Το ξέρατε ότι shijin σημαίνει ποιητής;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Movies/Series/Cinema    Most Anticipated Movies
Ellorai
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 1:28 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 739 Τόπος: Στο Pigeon
Avatar

Η πολυαναμενόμενη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του James Cameron η οποία, όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα κάνει τον Τιτανικό να μοιάζει με πικ νικ.

Ένας πρώην πεζοναύτης αναγκάζεται να ηγηθεί ενός στόλου στην εκστρατεία εξερεύνησης και εκμετάλευσης των πόρων ενός άλλου πλανήτη. Η εξωγήινη φυλή του πλανήτη θα προσπαθήσει να προστατεύσει το κόσμο της με τη βοήθεια του πεζοναύτη ο οποίος θα ενταχθεί με το μέρος τους.

Sam Worthington
Zoe Saldana
Sigourney Weaver
Michelle Rodriguez
Giovanni Ribisi

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2009




The Avengers

Η διάσημη ομάδα των υπερηρώων της Marvel μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Οι Captain America, Iron Man, Thor, Incredible Hulk κτλ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή που έχουν συναντήσει. Αρχικά υπήρχαν φήμες ότι ο Hulk θα ήταν ο κακός της υπόθεσης αλλά από ότι φαίνεται δεν ισχύουν.
Παραγωγός της ταινίας είναι ο Jon Favreau(Iron Man) ενώ μόνο ο Robert Downey Jr. έχει υπογράψει μέχρι στιγμής για το ρόλο του Iron Man φυσικά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Ιουλίου 2011






Batman

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Christopher Nolan να σκηνοθετεί άλλη μια ταινία με τον μασκοφόρο εκδικητή.

Από ότι όλα δείχνουν The Riddler και ο Penguin θα είναι οι κακοί με τα ονόματα των Johny Depp και Philip Seymour Hoffman να είναι τα επικρατέστερα για τους αντίστοιχους ρόλους. Οι ίδιοι αρνούνται ότι τους έχει γίνει πρόταση αλλά έδειξαν ενθουσιασμό για την εν λόγω περίπτωση. Επίσης ακούγετα και το όνομα της Jolie σαν Catwoman.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ΤΒΑ






Bioshock

Το Bioshock είναι το νέο μεγάλο project της Universal Pictures η οποία ανέθεσε τη σκηνοθεσία και παραγωγή του στον Gore Verbinski(Pirates of the Caribbean). Το σενάριο το έχει αναλάβει ο σεναριογράφος των Sweeney Todd και Aviator, John Logan.

Ο πρωταγωνιστής, πέφτει με το αεροπλάνο του σε παγωμένα μη χαρτογραφημένα νερά και ανακαλύπτει μια κάψουλα η οποία τον μεταφέρει στην υποβρύχια πόλη, Rapture. Η Rapture ήταν ένα διαμάντι αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας, βασισμένη σε γενετική ενίσχυση των κατοίκων της οι οποίοι ήταν εκλεκτοί επιστήμονες, καλιτέχνες κτλ κτλ... Τώρα είναι μια υγρή και σκοτεινή πόλη, γεμάτη με πτώματα, πανίσχυρους φρουρούς, κοριτσάκια που αφαιρούν τα γονίδια απο τους νεκρούς και μεταλλαγμένους που κρύβονται στο σκοτάδι.....

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ΤΒΑ







Castlevania

Ένας από τους πιο καυτούς τίτλους ο οποίος όμως δε φαίνεται να υλοποιείται σύντομα. Σκηνοθέτης έχει αναλάβει μέχρι στιγμής ο Sylvain White(Stomp The Yard, Ronin) ο οποίος ανέλαβε τη θέση από τον Paul W. Anderson ο οποίος προτίμησε να σκηνοθετήσει το Deth Race αντί του Castlevania.... Φήμες θέλουν τον Keanu Reaves για Allucard( το τονίζω.... φήμες).

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ΤΒΑ








Captain America


Ο "First Avenger" και ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους υπερ-ήρωες, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη(πολύ κλισέ αυτή η φράση πια Razz). Ήδη έχει γίνει κάποιου είδους " εισαγωγή" στη ταινία αυτή από το Iron Man όπου είχε γίνει αναφορά για την ασπίδα του Captain America. Επίσης υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις δραστηριότητες του πατέρα του Tony Stark στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Captain America.

Ένας στρατιώτης του U.S. Army(sic), ο Steve Rogers, παίρνει μέρος σε ένα μυστικό κυβερνητικό πείραμα το οποίο τον μετατρέπει στον απόλυτο υπερστρατιώτη. Στη συνέχεια μπαίνει σε κρυογεννετικό ύπνο(ή όπως αλλιώς και αν λέγεται) και ξυπνάει 60 χρόνια μετά.....

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαϊου 2011







Dragonball

Η πρώτη από τις ταινίες που θα βασιστούν στη δημοφιλή ομόνυμη σειρά... με σκηνοθέτη τον James Wong και μια πλειάδα ηθοποιών όπως Justin Chatwin, Chow Yun-Fat κτλ κτλ

(Δε γράφω περισσότερα μιας και η ταινία έχει αναλυθεί μέχρι το "μεδούλι")







G.I.Joe: Rise of Cobra


Μια από τις βόμβες που έσκασαν στο κινηματογράφο. Η μεταφορά της άκρως πετυχημένης σειράς comic και παιχνιδιών γίνεται πραγματικότητα.

Το σενάριο αναφέρεται στις προσπάθειες της ομάδας G.I.Joe(και των νεοσύλλεκτων RipCord και Duke) να σταματήσουν τον έμπορο όπλων Destro. Η κατάσταση όμως χειροτερεύει όταν ο μυστήριος οργανισμός COBRA εμφανίζεται από τις σκιές με σκοπό να βυθίσει το κόσμο στο χάος(για αυτό μου άρεσαν τα παλικάρια....).

Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans είναι λίγα μόνο από τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ταινία.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Αυγούστου 2009









Gears of War


Yup..καλά διαβάσατε.. Το Gears Of War γίνεται ταινία και μάλιστα με δυνατό crew... Σκηνοθέτης είναι ο Len Wiseman(Live Free or Die Hard) ενώ το screenplay το έχει αναλάβει ο Chris Morgan( Wanted, Tokyo Drift).

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2009






Ghostbusters 3

Όπως όλα δείχνουν η κυνηγοί φαντασμάτων θα επιστρέψουν για μία ακόμη φορά... Η Columbia Pictures έχει ήδη "καπαρώσει" τους βραβευμένους με Emmy, Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky για το σενάριο. Επίσης προσπαθούν να φέρουν τους ίδιους ηθοποιούς που δοξάστηκαν στις πρώτες 2 ταινίες(Harold Ramis, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson).

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBA






God of War

Άλλος ένας διάσημος ήρωας κάνει το μεγάλο άλμα από τις κονσόλες στη μεγάλη οθόνη. Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Brett Ratner(X3, Rush Hour).

Tο σενάριο έχει ανατεθεί στον David Self(Road to Perdition, Wolf Man, Thirteen Days κτλ κτλ) και είναι αυτό που περιμένει η παραγωγός εταιρεία για να δώσει το πράσινο φως για τη συνέχεια.

Το σενάριο εστιάζει στον Κράτος, έναν σπαρτιάτη πολεμιστή ο οποίος φέρνει εις πέρας μια σειρά από επικίνδυνες αποστολές για τους Θεούς του Ολύμπου με σκοπό να σταματήσει τον Άρη από το να καταστρέψει την πόλη Αθήνα.....

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ΤΒΑ






The Green Arrow(Super Max)

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης David Goyer(Blade, Batman Begins) και ο σεναριογράφος Justin Marks σκοπεύουν να κάνουν τη μεταφορά του εν λόγω comic για λογαριασμό της Warner Bros. Ο Green Arrow φυλακίζεται σε φυλακές για υπερήρωες και αφού του αφαιρούνται όλα τα όπλα, πρέπει να αντιμετωπίσει παλιούς "γνώριμους" τους οποίους έβαλε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Στη ταινία αυτή θα εμφανιστούν και αρκετοί υπερ-κακοί(Deathstroke, Merlyn, Constantine Drakon, Doctor Psycho κτλ κτλ) οι οποίοι διαφορετικά δεν θα αποκτούσαν κάποια δημοσιότητα.

Από τη μέρα ανακοίνωσής του δεν έχουν ακουστεί επιπλέον πληροφορίες αλλά ίσως η ταινία αυτή αποτελέσει την εισαγωγή για τη μεταφορά της Justice League της DC Comics.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBA




to be continued.....
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 1:48 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Για God of War ήδη έδωσα σχετικές πληροφορίες σαν confirmed...

Για τα άλλα:

1)Ghostbusters 3
2)Gears of War
3)G.I.Joe: Rise of Cobra
4)Castlevania
5)Bioshock
6)Batman
7)The Avengers

Δεν περίμενα με τίποτα ! Βγάζουν όλους τους διάσημους τίτλους στην φορά ! Επιτέλους και λίγη πόρωση ! Βαρέθηκα με τις κοινωνικές και περιπετειώδεις αηδίες που βάλαν οι αμερικάνοι.

Για Captain America μου μυρίζεται re-make καθώς είδα την ταινία πριν λίγα χρόνια. Υπάρχει και είναι αρκετά παλιά, όπως κάνανε re-make τον Punisher.

Για τις άλλες ταινίες δεν με τραβάει τίποτα...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ellorai
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 2:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 739 Τόπος: Στο Pigeon
Θα βάλω και άλλες(δες Transformers 2, Warcraft κτλ κτλ) μιας και έχουμε νέες πληροφορίες...απλά γίνεται πανικός στη δουλειά και δε πρόλαβα να τις παρουσιάσω όλες :S .
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Yoshin
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 4:23 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 184 Τόπος: Ptolemaida Τώρα Βλέπω: Polla
Oraies epiloges apo oti fenete 8a exoume se ligo kairo:
The Avengers: panta i8ela na do tous agapimenous mou chars tis Marvel se mia oraia tainia, elpizo na to kataferoun

Batman: Oraia sinexeia, stin oraia ermineia tis tainias Batman beggins kai dark knight

Warcraft: Enoeitee pos 8a tin do, mias kai pe8eno gia epic, kai to warcraft einai apo tis kaliteres istories pou exo dei

CONSTANTINE 2: i opoia den anafer8ike, alla apo oti eida 8a vgei, i sinexeia tis agpimenis mou tainias MUST MUST MUST

X-men 4 (Origins of Wolferine): alli mia para poli oraia istoria pou prepei na do

Terminator 4 (Salvation): 8a to do alla oxi me poli en8ousiasmo

Captain-America: apo tous mi agapimenous mou chars tis Marvel, alla an do tin istoria tou mporei na alakso gnomi

DRAGONBALL THE MOVIE: den nomizo na xreiastei na po tipota gia auti, mias kai tin eksantlisame, 8a tin do alla kai xalia na einai 8a i8ela na do tis alages pou kanane

God Of War: fenete poli oraia, mias kai akouo mono ta kalitera logia gia tin ploki kai to paixnidi (ka9os den exo peksei Razz )

Gostbusters 3: me allous i8opoious morei, OI PALLIOI GERASANE, parolo tin kali tous ermineia stis protes 2 tainies tous.

_________________
Clannad is the best
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 5:40 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Yoshin έγραψε:
Oraies epiloges apo oti fenete 8a exoume se ligo kairo:
The Avengers: panta i8ela na do tous agapimenous mou chars tis Marvel se mia oraia tainia, elpizo na to kataferoun

Batman: Oraia sinexeia, stin oraia ermineia tis tainias Batman beggins kai dark knight

Warcraft: Enoeitee pos 8a tin do, mias kai pe8eno gia epic, kai to warcraft einai apo tis kaliteres istories pou exo dei

CONSTANTINE 2: i opoia den anafer8ike, alla apo oti eida 8a vgei, i sinexeia tis agpimenis mou tainias MUST MUST MUST

X-men 4 (Origins of Wolferine): alli mia para poli oraia istoria pou prepei na do

Terminator 4 (Salvation): 8a to do alla oxi me poli en8ousiasmo

Captain-America: apo tous mi agapimenous mou chars tis Marvel, alla an do tin istoria tou mporei na alakso gnomi

DRAGONBALL THE MOVIE: den nomizo na xreiastei na po tipota gia auti, mias kai tin eksantlisame, 8a tin do alla kai xalia na einai 8a i8ela na do tis alages pou kanane

God Of War: fenete poli oraia, mias kai akouo mono ta kalitera logia gia tin ploki kai to paixnidi (ka9os den exo peksei Razz )

Gostbusters 3: me allous i8opoious morei, OI PALLIOI GERASANE, parolo tin kali tous ermineia stis protes 2 tainies tous.


Αυτό πότε ανακοινώθηκε και δεν το ξέρω ? Shocked
Από που έμαθες ότι θα βγάλουν νέο Εξολοθρευτή ? Δεν άκουσα για νέα ταινία μετά από το 3.
Όπως είπα πάνω υπάρχει ταινία γιαυτόν, αλλά μου μυρίζεται re-make έτσι όπως το ανακοίνωσαν.
Αν δεν το έπαιξες τότε τσακίσου πάρε PS3, καθώς άκουσα ότι αυτό μπορεί και παίζει PS2 παιχνίδια, και τράβα αγόρασε τα και παίξε τα !

Για τα άλλα δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι καθώς αρχίζουν και παλιώνουν.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
noname
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 6:44 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
ama se 2-3 apo autes kanoun pragmatika kalh doulia 8a eimai euxaristimenos ...

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ellorai
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 7:10 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 739 Τόπος: Στο Pigeon
Στο Ghostbusters ένα πρόχειρο σενάριο που ακούστηκε είναι το εξής...

Μετά από χρόνια ηρεμίας στη ΝΥ, οι Ghostbusters έχουν διαλυθεί και "βαριεστημένοι" ζουν τη ζωή τους. Όταν μια νέα παραφυσική απειλή κάνει την εμφάνισή της στη πόλη, τότε οι 4 ήρωες θα πρέπει να φορέσουν ξανά τη στολή τους αλλά και να εκπαιδεύσουν τους νέους δόκιμους....


Terminator 4 είναι στα σκαριά μιας και η σειρά είχε επιτυχία....

Constantin 2 δε το ξέχασα...απλά ετοιμάζω σιγά σιγά τη συνέχεια με τη πλούσια λίστα....


Το WoW γυρίζεται κάτω από ένα απίστευτο πέπλο μυστικότητας.... και λέω ότι γυρίζεται γιατί αποκλείεται η ταινία να έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι και να μην έχουν βρει cast ακόμα.... πάντως κάτι διέρευσε το οποίο το ετοιμάζω για την παρουσίαση....
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
izo
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 7:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 14 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 900 Τόπος: Αμφισα
ξεχασες το street fighter με την ιστορια της Τσαν Λι
Και αυτο εχει κανει πολυ ντορο αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα νεο παραπερα...

_________________


Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RiZeR
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 7:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 11 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 515 Τόπος: In a house without ceiling... Τώρα Βλέπω: Naruto . One Piece
prwsopika perimenw na dw to Watchmen kai to The Day the Earth Stood Still, autes oi dyo tainies mou traviksan idietera to endiaferon ta efe sta trailer kai ton dyo tainiwn einai katapliktika

edit:

Watchmen: palio Comic '86-'87
The Day the Earth Stood Still: Remake apo tainia tou '51

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
serenity_halliwell
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 9:41 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 03 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: σπίτι μου... Τώρα Βλέπω: Bleach,Fullmetal Alchemist
Πολύ καλή παρουσίαση έκανες!
Προσωπικά ήξερα για δυο-τρεις από αυτές..Περιμένω πως και πώς το νέο Batman αλλά και το Bioshock.Επίσης,ανυπομονώ για τους πειρατές της Καραιβικής 4!! Very Happy

_________________
Yesterday is history
Tomorrow is mystery
Today,it's a gift
That's why they call it present
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
jedi_fillis
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 12:48 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 05 Δημοσιεύσεις: 1040 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach
Spoiler:
IGN FTW! Wink Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..


Πέρα από το καινούριο Batman, δεν μπορώ να πώ ότι περιμένω με ανυπομονησία τέτιοου είδους ταινία.. (άντε και κάνα Ironman 2 και Gears of War movie)

Στεναχωριέμαι πολύ για την GI Joe ταινία, την οποία την κόβω χοντρή πατάτα. Dragonball -> lame, Avengers μέτρια πράγματα, Bioshock δεν ελπίζω πολλά..

_________________

"I always believed that in the ninja world those who break the rules and regulations are called trash.. "
Spoiler:

..But a friend told me that those who don't care about their companions are even worse than trash..
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 2:04 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Για το Gears of War μου μυρίζεται φάση ala Doom The Movie...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ellorai
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 9:10 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 739 Τόπος: Στο Pigeon
@jedi_fillis

Το IGN δεν παίζεται αυτή τη στιγμή... είναι ίσως το καλύτερο site για νέα από την ψηφιακή ψυχαγωγία... όμως πολλές φορές δυστυχώς δεν τα αναφέρει όλα. Όταν μπορέσω θα γράψω και τις υπόλοιπες ταινίες οι οποίες όμως δεν είναι στη Most Anticipated λίστα του IGN.
Άλλωστε όπως είχατε πει και εσείς στο games library, δεν είμαστε forum παρουσιάσεων..... απλά να περνάει η ώρα και μεταφράζοντας τη λίστα του IGN και βάζοντας κάποια extra που έχω ακούσει.... ω ναι! Πέρασε η ώρα lol


Τώρα για τις ταινίες αυτές... will see. Το καλό είναι ότι τελικά το Castlevania όπως και το Assassin's Creed δεν τα ανέλαβε ο Uwe Boll........

Μόλις τώρα διάβασα για το Transformers 2 ότι (πέρα του γεγονότος ότι τώρα ξεκινάει η διαδικασία του post production μιας και τα γυρίσματα τελείωσαν... απο τώρα;;;; ) στην ταινία είναι πια επίσημο ότι

Spoiler:
ο Megatron επιστρέφει σε νέα μορφή(tank) και φήμες θέλουν τα Autobots να τον επαναφέρουν για να τους βοηθήσει ενάντιας ενός πανίσχυρου Fallen και του "σατανικού θεού" της φυλής τους, τον Unicron the Planet-Devourer( μοιάζει λίγο με τον Galactus της Marvel Razz)
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pikatsou
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 11:48 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Εμένα με εξεπληξε θετικά αυτό

Ellorai έγραψε:
The Green Arrow(Super Max)

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης David Goyer(Blade, Batman Begins) και ο σεναριογράφος Justin Marks σκοπεύουν να κάνουν τη μεταφορά του εν λόγω comic για λογαριασμό της Warner Bros. Ο Green Arrow φυλακίζεται σε φυλακές για υπερήρωες και αφού του αφαιρούνται όλα τα όπλα, πρέπει να αντιμετωπίσει παλιούς "γνώριμους" τους οποίους έβαλε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Στη ταινία αυτή θα εμφανιστούν και αρκετοί υπερ-κακοί(Deathstroke, Merlyn, Constantine Drakon, Doctor Psycho κτλ κτλ) οι οποίοι διαφορετικά δεν θα αποκτούσαν κάποια δημοσιότητα.

Από τη μέρα ανακοίνωσής του δεν έχουν ακουστεί επιπλέον πληροφορίες αλλά ίσως η ταινία αυτή αποτελέσει την εισαγωγή για τη μεταφορά της Justice League της DC Comics.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBA


Ο "πρασινόβελος" ήταν και είναι ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες της "Justice League" και γενικά της DC. Ελπίζω να μην καταστρέψουν πολύ το στυλ του, μια και χωρίς τα όπλα του είναι "κάπως" αδύναμος.......

Γενικά πάντως γίνεται ένας τρελός οργασμός ταινιών βασισμένων σε comic, κάτι που μάλλον ήταν αναπόφευκτο με την έλειψη δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας των σεναριογράφων.......



Ellorai έγραψε:
to be continued.....


Ναι, αλλά πιστεύω αργείς Razz Razz Θα έπρεπε να έχεις βγάλει ακόμα 2-3 .......... κατοστάδες ειδήσεων σχετικά με νέες ταινίες (μια και βαριέμαι να ψάχνω σε διάφορα site, θα πρότεινα μια on line μεταφραση και μεταφορά των νέων ειδήσεων εδώ Razz προς διευκόλυνση δική μας, και ξεβόλεμα δικό σου Laughing Laughing )

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ellorai
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 12:12 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 739 Τόπος: Στο Pigeon
Το ξέρω ότι αργώ αλλά προσπαθώ να μαζέψω όσα περισσότερα νέα μπορώ τη στιγμή που στο γραφείο δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αναπνοή Razz

Η μετάφραση των ειδήσεων είναι κάτι που με χαλαρώνει και περνάνε ευχάριστα κάτι 10-15λεπτα κενά στη δουλειά και όπως είπες εξυπηρετεί αρκετούς που δεν έχουν την υπομονή να ψάξουν.


Edit : Επίσης...έχω τη διαολεμένη εντύπωση ότι από τις ταινίες που ανέφερα στο πρώτο post, το Avatar θα μείνει αξέχαστο και θα κάνει το μεγάλο μπαμ στους κινηματογράφους. Δε ξέρω αλλά η διαίσθησή μου μου λέει ότι θα παραμιλάμε με αυτά που θα δούμε(5 χρόνια έχει κρατήσει η παραγωγή της... keep filming)
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης