Το ξέρατε ότι Mekishiko σημαίνει μεξικό;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    [ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΛΟΣ] Golden Time
HugeG
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 14, 2015 3:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 27 Δεκ 14 Δημοσιεύσεις: 1
Καλημέρα συνφορουμίτες φίλοι μου, όπως και άλλοι έτσι και εγώ ψιλομπερδεύτηκα στο τέλος αυτής της σειράς. Μια μικρή παρένθεση «το goldentime.wikia.com είναι αισχρό».

Τέλος πάντων, αρχίζω.

Κάνω μια μικρή παράθεση του πνεύματος
Πνεύμα έγραψε:
Μέχρι τα 18, ήμουν ο Tada Barni. Την ημέρα της αποφοίτησής μου έπεσα από τη γέφυρα και άφησα το φυσικό μου σώμα. Εκτοξεύτηκα και έγινα ένα άψυχο πνεύμα. Ένας άψυχος και άδειος Barni έζησε έχοντας αμνησία και κατά κάποιο τρόπο έγινε ένας φοιτητής. Εντωμεταξύ, ως φάντασμα παρακολουθούσα τον νέο αναγεννημένο Tada Barni. Αλλά ο Barni δεν μπορεί να με ακούσει.


Επίσης θέλω να προσθέσω κάποια λόγια του από το επεισόδιο 09, όταν το «πνεύμα» πήρε για λίγο τον έλεγχο του σώματός του. Άμα θυμάστε ήταν νύχτα και έπεσε από το κρεβάτι.

Πνεύμα έγραψε:
Τι; Έχω σώμα. Μπορώ να αγγίξω. Μπορώ να κουνηθώ. Δεν είμαι φάντασμα. Linda!


Δηλ. με λίγα λόγια, το «πνεύμα» είναι η παλιά του προσωπικότητα με όλες τις αναμνήσεις και αυτόν που βλέπουμε τώρα είναι η καινούργια προσωπικότητα που έχει αναμνήσεις από το ατύχημα και μετά.

Επίσης βλέπουμε από την πρώτη παράθεση, αλλά και από αλλού μέσα στο anime ότι είναι αόρατος, άυλος και δεν μπορεί να τον ακούσει κανένας. Επίσης βλέπουμε ότι μόλις πάρει τον έλεγχο του σώματος, η άλλη προσωπικότητα, δηλ. ο τωρινός Banri μπαίνει στο background και μετά από λίγο ξαναγυρνάει.

1) Αφού μας δείχνει στο τέλος του προτελευταίου επεισοδίου ότι θυμήθηκε, αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει δράση το «πνεύμα» μιας και έχει όλες τις αναμνήσεις πριν το ατύχημα και καμία μετά, άρα το πνεύμα-παλιά-προσωπικότητα ελέγχει το σώμα του τώρα και με βάση το παραπάνω θα πρέπει ο μέχρι τώρα τωρινός Banri να μπήκε στο background ή να εξαφανίστηκε (αφού έχει αναλάβει το πνεύμα), σωστά;
Πως μπορούν συνομιλούν στο τέλος; Και μάλιστα τον δείχνει να μιλάει με το πνεύμα-παλιά-προσωπικότητα. Πως γίνεται αυτό; Αφού τώρα που τον έχουν να θυμάται σημαίνει ότι το πνεύμα-παλιά-προσωπικότητα είναι στο προσκήνιο και ελέγχει το σώμα. Έτσι πως το έχουν κάνει, φαίνεται σαν να υπάρχει και κάποιο δεύτερο πνεύμα ή αλλιώς κάποιο τρίτο άτομο. Για εξηγήστε λίγο.

2) Τι παίζει με την Linda στο τέλος; Είναι η κανονική Linda;
α) Αν ναι, πως μπορεί να βλέπει και να αγγίζει το πνεύμα;
β) Πάει και του μιλάει και του λέει ότι η απάντηση είναι «Ναι» και ότι τον αγαπάει. Τέλος πάντων, φεύγει το πνεύμα και γυρνάει στον άλλον Banri και του λέει και αυτουνού «Ναι», αλλά εδώ είναι για άλλο πράγμα, «Ναι σε όλο αυτό... Ναι στην αγάπη σου για την kouko!».
Τι εννοεί «Σε όλο αυτό»; Βασικά τι παίζει με όλο αυτό, από τι μία το «Ναι» σημαίνει ότι τον αγαπάει και από την άλλη το «Ναι» σημαίνει αποδοχή τις αγάπης του με την Kouko.  
γ) Λέει ότι τώρα μπορεί να πει «Ναι» και στον εαυτό της και ότι πρέπει να πηγαίνει, γιατί υπάρχει κάτι που πρέπει φροντίσει. Τι εννοεί με αυτό; Υπέθεσα ότι μπορεί να σχετίζεται κάτι με τον Yana (ξέρετε τον ξανθό), αλλά μπα δεν παίζει να είναι αυτό, μιας και δεν δίνεται πολύ σημασία στο τέλος, οπότε κάτι άλλο είναι.
 
Αυτά. Αν μπορείτε, βάλετε αριθμούς και γράμματα για να ξέρω τι απαντάτε.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης