
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ATANASHIOSU
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2007 12:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 22 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 723 Τόπος: Σαππόρο Τώρα Βλέπω: Την οθόνη του υπολογιστή μου.
DIR LIVE REPORT

Τρίτος χρόνος στην Ιαπωνία, τρίτη φορά συναυλία Dir en grey στο Σαππόρο. Πριν τη συναυλία τρίωρη συνάντηση για καραόκε με άλλους δύο φίλους. Προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τη λίστα των κομματιών της συναυλίας. Μετά το καραόκε, σύντομη στάση για φαγητό και μετά προς το χώρο της συναυλίας.Αυτή τη φορά η συναυλία γινόταν στο ΖΕΡΡ, το μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο του Σαππόρο, που χωράει πάνω από 1300 άτομα.
Φτάνοντας στο ΖΕΡΡ συναντιώμαστε και με άλλα φίλους. Εγώ αν και ξένος, είμαι ο πιο έμπειρος της παρέας, καθώς είναι η τρίτη μου συναυλία. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, αν και ο καιρός ήταν βροχερός.
Όταν μπήκα στο χώρο της συναυλίας ήταν είδη ασφικτικά γεμάτος, αν και ήθελε περίπου μισή ώρα για να ξεκινήσει η συναυλία. Καθώς άργησα να μπω, ήμουν αρκετά πίσω, όμως κατάφερα να προωθηθώ αρκετά μπροστά. Πάντως και πίσω να ήμουν δε θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα να δω άνετα τη συναυλία, μιας και ήμουν από τους ο ψηλότερους οπαδούς. Οι Ιάπωνες δεν είναι και από τις ψηλότερες φυλές...
Λίγο πριν τη συναυλία ακούγονται από τα μεγάφωνα ανακοινώσεις για ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας. Σύντομα ο χώρος σκοτεινιάζει, αρχίζει η μουσική απόκαλύπτεται το σκηνικό, που είναι 7 γιγαντιαία μάτια και στα άκρα δύο άτομα να τα κοιτάζουν. Μου θύμισε εξώφυλλο δίσκων Sepultura. Προς μεγάλη έκπληξη, η συναυλία ξεκινάει με το DEITY, το εισαγωγικό κομμάτι του Macabre. Τα μέλη έρχονται ένα-ένα και τελευταίος ο Kyo, φορόντας μαύρα γιαλιά. Δεν περίμενα να παίξουν τόσο παλιό κομμάτι αλλά το χάρηκα ιδιαίτερα μιας και το Deity είναι από αγαπημένα μου κομμάτια.
Η συναυλία συνεχίζεται με κομμάτια από το Vulgar, το Withering to Death και το Marrow, κυρίως τα δυνατά κομμάτια, καθώς και το Dozing Green, το νέο single. Στο Shokubeni o Kyo βάζει τη μπλούζα του ανάποδα στο πρόσωπο, σε στυλ ποδοσφαρικού πανηγυρισμού, καθώς τραγουδούσε. Ανάμεσα στα κομμάτια, ο Kyo τραγουδούσε ή έβγαζε περίεργους ήχους μόνος του, σε ατμόσφαιρα τύπου DEITY. Τελευταίο κομμάτι είναι το Thee Deeper Vileness όπου το κοινό εκστασιάζεται.
Καθώς τα μέλη αποχωρούν, το κοινό αμέσως αρχίζει να φωνάζει για Encore. Σύντομα τα μέλη εμφανίζονται και το κοινό τους αποθεώνει. Ο Kyo φοράει μια λευκή φόρμα με κουκούλα. Πρώτα παίζουν το Wake από το Macabre, προς μεγάλη μου έκπληξη. Από τα αγάπημένα μου κομμάτια, πίστευα πως οι Dir en grey είχαν ξεχάσει το ένδοξο παρελθόν τους, αλλά ευτυχώς διαψεύσθηκα. Φυσικά σε Dozing Green διασκευή, πολλή πιο δυνατό από την έκδοση του album.
Το δεύτερο μέρος ήταν πραγματικός δυναμίτης όπου παίχτηκαν τα πιο δυνατά κομμάτια. Saku, Clever Sleazoid, III D Empire,. Καθώς η συναυλία όδευε προς το τέλος ο Kyo ρωτούσε τους οπαδούς αν αντέχουν κι άλλο, αλλά το ερώτημα ήταν μάλλον ρητορικό. Από τις απαντήσεις κατάλαβα ότι υπάρχαν οπαδοί από τα δύο φίλα περίπου στην ίδια αναλογία.
Πριν αρχίσει το τελεύταιο κομμάτι, ο Κyo επανηλημένα φώναζε Rasuto! Rasuto!(Last) έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί ότι ακόμα και οι οπαδοί που μέχρι τώρα δεν εκστασιάστηκαν (αν υπήρχαν τέτοιοι) προειδοποιήθηκαν επαρκώς έτσι ώστε να τα δόσουν όλα.
Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ήλπισα ότι εφόσον η συναυλία ξεκίνησε με κομμάτι από το Macabre ίσως να έκλεινε με τον ίδιο τρόπο. Και φυσικά κομμάτι για να κλείνει συναυλίες από το Macabre δεν είναι άλλο από το Rasetsukoku, που είναι το αγαπημένο μου τραγούδι.
Πράγματι, Rasuto ήταν το Rasuto όπου φαντάζομαι όλοι θα εκστασιάστηκαν. Και λέω φαντάζομαι, γιατί με το που ο Shinya άρχισε να παίζει το ρυθμό του ρασέτσουκοκου, άρχισα το headbanging και δεν κοίταξα τι έκαναν οι γύρω μου. Έχοντας τη χαρά να ακούσω το αγαπημένο μου κομμάτι σε συναυλία, χρόνια με τα από την κυκλοφορία του, με γέμισε με απέραντη ευφορία.
Μετά το τέλος του κομματιού, και μετά τα καθιερωμένα λουσίματα των οπαδών με νερό, ο Die, ο Kaoru και ο Toshiya πέταξαν στο κοινό τις πένες τους, και ο σίνγια τις μπαγκέτες του. Τα μέλη αποχώρησαν ευχαριστώντας το κοινό που είχε παραλληρίσει.
Αυτή η Τρίτη συναυλία για μένα ήταν σίγουρα και η φαρμακερή, καθώς ήταν αυτή που ευχαριστήθηκα πραγματικά περισσότερο. Ίσως γιατί έπαιξαν το ρασετσουκόκου, ίσως γιατί για μένα να είναι και η τελευταία συναυλία Dir.
Μετά τη συναυλία, πήγα να πάρω μπλούζα της συναυλίας, αλλά δυστυχώς είχαν εξαντληθεί. Ίσως λόγο του ότι το Σαππόρο ήταν ο τελευταίο σταθμός της περιοδίας. Μετά, πήγα με άλλους 5 φίλους για καραόκε, για να εξαντλήσω και την τελευταία ποσότητα ενέργειας που μου έμεινε, και να καταστρέψω τις φωνητικές μου χορδές ολοκληρωτικά.

Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι η συναυλία άξιζε 1000%. Ο Kyo όπως πάντα ούρλιαζε (μου αρέσει που κάποιοι μου είχαν πει ότι τελευταία ο Kyo δεν ουρλιάζει αρκετά γιατι έχει πρόβλημα με τη φωνή του), τραγουδούσε γεμάτος συναίσθημα. Die και Kaoru κάπως ήρεμοι ,ενώ ο Toshiya όπως πάντα ατίθασος, παρότρυνε το κοινό. Ο Shinya πίσω από τα drums όπως πάντα πωρωτικός με το ντραμινγκ του.
Kaoru και Toshiya είχαν μακρύ μαύρο μαλλί, ενώ ο Kyo, ο Die και ο Shinya τα είχαν βάξει ξανθά. Τα μέλη φορούσαν δερμάτινα ρούχα, ιδιαίτερα λιτά, εκτός από τον σίνγια που φορούσε ένα αμάνικο πουκάμισο.

Κομμάτια που παίχτηκαν.

MACABRE:Deity, Wake, Rasetsukoku
VULGAR:IIID EMPIRE, SHOKUBENI, OBSCURE
WITHERING TO DEATH: Saku,The Final,Merciless cult,Dead Tree, Garbage
MARROW:CLEVER SLEAZOID, AGITATED SCREAMS OF MAGGOT, THE DEEPER VILENESS, DISABLED COMPLEX,GRIEF , CONCEIVED SORROW, RYOKUJU NO AME,REPETITION OF HATRED
SINGLE:DOZING GREEN

_________________
ΤΑΠΑΝΤΑΡΕΙ
諸行無常
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης