|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Podcasts Episode #12 |
darkphoenix |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2008 3:02 pm |
|
|
:: LeaRNeR ::
Συμμετέχει από: 11 Οκτ 07
Τόπος: Θεσσαλονίκη |
Σ'όλο το team του podcast ενα μεγαλο μπραβο γιατι κανετε εξαισια δουλεια ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα |
|
Monkey D Luffy |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2008 9:19 pm |
|
|
VIP .::. Podcaster Mugiwara Kaizoku
Συμμετέχει από: 27 Ιούλ 07
Τόπος: Πισω στην Ελλαδα....I wanna go to Tokyo agaiiiiiin!!! Τώρα Βλέπω: το site του topatzi! |
Για αλλη μια φορα και σε αυτο το podcast της εβδομαδας ημουν.....MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!
Λοιπον εχω να πω πως το podcast ΤΟ 12ο.ΝΑΙ,ΝΑΙ ΤΟ 12ο,ηταν εξαισιο οσον αφορα την μουσικη(το op του Basilisk αν και δεν εχω δει το anime,το ακουω συνεχεια )οι πληροφοριες περι anime(η καινουργια ταινια του Hayo Miyazaki στα μεσα Ιουλιο,ανυποπομονω να την δω) και τα outtakes αν και λιγα,ξεκαρδιστηκα.
Μην ξεχναμε στο τελος"Ηταν μια ευγενικη χορηγια,απο την ONISIS Web Development"
Y.Σ:Dark-Master σωστα ακουσες στην αρχη το times scar απο το Chrono Cross,γιατι εγω το επελεξα ,επισης θα φροντισω να ακουγονται και BGM απο τετοια καταπληκτικα παιχνιδια που αφησαν εποχη |
_________________ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Vetus |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 12:55 am |
|
|
::Moderator:: ::Black Winged Angel::
Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04
|
Άλατις και VIP Podcaster το Ψάθινο Καπελάκι (κοινώς, Monkey D.Luffy)! Eύγε, μεγάλε!
Την επόμενη φορά θα ξέρω σε ποιον ν' απευθυνθώ για να παιχτεί το smash hit Chichi wo Moge του ανεπανάληπτου ιταλού ηθοποιού Parco Folgore (για όσους δεν ξέρουν για το κομμάτι ας δουν το video αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=qbF01uNBvn8 ). |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
ice_hime |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 8:34 pm |
|
|
:: HooKeD.SeRiouSLy ::
Συμμετέχει από: 05 Μάρ 07
Τώρα Βλέπω: Uchuu Kyoudai,Eureka Seven AO,Fate/Zero 2,Kaiji,Tsuritama,Jormungand |
Sinharitiria eiste tromerh opws panta.keep it up!!!se ka8e podcast megalwnei h lista me ta anime poy 8elw na dw....prepei na katsw kanena xrono na blepw mono anime gia teleiwsei h lista ayth alla opws 3eroume oloi a3izei kai me to parapanw..pantos kanete poly kalh douleia kai mprabo sas .episis xairomai idiaitera pou exoume kai ena koritsi twra na mas ekproswpei sto podcast.... episis poly kales mousikes epiloges oxi mono sta mousika dialeimata alla k h Background music...h plaka entometa3i einai oti dn prolaba na sas akousw ston ypologisth kai to eixa perasei sto kinhto kai sas akouga sthn wra ths geometrias...otan akousa gia to death note one shot manga me akouse olh h ta3h.....pali kala p exoume mpazo ka8hghths pou dn niw8ei kai polla!!!!!! |
|
Nikolakis |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 23, 2008 3:48 pm |
|
|
:: HooKeD ::
Συμμετέχει από: 11 Αύγ 07
Τόπος: Αθήνα Τώρα Βλέπω: Anime |
Τι καινούριο επεισόδιο Death note?
Και Shaman King?
Πωωωωω με ψήσατε ρε παιδια... |
|