Το ξέρατε ότι gurai σημαίνει περίπου,σχεδόν;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Manga Συζητήσεις    Επίμηση Ανακοίνωση Συνεργασίας ANUBIS COMICS και VIZ MEDIA
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 19, 2007 10:26 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
elissaios
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 19, 2007 10:36 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: administrator ::
喜多野 栄治
:: administrator ::<br>喜多野 栄治

Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1440 Τόπος: Thessaloniki
Spoiler:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ANUBIS COMICS ΚΑΙ VIZ MEDIA, LLC
19 Δεκεμβρίου 2007

H Anubis Comics [www.anubiscomics.gr], κλάδος της Compupress A.E., ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τη VIZ Media, LLC [www.viz.com], μία από τις πλέον καινοτόμες και με εκτενή δραστηριότητα εταιρείες στο χώρο της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, των εκδόσεων, του animation και της παροχής δικαιωμάτων. Η VIZ Media είναι η αποκλειστική εκπρόσωπος στην Ελλάδα για τις εκδόσεις των εταιρειών Shueisha Inc., Shogakukan Inc. και Shogakukan Production Co Ltd (ShoPro Japan). Η συμφωνία παρέχει στον κλάδο Anubis Manga το αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσης στην Ελλάδα τριών από τους πλέον επιτυχημένους manga τίτλους της Shueisha: NARUTO, RUROUNI KENSHIN και SHAMAN KING.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σημαντική αυτή συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Anubis Comics να προσφέρει στους Έλληνες αναγνώστες εξαιρετικής ποιότητας εκδόσεις και νέα, καινοτόμα προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένης αξίας.

Η Anubis Comics δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των εκδόσεων comics και graphic novels και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα αυτό. Διαθέτει στη χώρα μας ένα πλήθος από εξαιρετικά δημοφιλείς και κορυφαίους σε πωλήσεις τίτλους παγκοσμίως, ενώ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρείες διεθνώς.

Σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας, η διευθύντρια της Anubis Comics, κα Μάρθα Ψυχάκη, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία με τη VIZ Media αποτελεί ορόσημο, μας τιμά ιδιαίτερα και επικυρώνει την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Θα αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της αναγνωρισιμότητας και του δικτύου της Anubis Comics Network προκειμένου να φέρουμε άμεσα σε επαφή τον ανήσυχο Έλληνα αναγνώστη με τις τρεις πιο δημοφιλείς στον κόσμο εκδόσεις manga: NARUTO, RUROUNI KENSHIN και SHAMAN KING. Η Anubis Comics θα διατηρήσει την επιχειρηματική στρατηγική της για ανάπτυξη συνεργασιών με τις σημαντικότερες εταιρείες διεθνώς και παραγωγή πρωτοποριακών τίτλων που θα επιτρέψουν στους Έλληνες αναγνώστες να εξερευνήσουν νέους θαυμαστούς κόσμους. Αυτό αποτελεί τον κύριο σκοπό μας, ως η σημαντικότερη εταιρεία έκδοσης κόμιξ της χώρας, και παραμένουμε πιστοί σε αυτόν.»

Για τη VIZ Media, LLC
Η VIZ Media LLC [www.viz.com] εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και καινοτόμες εταιρείες στον τομέα των εκδόσεων Manga (graphic novels), του animation και της παραγωγής προϊόντων ιαπωνικού περιεχομένου.

H VIZ Media, ανήκει στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας και παροχής δικαιωμάτων manga και animation, Shueisha Inc. Shogakukan Inc. και Shogakukan Production Co., Ltd (ShoPro Japan). Βρίσκεται στην κορυφαία θέση ως εκδότρια και διανομέας ιαπωνικών manga για το αγγλόφωνο κοινό της Β. Αμερικής και είναι η παγκόσμια πάροχος δικαιωμάτων ιαπωνικών manga και animation. H εταιρεία προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που περιλαμβάνει περιοδικά, όπως το SHONEN JUMP και το SHOJO BEAT, graphic novels, videos, DVDs και παραγωγές anime. Παράγει και εμπορεύεται ψυχαγωγικά προγράμματα από την αρχική παραγωγή, τη διάθεση και τοποθέτησή τους σε τηλεοπτικά προγράμματα, μέχρι την άδεια εμπορίας και προώθησής τους για κοινό και καταναλωτές όλων των ηλικιών.
Contact: Viz Media at 295 Bay Street, San Francisco, CA 94133; Phone (415) 546-7073; Fax: (415) 5467086, web site: www.viz.com.

Για την Anubis Comics
H Anubis Comics [www.anubiscomics.gr] είναι κλάδος των εκδόσεων Anubis και ανήκει στην Compupress A.E [www.compupress.gr]. Eίναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και διάθεσης κόμιξ στη χώρα μας και εκδίδει κατ’ αποκλειστικότητα, κόμιξ, manga και graphic novels σε συνεργασία με τους σπουδαιότερους ξένους οίκους όπως: Marvel Comics, DC Comics, Dark Horse Comics, Tokyopop, Rainbow. Στην πλούσια γκάμα των εξαιρετικά ποιοτικών εκδόσεών της περιλαμβάνονται διεθνή και εγχώρια best sellers όπως: V for Vendetta, Warcraft, Conan, Ultimate Spider-man κ.ά.

Οι εκδόσεις Anubis συμπλήρωσαν φέτος 17 χρόνια δραστηριότητας και χαρακτηρίζονται από τον καινοτόμο χαρακτήρα τους, αφού έφεραν πρώτες σε επαφή το ελληνικό κοινό με έργα μεγάλων συγγραφέων της λογοτεχνίας του Φανταστικού. Σήμερα, μέσω του τομέα Anubis Comics, εμπλουτίζουν διαρκώς τη σειρά των προϊόντων τους με πρωτοποριακές εκδόσεις, όπως είναι τα κόμιξ και τα graphic novels, και κυρίως με την έκδοση στα ελληνικά των κορυφαίων σε πωλήσεις τίτλων manga: NARUTO, RUROUNI KENSHIN και SHAMAN KING μετά την πρόσφατη υπογραφή συνεργασίας με την VIZ Media, LLC

H Anubis Comics διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός ευρύτατου δίκτυου διάθεσης [Αnubis Comics Network] σε όλη την Ελλάδα το οποίο συνεχώς διευρύνεται, ενώ ενισχύει διαρκώς την παρουσία της στην αγορά μέσω προγραμμάτος προώθησης το οποίο περιλαμβάνει above & below the line activities.

Στοιχεία επικοινωνίας: Anubis Comics, Λοχαγού Δεδούση 1 & Μεσογείων 304, 155 62 Χολαργός, τηλ.: 210 9238672, fax: 210 9216847, web site: www.anubiscomics.gr


ANUBIS COMICS – COMPUPRESS A.E.
TOMEAΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Τηλ.: 210 9238672, Fax: 210 9216847
e-mail: info@anubiscomics.gr

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Cougar
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 1:49 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Watashi no ie ni desu
Kenshin σε "ελεύθερη" μετάφραση από Anubis? Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

"Στην πλούσια γκάμα των εξαιρετικά ποιοτικών εκδόσεών της περιλαμβάνονται διεθνή και εγχώρια best sellers όπως: V for Vendetta, Warcraft, Conan, Ultimate Spider-man κ.ά."

Ναι τα 3 volumes του Warcraft, καταξοδεύτηκαν και κουράστηκαν και στην μετάφραση...

Δεν υπάρχει σωστή μετάφραση στην Ελλάδα γιατί τα βλέπουν όλα από την οπτική γωνιά των χρημάτων κι όχι από των fan (λογικό για Ελληνικές επιχειρήσεις)! Το τελευταίο ελληνικό comic που αγόρασα, ήταν το 300 από την μαμουθκομιξ (30 euro Twisted Evil ) και όταν είδα την άθλια επικός δουλειά του μεταφραστή απόφαση να ρίξω εμπάργκο σε όποια εταιρία δεν κάνει καλά την δουλειά της και κοροϊδεύει τους fans. Η anubis έχει φάει το ban της πολλά χρόνια τώρα και δεν με συγκινούν τα μεγάλα λόγια της γιατί δεν έχει ιδέα τι της γίνεται... Τα παιδιά λεφτά θέλουν απλά, όχι καταξίωση στον χώρο των comic (που θέλουν να περάσουν σαν νόημα) και αυτό φαίνεται από όλες τις προηγούμενες δουλειές της (που δυστυχώς αγόραζα σαν αδαής τότε... ή τώρα και καλά έβαλε μυαλό;; Laughing καλό ε; )

μπα... θα προσπεράσω... και άνετα μάλιστα...

Long live Viz Media, Tokyopop, Dark Horse Comics!!!

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Force Impulse
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 8:06 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 01 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 131 Τόπος: Ag.Paraskevi Τώρα Βλέπω: naruto, gundam seed,seed destiny
OMG!!! Surprised Egw sas to elega Very Happy Telika ena apo ta oniramas tha ginoun alithina! Ade epitelous tha hortasoume ellinikh glosa se anime kai molis paro ta prota volum tha kanW party!!! Razz popo orea nea Naruto hamos tha ginei, Kenshin poli orea... ! Ade gia na doume me to (gundam) ti yha ginei? Razz Tsp kai pali tnx giafti tin poli orea anafora ade einai kai hristougena ti dora tha mas kanei fetos o agios vasilis...?! Pola, pala..! Cool
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GoGetaSjj4
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 3:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: edo eki parapera
orea! efxaristo gia tin enimerosi! kai pou mporoume na ta promidevomaste parakalo? psinome gia shaman king kai naruto to rurouni to exo idi sta aglika Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Teachan
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 4:57 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 09 Μάϊ 06 Δημοσιεύσεις: 120 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Την οθόνη... και πάντα αυτή θα βλέπω, αλλιώς πώς να απαντάω; Οπότε, μη ρωτάτε!
Το Naruto στα Ελληνικά...

Τα Jutsu ΠΩΣ θα τα λένε;;;; Shocked

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Cougar
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 6:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Watashi no ie ni desu
Teachan έγραψε:
Το Naruto στα Ελληνικά...

Τα Jutsu ΠΩΣ θα τα λένε;;;; Shocked


Έχει σημασία; Είναι στα Ελληνικά!! Αξίζει δηλαδή!! Twisted Evil

Ο Ναρούτος, o Κακάσης, ο Σασούκης και το Φυλλοχωριό aka Leaf Village (μετά από το στρουμφοχωριό βέβαια...)

Ε ρε να δω και την μετάφραση του "Amakakeru ryu no Hirameki" στα Ελληνικά και μετά θα έχω ολοκληρωθεί σαν ανθρώπινο ον......

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
eni
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 20, 2007 6:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 14 Ιαν 05 Δημοσιεύσεις: 170 Τόπος: thessaloniki Τώρα Βλέπω: Fullmetal alchemist
Παράθεση:

Ο Ναρούτος, o Κακάσης, ο Σασούκης και το Φυλλοχωριό aka Leaf Village (μετά από το στρουμφοχωριό βέβαια...)


Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sammys
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 22, 2007 8:49 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 22 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 305 Τώρα Βλέπω: one piece
Προτιμω να βγαλει Naruto αλλα θελω την αληθινη και την σωστη μεταφραση

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Six Winged Angel
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 22, 2007 9:37 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 14 Ιούν 06 Δημοσιεύσεις: 458 Τόπος: Athens, Ag.Paraskevi Τώρα Βλέπω: naruto
Γιατί ρε παιδιά το ελληνικό version της animeclipse (του anime) σας χάλασε? xD προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο version (μακάρι να πάρουν και καμιά ιδέα)
p.s. jutsu = τεχνική

_________________
"The fate of destruction is also the joy of rebirth"
- Kheel Lorenz

Faith makes the impossible, possible. Courage makes 1% into 100%!
レイ規則! , レイはすべてを所有する!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cougar
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 22, 2007 11:15 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Watashi no ie ni desu
Εχμ, εγώ προσωπικά δεν κατέκρινα την μετάφραση Αγγλικών -> Ελληνικών (αδύνατον την στιγμή που κι εγώ ο ίδιος αυτό κάνω)... Κατέκρινα την υπερεκτιμημένη ερασιτεχνική δουλειά τους!

Υ.Γ. Και η animeclipse ότι μακακία (από τον μακάκα του Λαζόπουλου) και να κάνει στα release 1) το κάνει αφιλοκερδώς (και δεν ζητάει 11++euro το manga/comic, 30++euro το book Confused ) 2)το κάνει από hobby (δεν είναι δουλειά μας να μεταφράζουμε ούτε υποχρέωση μας) 3)το κάνει από αγάπη και με υπευθυνότητα προς τα anime / manga που σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς (δεν πάμε εξαναγκαστικά και βαριεστημένα να πάρουμε τα 800euroπουλα και να πασαλείψουμε την μετάφραση για να τελειώνουμε να πάμε και σπίτια μας όπως συμβαίνει στις καταπληκτικές Ελληνικές εταιρίες που μεταφράζουν από ταινίες μέχρι comics)

Άρα π.χ. εφόσον ο καθένας έχει την ελευθερία να γυρίσει να πει στην AnimeClipse για κάποιο release της "εδώ έκανες μακακία" (που στην τελική το κάνει και τσάμπα), τι θα πρέπει να πούμε στους άλλους που μας ζητάνε και τα λεφτά της κεφαλής τους για την δουλειά που κάνουν;;;

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Six Winged Angel
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 22, 2007 12:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 14 Ιούν 06 Δημοσιεύσεις: 458 Τόπος: Athens, Ag.Paraskevi Τώρα Βλέπω: naruto
Συμφωνώ ως ένα σημείο και είμαι με την AC αλλά:
τα 11 euro (θέλω να πιστεύω πως θα είναι κοντά στα 7) δεν τα δίνουμε μόνο για την μετάφραση, ξεχνάς κάτι βασικό που είναι το χειροπιαστό manga (και όχι pc-format) το οποίο έχει κάποιο κόστος (αν και όχι μεγάλο) επίσης είναι official με κατοχή πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπά και όχι "παράνομα" (τονίζω τα εισαγωγικά). Τεσπα απότι έχω διαβάσει (σε ultimate spiderman τουλάχιστον) η anubis κάνει καλή δουλειά αλλά θα μου πεις εκεί η original γλώσσα είναι τα αγγλικά...anyway ίδωμεν

_________________
"The fate of destruction is also the joy of rebirth"
- Kheel Lorenz

Faith makes the impossible, possible. Courage makes 1% into 100%!
レイ規則! , レイはすべてを所有する!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alex90
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 22, 2007 12:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 24 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 284 Τόπος: thessaloniki Τώρα Βλέπω: polla.....
a pa pa.
mou erxonte ta dakria mono pou blepo:Ο Ναρούτος, o Κακάσης, ο Σασούκης....
ahahahaha
den tha mporousan ta onomata kai lekseis opos jutsu na ta grafoun me latinikous xaraktires.
ego prosopika den eixa problima me kati tetoio. tha to protimousa ap´to na allaksoun tis lekseis px
kunai=oplo ´h maxairi...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
aboumonkey
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 10:41 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 141 Τώρα Βλέπω: Πολλά που άρχισαν να προβάλονται πρόσφατα στην Ιαπωνία
Πάντως αν πήρες τους 300 απ΄τη ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ 30 ΕΥΡΩ κάποιος σε δούλεψε χοντρά και μάλλον δεν ήταν η εταρεία , γιατί εγώ το ίδιο comic το βρήκα με 15 ευρώ στην πρωτοπορία . Τώρα για την anubis : αν οι τιμές είναι γύρω στα 7 κάτι πάει να γίνει .

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Cougar
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 1:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 06 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Watashi no ie ni desu
aboumonkey έγραψε:
Πάντως αν πήρες τους 300 απ΄τη ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ 30 ΕΥΡΩ κάποιος σε δούλεψε χοντρά και μάλλον δεν ήταν η εταρεία , γιατί εγώ το ίδιο comic το βρήκα με 15 ευρώ στην πρωτοπορία . Τώρα για την anubis : αν οι τιμές είναι γύρω στα 7 κάτι πάει να γίνει .


Πήρα το βιβλίο (το ελληνικό γιατί το αγγλικό το είχα ήδη) με την πρεμιέρα της ταινίας και είχε και κάποια άλλα extra σαν πακέτο (κάτι booklets και άλλα). Το βιβλίο έχει πάνω του αναγραφόμενη την τιμή στο εξώφυλλο και είναι στα 17 euro. Όσο και να έχει εγώ 29.5euro ακριβώς έδωσα για να το αποκτήσω και δεν αλλάζει κάτι με αυτό...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 4
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης