Το ξέρατε ότι yameru σημαίνει σταματώ;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Animehouse pres:Oshare Play! Xmas Party! (28/12 Θεσσαλονίκη)
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 21, 2013 1:02 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Το Animehouse.gr και οι Oshare Play! επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη, αυτήν την φορά για ένα μεγάλο διπλό πάρτυ, με σκοπό να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, το νέο έτος 2014 αλλά και τα γενέθλια του Animehouse.gr!



Οι εκδηλώσεις της ημέρας ξεκινάνε από νωρίς, έτσι στις 17.00 έως και τις 18.30, διοργανώνεται στο Coffee Academy Pokemon X&Y DS/3DS tournament. Παράλληλα η μουσική στο Coffee Academy ξεκινά χαλαρά από τις 17.00 με σύχρονες J-pop επιτυχίες, με μουσικό υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από τους Oshare Play! στο κοινό!

Στις 18.30 και έως και τις 21.15, θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη ένα ξεχωριστό "k-pop only" pre-party! Σε αυτό να περιμένετε ένα Non stop videomix πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες k-pop επιτυχίες, κατευθείαν από τα αρχεία των Lolli(k)pop (της αδελφής ομάδας των Οshare Play! που διοργανώνει μηνιαία εκδηλώσεις στην Αθήνα)

Στις 21.00, ξεκινά το Anime / Japan / Cosplay party, με non stop videomix πρόγραμμα γεμάτο anisons / j-pop / j-rock και Asian Dance επιτυχίες, ενώ θα υπάρξει ενότητα με old school υλικό, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι fans των anime και όχι μόνο!

Η κλήρωση θα γίνει γύρω στις 23.30, με πολλά δώρα για το κοινό και τους cosplayers, προσφορά του Animehouse.gr και collectables.gr σε όλους τους φίλους τους!

Μετά τα μεσάνυχτα το μουσικό πρόγραμμα ειναι freestyle και θα διαμορφωθεί ανάλογα τις απαιτήσεις του κοινού! Θέλετε J-rock; K-pop; Ακομα περισσότερα Anisons; Εμείς θα είμαστε εκεί να σας τα δείξουμε!


Be there, or be square!
AnimeHouse & the Oshare Play! N.G. Team ^^v

Η εκδήλωση στο Facebook: www.facebook.com/events/458563617581823
H εκδήλωση του lolli(k)pop pre-party: www.facebook.com/events/670470226326572
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης