Συμμετέχει από: 08 Δεκ 11Δημοσιεύσεις: 5Τόπος: Σπίτι μου
Οι bestamvofalltime είναι μια ομάδα από αρκετά άτομα, η οποία έχει φτιάξει amv για πολλές σειρές.
Εμένα προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες για amv γιατί πιστεύω πως η δουλειά τους στα εφέ και στο κοψοράψιμο είναι μοναδική. Ρίχτε τους και εσείς μια ματιά αν θέλετε.
Οι bestamvsofalltime ειναι ενα καναλι στο youtube που παιρνει τα καλυτερα AMV που βρισκει στο animemusicvideos.org και τα προβαλει. Απλα. Δεν φιαχνει video, προμοταρει
Και μιας και εχω γινει και εγω διασημος amv editor, οριστε, με εχουν δειξει και εμενα και το βιντεο μου!
Συμμετέχει από: 04 Ιαν 06Δημοσιεύσεις: 1430Τόπος: Its a GIF. If you look long enough then they will pop out!
Είπα να ρίξω μια ματιά στο site μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσους αιώνες και έπεσε to μάτι μου σε μια ευχάριστη έκπληξη εύγε Animated you make με proud T__T (manly tears).Απλά καταπληκτικό ατμοσφαιρικό alternative μηνύματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις όσο για τους nin απλά τους αγαπώ.Και πάλι μπράβο αγορίνα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης