Το ξέρατε ότι desu σημαίνει είμαι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Προσοχή! Κάποια manga μπορούν πλέον να σας στείλουν φυλακή!
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 4:13 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Είδατε τα αξιοθέατα, μιλήσατε με τους ντόπιους και… φυσικά σαν γνήσιος otaku πήγατε σε κάποια συγκέντρωση ξετρελαμένων ομοϊδεατών (Comicon, Otakon κτλ) σας και αγοράσατε μια ολόκληρη στοίβα από manga τα οποία βάλατε στην βαλίτσα σας. Περάσατε υπέροχα, είσαστε έτοιμοι να γυρίσετε στην Ελλάδα και να «σαπίσετε» στο διάβασμα με την ησυχία σας. Όταν φτάνετε στο Ελληνικό Τελωνείο σας περιμένει μια έκπληξη. Η βαλίτσα με τα manga σας κατάσχεται και σας απαγγέλλονται κατηγορίες. Συλλαμβάνεστε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Το όνομά σας μπαίνει σε μια βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής ένωσης που περιλαμβάνει βιαστές και παιδεραστές. Η ζωή σας πλέον είναι στιγματισμένη ανεπανόρθωτα.

Σενάριο φαντασίας; Δυστυχώς όχι. Αυτό ακριβώς έπαθε ένας ανυποψίαστος αναγνώστης κόμιξ, ο οποίος ταξίδεψε από την Αμερική στον Καναδά έχοντας κάποια manga στην βαλίτσα του. Το Καναδέζικο τελωνείο έκρινε ότι τα περιοδικά και οι εικόνες που είχε στο laptop του, αν και δεν είχαν κανένα πραγματικό μοντέλο -ήταν όλα ουσιαστικά ζωγραφιές- αποτελούσαν παιδική πορνογραφία και ο δυστυχής νεαρός κρατήθηκε από τις Καναδέζικες αρχές και στιγματίστηκε σαν «σεξουαλικός εγκληματίας». Επί του παρόντος αναμένει δίκη.

Και εάν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί στην Ευρώπη τότε σίγουρα δεν έχετε μάθει για την περίπτωση του Simon Lundström ο οποίος τον Μάρτιο του 2011 κατηγορήθηκε από τις Σουηδικές αρχές για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, μόνο και μόνο επειδή σχεδίαζε κοπέλες με εσώρουχα και μπικίνι στον υπολογιστή του. Ο Lundström κρίθηκε ένοχος και αναγκάστηκε να πληρώσει 500 λίρες Αγγλίας πρόστιμο... μόνο και μόνο επειδή είχε κάποιες "πιπεράτες" εικόνες manga στον υπολογιστή του.

Τί είπατε; Εδώ δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό εδώ πέρα; Η Αγγλία έχει ήδη περάσει νόμους ανάλογους με αυτούς της Σουηδία ενώ όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι υποχρεωμένα να υιοθετήσουν τους ίδιους νόμους. Η διαφορά είναι ότι ενώ στην Σουηδία η τιμωρία είναι πρόστιμο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση η τιμωρία είναι το λιγότερο φυλάκιση δύο ετών. Δεν έχει σημασία εάν τις εικόνες τις κατέβασες, τις σχεδίασες ή απλά επισκέφτηκες μια σελίδα με manga και εμφανίστηκαν σε pop-up, θεωρείσαι παιδεραστής και ενδέχεται να φυλακιστείς.

Διαβάστε πολύ καλά τον νόμο περί παιδικής πορνογραφίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον οποίο η Ελλάδα έχει υιοθετήσει: πολλά από τα manga, τα anime και τα hentai που αρκετοί έχουμε στην κατοχή μας μπορούν σύμφωνα με τις καινούργιες νομικές διατάξεις να θεωρηθούν «παιδική πορνογραφία» (πατήστε CTRL-F και ψάξετε «ρεαλιστικές εικόνες»)

Και εάν πιστεύετε ότι το θέμα δεν είναι μια βασική παραβίαση των βασικών σας δικαιωμάτων… Παρατήστε με παρακαλώ. Πηγαίνετε στην Τουρκία, μάθετε την γλώσσα, ασπαστείτε το Ισλάμ, και αφήστε με να παλέψω εδώ με την ησυχία μου. Μας έχει που μας έχει φέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο αμήν με αυτά που κάνει τώρα τελευταία, μας στερεί και τα δικαιώματα μας στην έκφραση και στην τέχνη.

Μερικές συμβουλές για τα νέα δεδομένα:


  • Εάν ταξιδέψετε από το εξωτερικό, μην βάζετε τα manga και τα DVD στην βαλίτσα σας. Προτιμήστε να τα στείλετε με ταχυδρομείο ή μεταφορική.

  • Εάν έχετε εικόνες manga, anime κ.α. στο Laptop και στο Tablet σας, και σκοπεύετε να το πάρετε μαζί ανεβάστε τα σε κανένα Cloud (Dropbox, Wuala, Ubuntu One, iCloud, SpiderOak, SkyDrive ή εάν είστε καλός στα Linux χρησιμοποιείστε το πρόγραμμα Eukalyptus για να δημιουργήσετε ένα δικό σας) και κατόπιν σβήστε τα. Κατεβάστε τα πάλι, αφού φτάσετε στον προορισμό σας. Σβήστε από την φορητή σας συσκευή λίγο προτού ταξιδέψετε.

  • Οργανώστε τα manga σας και τα anime σας και συμπιέστε τα σε μορφή RAR ή ZIP βάζοντας κωδικό μέσα τον οποίο θα γνωρίζετε μόνο εσείς. Μην κάνετε κωδικοποίηση που είναι συμβατή με όλους τους υπολογιστές, κάνετε την εξειδικευμένη κωδικοποίηση του προγράμματος.

  • Μετονομάστε τα αρχεία σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η κατανόηση του τίτλου διότι ενδέχεται κάποιοι τίτλοι να έχουν ήδη κατηγοριοποιηθεί. Πχ Bondage Mansion σε BoMa.

  • Να θυμάστε εάν ο κωδικός του ΖΙΡ ή του Cloud σας έχει νούμερα (1-9), σύμβολα (#$) ή και κεφαλαία (A-S) μαζί με μικρά τότε δεν θα σπάσει με τίποτα. Το l33t-$p3@k μπορεί να μην είναι πλέον στην μόδα αλλά είναι απίστευτα χρήσιμο όταν φτιάχνεις κωδικούς.

  • Προπάντων μην πανικοβάλλεστε και μην αλλάξετε τις συνήθειές σας. Τα manga και τα anime είναι τέχνη, τα λατρεύουμε Εάν το κάνετε αυτό το κατεστημένο έχει νικήσει. Να θυμάστε ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια εδώ. Εάν έχετε κανένα πρόβλημα επειδή έχετε στην κατοχή σας manga, δηλώστε το όπου μπορείτε! Θα είμαστε πλάι σας!

  • Ενημερωθείτε για τους νόμους και τα δικαιώματά σας. Μάθετε πότε οι καινούργιοι ψηφιακοί νόμοι περί ψηφιακής πορνογραφίας θεσπίζονται εδώ και μάθετε καλά τους ορισμούς.

  • Οργανωθείτε. Είμαι πλέον μέλος του «Πειρατικού Κόμματος» στην Ελλάδα το οποίο αντιτίθεται σε αυτού του είδους τους νόμους και τα διατάγματα. Εάν δεν σας αρέσει, αρχίστε μια δική σας ένωση. Δεν μπορούν να (μ)σας νικήσουν εάν είστε μαζί.


Ένας αναγνώστης manga, ένας οπαδός anime δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα άτομο με ένα ιδιαίτερο χόμπι, είναι οπαδός μιας μορφής τέχνης, ένας καλλιτέχνης που ασχολείται με κάτι το ξεχωριστό και η ελευθερία του πρέπει να προστατεύεται, όχι να περιορίζεται.

Και προτού κάποιοι αρχίζουν και φωνάζουν υστερικά για "υπεράσπιση ανώμαλων καταστάσεων" σας παραπέμπω σε σοβαρές επιστημονικές έρευνες (οι οποίες για κάποιο λόγο δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας) οι οποίες δείχνουν ότι είδη τέχνης όπως τα Hentai έχουν αρνητική επίδραση στην συχνότητα και την ποσότητα εμφάνισης πραγματικής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Η παράνοιά σας και οι νόμοι σας δεν βοηθούν κανένα πραγματικό θύμα. Αντίθετα χειροτερεύουν κατά πολύ τα πράγματα.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την powerboy στις Σαβ Οκτ 22, 2011 8:42 pm, 1 φορά

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Napster
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 7:51 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 17 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
powerboy έγραψε:
[*]Εάν έχετε εικόνες manga, anime κ.α. στο Laptop και στο Tablet σας, και σκοπεύετε να το πάρετε μαζί ανεβάστε τα σε κανένα Cloud (Dropbox, Wuala, Ubuntu One, iCloud, SpiderOak, SkyDrive ή εάν είστε καλός στα Linux χρησιμοποιείστε το πρόγραμμα Eukalyptus για να δημιουργήσετε ένα δικό σας) και κατόπιν σβήστε τα. Κατεβάστε τα πάλι, αφού φτάσετε στον προορισμό σας. Σβήστε από την φορητή σας συσκευή λίγο προτού ταξιδέψετε.

Γιατί? Ελέγχουν τα αρχεία που έχει το Laptop?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 8:17 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Napster έγραψε:
Γιατί? Ελέγχουν τα αρχεία που έχει το Laptop?


Είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ορθόδοξος; Βεβαίως και τα ελέγχουν, εάν σε θεωρήσουν ύποπτο. Ο Καναδέζος που συνελήφθη στο τελωνείο βρέθηκε να έχει ακατάλληλες εικόνες manga στο Laptop του και το iPad του, τα οποία κατασχέθηκαν.

Αυτό συνεπάγεται ότι όταν ταξιδεύεις και ξέρεις ότι μπορεί να σε ελέγξουν να έχεις τα αρχεία σου κάπου που να μην μπορούν να σε ελέγξουν άμεσα δηλαδή στο Cloud σου. Εάν θέλεις οπωσδήποτε να έχεις αρχεία στο Laptop σου φρόντισε να τα κωδικοποιήσεις με WinRAR ή WinZIP και να βάλεις κωδικό έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος ανεπιθύμητος να τα δεί εύκολα.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Napster
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 9:50 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 17 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ενδιαφέρον.
Ναι αλλά άμα έχω βάλει κωδικό τότε δεν θα ζητήσει να τα ξεκλειδώσω? Να φανταστώ και το κινητό μου θα το ελένξουν, ε?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 11:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Ναι, θα ελέγξουν και το κινητό σου, ιδιαίτερα εάν είναι κανένα iPhone. Φρόντισε λοιπόν οποιεσδήποτε ύποπτες εικόνες και βιντεάκια να τα ανεβάσεις σε κανένα "συννεφάκι" και να τα σβήσεις προτού ταξιδέψεις.

Όσο για κωδικό μπορούν να στο ζητήσουν, αλλά μπορείς (πιστεύω) να επικαλεστείς ότι είναι προσωπικά δεδομένα και ότι δεν θέλεις να τα δείξεις ή ότι έχεις τον κωδικό στο σπίτι σου και τον έχεις ξεχάσει. Εξάλλου το ψάξιμο που θα κάνουν στο τελωνείο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επιφανειακό. Εάν κάτι δεν φαίνεται απευθείας ύποπτο, δεν θα κάτσουν να το ελέγξουν. Να θυμάσαι, η ευγένεια και η φιλικότητα είναι οι μοναδικοί σου φίλοι σε αυτή την περίπτωση. Εάν συμπεριφερθείς σαν να μην έχεις τίποτα να κρύψεις τότε όλα θα πάνε καλά.

Μπορείς επίσης να σβήσεις τα αρχεία σου με shift+delete λίγο πριν την πτήση και μετά, αφού φτάσεις στο σπίτι σου να χρησιμοποιήσεις το Getdataback (εμπορικό) ή το testdisk (open source)για να ανακτήσεις τα αρχεία σου σε έναν εξωτερικό σκληρό (μια απλή ανάκτηση σβησμένων αρχείων θα πάρει μόνο μερικά λεπτά). Πρόσεξε μόνο μην γράψεις τίποτα άλλο στον σκληρό σου διότι τότε θα τα χάσεις οριστικά.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 2:15 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Καλά, αυτοί εκεί στην Ε.Ε. το έχουν παραχέσει. Θα έπρεπε να περιοριστούν μόνο στα hentai, όχι και όλα. Twisted Evil

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 3:51 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ένα από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν ---και μπορεί κάποιος να βρει με 3 δευτερόλεπτα έρευνα--- , τα οποία σου κρύβουν+κλειδώνουν ταυτώχρονα όσους φακέλους θέλεις. Και άσε τους να ψάχνουν για πάντα. Cool


Ήδη μας εξευτελίζουν στα αεροδρόμια με το να μας συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες , μας ξεντύνουν, μας ψάχνουν τα πράγματα , ψάχνουν στις τσάντες...

Αυτό έλειπε τώρα, να ψάχνουν και τα όποια προσωπικά αρχεία στα λαπτοπ μας! Δε σφάξανε!

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ground_zero
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 1:47 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 18 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 2281 Τόπος: Right behind you... Τώρα Βλέπω: Mesa sto myalo sou....
Ypervoles IMO, apo ena manga den mporeis na patheis tipote, oute edw oute ston kanada.

O typos pou piasane an kai eimai sigouros pws einai ontws athwos, eixe 100% kapoiou typou Hentai sxedia sto PC tou kai oxi aplws "manga" opws leei o titlos tou topic.
Malista gia na kathgorithike sygekrimena gia paidikh pornografia tote to periegxomeno einai pithano na perieixe kai anhlika sxedia.

Sthn Aravia se sylamvanoun ean exeis playboy mesa sto ploio pou douleveis (ws naftikos) ti na poume kai gia afta ta pragmata...

_________________

www.finalfantasy-gr.tk
http://www.youtube.com/user/GamersOdyssey
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 2:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
G_Z, ή μπορεί να είναι κάποιος με παλαίο ιστορικό πορνογραφίας με ανήλικα και να μην το έχουν αναφέρει καν. Η κίνηση τους να συμπεριλάβουν και όλων των ειδών anime και manga είναι εξωπραγματική, κάτι που μας εξοργίζει πολύ. Θα πρέπει κάποιος να πάρει δικήγορο και να τους πει τους βλάκες να ξεχωρίσουν το Hentai από τα άλλα είδη, προκειμένου ν' αποφύγουμε νέες τέτοιες περιπτώσεις.

Ποτέ δεν ξέρεις.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 6:05 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
"μπορεί να είναι κάποιος με παλαίο ιστορικό πορνογραφίας με ανήλικα και να μην το έχουν αναφέρει καν"

Τοτε πως εχει ιστορικο ενω δεν εχει αναφερθει? Razz

_________________

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 7:25 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Πολλά μίντια δεν το αναφέρνουν καν αυτό το θέμα, εκτός αν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τους μπάτσους ή ανάλογα όργανα της Δικαιοσύνης...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 9:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λέει ο Tanno , να ήταν ήδη φακελωμένος για κάτι - το οτιδήποτε!- και άρα αυτόματα και ευάλωτος στόχος στον έλεγχο με το που είδαν το όνομα του.


powerboy έγραψε:
Όσο για κωδικό μπορούν να στο ζητήσουν, αλλά μπορείς (πιστεύω) να επικαλεστείς ότι είναι προσωπικά δεδομένα και ότι δεν θέλεις να τα δείξεις ή ότι έχεις τον κωδικό στο σπίτι σου και τον έχεις ξεχάσει.


Καλό είναι να μην φτάσεις στο "είναι προσωπικά δεδομένα", γιατί και αυτοί με την σειρά τους θα σου πούνε ότι δεν μπορείς να περάσεις , θα χάσεις την πτήση σου κτλ.
Όπως είπες και εσύ, καλό είναι γενικά να μην προκαλείς, φρόντισε να είσαι ο κανένας κανενίδης εκεί μέσα, ένας από τους χιλιάδες που περιμένουν να περάσουν γρήγορα τον έλεγχο για να προλάβουν την πτήση τους.
Και ένας σωστός κανενίδης δεν ξέρει απο δικαιώματα
και λίγο θέατρο δεν βλάπτει σε κάποιες καταστάσεις. Cool

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GT4md
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 24, 2011 5:43 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 18 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 2525 Τώρα Βλέπω: OnePiece, Urusei Yatsura, Bleach, Dream Eater Merry
Όχι βρε φίλε, δεν Zipάρω ούτε πετώ στα σύννεφα. Θα δηλώσω κάθε dpi πληρώνοντας τον φόρο που μου αναλογεί για να σώσω τα παιδάκια!
Συλλέγω από το ’97, αλλά φτάνει πια, ΦΤΑ-ΝΕΙ! Τέρμα η μονιμότητα, τα "κρυφά φακελάκια" και τα /l/. Yes, θα θυσιαστούμε εμείς που έχουμε από 10kb Loli και πάνω για τα κακοποιημένα αγέννητα! Κάτω το κίνημα "hentai ενωμένοι ποτέ νικημένοι".
Άντε τώρα, μην αναφερθώ για κάθε unsubbed manga που μας κουβαλάνε. Καλά κάνουν και τα Κατασχέτουν στο τελωνείο. Πίσω στη χώρα τους. Το Penthouse δεν πουλάει δεν-πουλάει.
Για ακούστε Zipαριστές, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Εγώ Χλαπάτσας
Spoiler:
Παράθεση:
1142 - Κάπνισμα
Ο αριθμός που «άναψε τα αίματα» και έσβησε τα τσιγάρα(Wink τον περασμένο μήνα. Το υπουργείο Υγείας προτρέπει όποιον ενοχληθεί από καπνιστές, οι οποίοι παραβιάζουν τη νέα αντικαπνιστική νομοθεσία, να προβεί σε καταγγελία στον τετραψήφιο αριθμό 1142. Η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα από τις –για κάποιους- «ρουφιανιές» των πολιτών, οι αντικαπνιστές περιμένουν με επιφυλακτικό ενθουσιασμό τον διωγμό του «νέφους» από τους εσωτερικούς χώρους, ενώ οι καπνιστές μάλλον βλέπουν αδιάφορα τα όσα συμβαίνουν, ελπίζοντας ότι πρόκειται για άλλη μία αντικαπνιστική μόδα που θα παρέλθει γρήγορα. Πάντως, τις πέντε μόλις πρώτες μέρες της απαγόρευσης, το 1142 δέχτηκε πάνω από 22.000 κλήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες ζητούσαν πληροφορίες και δεν έδιναν «αμοιβή για καταζητούμενους καπνιστές». Ίδωμεν.

1517 - Φοροδιαφυγή
Το υπουργείο Οικονομικών διατηρεί το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο για καταγγελίες που αφορούν την πάταξη φαινομένων φοροδιαφυγής και άλλων φορολογικών και οικονομικών παραβάσεων. Με άλλα λόγια, όσοι έχετε γίνει συλλέκτες αποδείξεων, ξέρετε πολύ καλά πλέον πού θα απευθυνθείτε όταν κάποιος μαγαζάτορας σας αρνηθεί ένα ακόμη συλλεκτικό κομμάτι. Το ερώτημα βέβαια είναι αν σπαταλάτε άδικα το σάλιο σας και αν τελικά θα επιληφθεί κάποιος του θέματος. Εσείς ωστόσο, θα έχετε πράξει το καθήκον σας απέναντι στην χώρα που έχει για σήμα κατατεθέν την φοροδιαφυγή.

1564 - Διαφθορά
Εδώ μπορείτε να καλείτε για να αναφέρετε περιπτώσεις διαφθοράς και κακοδιοίκησης προς το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Εδώ, επομένως, θα έπρεπε να συναντάμε την πιο απασχολημένη γραμμή της Ελλάδας, κατακλυσμένη από τηλεφωνήματα των πιο ευσυνείδητων πολιτών. Υποτίθεται ότι κάποιος αρμόδιος ελεγκτής αναλαμβάνει να ερευνήσει την καταγγελία σας. Αν λάβουμε υπόψη τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια, στον συγκεκριμένο αριθμό ταιριάζει μάλλον η ονομασία «κυνήγι μαγισσών».

1520 - Καταναλωτές
Σε αυτόν τον αριθμό τηλεφωνούν κάθε μήνα 3.000 καταναλωτές κατά μέσο όρο, για να δηλώσουν την αδικία, παρανομία, αισχροκέρδεια που υπέπεσε στην αντίληψή τους. Από τα πιο χρήσιμα νούμερα της «καταγγελτικής» λίστας, το 1520 θα έπρεπε να πληκτρολογείται στις συσκευές όλων όσων δυσφορούν για την κατάσταση της αγοράς. Ναι, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Έστω ένα τηλεφώνημα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

1521 - Ζημιές σε δημόσια έργα
Ανεβαίνοντας ένα ψηφίο, καλούμε αυτή τη φορά το Γραφείο Επικοινωνίας και Πληροφόρησης Πολιτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων. Λακκούβες, φθορές σε δρόμους, σε φρεάτια και τα κακώς στην κυριολεξία κείμενα μπροστά στα πόδια μας μπορούν να καταγγέλλονται εδώ. Θα μου πείτε, αν σκοπεύετε να αναφέρετε κάθε λακκούβα που συναντάτε, θα σας έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ φουσκωμένος σαν φρεσκοψημένο κέικ. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει λύση (βλέπε αμέσως παρακάτω).

1305 - Εξόφληση ΟΤΕ
Εδώ μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό του ΟΤΕ με την πιστωτική σας κάρτα, εύκολα και χωρίς κόπο. Με την τηλεφωνική υπηρεσία του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος για τις οφειλές των συνδρομητών, λύνονται τα χέρια και τα στόματα και μπορείτε να συνεχίζετε να μιλάτε και να καλείτε κανονικά τα –είτε δωρεάν είτε αστικής χρέωσης- νούμερα που ακολουθούν.

1019 - Παραβάσεις οδηγών ταξί
Συνεχίζοντας τους τηλεφωνικούς αριθμούς, οι οποίοι θυμίζουν χρονολογίες μαχών και επαναστάσεων, στο 1019 κρύβεται η «επανάσταση» κατά των αμετανόητα ανεύθυνων ταξιτζήδων. Αν κάποιος οδηγός ταξί σας αρνηθεί μίσθωση, αν σας φερθεί με αγένεια, αν σας χρεώσει ένα αυθαίρετο ποσό, -10 ευρώ για να σας πάει στην άλλη γωνία- αν καπνίζει ενώ του έχετε επισημάνει πως σας ενοχλεί, «καρφώστε» τον στο 1019. Οι καταγγελίες, ωστόσο, θα πρέπει να είναι επώνυμες.

1889 - Συμπολίτες με αναπηρία
Οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουν κι αυτοί τον αριθμό τους, όπου πέρα από πληροφορίες για υπηρεσίες εξυπηρέτησης, θα μπορούν να αναφέρουν τα προβλήματα που συναντούν στις μετακινήσεις τους. Ο συγκεκριμένος αριθμός λειτουργεί από το 2008 με πρωτοβουλία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

1734 και 1735 - Ρύπανση
Πίσω από αυτό το ζεύγος των τεσσάρων ψηφίων βρίσκεται μία πρωτότυπη στο άκουσμά της υπηρεσία: το κέντρο καταγγελιών ρύπανσης αυτοκινήτων και βιομηχανιών αντίστοιχα. Καυσαέρια, ηχορύπανση και βιομηχανικοί ρύποι είναι στη δικαιοδοσία των μαγικών αριθμών να τους καταπολεμήσουν. Εξίσου μαγικό θα ήταν το να τα καταφέρουν.

1056 - Γραμμή SOS για τα παιδιά
Το Χαμόγελο του Παιδιού διατηρεί την συγκεκριμένη γραμμή SOS για τα παιδιά. Οποιοσδήποτε μπορεί να καλεί τον αριθμό χωρίς χρέωση και να αναφέρει περιστατικά που αφορούν την ασφάλεια, την υγεία και την ψυχολογία παιδιών. Ανώνυμες και επώνυμες καταγγελίες παιδιών γίνονται δεκτές από την Εθνική Γραμμή SOS, που θέλει να βάλει φρένο στην κακοποίηση και εκμετάλλευση των μικρών ηρώων αυτής της χώρας.

1572 - ΕΟΤ
Ένας πιο «καλοκαιρινός» αριθμός καλεί τους Έλληνες να δώσουν τα φώτα τους για την βελτίωση του ελληνικού τουρισμού. Το κέντρο καταγγελιών του ΕΟΤ δέχεται τις επισημάνσεις για επιχειρηματίες που βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των τουριστών. Υπερχρεωμένα rooms-to-let, αισχροκέρδεια στα λιμάνια των νησιών και στα εστιατόρια είναι λίγες μόνο από τις συμπεριφορές που μπορούν να σπρώξουν το δάχτυλό σας προς τα πλήκτρα του τηλεφώνου σας. Ελπίζουμε να απαντήσει κάποιος...

http://www.in2life.gr/everyday/howto/articles/190122/article.aspx

Αν και έχει ξανά και ξανά αναφερθεί παντού και πάντα σε ότι αφορά κανίβαλους, δολοφόνους , ληστές, τέρατα που γδέρνουν ζώα ζωντανά, βιαστές σάρκας και ψυχής κτλ τα οποία συμβαίνουν συνειδητά ή ασυνείδητα, η απάντηση μου ήταν και είναι: υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν ης τον αιώνα των αιώνων.

powerboy έγραψε:
Και εάν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί στην Ευρώπη

Aλλο Ευρώπη άλλο Έλληνες.
powerboy έγραψε:
Τί είπατε; Εδώ δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό εδώ πέρα; Η Αγγλία έχει ήδη περάσει νόμους ανάλογους με αυτούς της Σουηδία ενώ όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι υποχρεωμένα να υιοθετήσουν τους ίδιους νόμους. Η διαφορά είναι ότι ενώ στην Σουηδία η τιμωρία είναι πρόστιμο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση η τιμωρία είναι το λιγότερο φυλάκιση δύο ετών

Να πεις του Ξέρξη ότι εδω ειναι Ελλάδα. Αυτές οι μλκιες δεν περνάνε.


Μην ξεχνάτε οτι οι Αποφασίζομεν και διατάσσομεν υποσχέθηκαν οτι δεν θα ξανά εφαρμόσουν άλλους άκυρους νόμους. (εχω πίστη)

Hentai = perverd = ανώμαλος.gr

Ερώτηση. Όταν την βρίσκεις βλέποντας σφαγές σε ανιμε ή μανγκα είσαι ανώμαλος
Spoiler:
Παράθεση:
Η ανωμαλία (μη-νόμος,οχι-νόμος) είναι ένα ιδιότυπο ή ασυνήθιστο γεγονός το οποίο δεν φαίνεται να υπακούει σε κάποιον από τους γνωστούς νόμους.Για παράδειγμα, όταν αφήνουμε έναν βάτραχο να πέσει, αυτός πρέπει κανονικά να διασχίσει τον αέρα και να φτάσει στο έδαφος, σύμφωνα με το νόμο της βαρύτητας.Αν ο βάτραχος αιωρούταν, μια τέτοια αιώρηση θα ήταν μια ανωμαλία.Αν όμως ανακαλυπτόταν ότι η αιώρηση αυτή οφείλονταν σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τότε η ανωμαλία θα είχε αρθεί .Οτιδήποτε παράξενο, αφύσικο, περίεργο ή δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί, θεωρείται σαν ανωμαλία.

http://www.skepdic.gr/entries/Alpha/anomalia.htm

ή σεξουαλικά ανώμαλος?

Βίτσια σε κινούμενα σχέδια. Δικαίωμα μου. Εγω κάνω κουμάντο στις ανωμαλίες σας???!!!!111 (αναστατώθηκα)

Η ανωμαλία διαφέρει σε κάθε χώρα του κόσμου σύμφωνα με την παιδεία και την θρησκεία. Σε προοδευτικές χώρες λίγη τρέλα και λίγη ανωμαλία σε κάνουν επιστήμονα.

Η λέξη ανωμαλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης οταν ξεπερνάς τα όρια της στερεότυπης κοινωνίας κάθε χωράς. Π.χ Gay των δυο φύλων.

Και το κλασικο, άλλο φίλος τω παιδιών και αλλο βιαστής των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου το ψυχολογικό... παρολα αυτα η λεξη παιδεραστις ακηρονετε σε καποιες θρησκιες η νοωτροπιες, εκει δεν επεμβενει ουτε ο βουδας. η φαντασια με την πραγματικοτιτα ειναι τελειος 244582475464% διαφωρετικα πραματα.

Γενικός και αορίστως δεν εχω και πολλα να γράψω γι αυτο το θεμα εξειδικευμένα.

TannoBuchino έγραψε:
G_Z, ή μπορεί να είναι κάποιος με παλαίο ιστορικό πορνογραφίας με ανήλικα

C++


Όλοι οι καλοθελητές θέλουν ένα τέλειο κόσμο. 'Έναν κόσμο στα μέτρα τους. Αυτό δεν γίνεται by default.

Κώδικας:
Όλα τα παραπάνω είναι η γνώμη μου.


αυτά.

Spoiler:
Το κέρατο μου έχασα το βραδινό iCarly Evil or Very Mad

_________________

I'm Everything and Nothing. The Reality Refuse my Existence. I am a DRAGON
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sasuke-kun
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 25, 2011 9:27 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 03 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1509 Τόπος: A8hna - 8es/nikh Τώρα Βλέπω: hunter x hunter\Haikyuu\fairy tail\magi\Naruto\Kuroko no Basuke\one piece\\etc
kala dld emena apo to wallpaper sto Iphone mesa 8a me baloun mallon Razz

_________________


http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dcba93d42aff295124084
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 01, 2011 7:53 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Μα καλά, ελέγχουν και τα κινητά τώρα; Δηλαδή άμα είμαι 15 χρονών κι έχω γυμνή φωτογραφία με την συνομήλικη κοπέλα μου στο κινητό (όχι για φόντο καλέ!) θα βρω τον μπελά μου; Laughing

Ground_zero έγραψε:
O typos pou piasane an kai eimai sigouros pws einai ontws athwos, eixe 100% kapoiou typou Hentai sxedia sto PC tou kai oxi aplws "manga" opws leei o titlos tou topic.

Δεν ξέρω αν ο powerboy αναφέρεται για το ίδιο άτομο αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα περιστατικό που πριν χρόνια είχε κάνει τεράστιο ντόρο στην anime κοινωνία μ' έναν καναδό που είχε καταλήξει φυλακή επειδή είχε φέρει μαζί του lolicon hentai από το ταξίδι του στην Ιαπωνία.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2005-03-04/canadian-arrested-for-importing-loli-porn-manga

Aπ' ότι τσέκαρα στην Wikipedia υπάρχει σχετικός νόμος στον Καναδά όπου απαγορεύεται οποιαδήποτε εικονογράφηση ανήλικης κοπέλας κάτω των 18 τον οποίο νόμο το εν λόγω θύμα δεν γνώριζε για κακή του τύχη:
http://en.wikipedia.org/wiki/Child_pornography_laws_in_Canada

Δεν θα πω ότι τα hentai είναι τέχνη, το ξέρω ότι είναι κάτι το ανώμαλο αλλά τουλάχιστον είναι 100% φανταστικό προϊόν. Αντι να προστατεύουν ανήλικα που δεν υπάρχουν ας κοιτάξουν για την πραγματική παιδική πορνογραφία και την εκπόρνευση ανηλίκων που μαστίζουν χώρες όπως την Ινδία που αποτελεί συνηθές φαινόμενο:
http://articles.cnn.com/2009-05-11/world/india.prostitution.children_1_human-trafficking-india-prostitutes?_s=PM:WORLD
Xαρακτηριστικά θυμάμαι την εμπειρία ενός γνωστού μου που είχε πάει για ταξίδι στην Ινδία για να βλέπει σοκαρισμένος σε καθημερινή βάση ανήλικα παιδάκια να πουλάνε το κορμί τους σε τουρίστες.



Ground_zero έγραψε:
Sthn Aravia se sylamvanoun ean exeis playboy mesa sto ploio pou douleveis (ws naftikos) ti na poume kai gia afta ta pragmata...

Μιλάμε για την ίδια χώρα που μπορείς να παντρεφτείς όσες γυναίκες θες, σωστά; Razz
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης