Το ξέρατε ότι kaizen σημαίνει βελτίωση;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Ανακοινώσεις    GAMING SOUNDSAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!
holborn
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 11:45 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: Thessaloniki



Καλησπέρα. Ονομάζομαι Γιώργος Σακαλής και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το "Gaming Soundscapes" event που διοργανώνω σε συνεργασία με το byteme.gr, καθώς και me την συμμετοχή των Animeplanet.gr, Critics.gr και Game2.0.gr . Το εν λόγω event πρόκειται για μία βραδιά αφιερωμένη στην μουσική των videogames που όλοι μας αγαπήσαμε και είναι το πρώτο στο είδος του στην Βόρειο Ελλάδα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:00 με ένα τουρνουά Street Fighter IV σαν "πρόλογο", και στις 21:00, θα ξεκινήσουμε ένα μουσικό ταξίδι, σε dance, rock, καθως και πολλούς άλλους ενδιαφέροντες ρυθμους, που θα μας πάει μέχρι και 30 χρόνια πίσω, εως και τα πιο σύγχρονα μουσικά κομμάτια από τον τομέα του gaming (και φυσικά, κομμάτια από επαγγελματίες μουσικούς και DJ, εμπνευσμένα από τον χώρο που όλοι μας λατρεύουμε). Επίσης θα υπάρχουν video projections με εικόνες και βίντεο από αξέχαστα παιχνίδια!

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο Cofix (Λωρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310 250-011), όπου θα λάβει χώρο το event!

Είναι μία πρώτη προσπάθεια ώστε επιτέλους να διοργανώνονται στην Ελλάδα τέτοια event και να ανδειχτεί και στην πατρίδα μας επιτέλους το gaming ως ως το πιο σύγχρονο και πλέον αποδεκτό μέσο ψυχαγωγίας! Και φυσικά να ξέρετε πως εφόσον έχει επιτυχία το αυτό το event θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Υ.Γ (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ): Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά Street Fighter IV, στείλτε ένα Mail με το ονοματεπώνυμό σας, και το κινητό σας στην παρακάτω διεύθυνση: ge.sakalis@gmail.com


Περισσότερες πληροφορίες

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης