|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Γενικές Συζητήσεις [Γνωριμία] πείτε μας για σας V2.0 :) |
Erza Scarlet |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 17, 2012 3:44 pm |
|
|
:: r00k ::
Συμμετέχει από: 29 Ιαν 12
Τώρα Βλέπω: Fairy Tail,Bleach,Soul Eater,Naruto |
ahahah Ami naii akrivws  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Durahan |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 05, 2012 8:02 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 05 Μάϊ 12
|
Καλησπέρα σε όλους, το όνομα μου είναι Νίκος και είμαι 26 χρονών από το Περιστέρι.
Όπως όλοι οι νέοι Έλληνες που πρόλαβαν έστω και αμυδρά την θεϊκή δεκαετία των 80'ς μαζί με όλες τις εκπομπές που αυτή έφερε (και τι εκπομπές τω ώντι: Περιοχή 88, Καμπαμαρού, Ulleses 31, Υποβρύχιο Κεραυνός κτλ.), έτσι η ενασχόληση μου με το είδος των ανίμε (αν και κανείς δεν γνώριζε ο,τι επρόκειτο για ανίμε εκείνη την εποχή) έγινε νωρίς, αν και ποτέ πριν δεν είχα εγγραφεί σε ένα σάϊτ για να συζητάω για αυτά με άλλους οπαδούς του αθλήματος.
Λοιπόν την καλησπέρα μου και ελπίζω σε πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις.
Γνωρίζετε επίσης πως μπορώ να προσθέσω και εικονίδιο;
Έχω δοκιμάσει με δύο αλλά δεν τα δέχεται το σύστημα φαίνεται. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Itachi_kun1990 |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 05, 2012 11:32 pm |
|
|
:: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 17 Δεκ 07
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα |
Καλος ήρθες στην παρέα μας όσο για το θεματάκι με την εικόνα έχεις κοιτάξει να ναι σωστές οι διαστάσεις? |
_________________ oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Durahan |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 06, 2012 8:25 pm |
|
|
|
120X120 και λιγότερο από 23 ΚΒ.
Δεν πειράζει, τεσπα. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
[Aoshi] |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 06, 2012 8:56 pm |
|
|
::Moderator:: ::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04
Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Durahan |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 07, 2012 1:19 pm |
|
|
|
Δεν με ενοχλεί ούτως ή άλλως, ευχαριστώ για την βοήθεια.
Επίσης υπάρχει κάτι που θα θέλατε να με ρωτήσετε σχετικά; |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Keito |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 08, 2012 4:07 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 08 Δεκ 11
Τόπος: Σπίτι μου |
Γειά σας!! Είμαι η Keito (aka Κατερίνα).
Είπα επιτέλους να αρχίσω να ποστάρω και εδώ. Μ'αρέσει η μουσική, η ζωγραφική και τα anime/manga.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν ^^. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
GT4md |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2012 12:19 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 18 Ιούλ 07
Τώρα Βλέπω: OnePiece, Urusei Yatsura, Bleach, Dream Eater Merry |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Myrto.S |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2012 7:57 am |
|
|
Συμμετέχει από: 21 Οκτ 12
Τόπος: Greece Τώρα Βλέπω: Many |
Hi!!!!!!!!! Νέο μέλος 20 ετών με μεγάλη αγάπη για τα anime και κάποια manga αν και βαριέμαι λιγάκι να τα διαβάζω και προτιμώ να τα βλέπω!!! Ανακάλυψα τα anime από τα 14 και ξεκίνησα με πρώτο πρώτο το card captor Sakura (ποπο μεγάλη νοσταλγία). Δεν το πιστεύω πως βρήκα Ελληνικό anime site!!!! Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!!!! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Itachi_kun1990 |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 22, 2012 3:07 pm |
|
|

Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Naruto,One piece,toriko,hunterXhunter,buddy complex,space dandy και πολλά ακόμα |
καλός την |
_________________ oruka karu ota tatoyito, koro noreo koros taka. urame, nikume, soste mini kouiki oni mai. nigete, nigete sein shiomi tsokumai. soste itsu kara, oreta nazi omote oreno mai koi |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Paraskevoula |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 3:59 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 19 Ιαν 13
Τόπος: Hueco Mundo |
Καλησπέρα mina!
Γιατί δεν σας είχα ανακαλύψει νωρίτερα???
Ειρήνη, 27 χρονών. Δεν έχει καιρό που ασχολούμαι με το άθλημα αλλά έχω βάλει fast forward να αναπληρώσω τα χαμένα χρόνια!!!
Καλώς σας βρήκα! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Itachi_kun1990 |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 8:06 pm |
|
|

have a good trip |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Killer-bee-senpai |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 10:47 pm |
|
|
:: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 02 Ιαν 12
Τόπος: Hellas Τώρα Βλέπω: One piece, Naruto Shippuuden, HxH(2011), Gintama k.a. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
ieroe3etastis |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 07, 2013 11:29 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 07 Μάρ 13
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Slice of life ftw |
Καλησπέρα κύριες και κύριοι. Αλέκος, 21 ετών, γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός. Ασχολούμαι με το αντικείμενο επί 7 χρόνια, με αρκετά μεγάλη αφοσίωση. Το τελευταίο διάστημα εξερευνώ τον θαυμαστό κόσμο των slice of life/seinen/parody, αν και γενικότερα δίνω προτεραιότητα στα warfare/mecha(btw με λυπεί ο απελπιστικά μικρός αριθμός warfare anime χωρίς τα mecha). Αποφάσισα τελευταία να ψάξω αν και σε ποιά μορφή υπάρχει κοινότητα φίλων του αθλήματος στην άμοιρη την μάνα πατρίδα, και ζντουπ! έπεσα πάνω στο site σας.
Κατά τα άλλα, yoroshiku!  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Guzzler |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 21, 2013 1:44 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 21 Μάρ 13
Τόπος: Κορυδαλλος-Σπαρτη Τώρα Βλέπω: Karas, Steins;Gate |
Καλησπερα παιδια, Στεφανος, 21 ετων,
Ειχα συμμετασχει στο φορουμ και παλαιοτερα, με αλλο nick βεβαια ( το οποιο δεν θυμαμαι καν πλεον..)
Για πολλα χρονια ειχα παρατησει τα anime ή εβλεπα καποια επεισοδια σποραδικα απο παλιες σειρες που ειχα ηδη δει. Προσφατα, λογο της φοιτητικης μου ιδιοτητας ειπα να ξαναβουτηξω στον κοσμο των anime, και γιατι οχι να μοιραστω τις εντυπωσεις και τις αποψεις μου με αλλους ομοϊδεατες.
Απ οτι βλεπω βεβαια, το φορουμ ειναι πιο "αδρανες " απ οτι το θυμαμαι παλαιοτερα, αναρωτιεμαι το γιατι..
Οπως και να εχει, καλως σας βρηκα ( κ παλι ) και πιστευω οτι θα βρω την ευκαιρια να συμμετεχω σε πολλες εποικοδομιτικες συζητησεις. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|