Το ξέρατε ότι sakana σημαίνει ψάρι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Jumbo ο Tιμωρός
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 27, 2013 4:51 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo έχει τεράστιο ιστορικό όσο αφορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του τόσο προς τους πελάτες του όσο και στους υπαλλήλους του. Η σταγόνα όμως ξεχύλισε το ποτήρι όταν πρόσφατα έστειλε έναν άνεργο πατέρα στα δικαστήρια...για ένα κουτί μαρκαδόρους.
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/09/jumbo.html?m=1
http://pressarismenos.blogspot.gr/2013/09/social-media-jumbo.html?m=1
NTΡΟΠΗ ΚΙ ΑΙΣΧΟΣ! Twisted Evil Μετανιώνω ακόμα και για την περούκα των 3 ευρώ που αγόρασα τις αποκριές που ενώ η συσκευασία έγραφε ότι είναι μέγεθος για ενήλικες με το ζόρι έκανε για μωρά. Αλλά έπρεπε να το περιμένω ο ηλίθιος από ένα κατάστημα που εισάγει είδη αμφιβόλης ποιότητας από Κίνα. Αν και σπάνια ψώνιζα από εκεί (πριν τις φετινές αποκρίες την τελευταία φορά που είχα ψωνίσει από 'κει ήταν πριν αρκετά χρόνια που αγόρασα ένα κουκλάκι Pokemon που το 'χε φτηνά) από 'δω και πέρα ούτε καραμέλα δεν θ' αγοράσω από αυτούς. Όχι ότι είχα σκοπό να ξαναψωνίσω από εκεί μετά το σκηνικό με την περούκα που κανονικά θα έπρεπε να περάσω από το κατάστημά τους και να τους της τρίψω στην μούρη ζητώντας πίσω τα 3 μου ευρώ.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kabez
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 27, 2013 6:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Τσσσ απο τα jumbo ηταν τελικα??
Οταν ειχα πρωτοδιαβασει την ειδηση νομιζα ηταν απο κανα μικρο τοπικο βιβλιοπωλειο.!
Gypsi kings που χρειαζονται μπουκοταζ οντως!

Αν και απαντησαν:

Παράθεση:
«Αγαπητοί μας φίλοι, διαβάσαμε όλα τα σχόλιά σας και τα δημοσιεύματα που μιλούν για το συμβάν στο κατάστημα Jumbo Βόλου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω κύριος αφαίρεσε κάποιο προϊόν. Έχει εντοπιστεί επανειλημμένα να αφαιρεί προϊόντα, σε βάθος χρόνου, πράγμα που και ο ίδιος παραδέχτηκε. Δυστυχώς, δεν έχουμε να κάνουμε με μια παρορμητική και αδιέξοδη συμπεριφορά, αλλά με μια εξακολουθητική, συνειδητή πράξη. Ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να δικαιολογηθεί μέσα από μια συναισθηματική ιστορία και μια συγγνώμη, που όλους μας φέρνει σε αμηχανία. Όμως, πώς υπερασπίζεται κανείς τα συναισθήματα και την τίμια συμπεριφορά χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται πιθανόν σε χειρότερο αδιέξοδο, αλλά δεν ψάχνουν αυτή την «εύκολη λύση»;

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 27, 2013 10:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Έμαθα κι εγώ στην συνέχεια ότι μιλήσαν και στην τηλεόραση για το θέμα χωρίς φυσικά ν' αναφέρουν το όνομα της εταιρείας. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Να χάσουν τις χορηγίες με τις διαφημίσεις που κάθε τόσο κάνει το Jumbo; Όσο αφορά την απάντησή του Jumbo δεν ήταν παρά μια δικαιολογία των οπισθίων που σκαρφίστηκαν για να καθησυχάσουν μάταια το εξαγριωμένο κοινό που ξεσηκώθηκε με την κίνηση αυτή από το Jumbo. Διότι αν όντως είχε ξανακλέψει κι άλλες φορές τότε θα τον είχαν σταμπάρει και δεν θα τον ξαναφήναν ούτε έξω από το μαγαζί να περάσει. Πόσο μάλλον μια εταιρεία όπου βάζει τους υπαλλήλους του να σε αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη, λες και δεν υπάρχουν οι κάμερες ασφαλεία και τα securities γι' αυτό.

Aυτό που με στενοχωρεί όμως ακόμα περισσότερο είνα όταν συναντώ άτομα δίχως να σκεφτούν πάνε να το παίξουν έξυπνοι με δηλώσεις του στυλ "Άφου έκλεψε καλά του κάνανε και στον στείλανε στην φυλακή". ΟΚ, αφού είναι να μπει στην φυλακή ο άνεργος πατέρας για την κλοπή μαρκαδόρων ας μπουν φυλακή κι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων Jumbo για την σωρό από νομικών παραβιάσεων που εξακολουθούν να κάνουν όπως την μη αλλαγή ελλατωματικών προϊόντων, την εισαγωγή προϊόντων αμφιβόλης ποιότητος επικίνδυνων για την δημόσια υγεία, την κακομεταχείριση των πελατών κ.ο.κ. Μπείτε στo Facebook του Jumbo και δείτε μερικά παραδείγματα από πάμπολλους, δυσαρεστημένους πελάτες:
https://www.facebook.com/Jumbostores
Αλλά βέβαια: όταν ένας πλούσιος κλέβει (στην περίπτωσή μας το Jumbo) το λέμε "εμπόριο". Όταν ένας φτωχός κλέβει (στην περίπτωσή μας ο άνεργος πατέρας) το λέμε "έγκλημα".

Επίσης μια άλλη εξυπνάδα που πετάνε όσο αφορά το γεγονός ότι το Jumbo δεν έχει κάνει ποτέ του ούτε ένα φιλανθρωπικό έργο είναι η εξής: "Επιχείρηση είναι, όχι φιλανθρωπική οργάνωση." Έλα όμως που ακόμα κι οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, κάνουν δωρεές πάσης φύσεως και χορηγίες σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις προσφέροντας έτσι στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι προβάλουν και μια θετική εικόνα που ισοδυναμεί με μια πρώτης τάξεως διαφήμιση. Δεν χρειάζεσαι να είσαι ειδικός στο marketing για να το ξέρεις αυτό, στοιχειώδης γνώση είναι.

Mε την ευκαιρία για δώστε βάση στον στίχο που ακούγεται στο 00:25

http://www.youtube.com/watch?v=6ZFArZinxdc

"Mόνος αυτός έχει τα αρχ@@ια και μπορει''.

Μπράβο αισχρολογίες. Το ΕΣΡ τι κάνει; Θα 'λεγα τι κάνει και το ΕΣΡ αλλά τέλως πάντων. Άσε δε που χρησιμοποίησε και μουσική από την ταινία Django Unchained του Quentin Tarantino χωρίς να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα.

http://www.youtube.com/watch?v=IAooXLAPoBQ

Και μετά τολμά να μιλά για τιμωρησία της κλεψιάς των μαρκαδόρων. Ας τόλμαγε να έκανε την διαφήμιση στις ΗΠΑ και θα αποσέρνανε αμέσως την διαφήμιση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μαζί με το πρόστιμο που θα πλήρωνε. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φόρα που το Jumbo χρησιμοποιεί copyright μουσική χωρίς να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα.
http://www.e-magazino.gr/alles-eidiseis/i-ert-miniei-ta-jumbo.html
Αλλά βέβαια, τι να περιμένει κανείς από μια αλυσίδα καταστημάτων που δίπλα στα παιχνίδια πουλάνε τσιγάρα και είδη καπνού;
http://www.e-magazino.gr/endiaferonta/ti-poulane-ta-jumbo-kai-exei-prokalesei-antidraseis-fotografia.html
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης