Το ξέρατε ότι kettei σημαίνει Απόφαση/Αποφασιστικότητα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Oshare Play!Welcome Spring Anime/Japan Party! 20/4/2012@Dada
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 09, 2012 4:31 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Λίγο προτού οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρωθούν, οι Oshare Play! διοργανώνουν την επόμενη Anime / Japan βραδιά τους στο Dada Bar (Αθήνα), την Παρασκευή 20 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο!



Όπως πάντα, η βραδιά ξεκινά με J-pop και ακολουθεί το AMV Zone του resident DJ Akira Hope! Το υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα περιελαμβάνει άφθονα Anisons (Anime OP / ED) και επιλεγμένες -J- επιτυχίες, από όλο το φάσμα της Ιαπωνικής Pop και Rock μουσικής! To υλικό που παρουσιάζουμε στις βραδιές μας, προσπαθούμε πάντα να είναι κορυφαίας ποιότητας ήχου και εικόνας και κατά πλειοψηφία υποτιτλισμένο στα ελληνικά!

Το Cosplay στις εκδηλώσεις των Oshare Play! είναι όπως πάντα προαιρετικό και ελεύθερου θέματος! Όλοι οι Cosplayers της βραδιάς, μπορουν αν το επιθυμούν, να δηλώσουν και να μετέχουν στο "The Cosplayers Show", που γίνεται γύρω στα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, όποιος Cosplayer το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει έως τις 19 Απριλίου, από ποιό anime προέρχετε το Cosplay του, ώστε γύρω στα μεσάνυχτα, να του παίξουμε το αντίστοιχο anime OP / ED και να κάνει επίδειξη του Cosplay του, για να μπορέσετε όλοι εσείς να τους απολαύσετε στις πόζες και στάσεις του χαρακτήρα που υποδύονται! Ελάτε λοιπον να γίνεται ο Star Cosplayer της βραδιάς!

Ειδικά για αυτήν την βραδιά, η Λαμπρινή (Lina Kyoko), θα επιμεληθεί και θα μας παρουσιάσει cosplay δημιουργίες της και μας έχει υποσχεθεί ένα αλησμόνητο Cosplay Parade! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

H σελίδα της εκδήλωσης στο facebook: www.facebook.com/events/257369901024587
H σελίδα των Oshare Play! στο facebook: www.facebook.com/Oshare.Play
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης