|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Podcasts Episode #11 |
elissaios |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 1:14 pm |
|
|
:: administrator :: 喜多野 栄治
Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03
Τόπος: Thessaloniki |
xHATEBREEDx έγραψε: πρεπει να γινει καλυτερο αφιερωμα στο ttgl πιστευω.
Βασικά αυτό πήγαμε να κάνουμε αλλά είπαμε να μην το αναλύσουμε πολύ για να μην βγει spoiler (δεν έχεις επιλογή στο ttgl)
xHATEBREEDx έγραψε: προφερεται ελφεν λιντ, και οχι λαειντ (σημαινει το ασμα του ξωτικου στα γερμανικα)
Συγκεκριμένα από ένα γερμανικό ποίημα είναι ο τίτλος. Αλλά τι να κάνουμε στην γερμανική προφορά δεν τα πάω και τόσο καλά
Χαίρομαι που απόλαυσες την εκπομπή, άντε να κανονίσουμε και καμία εκπομπή μαζί! |
|
xHATEBREEDx |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 2:04 pm |
|
|
:: HooKeD.SeRiouSLy ::
Συμμετέχει από: 07 Ιούλ 04
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Τους λογαριασμούς του σπιτιού.... |
elissaios έγραψε:
Χαίρομαι που απόλαυσες την εκπομπή, άντε να κανονίσουμε και καμία εκπομπή μαζί!
Sure thing |
|
Blademaster_X |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 2:35 pm |
|
|
::Moderator:: Official AP GFX Artist
Συμμετέχει από: 30 Απρ 04
Τόπος: Athens - city of no refund |
Για αλλη μια φορα το απολαυσα αυτο το podcast!
Ο λογος -> το αφιερωμα στη jmusic!
Χαρηκα ιδιαιτερα οταν ακουσα την κατερινα να αναλυει το εν λογω θεμα we need more jmusic ppl! \m/
Τα παρασκηνα δεν το συζηταω καν γιατι θα με ξαναπιασουν τα γελια
P.S. Kappa-chaaan!!! Kawaii koe |
|
Robin-MALE |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 9:08 pm |
|
|
:: KNoWeR ::
Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07
Τόπος: athina Τώρα Βλέπω: naruto,elfen lied |
Paidia sugxaritiria polu kalo podcast.Bravo gia tin epilogi ton tragoudion eidika gia to 16 ending tou one piece kai polla filia stin katarina pou mas kanei k gelame me ta sardam.Mou anoixate tin orexi sto telos!!!! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Girishajin |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 9:33 pm |
|
|
:: ANiME.CRaZy ::
Συμμετέχει από: 04 Νοέ 07
Τόπος: Κάπου δυτικά στο λεκανοπέδιο Αττικής... Τώρα Βλέπω: Μπόλικο JDrama, Cult Ιαπωνικές ταινίες...και διάφορα άνιμε.... |
Μόλις το άκουσα και εγώ!!! Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά....είστε άψογοι!!! HIGURASHI RUUUUUUUULES!!!!!! |
Ένα Blog για την Ιαπωνική κουλτούρα...^^ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
MACROSS |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 9:37 pm |
|
|
:: r00k ::
Συμμετέχει από: 15 Ιαν 08
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ |
τελειο παιδια συνεχιστε ετσι.... μαζι με την Κατερινα
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Ellorai |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 11:07 pm |
|
|
:: ANiME.oNe ::
Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07
Τόπος: Στο Pigeon |
Εμ πως.... νομίζετε ότι θα βρίσκαμε όποιον και όποιον(όποια κ όποια στη προκειμένη περίπτωση)να με αντικαταστήσει?? |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
SuperGohanssj4 |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2008 11:30 pm |
|
|
:: ANiME.oNe ::
Συμμετέχει από: 30 Ιούν 07
Τόπος: Dragon Universe Τώρα Βλέπω: Gohan,Sasuke&Εμένα έτοιμους για Μάχη.. |
Τρομερό το 11ο podcast!!!Τι να πω....
-Φανταστική Παρέα..
-Φανταστική εκπομπή..
-Φανταστικό φαί...
Θέλω κ γω !!!!!
keep up έτσι |
_________________ May The Force Be With Fans!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Kyon |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2008 1:16 am |
|
|
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::
Συμμετέχει από: 04 Ιούν 06
Τόπος: Αθήνα |
Συγχαρητήρια παιδιά για ενα απολαυστικό podcast!
PowerBoy...υποκλίνομαι man. Tι θεματάρα ήταν αυτή που ανέλυσες! |
_________________ この中に宇宙人、未来人、異世界人、超能力者がいたらでてきなさい。
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Voukman |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2008 1:28 am |
|
|
Co-Founder - ViP
Συμμετέχει από: 29 Ιούν 03
Τόπος: Thessaloniki |
An kai simetixa mono sto telefteo mero tis ekpombis kai den eixa akoush akoma
ta prohgoumena sardam auto me ton king kong eixa
thn tyxh na to apolafso apo konda den mporite na fandastite skiniko.
Enan Elissaio na episimenei ston Mario oti to komati proerxete apo
Iaponiki drama sira ena Mario na eknevrizete euxarista kai na kanei to en logo sardam
kai oloi na exoume li8ei sta gelia me telefteo ton Elissaio na dakrizei apo ta gelia.
Meta apo auto kaname 15-20 lepta gia na teliosoume to podcast
Pandos Kappa_dono meta apo thn diafimish pou eri3es sta gorilakia ena mis8o toun dikeouse pistevw
Oso gia thn ekpombh-ekpombes oti kai na pw ligo 8a einai, mporei na mhn simetexw poli
alla genika tis apolamvanw aperiorista keep going m8 |
|
kappa |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2008 2:33 am |
|
|
:: Moderator :: VIP .::. Podcaster
Συμμετέχει από: 15 Φεβ 07
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Jdrama (kyriws) |
For the record, Καταρίνα με λένε παιδιά, όχι Κατερίνα. Το επισημάναμε με τον Ελισσαίο και στην προηγούμενη εκπομπή...
Powerboy ευχές κι από μένα για την κορούλα σου (ο jedi_fillis τα είπε όλα νομίζω ), και κρίμα που δεν κατάφερα να είμαι κι εγώ παρούσα στην συζήτησή σου με τον Ελισσαίο... Φοβερό το θέμα, όπως φοβερό και το άρθρο σου που διάβασα στο site. Πραγματικά απομυθοποιεί τον παράδεισο της βιομηχανίας των anime. Και μια μικρούλα διόρθωση... Δεν είναι Mitsumi Hayabashira, αλλά Megumi Hayashibara η seiyuu της Ayanami Rei και ερμηνεύτρια του opening της σειράς Neon Genesis Evangelion --μεταξύ άλλων...
Ευχαριστώ Vasgoku και jedi_fillis για τα σχόλιά σας!! Ureshii desu!! ^^
----------------------
Voukman έγραψε: Pandos Kappa_dono meta apo thn diafimish pou eri3es sta gorilakia ena mis8o toun dikeouse pistevw
Πέστα βρε Voukman Θέλω τα λεφτά μου ρε! (ή τουλάχιστον τροφοδοσία στα επόμενα podcast recording sessions, ας βγούμε όλοι κερδισμένοι με δωρεάν σεφταλιά και σουβλάκι ^^)
Ellorai έγραψε: Εμ πως.... νομίζετε ότι θα βρίσκαμε όποιον και όποιον(όποια κ όποια στη προκειμένη περίπτωση)να με αντικαταστήσει??
Τιμή μου. Αν και δεν σε αντικατέστησα βρε Βαγγέληηηηη~ Ακόμα σε περιμένουμε να γυρίσεις. Εναγωνίως, τολμώ να πω.
Robin-MALE έγραψε: Paidia sugxaritiria polu kalo podcast.Bravo gia tin epilogi ton tragoudion eidika gia to 16 ending tou one piece kai polla filia stin katarina pou mas kanei k gelame me ta sardam.Mou anoixate tin orexi sto telos!!!!
Νά'σαι καλά Robin... Ευτυχώς το γέλιο είναι μεταδοτικό! Όσο για το φαΐ... Νταξ, τα λόγια περισσεύουν. ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ FTW.
Blademaster_X έγραψε: P.S. Kappa-chaaan!!! Kawaii koe
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου Blade, κρίμα που δεν γνωριστήκαμε κι όλας... Ελπιζω στο άμεσο μέλλον να βάλουμε κι άλλα κομματάκια από jmusic, γιατί κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ακουστούν μέσω της εκπομπής. Ευχαριστώ και για το κομπλιμέντο, χαίρομαι που η φωνή μου θεωρείται ευχάριστη.
--------------------------
Το αφιέρωμα για την ιαπωνική μουσική μπορεί να επαναληφθεί και σε βάθος εάν το θέλετε... Να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα κι όχι μόνο με αναφορές σε ονόματα, να πούμε για στίχους και διάφορα τέτοια... Έχω και μια άλλη ιδέα (άσχετη με μουσική) για το επόμενο αφιέρωμα, αλλά αν σας ενδιαφέρει ο τομέας να ασχοληθούμε παραπάνω με pop και rock, νομίζω θα λειτουργούσε πολύ θετικά.
Πείτε απόψεις.
Εγώ έχω να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ αυτή η εκπομπή από την προηγούμενη γιατί την έζησα περισσότερο, ήμουν εκεί για μεγαλύτερο κομμάτι της ηχογράφησης και ασχολήθηκα περισσότερο με τα θέματα και τη μουσική... Όπως έχω πει και στον Ελισσαίο ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ το εισαγωγικό κομμάτι, και πρόσεξα και την background μουσική πίσω από τις συζητήσεις αυτή τη φορά, πολύ ωραία κομματάκια επίσης... Γενικά σημειώνεται πρόοδος!! ^^ Νομίζω φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα του podcast, και στην ποιότητα της ενημέρωσης όπως είπε o GT4md... |
|
erouchinamadara |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2008 12:47 pm |
|
|
:: ANiME.PoWeR ::
Συμμετέχει από: 19 Σεπ 07
Τόπος: Κουφια γη (τακλαμακαν συγκεκριμενα) |
Καλα οτι και να πω λιγο ειναι. Μπραβο για αλλη μια φορα.Πλακα-πλακα ξερεται τι δουλεια ριχνουν μετα τα παιδια για να γινει ενα podcast!!!Παλι μπραβο και ανυπομονω να δω και αλλα |
|
Force Impulse |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2008 5:34 pm |
|
|
:: HooKeD ::
Συμμετέχει από: 01 Οκτ 07
Τόπος: Ag.Paraskevi Τώρα Βλέπω: naruto, gundam seed,seed destiny |
Sinharitiria gia mia akoma fora! Mou fenete oti to ekdosate poio grigora afti ti fora h einai i idea mou? Tsp para poli orea ta komatia apo tous fan mas kai harika pou akousame epitelous gia ali mia fora tin kapa mazi mas kai vevea kai ta meli mas pou ute pou to perimena vevea kai sigura gia mena auto itan to kalitero mehri stigmis! Oso paei kai ginete kalitero mpravo! |
|
Abarai |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2008 5:48 pm |
|
|
:: ANiME.CoLLeCToR ::
Συμμετέχει από: 15 Σεπ 06
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG einai APEIRAAAA |
KATARINA 4 EVER allo ena tromero podcast good job guyzzz |
_________________ Life is too short,Grudges are a waste of perfect happiness,So laugh when u can |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Girishajin |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2008 11:02 pm |
|
|
:: ANiME.CRaZy ::
Συμμετέχει από: 04 Νοέ 07
Τόπος: Κάπου δυτικά στο λεκανοπέδιο Αττικής... Τώρα Βλέπω: Μπόλικο JDrama, Cult Ιαπωνικές ταινίες...και διάφορα άνιμε.... |
kappa έγραψε:
Το αφιέρωμα για την ιαπωνική μουσική μπορεί να επαναληφθεί και σε βάθος εάν το θέλετε... Να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα κι όχι μόνο με αναφορές σε ονόματα, να πούμε για στίχους και διάφορα τέτοια... Έχω και μια άλλη ιδέα (άσχετη με μουσική) για το επόμενο αφιέρωμα, αλλά αν σας ενδιαφέρει ο τομέας να ασχοληθούμε παραπάνω με pop και rock, νομίζω θα λειτουργούσε πολύ θετικά.
Πείτε απόψεις...
Θέλουμε...θέλουμε!!! Εγώ θα πρότεινα και λίγο Enka για να στανιάρουμε.... Φαντάζομαι opening με Aki Yashiro...πωπω...μεγαλεία!!! Εχμ....well....anyway....
Βασικά, είναι αρκετά ευχάριστο να ακούμε νέα για την Ιαπωνική μουσική, χωρίς απαραίτητα να προέρχεται απο anime. Επιπροσθέτως, είναι λίγο παραμελημένη η Ιαπωνική Hip-Hop σκηνή.... Ας μην ξεχνάμε και τους Orange-Range, Misia, Ketsumeishi, Dragon Ash, Teriyaki Boyz, Bennie-K, Kick the Can Crew, Zeebra, κλπ!!! Η Ιαπωνική Hip-Hop έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής εντός και εκτός Ιαπωνίας..
Συγχαρητήρια Kappa-chan γιατί σίγουρα έφερες έναν νέο αέρα στα ήδη υπέροχα podcasts!!! |
Ένα Blog για την Ιαπωνική κουλτούρα...^^ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|