Συμμετέχει από: 30 Απρ 04Δημοσιεύσεις: 1933Τόπος: Athens - city of no refund
Rikus_eyes έγραψε:
Spoiler:
Βασίλης??? Πολύ καλή και η αντίδρασή σου μετά το λαθάκι σου.
BladeMaster-kun το Eureka Seven όντος είναι πολύ ωραίο άνιμε, είναι ένα από τα αγαπημένα μου!!!
'ΟΜΩΣ, δεν έχω δει ακόμα το Karas (αναφέρομαι στν μικρή διαμάχη που είχατε με το Κάρας)
Βασικά δεν συγκρήνονται, έχουν διαφορετικό στόρι και είδος, αλλά 'ντάξει καλαμπούρι κάνουμε. ^_^
Τα σαρδαμάκια σας ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Οι παρουσιάσεις απίθανες!!
Γενικά όλα πολύ όμορφα και χαρούμενα.
Spoiler:
Η "διαμαχη" εγινε για πλακα και μονο....ο "βασιλης" ξερει καλα ποσο μαρεσει το Karas^^
Συμμετέχει από: 27 Ιούλ 07Δημοσιεύσεις: 1745Τόπος: Πισω στην Ελλαδα....I wanna go to Tokyo agaiiiiiin!!!Τώρα Βλέπω: το site του topatzi!
ΑMAN,με ακουσατε...που να κρυφτω τωρα;Πλακιτσα πωπω ειμαι ανακουφισμενος που σας αρεσε η συμμετοχη μας στο podcast.Ty all.Blademaster εσυ εκανες καλυτερη παρουσιαση απο εμενα,αυτο πρεπει να το παραδεχτω.Τωρα αυτο πoυ μας λειπει απο το podcast ειναι μια γυναικεια παρουσιαση (Rikus Eyes,Evelinxouz ετοιμαστητε)
Για άλλη μια φορά ήσασταν φοβεροί! Η εκπομπή σας είναι η καλύτερη συντροφιά για την ανία στην δουλειά (ας είναι καλά το iPod). To αγαπημένο μου κομμάτι είναι τα παρασκήνια (ειδικά όταν μασάτε μετά αυθάδιας πατατάκια). Μια ερώτηση μόνο: τι ποσοστά παίρνετε για την προώθηση που κάνετε στο Karas; Oύτως ιάλλως, όπως είπε κι ο Blady πρόκειται για ένα ανύπαρκτο anime (ψέματα! όταν τρώγαμε πίτσα καθώς βλέπαμε το Karas είχαμε σταματήσει την μασαμπούκα κατά την διάρκεια των μαχών κι ήμασταν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό).
Rikus_eyes έγραψε:
Monkey D Luffy έγραψε:
Τωρα αυτο πoυ μας λειπει απο το podcast ειναι μια γυναικεια παρουσιαση (Rikus Eyes,Evelinxouz ετοιμαστητε)
Μωρέ ντρέπομαι...
Έλα που ντρέπεσαι τώρα! Άλλο που δεν θέλεις! Καλά, αστιεύομαι...
Ανυπομονώ να έρθει το Biohazard.
Μαλλον ειναι ωραίο το κανάλι WoW WoW πάντως.
Πολύ καλο.
Αν και δεν εχω παρακολουθείσει κανενα αλλο podcast ειναι πολυ καλο.
Αλλα τι να κανεις με εκαψε το καταραμενο WoW(Και φαντασου τι θα μου εκανε ολοκληρο το WoW WoW )
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης