|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα ANiME Συζητήσεις Ποιο anime είδατε πρόσφατα και ποια η γνώμη σας για αυτό ? |
Vegetasmate |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 07, 2008 10:36 pm |
|
|
:: ANiME.PoWeR ::
Συμμετέχει από: 26 Νοέ 07
Τόπος: Lala-land |
Nikolakis έγραψε: Vegetasmate έγραψε: εγω τωρα βλεπω fullmetal alchemist....τινα πω...? Κωμικο, περιπετειωδες, θλιβερο και δραματικο....
με εχει καθηλωσει!!!!
Και εγω το ειδα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
μπρβο ρε νικολα!!!! βλεπω εχεις καλο γουστο!!!!! |
_________________ onee-san
We play hide and seek.....Hanamizawa style, of course
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
jedi_fillis |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 08, 2008 12:12 am |
|
|
Συμμετέχει από: 14 Σεπ 05
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach |
Λοιπόν.. Πρόσφατα τελείωσα το Rurouni Kenshin (την σειρα, την ταινία και τα 6 Ovas).
Για την σειρά έχω ανάμοικτα συναισθήματα. Ενώ στην αρχή ήταν πολύ καλό, με αποκορύφωση η saga "Legend of Kyoto" (Shishio FTW!) όπου είχα πωρωθεί, μετά έπεσε πολύ απότομα με τα fillers (από τα οποία ξεχωρίζω μόνο τα eps με το ελιξήριο της ζωής και τα eps με το Feng - Shui.. όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά καλύτερα από τα άλλα filler eps..) Κρίμα που τα fillers κατέστρεψαν την σειρά.
To Rurouni Kenshin: Ishin Shishi he no Requiem επίσης δεν μου έκανε πολύ εντύπωση κάποιες μικρές καλές σκηνές, αλλά και πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο..
Τέλος τα Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen και Rurouni Kenshin: Seisōhen ήταν πάρα πολύ καλά. Εξαιρετικό animation και συναοσθήματα έντονα. Ότι και να πώ θα είναι λίγο. Απλά must see. Ευτυχώς που τα είδα με αυτήν την σειρά και τουλάχιστον έμεινα με μία γλυκή και ταυτόχρχονα μελαγχολική γεύση από αυτό το anime - θρύλο. |
Επιστροφή στην κορυφή |
|
L's legacy |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 12:30 am |
|
|
:: PoSSeSeD ::
Συμμετέχει από: 09 Δεκ 07
Τόπος: United Kingdom Τώρα Βλέπω: Μολις τελειωσα το Wolf's Rain-Φοβερο- |
Προχθες τελειωσα το Hellsing Ultimate και τα τρια πρωτα Ova Απλα σπρενει
Εχει και ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ splatter οποτε
ολα καλα |
|
SuperGohanssj4 |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 1:22 am |
|
|
:: ANiME.oNe ::
Συμμετέχει από: 30 Ιούν 07
Τόπος: Dragon Universe Τώρα Βλέπω: Gohan,Sasuke&Εμένα έτοιμους για Μάχη.. |
Τελείωσα κάπως αργά βέβαια το Death Note!!!!!
Πολύ πολύ καλό αλλά απο κάποια σημαντικά επισόδεια για τον L ( καταλάβατε όσοι το έχετε δει..)Κ μετά μέχρι το τέλος λίγο με ξενέρωσε...
Ξεκινώ Shaman King και δε ξερω αν λέει τίποτα το Berserk.. |
_________________ May The Force Be With Fans!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
SSJGojeta |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 3:13 am |
|
|
:: ANiME.DeViL ::
Συμμετέχει από: 03 Ιούλ 03
Τόπος: Forgotten Realms |
L's legacy έγραψε: Προχθες τελειωσα το Hellsing Ultimate και τα τρια πρωτα Ova Απλα σπρενει
Εχει και ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ splatter οποτε
ολα καλα
Δες και το 4ο ova... |
|
Vegetasmate |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 10:46 am |
|
|
εχω τα 2 πρωτα OVA Hellsing αλλα δεν τα εχω δει ακομα...... |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Zaraki Kenpachi |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 1:18 pm |
|
|
Συμμετέχει από: 03 Δεκ 07
Τόπος: Αθήνα/Soul Society Τώρα Βλέπω: Kaiji, Soul Eater, Neon Genesis Evangelion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Vegetasmate |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 3:57 pm |
|
|
Zaraki Kenpachi έγραψε: Vegetasmate έγραψε: εχω τα 2 πρωτα OVA Hellsing αλλα δεν τα εχω δει ακομα......
Sta exo dosei edo kai para polu kairo, akoma???? Exeis pantos 7 dvd me anime na deis, opote ksekina.. kai min paraponiesai gia ta codec, mia xara 8a anoiksoun!
X8es teleiosa to Fate Stay Night. oraio itan, an kai me stenaxorise ligo to telos... den itan happy end.
Episis prin liges meres teleiosa ta Peacemaker Kurogane kai ta School Rumble! Ta School Rumble ta spane, polu gelio!!!!
Ta Kurogane de me entiposiasan para polu..mono sta teleutaia 3 epeisodia mou arese polu...
Tora vlepo to Darker than Black kai teleiono to The Law Of Ueki, to opoio eixa afisei sti mesi palia logo xronou.. osoi den exete dei Ueki, na deite, einai polu kalo, apara tin kritiki pou tou kanei kapoios otan dei to 1 epeisodio.
fisika perimeno to fate stay night..... |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 11, 2008 6:00 pm |
|
|
:: ANiME.LoRD ::
Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
Τελείωσα με τις σειρές .Hack και μου άρεσαν πολύ.Όπως στο παιχνίδι .Hack/Infection.Δεν μου άρεσε καθόλου από όλα αυτά το Luminality.
Μου άρεσε που στο Hack/Roots ο haseo ήταν πολύ μάγκας και έψαχνε τον Σκοτεινό Kite για να τον σκοτώσει για την Shino.Είχε πολύ γαμάτη μάχη που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου.
Κοντεύω να τελειώσω με το Kekkaishi που περιμένω να έρθουν τα άλλα 3 επεισόδια για να ολοκληρωθεί.Μου άρεσε πολύ που κυνηγάει τους δαίμονες γι ανα προστατεύσει το σχολείο παρά τη μυστηριώδης Μαύρη Τρύπα που υπάρχει κάτω από το σχολείο.Απίστευτη κωμωδία σε μερικά σημεία και είχε κι ένα αίσιο τέλος σε κάποια επεισόδια.Είχα δραματικά κλάψει που πέθανε ο Sishio Gen. |
_________________ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Vetus |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 1:29 am |
|
|
::Moderator:: ::Black Winged Angel::
Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04
|
Μόλις χθες είδα την anime ταινία του Animal Crossing. Αν και ολίγον τι παιδική, την απόλαυσα με την ψυχή μου. Αν σας αρέσουν τα χαριτωμένα anime του είδος ή είστε fan του παιχνιδιού δείτε την οπωσδήποτε.
Zaraki Kenpachi έγραψε: osoi den exete dei Ueki, na deite, einai polu kalo, apara tin kritiki pou tou kanei kapoios otan dei to 1 epeisodio.
Και μέχρι το 3ο επεισόδιο που είδα μου φάνηκε παντελώς βλακώδες. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 1:33 am |
|
|
:: ANiME.LoRD ::
Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
Vetus έγραψε: Zaraki Kenpachi έγραψε: osoi den exete dei Ueki, na deite, einai polu kalo, apara tin kritiki pou tou kanei kapoios otan dei to 1 epeisodio.
Και μέχρι το 3ο επεισόδιο που είδα μου φάνηκε παντελώς βλακώδες.
LOL...βάλτο στα Wishing Destroyers LOL |
_________________ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Zaraki Kenpachi |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 5:05 pm |
|
|
Τόπος: Αθήνα/Soul Society Τώρα Βλέπω: Kaiji, Soul Eater, Neon Genesis Evangelion |
Paidia den einai blakeia anime. Einai kalo me ton diko tou tropo... genikotera min krinete ena anime en den to deite olo. Kia emena de mou arese to Hitman Reborn stin arxi kai meta to latrepsa!
Asxeto, to 4 OVA apo Helsing de mou arese kai polu... |
_________________ Όλοι βλέπουν Code Geass...
Soul Eater seems preety popular... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Tony Tony Chopper |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 5:57 pm |
|
|
:: r00k ::
Συμμετέχει από: 12 Μάρ 08
Τόπος: ΑΘΗΝΑ Τώρα Βλέπω: one piece, bleach, naruto |
auto ine to proto mail pu stelno!!!
tora teleutea vlepo to law of ueki. mu exun mini ligga episodia gia to telos. ine palio anime alla os tora mu fenete poli kalo ... tha to sistina se osus den to exun di!!![/img] |
_________________ there is not a disease i can"t cure. I am not just the best doctor, i am also a brave pirate of the sea!!!
Chopper
Nami-swaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
BlaStWavE |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 13, 2008 10:15 am |
|
|
:: oBSeRVeR ::
Συμμετέχει από: 08 Μάϊ 07
Τόπος: Μυτιλήνη Τώρα Βλέπω: ... |
Τελευταία παρακολουθώ το Dragonaut:The Resonance το οποίο μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και κακές (25 επεισόδια )!Με αφορμή λοιπόν ένα video του στο Youtube είπα να το δοκιμάσω και όπως ήταν αναμενόμενο "κόλησα".Τώρα είμαι στο 21ο επεισόδιο και έχει πάρει μια πολύ άσχημη τροπή η ιστορία και ανυπομωνώ να δω στο τέλος τη θα γίνει (4 επεισόδια μένουν ).Παρόλα αυτά είναι ένα καλό anime (8/10) όπου αξίζει να το δοκιμάσετε ειδικά άμα είσται fan των mecha anime. |
|
Zaraki Kenpachi |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 13, 2008 12:09 pm |
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|