Το ξέρατε ότι juurai σημαίνει μέχρι τώρα/παραδοσιακό;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Movies/Series/Cinema    Deathly Hallows Spoilers and download links
ice_hime
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 17, 2007 11:02 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 05 Μάρ 07 Δημοσιεύσεις: 175 Τώρα Βλέπω: Uchuu Kyoudai,Eureka Seven AO,Fate/Zero 2,Kaiji,Tsuritama,Jormungand
Ναι,ναι διερρευσε το τελεταιο βιβλιο του Harry 2 μερες πριν την official κυκλοφορια του.οσοι 8ελουν να δουν τα spoiler
http://www.zendurl.com/h/hallows/
δν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινα μπορει να ειναι fan fiction.....


Έχει επεξεργασθεί από τον/την ice_hime στις Πεμ Ιούλ 19, 2007 1:38 pm, 1 φορά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ember329
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 21, 2007 10:01 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 31 Μάρ 07 Δημοσιεύσεις: 266 Τόπος: Cyprus - England Τώρα Βλέπω: Hetalia,Durarara,KHR
Telika to link me ta spoliers den ine sosto!To vivlio vgike simera ke exi telios diaforetika pragmata!

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 24, 2007 12:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Λοιπόν παιδιά, μόλις το ολοκλήρωσα! Καταπληκτικό (σαν βιβλίο εννοώ, όχι σαν ποιότητα εκτύπωσης… τα μάτια μου ακόμα πονάνε από την προσπάθεια να καταλάβω κάποιες λέξεις. Anyway, σίγουρα θα ποστάρω μια καλύτερη ποιότητα μόλις βρω κάτι πιο καλό). Όλες οι «ανοιχτές υποθέσεις» τον έξι προηγούμενων βιβλίων βρίσκουν εδώ την επίλυσή τους. Μαθαίνουμε επιτέλους σε ποιο στρατόπεδο είναι ο Snape και γιατί έκανε ότι έκανε. Και, ναι, αρκετοί χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στα προηγούμενα βιβλία κάπου εδώ «τινάζουνε τα πέταλα».

Δεν θα πω επακριβώς τι συμβαίνει. Θα πω όμως ότι τα spoilers της παραπάνω σελίδας είναι όλα (σχεδόν) κουραφέξαλα. Μόνο ΜΙΑ από τις προβλέψεις που αναγράφονται παραπάνω επαληθεύεται και αυτή όχι όπως ακριβώς την αναγράφει ο παραπάνω συγγραφέας.

…. Γαμώτο! Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό! Πρέπει να γράψω τι συνέβει!

Λοιπόν, την διαδικασία την ξέρετε. Εάν θέλετε να διαβάσετε τα spoilers, υπογραμμίστε! Και όσοι θέλετε να ποστάρετε Spoilers χρησιμοποιήστε σαν χρώμα τα"#BBC8D7" ή "#ACB8C6"(Δηλαδή το Tag γράφει color=#BBC8D7 ή #ACB8C6")εάν χρησιμοποιείτε την Standard έκδοση του Forum)

5
4
3
Είστε σίγουροι;
2
Είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουροι;
1
Καλά εντάξει, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.
Υπογραμμίστε για τα Spoilers:



Μπορείτε να ανασάνετε παιδιά: ο Harry Potter ζει! Ναι, η J. K. Rowling τον σκοτώνει λίγο πριν το τέλος, αλλά τον ξαναφέρνει στην ζωή! Το γιατί είναι αναγκαίο να πεθάνει ο Harry αποκαλύπτεται και αυτό πριν το τέλος. Είναι κάτι το οποίο οι εξυπνότεροι αναγνώστες κατάλαβαν σχεδόν αμέσως διαβάζοντας το έκτο βιβλίο (Η λέξη “Horcrux” σας λέει τίποταWink). Όσο για το πώς μένει ζωντανός αφού πεθαίνει… Τι χρησιμοποίησε ο Voldemort για επανέρθει στην ζωή στο τέταρτο βιβλίο;

Η τελική μάχη μεταξύ Voldemort και Potter είναι περισσότερο μια λογομαχία παρά μια μαγική μονομαχία, αλλά έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά το αποτέλεσμα και την ανάγνωση.

Ο Snape ήταν με το στρατόπεδο «των καλών» από την αρχή. Υπήρχε λόγος που σκότωσε τον Dumbledore στον έκτο βιβλίο. Βλέπουμε γιατί έκανε αυτά που έκανε και γιατί συμπεριφέρονταν στον Harry με τον τρόπο που του συμπεριφέρονταν. Ο χαρακτήρας του ήταν σίγουρα από τους αγαπημένους μου και χαίρομαι που τον είδα επιτέλους να αξιοποιείται έτσι όπως του αξίζει.

Αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές του παρελθόντος του Dumbledore οι οποίες δείχνουν ότι ο διευθυντής του Hogwarts δεν ήταν τόσο «Άγιος» όσο φαίνονταν στα προηγούμενα βιβλία. Έχει κάνει και αυτός σοβαρά σφάλματα και δεν ήταν πάντα υπέρ των Muggles. Και, ναι, υπήρχε ένα σχέδιο πίσω από όλα το οποίο στο οποίο ο Harry έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Τα παρακάτω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ Spoilers οπότε διαβάστε τα με δικό σας ρίσκο…

5
4
3
2
1
Υπογραμμίστε!

Ο Harry είναι ζωντανός και ευτυχισμένος στο τέλος του βιβλίου, όμως αρκετοί χαρακτήρες δεν είναι τόσο τυχεροί. O Dobby (το House Elf), o Lupin (o λυκάνθρωπος δάσκαλος του Harry), η Tonks (η γυναίκα του προηγούμενου), o Mad-Eye Moody (ο καθηγητής Dark Arts που γνωρίσαμε στο τέταρτο βιβλίο), ο Fred Weasly (ο ένας εκ των δύο σκανδαλιάρικων διδύμων), ο Colin Preevy (ο φανατικός θαυμαστής του Potter που γνωρίσαμε στο δεύτερο βιβλίο) και ο Severus Snape όλοι πεθαίνουν πριν την τελευταία σελίδα με διάφορους τρόπους (ο τρόπος που πεθαίνει ο Snape είναι ιδιαίτερα φριχτός).Η J. K. Rowling σίγουρα δεν φοβάται να θυσιάσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Φυσικά και πεθαίνουν αρκετοί κακοί στο τέλος! O Peter Pettigrew (ο πρώην ποντικός του Ron και νυν προδότης, αυτός που έκοψε το χέρι του για να αναστηθεί ο Voldemort) πνίγει τον εαυτό του με το μαγικό χέρι του Voldemort αφού αφήνει τον Potter να δραπετεύσει. Η Bellatrix Lestrange πεθαίνει στα χέρια της Mrs Weasly η οποία την νικάει καθαρά σε μαγική μονομαχία για να προστατέψει τα παιδιά της. Ο Fenrir Grayback πεθαίνει και αυτός στα χέρια του Grawp. Πολύ Death Eaters κλωτσάνε τον παροιμιώδη κουβά με παρόμοιους τρόπους. Και φυσικά ο Voldemort είναι αυτός που ψοφά στο τέλος. Η οικογένεια Malfoy παραμένει ζωντανή και μετανοιωμένη για όσα έκανε στα προηγούμενα βιβλία.

Στο έκτο βιβλίο μάθαμε τι είναι τα Horcruxes και γιατί ο Harry έπρεπε να τα καταστρέψει προκειμένου να νικήσει μια και καλή τον Voldemort. Το ένα από αυτά ήταν το ημερολόγιο του Riddle το οποίο καταστράφηκε στο δεύτερο βιβλίο, και το δακτυλίδι του Gaunt το οποίο καταστράφηκε στο έκτο. Στο έβδομο βιβλίο γνωρίζουμε τα άλλα πέντε:

  • Το μενταγιόν το οποίο αναζητούσε ο Harry και ο Dumbledore στο έκτο βιβλίο. Καταστρέφεται από τον Ron με χρήση του ξίφους των Gryffindor.
  • To κύπελλο της Hufflepuff. Καταστρέφεται από τον Ron και την Hermione με χρήση δοντιού του βασιλίσκου (το τεράστιο φίδι του δεύτερου βιβλίου)
  • Το Διάδημα της Ravenclaw. Καταστρέφεται κατά λάθος σε μαγική πυρκαγιά που προκαλεί ο Grabbe (φίλος του Draco Malfoy)
  • Η Nagini, το φίδι του Voldemort. Το σκοτώνει ο Neville Longbottom αποκεφαλίζοντάς το.
  • Ο ίδιος ο Harry Potter! Ναι, όσοι διαβάζανε το έκτο βιβλίο και υπέθεσαν ότι ο Potter είναι και ο ίδιος Horcrux είχαν δίκιο! Μπορείτε τώρα να πάτε να πιείτε μια μπύρα στην υγειά σας και να σταματήσετε να μας πρήζετε τον έρωτα! Τον σκοτώνει ο ίδιος ο Lord Voldemort. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται ένα κεφάλαιο αργότερα!)

H Luna Lovegood, η Cho Chang (η οποία κάνει μια τελευταία σύντομη εμφάνιση στο βιβλίο για να υποστηρίξει τον Harry Potter στην τελική μάχη), και ο Neville Longbottom παραμένουν όλοι ζωντανοί στο τέλος. Στον επίλογο μαθαίνουμε τι ακριβώς απέγινε ο Neville, αλλά οι τύχες της Cho και της Luna παραμένουν άγνωστες (Εμπρός καλά μου Doujinshi!))

Και για να τελειώνουμε, ναι, στο τελευταίο Harry Potter έχουμε και pairings!

    Remus Lupin X Nymphadora Tonks = ένα παιδί, ο Ted, τον ανατρέφουν οι Weasly.
    Bill Weasly X Fleur Delacour = Άγνωστος αριθμός παιδιών, ένα πάντως από αυτά είναι κορίτσι, λέγεται Victoire και τα φτιάχνει με τον Ted στον επίλογο.
    Ron Weasley X Hermione Granger = Δυο παιδιά, ένα αγόρι, o Hugo και ένα κορίτσι η Rose.
    Harry Potter Χ Ginny Weasly = Τρία παιδιά, δυο αγόρια, ο James και ο Albus και ένα κορίτσι, η Lily. Ναι, οι φανατικοί υποστηρικτές της Ginny μπορούν τώρα να πανηγυρίζουν, εγώ όμως συμπαθούσα αρκετά την Cho.
    Draco Malfoy X Άγνωστη = Ένα παιδί, ο Scorpius (όνομα και αυτό…)



Tα ΜΕΓΑΛΑ spoilers τελειώνουν εδώ… Αν τα διαβάσατε, λυπάμαι που σας τα χάλασα όλα, αλλά μην αμολάτε κατάρες και ξόρκια, σας προειδοποίησα!

Εν συντομία, το τελευταίο βιβλίο ήταν όλα αυτά που περίμενα και ακόμα παραπάνω! Πολύ ωραίος τρόπος να τελειώσει η σειρά, αλλά αφήνοντας παράλληλα και τον δρόμο ανοιχτό για παράλληλες ιστορίες (θέλω να μάθω τι απέγινε η Cho! ) και συνέχεια.

Σχολιάστε και εσείς παρακαλώ!

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Warchief
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 24, 2007 1:06 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 20 Δεκ 05 Δημοσιεύσεις: 172 Τόπος: Κατερίνη
Ε οκ αφού τα έγραψες όλα :Ρ

Πάει καιρός από τότε που τέλειωσα το 6 αλλά δεν με εμπόδισε αυτό, διάβασα summaries στην wikipedia και μπήκα αμέσως στο πνεύμα. Διαφορετικό από τα άλλα βιβλία, πιο σοβαρό, πιο σκοτεινό το 7.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η ιστορία του Snape.

Γενικά ftw νταξ. Πως την πάλεψες να το διαβάσεις σε αυτό το άθλιο pdf όμως.. εγώ ευτυχώς το αγόρασα το Σάββατο.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 24, 2007 1:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Warchief έγραψε:
Ε οκ αφού τα έγραψες όλα :Ρ
Πως την πάλεψες να το διαβάσεις σε αυτό το άθλιο pdf όμως.. εγώ ευτυχώς το αγόρασα το Σάββατο.


Απλά ήθελα να γράψω πρώτος το Review εδώ Razz Θα το ανέβαζα το Σάββατο αλλά γινόταν μεταφορά Server:twisted: Πάντως το κεφάλι μου πονάει ακόμα από την προσπάθειά μου να ξεχωρίσω όλα τα γράμματα. Confused

Περεπιπτόντως το PDF που έβαλα με την ebook στις 24/7 είναι τυπογραφημένο (γι' αυτό και έχει μικρότερο μέγεθος) και είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο εύκολο στην ανάγνωση από τα πρώτα PDF που έβαλα...

...Απουσιάζει η εικονογράφιση όμως Sad Μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Helena
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 12:17 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 29 Μάϊ 06 Δημοσιεύσεις: 51 Τόπος: Αθήνα Τώρα Βλέπω: Bleach, Fruits Basket
Τέλειο το βιβλίο αν και με στεναχώρησε ..
edit by mod: na prosexoume ta spoilers plz.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puppetmaster
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 12:42 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 02 Αύγ 07 Δημοσιεύσεις: 612 Τόπος: Thesaloniki Τώρα Βλέπω: Τα ραδύκια ανάποδα!!!
Helena έγραψε:
Τέλειο το βιβλίο αν και με στεναχώρησε Sad


Εγώ αποφάσισα να το αγοράσω πρώτα!!!


edit by mod: na prosexoume ta spoilers

_________________
Fear nothing but fear.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης