Το ξέρατε ότι yukata σημαίνει βαμβακερό κιμονό (καλοκαιρινό);


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Μουσική    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Lost Reflection
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 23, 2007 5:10 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 03 Δημοσιεύσεις: 1067 Τόπος: Encircled by sea
Στο πλαίσιο μιας γενικής αναδιαμόρφωσης και τακτοποίησης του forum, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και στο section της μουσικής, και υπάρχουν και κάποιες γενικές οδηγίες προς τους χρήστες που παρατίθενται παρακάτω :

1) Λόγω της ύπαρξης πολλών topics που αφορούσαν συγκεκριμένες συναυλίες με μικρό αριθμό απαντήσεων, θεωρήθηκε σκόπιμη η δημιουργία ενός γενικού topic που θα αφορά συναυλίες και γενικότερα events μουσικού περιεχομένου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ διαβάστε το εισαγωγικό post του συγκεκριμένου thread που δημιουργήθηκε, και λέγεται "Συναυλίες - Events".

2) Αρκετά επίσης ήταν τα topics στα οποία τα μέλη καλούνταν να δηλώσουν την ενασχόληση τους με κάποιο μουσικό όργανο, ή την ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε κάποια άλλη μουσική δραστηριότητα κάποιου άλλου μέλους, και γενικότερα αφορούσαν θέματα σχετικά με τη μουσική δραστηριότητα των μελών σε εκτελεστικό ή δημιουργικό τομέα. Για το λόγο αυτό θεωρήθηκε σκόπιμο να δημιουργηθεί ένα νέο topic που θα συνοψίζει όλα τα παραπάνω, και λέγεται "Musician's Corner". Περισσότερες λεπτομέρειες για το topic αυτό μπορείτε να βρείτε στο εισαγωγικό του post.

3) Παρατηρήθηκε το φαινόμενο πως υπήρχαν δύο ή και τρία topics που αφορούσαν το ίδιο θέμα ή παραπλήσια θέματα, που θα μπορούσαν να καλυφθούν σε ένα μόνο topic. Παρακαλούνται οι χρήστες να ελέγχουν το forum πριν προβούν στη δημιουργία ενός νέου topic, καθώς μπορεί το εν λόγω θέμα ή κάποιο παραπλήσιο, να συζητάται ήδη σε άλλο topic. Πιο συγκεκριμένα, αν για παράδειγμα υπάρχει ήδη ένα topic για τους [insert.band.name] και κάποιος θέλει να συζητήσει για το νέο τους album, παρακαλείται να το κάνει στο ήδη υπάρχον topic, όπου σίγουρα θα συμμετέχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το θέμα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται ακόμη και αν το υπάρχον thread είναι ανενεργό, καθώς τα νέα στοιχεία μπορεί να φέρουν το topic στην επιφάνεια, και κάποιοι νεότεροι να ωφεληθούν από την ήδη υπάρχουσα συζήτηση που υπάρχει εκεί μέσα. Σε περίπτωση που κάποιος δημιουργήσει νέο topic και κριθεί ότι το topic εμπίπτει στην κατηγορία που συνιστούν τα παραπάνω στοιχεία, το νέο topic θα διαγραφεί, τo post(ή τα post) του νέου topic θα μετακινηθούν με quotes στο παλιό topic, και θα ενημερωθούν οι χρήστες που έκαναν post, για την μετακίνηση των posts, to συντομότερο δυνατό.

4) Σε περίπτωση που θέλετε να συζητήσετε κάτι από τα παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με pm. Για οτιδήποτε θέλετε σχετικά με τη γενικότερη λειτουργία του section της μουσικής, παρακαλώ επικοινωνήστε με pm με κάποιον από τους moderators του section.

Without music life would be a mistake που είπε και ο Nietschze Razz

_________________
Waves sweep the sand from my island.

R.I.P. Midnight
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lost Reflection
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 21, 2008 4:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 03 Δημοσιεύσεις: 1067 Τόπος: Encircled by sea
Ένα μικρό update.

Οι γενικές οδηγίες πάνω στην πολιτική του moderating απαιτούν μια σχετική διαμόρφωση/ανανέωση στο section της Μουσικής, μου συνοψίζεται στα παρακάτω:

1) Οι τίτλοι όλων των topics πρέπει να είναι γραμμένοι στα ελληνικά. Παρακαλείστε λοιπόν να ακολουθείτε τον συγκεκριμένο κανόνα ώστε να γλιτώνετε και εμένα από τον κόπο να αλλάζω τους τίτλους των topics, αλλά και για να λειτουργεί ομαλότερα ολόκληρο το section. Προφανώς ο κανόνας αυτός δεν περιλαμβάνει περιπτώσεις όπου οι τίτλοι περιέχουν λέξεις που αναγκαστικά πρέπει να γραφούν στα Αγγλικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα, όπως π.χ. η πολύ πιθανή περίπτωση που κάποιος δημιουργεί μια θεματική ενότητα με τίτλο το όνομα κάποιου συγκροτήματος. Βεβαίως ως τώρα υπάρχουν στο section αρκετοί τίτλοι ενοτήτων που χρειάζονται αλλαγές και αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθεί (ελπίζω) σύντομα.

2) Εκτός από το θέμα των ελληνικών τίτλων, υπάρχει και το θέμα των τίτλων γενικότερα. Πρέπει οι τίτλοι να είναι συνεπείς και ευνόητοι και δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Παρακαλείστε να δημιουργείτε θεματικές ενότητες με τίτλους όσο το δυνατόν πιο κοντά στις παραπάνω ιδιότητες, ώστε να μην αναγκάζονται οι moderators να τους αλλάζουν και αναρρωτιέστε που πήγε το topic που δημιουργήσατε. Οι τίτλοι των υπαρχόντων topics που χρειάζονται διορθώσεις είναι στο πρόγραμμα της γενικής αναδιάρθρωσης του section.

3) Οι κανόνες υπαγορεύουν πως τα μεγάλα σε έκταση post πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά. Παρακαλείστε να ακολουθείτε την παραπάνω υπόδειξη. Σε αντίθετη περίπτωση είτε κάποιος moderator θα "μεταφράζει" τα post σας, ή (πιθανότερα) το μέλος θα ειδοποιείται ώστε να αλλάξει το post από greeklish σε ελληνικά μόνος του. Αυτό επαναλαμβάνω ισχύει μόνο για τα μεγάλα post, αλλά νομίζω είναι στην κρίση του moderator το ποιο post είναι μεγάλο και ποιο όχι.

4) Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία της αναζήτησης πριν δημιουργήσετε ένα νέο topics. Οι οδηγίες υπαγορεύουν πως στη δημιουργία νέου topic που έχει συζητηθεί τα post θα μεταφέρονται στο παλαιότερο topic, όσο παλιό (και νεκρό) και αν είναι αυτό. Στο section της μουσικής συγκεκριμένα, το παραπάνω θα ισχύει και σε περιπτώσεις όπου κάποιος χρήστης δημιουργεί ένα thread για κάποιο επερχόμενο live μιας μπάντας ή κάποιο νέο CD της, το post του δηλαδή θα μεταφέρεται στο topic το σχετικό με τη μπάντα.

5) Στο πρόγραμμα αναμόρφωσης/βελτίωσης του section συμπεριλαμβάνονται οι πολλαπλές θεματικές ενότητες με το ίδιο θέμα, τα κλειδωμένα θέματα κλπ. Σε λίγο καιρό ελπίζω το section της μουσικής να είναι "καθαρότερο" και ευκολότερα προσβάσιμο στον καθένα.

Ευχαριστώ και πάλι. Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι από τα παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με pm. Συνεχίστε να ακούτε μουσική πάντα.

_________________
Waves sweep the sand from my island.

R.I.P. Midnight
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης