Μήπως το είχες διαβάσει καθώς ήσουν στο forum και μετά είδες την υπενθύμιση στο email; Μου έχει και τύχει και εμένα πολλές φορές...
Δεν το έχω διαβάσει καν... Ούτε λογικά το δικό σου. Είδα στο hotmail μου ότι μου ήρθαν ως τώρα 2(ένα δικό σου λογικά κι ένα του kchras Μάλλον) και όταν μπαίνω μέσα δεν μου δείχνει ούτε "1 νέο μήνυμα" ούτε και το αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης προσωπικών μηνυμάτων...
Συμμετέχει από: 18 Οκτ 07Δημοσιεύσεις: 244Τόπος: 19ο σύννεφο δεξιά...Τώρα Βλέπω: Να καταπατούν το περιβάλλον ασύστολα...
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο site και δεν δημοσιεύτηκαν τα δύο τελευταία άρθρα.
Δείχνει ότι υπάρχουν κανονικά, αλλά όταν τα επιλέγεις δεν τα φορτώνει και γράφει ότι "παρουσιάστηκε σφάλμα".
Επίσης, δεν τα δείχνει και στην αρχική σελίδα.
Αν μπορείτε διορθώστε το.
Ευχαριστώ...
_________________ Η ψυχή είναι μόνο αυτή που μετράει πραγματικά...
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο site και δεν δημοσιεύτηκαν τα δύο τελευταία άρθρα.
Δείχνει ότι υπάρχουν κανονικά, αλλά όταν τα επιλέγεις δεν τα φορτώνει και γράφει ότι "παρουσιάστηκε σφάλμα".
Επίσης, δεν τα δείχνει και στην αρχική σελίδα.
Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08Δημοσιεύσεις: 1090Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Mια φιλη μου εκανε account στο site με το ψευδονυμο mysterioza και δεν της σταλθηκε verification e-mail. Δεν μπορουσα ουτε καν να τις αφησω comment στο profile της. Μηπως μπορειτε να κανετε κατι γι' αυτο?
_________________ Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Συμμετέχει από: 11 Ιαν 09Δημοσιεύσεις: 552Τόπος: Ηράκλειο ΚρήτηςΤώρα Βλέπω: τη ζωή μου να καταρρέει!
Ποια φιλη σου?
Sorry το ξερω οτι περιμενες απαντηση και στο χαλασα.
_________________ A scattered dream that's like a far-off memory. A far-off memory that's like a scattered dream. I want to line the pieces up. Yours and mine.
Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08Δημοσιεύσεις: 1090Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Jorg έγραψε:
Ποια φιλη σου?
Sorry το ξερω οτι περιμενες απαντηση και στο χαλασα.
Spoiler:
Η Καρλα-nee-chan. Δεν πειραζει, αν και θα μπορουσες να με ρωτησεις μεσο pm (λεπτομερειες)
Eφοσον δεν της σταλθηκε verification e-mail προφανως το account της ειναι ακομα inactive και ετσι εξηγειται γιατι δεν μπορουσα να της αφησω comment, ελπιζω να διορθωθει αυτο για να μην χρειαστει να κανει διαφορετικο λογαριασμο. Παντως τετοιο περιστατικο δεν εχω ξαναδει
_________________ Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης