Το πολυαναμενόμενο 4ο παιχνίδι τις σειράς μόλις κυκλοφόρισε για Xbox360 απο την Square-Enix (triAce sto development) για Ιαπωνία και Αμερική και αναμενεται να κυκλοφορισει τελη Απριλιου στην Ευρωπη.
Μεσω videos και reviews που ειδα και διαβασα μου κίνησε ιδιαιτερα το ενδιαφερο αλλα ταυτοχρονα με προβληματισε.
Καταρχην ως ενα απο τα πολύ θετικα στοιχεία του τιτλου παρουσιαζονται τα εντιπωσιακα γραφικά του τοσο μέσα στο παιχνίδι (και ειδικα στο travel mode) οσο και τα λεπτομερη ψηφιακα cinematics..
Στα θετικά επισης συγκαταλεγεται και το συστημα μαχης.Ειναι turnbased, σχετικά γρηγορο χωρις αναμονες και μεγαλη πληθώρα εντολων και παρεχει και ενα νεο συστημα εντoλων που λεγεται Blindside οπου κάνεις execute combos kai spells στην πλάτη τοθ αντιπαλου κανοντας ετσι aναποφευκτο το parry και περισσοτερο damage.
Στα αρνητικα δυστιχως στα περισσοτερα reviews που διαβασα αναφερεται το story και το πολύ προχειρο dub στην αμερικανική εκδοση. Γενικα ο ηχος κινειται σε εξαιρετικα μετρια επιπεδα.
Oποιος γνωριζει πληροφοριες σχετικα με το παιχνιδι η καλυτερα το εχει παιξει ας postarei εδω τη γνωμη του, πληροφοριες και αν τελικα αξιζε η αναμονη .
Θα το έχω στα υπόψιν μου μόλις πάρω το XBOX 360 Premium, γιατί έκανα μία "ντάμα" χωρίς να το ξέρω...!
Επίσης γιατί η φράση "πλήθωρα εντολών" μου θυμίζει Final Fantasy 10 battle mode ?
Από τα γραφικά θα έλεγα ότι έχει τα γραφικά του Final Fantasy 12. Σίγουρο έπος θα είναι.
Αλλο ενα J-rpg για την Microsoft... Πια τα μονα J-rpg που μηναν στο PS3 ειναι το Vlakyria Chronicles και το Eternal Sonata, με το πρωτο να ειναι Tactic rpg και το δευτερο ενα multiplatform που αργισε εναν χρωνο να κυκλοφορισει στο PS3. Και κανενα απο αυτα τα δυο δεν λεν να τα εκδοσουν στην ελλαδα...
Τεσπα...
Απο τα Revew που διαβασα και ηδα, φενετε να εχει ολα τα πρωτεριματα και μιονεκτιματα του πρωηγουμενου Star Ocean. Αυτα ειναι:
Πολοι δισκοι.
Κλασικες anime σιμπεριφορες και στερεοτυπα.
Story που ειναι βαρετο στην αρχη μα γινετε ενδιαφερων στην συνεχια.
Βαθι κι εθιστικο συστιμα μαχης χωρις random battles.
Κακο αγγλικο dub χωρις να την δινατοτιτα επιλογης του Ιαπονικου.
Καλα γραφικα.
Πρωχιρα και βαρετα dungeons που στην συνεχια γινοντε ενοχλιτικοι λαβιρινθοι.
Πολα side quests.
Θα πρωσθεσω ως αρνιτικο το οτι ειναι X360 exclusive, την στιγμη που ολα τα πρωηγουμενα παιχνιδια με τα remakes τους εβγεναν στις κονσολες τις Sony, μα οσοι θελουν μπορουν αυτο να μην το λαβουν υπ'οψην τους σαν αρνιτικο...
Μαζι σου Kite, και γω προσφατα αγορασα το 360 και μεχρι πριν απο 1 μηνα ημουν αμετακλητος για Ps3. Περιεργο πραγμα h αγορα.
Δυνατες αποκλιστικοτητες του 360 atm τα Tales of Vesperia, Lost odyssey και Star ocean.(αναμενω να τα αγορασω κ τα 3)
Αντιστοιχα για Ps3 Valkyria chronicles ,White knight story k FFVXIII.
Ισως καλυτερα η ανακοινωση του FFΧΙΙΙ για multipratform μου γλίτωσε 150 ευρω..Σε καποιο φίλο θα παιξω και τα παραπανω του ps3 (οταν με το καλο βγουν)..
Στο θεμα μας ακριβως αυτα ειναι τα συνολικα θετικα - αρνητικα που καταλαβα κ γω απο καποια reviews.Στο τομέα του σεναριου μπορουν μαλιστα να γινουν και ανακαταταξεις κα8ως και εναλακτικα τέλη αναλογα με την επικοινωνια που εχει ο παιχτης με τους ingame chars του παιχνιδιου..
Αλλο ενα J-rpg για την Microsoft... Πια τα μονα J-rpg που μηναν στο PS3 ειναι το Vlakyria Chronicles και το Eternal Sonata, με το πρωτο να ειναι Tactic rpg και το δευτερο ενα multiplatform που αργισε εναν χρωνο να κυκλοφορισει στο PS3. Και κανενα απο αυτα τα δυο δεν λεν να τα εκδοσουν στην ελλαδα...
To Valkyria Chronicles exi vgi pal opos kai to Eternal Sonata gia to ps3
Idou.
Tora ama to thes na to nikiasis pane sta seven. Edo stin alex\poli to exi to seven.
Koshin έγραψε:
Ισως καλυτερα η ανακοινωση του FFΧΙΙΙ για multipratform μου γλίτωσε 150 ευρω..Σε καποιο φίλο θα παιξω και τα παραπανω του ps3 (οταν με το καλο βγουν)..
An enoeis tin anakinosi tou 13 gia xbox tote exi idi gini. Exoun perasi poli mines.
Το ξερω οτι βγικαν και εχω ιδη το Valkyria Chronicles. Στην ελλαδα ειναι που δεν λεν να εκδοθουν! Εχω παρει σβαρνα ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης, και δεν εχουν κανενα απ'τα δυο, ουτε καν στους καταλογους. Επισεις κανενας δεν εφερε ελλαδα και το Folklore που το εψαχνα σαν τρελος. Τα μονα μερει που μπορεις να βρεις τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι τα Seven Video Net, που τα φερνουν για ενικιαση απο το εξοτερικο (δλδ Δεν τα πουλανε).
Το ξερω οτι βγικαν και εχω ιδη το Valkyria Chronicles. Στην ελλαδα ειναι που δεν λεν να εκδοθουν! Εχω παρει σβαρνα ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης, και δεν εχουν κανενα απ'τα δυο, ουτε καν στους καταλογους. Επισεις κανενας δεν εφερε ελλαδα και το Folklore που το εψαχνα σαν τρελος. Τα μονα μερει που μπορεις να βρεις τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι τα Seven Video Net, που τα φερνουν για ενικιαση απο το εξοτερικο (δλδ Δεν τα πουλανε).
Είχα πετύχει και άλλα τέτοια που δεν τα έφερναν Ελλάδα... Οπότε Αγγλία ή Γερμανία είναι η καλύτερη λύση αγοράς... Τι ξενερωτό !
Όσα παιχνίδια βρήκα στα Seven ήταν πολύ κοντά σαν J-Games, όπως το Kengo: The Way of Bushido, μπόρεσα να τα πάρω. Άλλα δεν τα πουλάνε σχεδόν καθόλου...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης