Το ξέρατε ότι yakuza σημαίνει ιαπωνική μαφία;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Movies/Series/Cinema    To Slumdog Millionaire είναι μια ΠΟΛΥ ηλίθια ταινία..
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 3:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Τελικά, μετά από πολύ διαφήμιση και τα όσκαρ αποφάσισα να πάω να δω στο σινεμά αυτή την ταινία.

Από ότι βλέπετε από τον τίτλο, απογοητεύτηκα.

Ας αρχίσω πρώτα με τα θετικά της ταινίας. Η ιδέα του να χρησιμοποιήσεις ένα τηλεπαιχνίδι για να "οδηγήσεις" μια ιστορία είναι μεγαλοφυής και πρωτότυπη. Η εκτέλεση όμως της ιδέας είναι αυτή που κάνει την ταινία ηλίθια.

Τώρα πάμε στο θάψιμο...

Spoiler:

Τα μικρά προβλήματα


  • Υποκύπτει σε κάθε στερεότυπο για την φτώχεια που υπάρχει. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι το σενάριο το έκανε ένας Ινδός που έζησε όλη του την ζωή σε πλούσιες χώρες.

  • Οι ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού ταιριάζουν τέλεια χρονολογικά με την ζωή του Τζαμίλ.

  • Τι στο καλό σκεφτόντουσαν όταν έβαλαν την "M.I.A." να τραγουδά στην ταινία; Η γυναίκα μου τραγουδά καλύτερα από αυτήν.

  • Πώς γίνεται οι φτωχοί Ινδοί να μαθαίνουν αγγλικά στον δρόμο; Γιατί η ταινία δεν ήταν στα Ινδικά;

  • Οι υπότιτλοι στην ταινία... Πολύ περίεργα τοποθετημένοι. Δεν έβγαλα νόημα.

  • Πάρα πολλές σκηνές στην ταινία είναι παρατραβηγμένες. Ένα τυφλό αγόρι αναγνωρίζει κάποιον που συνάντησε για πολύ λίγο πρίν από αρκετά χρόνια; Ένα όνομα είναι αρκετό για να βρείς ένα κορίτσι σε μια πόλη 14 εκατομυρίων κατοίκων; Ένας μεγάλος αδερφός που πρίν έκανε τα πάντα για να προστατέψει το αδερφάκι του ξαφνικά αλλάζει πορεία για μια γκόμενα; Ένα μικρό αγόρι βάζει ένα κουστούμι, μάζεψε διάφορα αντικείμενα και περιπλανήθηκε τυχαία στα μέσα αναταραχών; Η αστυνομία δεν αντιδρά καθόλου όταν ένας άνδρας καίγεται μπροστά τους; Ένας νέος εκατομυριούχος που τον είδαν όλοι στην Ινδία κάθεται μόνος και λυπημένος στον σταθμό του τραίνου; Ο αδερφος βγάζει ξαφνικά τρείς βαλίτσες μετρητά από το μαγικό τσεπάκι του (Σπορτ Μπίλλυ) ; Ένα παιδί κάνει εμετό όταν βλέπει τα μάτια ενός άλλου να καίγονται και το άλλο παραμένει χαρούμενο ενώ του χώνουν τα μούτρα σε σκ**ά; κτλ κτλ



Τα μεγάλα προβλήματα


  • Ο όρος "Slumdog" που χρησιμοποιείται στην ταινία. Ο όρος χρησιμοποιείται κανονικά από ρατσιστές "άσπρους". Ένας φτωχός Ινδός δεν αποκαλεί άλλο Ινδό έτσι (και το ξέρω γιατί σπούδαζα με φτωχούς Ινδούς αρκετά χρόνια). Δεν ξέρω πως κανένας δεν "τα έχωσε" ακόμα στον Boyle για αυτό και πως την γλίτωσαν οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας. Εδώ δεν μπορώ να αποκαλέσω μια γυναίκα "γκόμενα" χωρίς να με κακοκοιτάξουν.

  • Ο μεγάλος αδερφός. Αφού η ταινία τον παρουσιάζει σαν σοβαρό τραμπούκο που αποδέχεται όλες τις χρηματικές αποδοχές που του φέρνει αυτό, ξαφνικά αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Και έτσι βρισκει εξιλέωση ενώ το βλαμμένο μικρό του αδερφάκι παίρνει το κορίτσι και τα χρήματα, και υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι, επειδή προσευχήθηκε μια φορά, ότι έχει μια χρυσή καρδιά κατα βάθος. Συνήθως μια πόρνη έχει αυτό το ρόλο στις ταινίες.

  • Η γυναίκα της ταινίας. Δεν είχε αρκετή ανάπτυξη σαν χαρακτηρας. Δεν είχε χαρακτήρα γενικά. Δεν ξέρουμε γιατί ο πρωταγωνιστής την αγαπάει.

  • Η ταινία ήταν τελείως ψεύτικη. Το όμορφο κορίτσι με καμία κυβέρνηση δεν θα πήγαινε με τον αξιολύπητο και "κολλημένο" τυπά που δεν εχει κανένα ίχνος προσωπικότητας πάνω του. Ο πρωταγωνιστής είναι πολύ αντιπαθής. Δεν ήθελα να κερδίσει ούτε τα λεφτά, ούτε το κορίτσι. Στην πραγματικότητα μια γυναίκα σαν και αυτή θα αισθανόταν αρκετά τυχερή να παντρευτεί έναν πλούσιο που θα την βάλει στην βίλα του. Αντ' αυτού "πέφτει" με τον τυπά που μοιάζει με μωρό. Δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή στην ταινία που να εξηγεί την αγάπη της για αυτόν.




Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν κάπως προκατειλημένος με την ταινία. Αρκετοί στην τελεβιζιόν έπλεκαν ύμνους και διθυράμβους για αυτή, κάτι το οποίο εξίταρε το "μπουρδό-ραντάρ" μου. Την τελευταία φορά που άκουσα τέτοιου είδους κριτικές ήταν για το "Πέντε Λεπτά Ακόμα" το οποίο ήταν μια αρκετά μέτρια ταινία.

Το Slumdog Millionaire είναι μια πολύ καλή ταινία για άτομα που δεν βλέπουν "εξωτικές" ταινίες και θέλουν να υπερηφανευτούν ότι είδαν και αυτή μια. Εάν θέλετε να δείτε μια καλή ταινία που δείχνει με σεβασμό τα προβλήματα των φτωχών της Ινδίας, βρείτε (ή κατεβάστε...) το Salaam Bombay.

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
alex24
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 3:51 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 01 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: LARISA Τώρα Βλέπω: Noein
Ego pou tin eida tin tainia prosfata itan para polu kali.
Oso gia to poso kala dixnei tin pragmatiki zoi kai ftoxia stin india pisteuo oti briskete se polu kalo epipedo.
Telos se genikes grammes einai mia apo tis kaliteres tainies gia emena.
Mhn thn xasete.

_________________
gougoulo
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fallen_Angel_Itachi
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 4:22 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 15 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 818 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Fate/Stay Night, Pandora Hearts
Powerboy, χαίρομαι πάρα πολύ που έκανες αυτό το θέμα, το είχα και γω στο μυαλό μου (αλλά ποτέ δεν το κάνω εγώ πρώτη, αναρωτιέμαι γιατί Laughing )

Μπορώ να πω πως η ταινία ήταν "καλή" σε γενικές γραμμές αλλά στο "θάψιμό" σου συμφωνώ εκτός του ότι ο πρωταγωνιστής ίσα ίσα είναι ο μόνος που σκιαγραφείται τόσο καλά, αλλά και ο αδερφός του και η κοπελιά. Και για να μη μιλάω στον αέρα...

Παράθεση:
Στην πραγματικότητα μια γυναίκα σαν και αυτή θα αισθανόταν αρκετά τυχερή να παντρευτεί έναν πλούσιο που θα την βάλει στην βίλα του. Αντ' αυτού "πέφτει" με τον τυπά που μοιάζει με μωρό. Δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή στην ταινία που να εξηγεί την αγάπη της για αυτόν.


Πιστεύω πως ήταν φανερό ότι η κοπέλα απ'την πρώτη της εμφάνιση φάνηκε πως τον συμπαθούσε εφόσον αυτός τη δέχτηκε ενώ ο αδερφός του όχι και μετά που πήγε και την έψαξε και ο αδερφός του την πήρε για τον εαυτό του κλπ φάνηκε ότι η κοπέλα πάντα προσπαθούσε να τον προστατέψει και να τον καθοδηγήσει σ'όλη την ταινία. Επίσης φάνηκε ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη με αυτήν την κατάσταση που της επιβλήθηκε κι εκείνος ο τυπάς την κακομεταχειριζόταν. Πάντως εμένα μου φάνηκε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του... Και τη συμπάθησα -εν αντιθέσει με άλλες πρωταγωνίστριες.

Παράθεση:
Ο μεγάλος αδερφός. Αφού η ταινία τον παρουσιάζει σαν σοβαρό τραμπούκο που αποδέχεται όλες τις χρηματικές αποδοχές που του φέρνει αυτό, ξαφνικά αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Και έτσι βρισκει εξιλέωση ενώ το βλαμμένο μικρό του αδερφάκι παίρνει το κορίτσι και τα χρήματα


Δεν αποφάσισε να αυτοκτονήσει "έτσι" απλώς στο τέλος αποφάσισε να βοηθήσει τον αδερφό του επειδή και καλά συνειδητοπίησε ότι ήταν κακός αδερφός και όπως ανέφερες προσπάθησε να εξιλεωθεί δίνοντάς του τα λεφτά κι αυτοκτόνησε γιατί ήξερε ότι ή θα τον σκότωναν ή θα αυτοκτονούσε.

Πάντως κι εμένα μου φάνηκε κάπως περίεργο, μη αληθοφανές το ότι ξαφνικά ανατρέπει όλο το ρόλο που ανέπτυσε σ'όλη την ταινία και παίρνει ένα όπλο και απειλεί τον αδερφό του για τη γκόμενα. 'Οπως και μετά απ'αυτό το ότι όταν τον είδε ξανά κι λέει πως "πέθανε" τελικά η Latika του φέρθηκε εκεί τόσο καλά. Αν κι έδειξε σταδιακά την ανάπτυξη της αγάπης του μεγάλου αδερφού για το χρήμα και πάλι έδειχνε πως η αγάπη του για τον αδερφό του ήταν μεγαλύτερη, παρόλα τα ένστικτα επιβίωσης που είχε (και ήταν πιο ανεπτυγμένα απ'του μικρού αδερφού).

Παράθεση:
Η ταινία ήταν τελείως ψεύτικη. Το όμορφο κορίτσι με καμία κυβέρνηση δεν θα πήγαινε με τον αξιολύπητο και "κολλημένο" τυπά που δεν εχει κανένα ίχνος προσωπικότητας πάνω του. Ο πρωταγωνιστής είναι πολύ αντιπαθής. Δεν ήθελα να κερδίσει ούτε τα λεφτά, ούτε το κορίτσι.


'Ισα ίσα που τον πρωταγωνιστή τον θεωρείς συμπαθητικό με όλα αυτά που πέρασε και που ακόμα περνάει. Κι όσο τίποτα άλλο είχε προσωπικότητα, και μάλιστα "ισχυρή" με την έννοια του ότι ήταν ένας άνθρωπος ανεκτικός, προσκολλημένος στον αδερφό του (μέχρι που αναγκάστηκε να απομακρυνθει) και που ήθελε πάση θυσία να ξαναβρεί την κοπέλα και πως πάντα την αγαπούσε. Απλώς δεν έδεθξε πολλές σκηνές που ήταν μαζί και μας αφήνει να μαντέψουμε πως όσο καιρό ήταν μαζί ως παιδιά περνούσαν χαρούμενα οι δυό τους.

Ενττάξει... Δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι πολύ καλύτερη από άλλες και αν τη δεις δε θα χάσεις τόσα όσα θα κερδίσεις.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
noname
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 7:02 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
Μια ταινία που δεν θα μπω καν στον κόπο να δω ...

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
YaNsE
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 7:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 457 Τόπος: Πάτρα. Τώρα Βλέπω: Νanatsuiro Drops ΚαΙ οΤι ΑλλΟ πΡοΛαΒαΙνΩ!
Αν και δεν έχω δει την ταινία, μπορώ να πώ το εξής:

Powerboy όταν πηγαίνεις να δεις μία ταινία κάτσε και απόλαυσε τη. Μην κάθεσε να σκεφτείς τι παρέλειψε η ταινία ή τι διατυπώθηκε λάθος γιατί έτσι κι' αλλιώς λίγοι είναι αυτοί που θα κάτσουν να σκεφτούν αυτά που έγραψες (αμφιβάλλω αν έχουν καν τις γνώσεις ).

Τέλος οι HOLLYWOODιανες ταινίες έχουν αποδειχτεί ότι βασίζονται πάνω απ' όλα στην επένδυση, τη διαφήμιση και την επίδειξη και όχι στα μηνυματα που περνάνε γι'αυτό ότι και να πεις είναι ανουσιο εφόσον το 90% που θα παρακολουθήσει την ταινία δεν θα ξέρει τίποτα περί την ινδική φτώχεια.

Παρ'ολα αυτα το post σου είναι πολύ κατατοπιστικό.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vegetasmate
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 7:57 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 26 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 1163 Τόπος: Lala-land
Powerboy, μ αρεσει που ανοιξες αυτο το θεμα αλλα δεν συμφωνω απολυτα με την κριτικη σου....
Δεν μπορω να πω.....σε πολλα σημεια εχεις δικιο....ηταν ορισμενες φορες αρκετα προβλεψιμο, και φυσικα περιμενες το γνωστο happy ending... το αγορι κερδιζει τα λεφτα και το κοριτσι και κατατρωπονει τους κακους....
Αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειναι και μια ταινια στυλ Bollywood..σε αυτες συνηθως παντα υπαρχει happy ending....εξαλλου δεν πρεπει να παραπονιεσαι....εδω πηρε οσκαρ το Ροκυ!!! Σεπαρακαλω δηλαδη!!! Εγω το χαρηκα που κερδισε τοσα οσκαρ μια ταινια με εντελως αγνωστους ηθοποιους....

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ, και δεν το περιμενα αυτο...!!! Το γεγονος οτι δειχνει ολη την εξαθλοιωση της Ινδιας, την φτωχεια, την ζωη εκατομμυριων κατοικων με ανατριχιασε!! Εγω παντος την προτεινω στα παιδια του φορουμ..
Και στην τελικη εχουν βγει χειριστες ταινιες στις αιθουσες και εχετε παει( ναι, βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να τις δειτε....δεν θα δειτε αυτην!!!! Πειτε μου οτι προτιματε να δειτε το DRagonball και θα αυτοπυρπολυθω!!!!! Laughing

_________________
onee-san

We play hide and seek.....Hanamizawa style, of course
Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
noname
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 8:59 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
Vegetasmate έγραψε:
δεν θα δειτε αυτην!!!! Πειτε μου οτι προτιματε να δειτε το DRagonball και θα αυτοπυρπολυθω!!!!! Laughing
plz μην αυτοπυροβολιθείς ... αλλα ναι το προτιμάω να δω το dragonball και να γελάσω με τα χάλια του παρά μια μέτρια ταινία για την μιζέρια - δράμα της ζωής κτλ ...

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 10:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
"Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι." Κοινώς, αρκετές κινηματογραφικές ταινίες που 'χουν λάβει αρκετά βραβεία ή διθυραμβικές κριτικές (ή και τα δύο) είναι στην ουσία τελείως μέτριες. Το 'χω πάθει με αρκετές ταινίες όπως το "Ο Τελευταίος Σαμουράι", "Θεός για μια βδομάδα" και "Οι Πειρατές της Καραϊβικής". Και η εν λόγω που σχολίαζει ο powerboy το όλο σενάριο κι η πλοκή του μου φαίνεται λες και ξεπήδησε από καμιά λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα ή χαζο-αμερικάνικη ταινία (σαν κι αυτές που παίζει ο τελείως νερόβραστος κι άκρως αχώνευτος Adam Sandler).

Mε την ευκαιρία powerboy, πολύ γέλιο το θάψιμο σου. Laughing
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Fallen_Angel_Itachi
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 11:43 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 15 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 818 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Fate/Stay Night, Pandora Hearts
Vetus έγραψε:
"Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι." Κοινώς, αρκετές κινηματογραφικές ταινίες που 'χουν λάβει αρκετά βραβεία ή διθυραμβικές κριτικές (ή και τα δύο) είναι στην ουσία τελείως μέτριες. Το 'χω πάθει με αρκετές ταινίες όπως το "Ο Τελευταίος Σαμουράι", "Θεός για μια βδομάδα" και "Οι Πειρατές της Καραϊβικής". Και η εν λόγω που σχολίαζει ο powerboy το όλο σενάριο κι η πλοκή του μου φαίνεται λες και ξεπήδησε από καμιά λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα ή χαζο-αμερικάνικη ταινία (σαν κι αυτές που παίζει ο τελείως νερόβραστος κι άκρως αχώνευτος Adam Sandler).

Mε την ευκαιρία powerboy, πολύ γέλιο το θάψιμο σου. Laughing


Lol, αν είναι δυνατόν. Να πω την αλήθεια όσον αφορά τον Τελευταίο Σαμουράι εμένα με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί δεν είχα προσδοκίες και το γεγονός ότι ήταν μέτρια η ταινία και όχι χάλια ή κλασσική χουλιγουντινή παραγωγή ήταν κάπως παρηγοριτικό.

Για να επιστρέψω και στο θέμα, δεν ήταν ίσως σωστό εκ μέρους μου που την συνέκρινα με άλλες γιατί η αξία του οτιδήποτε θα έπρεπε να κρίνετε όχι βάση των άλλων ταινιών αλλά αυτή καθεαυτή... Εντάξει, θα σου αρέσει και μπορεί να εντυπωσιαστείς την πρώτη φορά που θα τη δεις αλλά σιγά σιγά καταλαβαίνεις τα ελλατώματά της και τις ατέλειές της. Παρόλαυτα ήταν μια πάνω απ'το μέτριο ταινία αλλά όχι κοντά στο "εκπληκτική"...

Btw, al the money powerboy το σχόλιο για τον αδερφό σπορτ μπίλι...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fusion
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 12:24 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
προσωπικά, είδα την ταινία, πριν τα όσκαρ κτλ κτλ κτλ, μόνο και μόνο επειδή είναι του Ντάνυ Μπόιλ...

και ναι, μου άρεσε...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
utsutsu
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 10:46 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 29 Φεβ 04 Δημοσιεύσεις: 1762 Τόπος: Αθήνα
Geia sou re powerboy trelompampa me ta mpourlotopost sou Razz Razz Razz
Mas leipeis re!!!
Lipon prin sholiaso gia to Slumdog na po oti:
---off topic on----
-to 1o rocky ine arketa kali tenia k eki (kata ti gnomi mou) fenete oti o stalone den ine mono mouskoula (vlepe arnold) alla ehi k ligo talento. Tora gia oskar den xero...
-oi pirates tis karaivikis mia hara itan k makari na vganoun KAI teties tenies k idiaka me ton Depp.
---off topic off---

To slumdog pistevo oti ine mia arketa kali tenia alla ohi gia toso ntoro.Ine euharisto pou k pou na parnoun oskar oi ektos hollywood. Den simfono omos me to "poli ilithia tenia" Cool

_________________
https://soundcloud.com/pressure-spirals/tracks
https://www.pressure-spirals.club/
http://pressuridion.blogspot.com/

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Wadoria
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 12:30 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 18 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 329 Τόπος: Ιωάννινα Τώρα Βλέπω: bleach,Hero Tales,Elemental Gelad
κι όμως είχε πολλά σημεία η ταινία που αναρωτιόσουν αν όντως στέκουν...
πολλοί που είδαν την ταινία μου είπαν ότι απογοητεύθηκαν καθως το γενικό μήνυμα που αντιλήφθηκαν είναι ότι στην ινδία ένας φτωχός πρέπει να έχει τύχη βουνό για να επιζήσει και γενικά να επιτύχει.Όμως το μήνυμα που έλεγε ο σκηνοθέτης που πέρασε η ταινία ήταν η σκληρότητα τοπυ κόσμου και η παγκοσμιοποίηση.
Εμένα προσοπικά μου άρεσε...

_________________

See my Anime list!!
To decide what to do with the future is to be human.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
spirited_away
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 1:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 02 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Sigoura den itan kai kanena aristourgima alla oxi kai ilithia tainia re su.
Ypirxan ta mikra kai megala provlimata pou aneferes, alla entaxei, tainia einai.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Koshin
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 10, 2009 1:53 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 24 Μάϊ 08 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Athina/Agia Paraskeui Τώρα Βλέπω: witchblade
Tha simfwnisw sto oti to love story itan anoito k xazomelo alla i tainia allou diakrithike kai NAI kai i fwtografia kai i skinothesia kai i mousiki p kratage se iperentasi axizoun g oscar...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
george21gs
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 10, 2009 5:33 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 03 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 50
1)poios einai o Adam Sandler??pos ginete o teleutaios samourai na einai amerikanos ...eleos re tom..tn g...s kai auti tn tainia...an thelete n deite tainia p a3izei t oscar tis deitr t milk,dn einai ola t oscar idia ..fotographias,rouxon,makigiaz,mousikis,...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης