Το ξέρατε ότι gara σημαίνει σχέδιο,μοτίβο/χαρακτήρας/φύση(ανθρώπου);


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Ανακοινώσεις    Δύο Νέα Section Στο Forum
holborn
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 27, 2007 5:30 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: Thessaloniki
Μερικοί από σας μπορεί και να τα πήρατε χαμπάρι και μερικοί μπορεί να μην τα είδατε αλλά έχουμε δύο καινούργια Section στο Forum του AnimePlanet.GR.
Το πρώτο είναι το Development Log.
Αυτό το section θα το χρησιμοποιεί περισσότερο ο Elissaios για να ποστάρει αλλαγές και updates που γίνονται κατά καιρούς ώστε να ξέρουμε τι ανανεώνεται και τι όχι, αν φυσικά καταλάβει κανείς έτσι όπως τα γράφει Laughing Laughing

Το Δεύτερο Section είναι το AnimeNews και όπως υποδηλώνει το όνομα του θα είναι section αποκλειστικά και μόνο για τίτλους επικαιρότητας της Anime σκηνής παγκοσμίως.
Τα νέα που θα αναγράφονται στο section θα προβάλλονται και σαν τίτλοι επικαιρότητας στην κεντρική σελίδα του AnimePlanet.GR.
Όπως και τα υπόλοιπα section της κατηγορίας AnimePlanet του forum (Ανακοινώσεις - Κανόνες - Podcast κτλ) έτσι και στα AnimeNews ΔΕΝ θα μπορεί οποιοσδήποτε να δημιουργεί καινούργιο θέμα, αλλά ούτε και θα έχουμε την αποκλειστικότητα του εμείς οι διαχειριστές.
Σκοπεύουμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα μελών οι οποίοι θα μπορούν να ανακοινώνουν τα νέα της anime κοινότητας στο νέο μας section.

Οπότε Από Σήμερα 27-12-2007 μέχρι και την Κυριακή 06-01-2008 όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να γίνετε επίσημοι συντάκτες στο section AnimeNews. Το ενδιαφέρον σας μπορείτε να το δηλώσετε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του site μας.
Επίσης επειδή το βλέπω αρκετά σοβαρά το θέμα των AnimeNews καθώς η έγκυρη ενημέρωση πρέπει να είναι must, μαζί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα ήθελα να μου γράψετε και μερικά ακόμα στοιχεία τα οποία είναι:

NickName: Το nickname που χρησιμοποιείτε στο AnimePlanet.GR.
Ηλικία: Καθαρά και μόνο από περιέργεια.
Πηγές: Από ποιες πηγές ενημερώνεστε.
Συχνότητα: Πόσο συχνά πιστεύετε ότι θα δημοσιεύετε νέα.

Η επιλογή και η συγκρότηση της νέας αυτής ομάδας θα γίνει την εβδομάδα από 07-01-2008 μέχρι και 13-01-2008. Μέσα στο διάστημα αυτό όλοι όσοι μας στείλανε e-mail θα ενημερωθούνε για το αν θα γίνουν μέλη της ομάδας ρεπόρτερ ή όχι, καθώς επίσης θα προσπαθήσω να αιτιολογήσω και την επιλογή μου.

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης