Το ξέρατε ότι chikushou σημαίνει ανάθεμα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    windows 8
sasuke-kun
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 5:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 03 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1509 Τόπος: A8hna - 8es/nikh Τώρα Βλέπω: hunter x hunter\Haikyuu\fairy tail\magi\Naruto\Kuroko no Basuke\one piece\\etc

http://www.youtube.com/watch?v=UYSSdSNFjhU


H Microsoft έκανε επίδειξη των Windows 8 σε developers που παρακολούθησαν το συνέδριο BUILD που έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου που έγινε για τα εγκαίνια του Συνεδρίου, ο Steven Sinofsky, πρόεδρος του τομέα Windows και Windows Live της Microsoft, σχολίασε σχετικά με τα Windows 8 “Oραματιστήκαμε ξανά τα Windows. Aπό το chipset μέχρι την εμπειρία που απολαμβάνει ο χρήστης, τα Windows 8 φέρνουν μια γκάμα νέων δυνατοτήτων χωρίς συμβιβασμούς”

Και αυτό είναι που έκανε ακριβώς η Microsoft, καθώς τα Windows 8 έχουν λίγα κοινά με τα εξαιρετικά Windows 7, ενώ έρχονται με πολλά καινούρια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις όπως το Metro UI, το νέο χαρακτηριστικό του Windows Explorer oνόματι “Ribbon”, αναβαθμισμένη οθόνη έναρξης και πολλά άλλα. Παρακάτω θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να σας εξηγήσουμε ακριβώς τί νέο φέρνουν τα Windows 8 στον κόσμο των PC.


Διεπαφή Metro: Το περιβάλλον Metro, το οποίο δεν αποτελεί κάτι εντελώς καινούριο καθώς έχει κυκλοφορήσει πρώτα στην πλατφόρμα Windows Phone, είναι ιδανικό και για συσκευές με οθόνη touchscreen, αλλά και για οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ωστόσο, δεν αποτελεί απλά μια αντιγραφή του λειτουργικού συστήματος που συναντήσαμε στα κινητά τηλέφωνα. Το αρχικό περιβάλλον παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα πλακιδίων τα οποία είναι οργανωμένα σε ομάδες τις οποίες μπορεί να αλλάξει και να μεταβάλει ο χρήστης, αλλά είναι πιο χρωματιστό, πιο ευέλικτο και καλύτερα σχεδιασμένο, ώστε να επιτρέψει στο χρήστη να οργανώσει και να εξερευνήσει έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Ο τρόπος για να χρησιμοποιήσει κανείς μια απλή εφαρμογή είναι -όπως θα το προέβλεπε ο καθένας- απλός, καθώς το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει το εικονίδιο της εφαρμογής και αμέσως η εφαρμογή μπαίνει σε fullscreen mode, χρησιμοποιώντας το εύρος της οθόνης.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό με το περιβάλλον εργασίας του Metro είναι ότι οι χρήστες έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να εκτελούν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά να τις τρέχουν και δίπλα, δίπλα. Για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να γράφει στο MSN και να παίζει ένα παιχνίδι ταυτόχρονα, έχοντας και τα δύο παράθυρα ανοικτά. Σύμφωνα με την Microsoft τα νέα χαρακτηριστικά του περιβάλλον εργασίας του Metro είναι:

Κοινή Χρήση όλων των εφαρμογών: Αυτό επιτρέπει στις εφαρμογές να μοιράζονται εύκολα αρχεία ή κείμενα με τις υπηρεσίες Cloud. Για παράδειγμα μπορούμε να φορτώσουμε μια φωτογραφία από το Facebook σε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και έπειτα να την ανεβάσουμε στο Twitter.

Κοινή Έρευνα: Επιτρέπει στις εφαρμογές να εγγραφούν στην κοινή έρευνα του περιβάλλοντος εργασίας του Metro, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν αναζήτηση οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει το Metro.

Επιτάχυνση Υλικού: Όλες οι εφαρμογές του Metro επιδιώκουν αυτόματα την επιτάχυνση υλικού, καθιστώντας την όλη εμπειρία πολύ πιο ομαλή.

Αναστολή της Διαδικασίας: Τα Windows μπορούν να αναστείλουν αυτομάτως τις εφαρμογές του Metro,για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, της μπαταρίας, όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Νέο WindowsRT runtime: Παρέχει αυτά τα χαρακτηριστικά σε οποιαδήποτε εφαρμογή σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα, με σχεδόν καθόλου νέο κώδικα. Αυτό σημαίνει πως οι υπάρχουσες εφαρμογές μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν , για να συνδεθείτε με κάποιο κοινωνικό δίκτυο, χωρίς τη σύνταξη κάποιου κώδικα δικτύωσης.

Επιπλέον, εκείνοι που χρησιμοποιούν για την εργασία τους πολλαπλές οθόνες, μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη διαχείριση επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να έχετε την οθόνη εκκίνησης στη μία οθόνη και την επιφάνεια εργασίας στην άλλη οθόνη. Έτσι οι δύο διασυνδέσεις διατηρούνται ξεχωριστά. Ακόμα μπορούμε επιτέλους να ορίσουμε διαφορετικό φόντο σε κάθε οθόνη.

Δεν υπάρχει μενού έναρξης: Το μενού έναρξης με το οποίο είμαστε τόσο εξοικειωμένοι τα τελευταία 15 χρόνια, δεν υπάρχει πλέον, και η αλήθεια είναι πως στους περισσότερους χρήστες δεν αρέσει και ιδιαιτέρα αυτό. Υπάρχει ένα κουμπί με το όνομα Start αλλά το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί στην αρχική οθόνη. Ο Chaitabya Sareen, διευθυντής προγράμματος που ηγείται στην ομάδα εμπειρίας και ανάπτυξης της Microsoft, έκανε μια δήλωση για αυτή την σημαντική αλλαγή, "οι οθόνες αφής χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού εκτός από τα PC. Αλλά η κίνηση προς το άγγιγμα με τον υπολογιστή πρέπει να ξεκινήσει από κάπου. Ακριβώς όπως η εισαγωγή του ποντικιού, καινοτομίες σαν και αυτό δεν μπορούν να συμβούν χωρίς την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος, νέων εφαρμογών και νέων υλικών. Πιστεύουμε ότι θα δούμε αύξηση της χρήσης της αφής χωρίς όμως να καταργείται το ποντίκι."

Γρηγορότερη Εκκίνηση: Τα Windows 8 θα κάνουν πολύ γρηγορότερη εκκίνηση σε σχέση με τα Windows 7. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές με το logo των Windows που εμφανίζονται στην εκκίνηση. Αυτό που επίσης φέρει ταχύτερους χρόνους εκκίνησης είναι νέα λειτουργία τερματισμού που είναι σαν αδρανοποίηση. Στη κατάσταση αδρανοποίησης, ο υπολογιστής αποθηκεύει την τρέχουσα κατάσταση του υπολογιστή στον σκληρό δίσκο, και την ξαναφορτώνει όταν ανοίξουμε τον υπολογιστή. Γι’ αυτό το λόγο, το να ανοίξουμε τον υπολογιστή από κατάσταση αδρανοποίησης είναι πολύ πιο γρήγορο. Όταν κλείσετε ένα σύστημα με Windows 8, θα τεθεί αυτόματα σε κατάσταση αδρανοποίησης, και όταν ανοίξετε το σύστημα θα φορτώσει πολύ πιο γρήγορα.

Nέα Διαχείριση Εργασιών: Μια άλλη μεγάλη προσθήκη στα Windows 8 είναι η απόφαση της εταιρίας να επανασχεδιάσουν την Διαχείριση Εργασιών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια πολύ απλή διαχείριση, για την βασική εργασία να ‘’σκοτώνει’’ εφαρμογές, αλλά οι πιο ανεπτυγμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν διαχείριση γεμάτη με λεπτομέρειες για την χρήση του CPU και της RAM, το ιστορικό του Metro και άλλες μικροαλλαγές που συνέβησαν. Η νέα Διαχείριση Εργασιών είναι εντελώς ανανεωμένη με καλύτερα εργαλεία συμπεριλαμβάνοντας ένα τρόπο για να αποκλείσουν οι χρήστες εφαρμογές εκκίνησης, την παρακολούθηση χρήσης πόρων από τις εφαρμογές, και ακόμα μια εύκολη επανεκκίνηση του Windows Explorer.

Βελτιωμένη ασφάλεια: Στο νέο Λειτουργικό Σύστημα το Windows Defender έχει αναβαθμιστεί για να περιλαμβάνει περαιτέρω προστασία για πληθώρα malware. «Οι βελτιστοποιήσεις στον Windows Defender θα βοηθήσουν στο να προστατευθείτε από πολλά malware, συμπεριλαμβανομένων ιών, worms, bots και rootkits», είπε ο Jason Garms της Microsoft σε δημοσίευση σε ένα ιστολόγιο. Ο Defender πλέον θα περιλαμβάνει εντοπισμό και προστασία από malware σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο αρχείων συστήματος. Πλέον δεν θα εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο αναβαθμίσεις, και θα υπενθυμίζεται στον χρήστη ότι ο υπολογιστής του πρόκειται να κάνει σύντομα επανεκκίνηση με ένα μήνυμα στο κάτω δεξιό άκρο του περιβάλλοντος Metro. Η επίδοση του Windows Defender έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά και προσθέτει μόνο 4% στη χρήση του επεξεργαστή κατά τη διάρκεια του boot. Αυτές οι αυξήσεις θα συμβάλλουν επίσης στην διεύρυνση της ζωής της μπαταρίας.

Τα Windows 8 θα θυμούνται τις ρυθμίσεις σας: Η Microsoft υποστηρίζει ότι τα Windows 8 είναι η πιο κεντρική προς-τον-χρήστη προσπάθειά τους μέχρι τώρα, και αυτό οφείλεται στην ικανότητα του λογισμικού να συγχρονίζει ρυθμίσεις ανάμεσα σε διαφορετικούς υπολογιστές, για να έχουν οι χρήστες μια παρόμοια και ενιαία εμπειρία από τον έναν υπολογιστή στον άλλο. Αυτό σημαίνει πως ένας χρήστης των Windows 8 θα μπορεί να μοιράζεται ρυθμίσεις μεταξύ σπιτιού και εργασιακού χώρου ή σχολικών υπολογιστών, ή ακόμα ανάμεσα σε πολλαπλά μηχανήματα στο ίδιο σπίτι.

Ο Windows Explorer έχει πλέον το Ribbon UI, Επανασχεδιασμένη Αντιγραφή Αρχείων, και εγγραφή ISO, πράγμα το οποίο μπορεί να έχετε εντοπίσει στο Microsoft Office ή στα Windows Live apps. Σύμφωνα με την Microsoft, η αντιγραφή, η μετακίνηση, η μετονομασία και η διαγραφή αρχείων είναι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Windows Explorer, και θεωρούνται το 50% της συνολικής του χρήσης στα Windows 7. Το «Ribbon» του Explorer των Windows 8 περιλαμβάνει πέντε καρτέλες: , αρχική (home), Κοινή χρήση (share), προβολή (view), και διαχείρηση (manage). Η κάθε καρτέλα περιέχει ένα σετ από εργαλεία, ακριβώς όπως θα τα βρίσκατε στις υπάρχουσες εφαρμογές της Microsoft που χρησιμοποιούν το Ribbon UI.

Όπως στο φόντο του Office, η σκούρα μπλε καρτέλα Αρχείο στα αριστερά των κυρίως καρτελών, σας επιτρέπει ν’ ανοίξετε καινούργια παράθυρα του Explorer, να έχετε πρόσβαση σε συντομεύσεις και να αλλάζετε ρυθμίσεις φακέλων και αναζήτησης. Η καρτέλα Κοινή χρήση έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται γρήγορα τα αρχεία και τους φακέλους τους κάνοντας εύκολο το να στέλνουν με e-mail, να συμπιέζουν, να εκτυπώνουν και να στέλνουν με φαξ τα δεδομένα τους. Η καρτέλα Προβολή σας δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών για την τροποποίηση μέσα στον Windows Explorer. Με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, τα Windows παρέχουν μεγάλη βοήθεια σε αυτούς που ασχολούνται με μεγάλα ποσά δεδομένων, όπως εικόνες και videos, κάνοντας την εμπειρία της αντιγραφής σαφώς ευκολότερη.

Όταν ανοίγετε το «Ο Υπολογιστής μου», η καρτέλα φέρνει πολλές χρήσιμες επιλογές όπως την αντιστοίχιση μιάς μονάδας δίκτύου, τη πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ή ακόμα και διαγραφή ενός προγράμματος. Η καρτέλα Εργαλεία Δίσκου σας επιτρέπει να διαμορφώσετε δίσκους και έχει επίσης επιλογές για εγγραφή αρχείων σε CD. Όταν επιλέγετε μια εικόνα, τα εργαλεία εικόνας θα εμφανίζονται, και αυτό σας επιτρέπει να θέσετε την εικόνα ως φόντο ή να ξεκινήσετε μία προβολή διαφανειών, καθώς και να ορίσετε την περιστροφή της εικόνας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Explorer είναι η καρτέλα Εφαρμογή, που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε την εφαρμογή στην γραμμή εργασιών ή να την τρέξετε ως διαχειριστής. Επιπλέον, η διεπαφή του Explorer έχει επίσης ανασχεδιαστεί για να εφαρμόζει σε ορθογώνιες αναλύσεις, και συμπεριλαμβάνει ακόμα και το κουμπί Πάνω. Σύμφωνα με την Microsoft, αυτή ήταν «η αναβάθμιση που ζητήθηκε περισσότερο από όλες για τον Explorer, και μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε πίσω μερικά από τα χαρακτηριστικά της κληρονομιάς του Windows Explorer».

Επισκευή Windows 8: Σχεδόν σε κάθε χρήστη Microsoft έχει συμβεί κάποια αποτυχία υλικού ή κάποια κολλήματα στον υπολογιστή που συχνά γίνονται τόσο μπερδεμένα και είναι πιο εύκολο να ξεκινήσει από το μηδέν και να κάνει μια πλήρη εκ νέου εγκατάσταση. Η επισκευή των Windows γίνεται πιό εύκολα με τα Windows 8, δεδομένου ότι σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πλήρη επαναφορά και ανανέωση. Μια πλήρης επαναφορά απαιτεί έναν λογαριασμό διαχειριστή, επειδή διαμορφώνει το δίσκο και διαγράφει όλα τα δεδομένα σας. Μια ανανέωση εγκαθιστά ένα καθαρό αντίγραφο του Windows 8 λειτουργικού συστήματος, αλλά κρατά τα αρχεία, τα αγαπημένα σας και τις εφαρμογές σας.

Windows 8 συνδέσεις δικτύου: Τα Windows 8 μπορούν να εντοπίσουν την καλύτερη σύνδεση δικτύου και να κάνει χρήση της, αλλά μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει για το πόσο θα σας κοστίσει αυτό.
«Αν έχω μια σύνδεση Ethernet και μία σύνδεση Wi-Fi και μια κινητή ευρυζωνική σύνδεση, αλλάζουμε πίσω από τα παρασκήνια. Αλλά οι κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες είναι μια ειδική σύνδεση, επειδή συχνά μετριέται με ένα πρόγραμμα δεδομένων, έτσι πρέπει να είμαστε επιπλέον έξυπνοι γύρω από το πώς το αξιοποιούμε.

Έτσι, στην ενημέρωση των Windows, για παράδειγμα, διακόπτουμε αυτόματα τυχόν λήψεις στο παρασκήνιο, αν έχετε ενεργοποιημένες τις Αυτόματες ενημερώσεις ή όχι - και ακόμα κι αν πάτε και πείτε ότι θέλω να κατεβάσω κάτι μπορείτε ειδοποιείστε ότι είστε σε ένα δοσιμετρικό δίκτυο. " είπε ο διαχειριστής του προγράμματος των Windows, Gabriel Aul. Μπορείτε ακόμη και να πάτε στο Task Manager και να ρίξετε μια ματιά στο ιστορικό για τις εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει και να δείτε ποιές από αυτές έχουν χρησιμοποιήσει τη σύνδεση 3G σας, και να δείτε αν έχετε χρησιμοποιήσει όλο το εύρος σας.

Νέο Windows Store: Το περιβάλλον εργασίας του Windows App Store είναι παρόμοια με εκείνο των Windows 8, με πλαίσια που αναφέρονται σε διαφορετικές κατηγορίες και εφαρμογές. Από εκεί, μπορείτε να δείτε με λεπτομέρειες όλες αυτές τις εφαρμογές και να τις αγοράσετε. Θα υπάρξουν εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για τη διασύνδεση δισκίων, αλλά και πολλές άλλες για απλή χρήση υπολογιστή.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις, προκειμένου να τρέχουν τα Windows 8 στον υπολογιστή σας είναι σχεδόν η ίδια όπως και για τα Windows 7 και περιλαμβάνουν 1 GHz ή γρηγορότερο 32-bit (x86) ή 64-bit (x64) επεξεργαστή, μνήμη RAM 1 GB (32-bit) ή 2 GB RAM (64-bit), 16 GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο (32-bit) ή 20 GB (64-bit), και μια συσκευή γραφικών DirectX 9 με WDDM 1.0 ή νεότερο πρόγραμμα οδήγησης.

_________________


http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dcba93d42aff295124084
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GT4md
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 2:56 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 18 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 2525 Τώρα Βλέπω: OnePiece, Urusei Yatsura, Bleach, Dream Eater Merry
θα αγοράσω τρία. Ενα να χρησιμοποιώ, ενα για ρεζερβα και ενα να το κορνιζαρω.

Στο γυμνάσιο μας μαθεναν εντολες. Μετα γνωρισα τα windows 3.1, win 95 μπλα μπλα. Τωρα που ειμαστε addictive τι παει και κανει? 8. Τα 7 σουλατσάραν το 2009, γιατι βιάζονται? Χμμμ μοιαζει σαν να πηδας απο Win σε αλλο OS π.χ lynux. Γενικος δεν μου αρεσει.

_________________

I'm Everything and Nothing. The Reality Refuse my Existence. I am a DRAGON
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sasuke-kun
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 12:54 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 03 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1509 Τόπος: A8hna - 8es/nikh Τώρα Βλέπω: hunter x hunter\Haikyuu\fairy tail\magi\Naruto\Kuroko no Basuke\one piece\\etc
emena me skotwse pou den exoume start menu katw (8a mporouse na bgenei apo katw opws to menu apo ta plagia pou exoun balei) !

h prosarmogh tou sto hardware mou arese polu ka8os kai to oti epitelous ta programata einai full screen .

Sta beta toulaxoston 10% megaluterh apodwsh oi Bulldozer ths AMD me to FX chip set!


kala boot time apisteuto.


http://www.youtube.com/watch?v=gMmmk3T6Ki8



polla 8etika alla na afere8ei to start menu htan maxergia!

_________________


http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dcba93d42aff295124084
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ge0_
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 11:16 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 22 Δεκ 09 Δημοσιεύσεις: 234
χαχα αύτη η MS συνεχίζει και βγάζει fail εκδόσεις Laughing Τώρα που και τα windows άλλαξαν πολύ, βάλτε όλοι λίνουξ και αφήστε το παραμύθι ότι δεν είναι φιλικό προς το χρήστη...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Arekkusu
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 12, 2011 5:41 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 07 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 323 Τόπος: Shangri-La Τώρα Βλέπω: Naruto Shippuuden
Το boot time εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο κριτήριο αξιολόγησης για ένα λειτουργικό σύστημα. Και σίγουρα όλοι θα δούμε αξιοσημείωτη αλλαγή στην ταχύτητα εκκίνησης του υπολογιστή αλλά και στην συνολική επίδοση του αν χρησιμοποιούμε solid-state drives Wink

_________________
Isn’t it weird how the death of one person washes out the color of an entire village?

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sasuke-kun
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 12, 2011 10:05 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 03 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1509 Τόπος: A8hna - 8es/nikh Τώρα Βλέπω: hunter x hunter\Haikyuu\fairy tail\magi\Naruto\Kuroko no Basuke\one piece\\etc
an skeuths oti to ekane se laptop se ena sta8ero 8a einai way faster kai ok an exeis kai SSD Razz

_________________


http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dcba93d42aff295124084
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης