Το ξέρατε ότι zen σημαίνει ολόκληρο;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    1o Games Fair Μαγικών Πυλών
COMICWORLD
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 03, 2005 5:50 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 20 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Κορυδαλλος
Να χαιρετίσω αυτή την μεγάλη παρέα και με χαρά να σας ανακοινώνουμε το 1ο Games Fair των Μαγικών Πυλών.
Τι είναι οι μαγικές πύλες??? Διαβάστε παρακάτω .....




Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Να η ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί να πάτε μακριά ούτε να χρησιμοποιήσετε παράνομες ουσίες. Μέσα στο κέντρο της Αθήνας άνοιξαν οι Μαγικές Πύλες. Μέσα σε μια προσπάθεια για να ανεβάσουν τον πήχη των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν στο κοινό, έξι γνωστές εταιρείες αποφάσισαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Στις 18, 19 και 20 Μαρτίου θα μπορέσετε να περάσετε και εσείς την Μαγική Πύλη που θα επιλέξετε. Ο τόπος? Το Ξενοδοχείο Στάνλευ στην πλ. Καραϊσκάκη που θα φιλοξενήσει το 1ο Games Fair των Μαγικών Πυλών. Το πρόγραμμα τις εκδήλωσης είναι πλούσιο με παρουσιάσει νέων παιχνιδιών ρόλων και στρατηγικής, τουρνουά Magic the Gathering, Legends of the Five Rings, D&D, Warhammer, Austerlitz, Αίνιγμα και πολλά άλλα.

Με λίγα λόγια οι συνδιοργανωτές μας παρουσιάζουν τους εαυτούς τους και τι θα έχουν στην εκδήλωση τους.

Το Action Hobbies λειτουργεί από το 2003 στην περιοχή του Χολαργού και είναι ένα κατάστημα που ειδικεύετε ως επί των πλείστον στα δραστήρια παιχνίδια μοντελισμού και στρατηγικής. Ένα από αυτά είναι τα Wargames. Έτσι έχει αναλάβει ένα κομμάτι τους, σε αυτή την εκδήλωση, με μάχες Warhammer fantasy, Warhammer 40000 και φυσικά παρουσίαση του παιχνιδιού Confrontation καθώς και των παράπλευρων παιχνιδιών του, όπως Hybrid (επιτραπέζιο δυο παιχτών με μινιατούρες του Confrontation) και Ragnarok (εναλλακτικούς κανόνες του Confrontation για μεγαλύτερες μάχες).
Εκτός από τα παραπάνω δραστήρια παιχνίδια έχει αναλάβει πρώτο σε όλη την Ελλάδα την παρουσίαση, του νέου RPG που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου , του Warhammer. Σίγουρα θα ενθουσιάσει παλιούς και νέους στον χώρο του RPG όπως ενθουσίασε και εμάς γι’ αυτό και θα παιχτούν και μικρές περιπέτειες για να σας βάλουν στο κλίμα.

Action Hobbies, Μέττωνος 60 Χολαργός, τηλ. 210 6564515

Ένα μικρό comic shop στον Κορυδαλλό θα σας βάλει στον κόσμο της ΕΝΑΤΗΣ τέχνης με τις καταπληκτικές ιστορίες και τα όμορφα σκίτσα πολλών τίτλων που θα έχει στην εκδήλωση προερχόμενα από την Αμερικάνικη και Ελληνική αγορά. Μαζί με τον χάρτινο κόσμο των υπερ-ηρώων θα μας έχετε την δυνατότητα να δείτε την τρισδιάστατη τους μορφή σε συλλεκτικές φιγούρες δράσης, και τα αριθμημένα αγαλματίδια. Ίσως να γνωρίσετε και κάποιον/ κάποια Υπέρ-ήρωα από κοντά…

Comicworld, Αγ, Βαρβάρας 1 & Ξενοφώντος Κορυδαλλός τηλ. 210 4957843 & www.comicworld.gr

Κάτι διαφορετικό παρουσιάζεται στα παιχνίδια φαντασίας από το «Κάστρο της Αυγής». Σκεφτήκατε ποτέ να παίξετε ένα παιχνίδι ρόλων, χωρίς DM, χωρίς καρτέλα χαρακτήρα και με ελάχιστους κανόνες. Η γενική ιδέα είναι πέντε λεπτά διάβασμα, πέντε ώρες διασκέδαση. Κάτι εξαιρετικά απλό με τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη. Το μόνο που απαιτεί είναι μια παρέα και όρεξη. Κυκλοφορούν ήδη 4 τίτλοι με περιπέτειες και υπάρχει ήδη οργανωμένο παιχνίδι από οργανωτές σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα παραπάνω θα παρουσιαστούν από το Dark Side στις επίδειξης που θα κάνει. Εννοείται ότι θα μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς.

Dark Side, Θησέως & Χαροκόπου 93 Καλλιθέα τηλ. 210 9537100

Ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα μάτια σας στον κόσμο του Αινίγματος. Έναν κόσμο σύγχρονο και ρεαλιστικό αλλά και συνάμα φανταστικό και μαγευτικό. Το Αίνιγμα είναι ένα παιχνίδι ελληνικό για ενήλικες το οποίο διαδραματίζετε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και απαριθμεί αυτήν την στιγμή εκατοντάδες παίκτες. Ένα δια-δραστικό παιχνίδι που δεν απαιτεί πολύ από τον ήδη βεβαρημένο χρόνο του καθενός μας και πάνω από όλα ένα εθιστικό hobby από φτηνό ως δωρεάν. Από την στιγμή που θα αφυπνισθείτε στον μυστηριώδεις κόσμο του αινίγματος θα ζήσετε στιγμές έντονες αγωνίας, τρόμου, πάθους και συγκίνησης άλλοτε ίντριγκας και άλλοτε ηρωικές. Μα τι ακριβώς είναι το αίνιγμα; Διαβείτε αυτήν την μαγική πύλη και δώστε άλλη έμφαση στην ζωή σας στο www.ainigma.gr.

Initiative, Πηνελόπης Δέλτα 2 Νέο Ψυχικό τηλ. 210 6723008

Η ΣΦΙΓΞ δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 με σκοπό να παρουσιάσει στους Έλληνες gamers τα παιχνίδια στρατηγικής και ικανοτήτων μέσω αλληλογραφίας, μέχρι τότε γνωστά μόνο σε φοιτητές του εξωτερικού. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα φίλων που έπαιξαν το Austerlitz, μια αναπαράσταση σε κάθε επίπεδο (στρατηγικό, διπλωματικό και εμπορικό) των Ναπολεόντειων πολέμων. Η μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού και ο ενθουσιασμός που δικαιολογημένα δημιούργησε πολλαπλασίασε τους παίκτες μέσα στα επόμενα χρόνια, εδραιώνοντας την ΣΦΙΓΞ ως την μοναδική εταιρία παιχνιδιών στρατηγικής μέσω αλληλογραφίας στην Ελλάδα.
Το νέο δόγμα της εταιρίας - παιχνίδια στρατηγικής… με κάθε τρόπο -, το νέο παιχνίδι μέσω αλληλογραφίας Sphinx Football Club Manager, τα προϊόντα στρατηγικής που προσφέρονται στο κατάστημα και η συνεργασία της ΣΦΙΓΞ με εταιρίες του χώρου που μοιράζονται το όραμα της για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου και πρωτοτυπίας, ανοίγει νέους ορίζοντες (ή αν προτιμάτε Μαγικές Πύλες…) στον μικρό αλλά θαυμαστό κόσμο μας, στον ευρύτερο χώρο του gaming.

Σφιγξ, Αριστοτέλους 86 Πλ, Βικτορίας τηλ. 210 8254840

Μια πύλη στο κόσμο της Φαντασίας και του Ονειρικού. Ως Εκδοτικός Οίκος ξεκίνησε με το βιβλίο της Τεχνητής Γλώσσας του J.R.R. Tolkien, «Quenya», δείχνοντας το πώς η φαντασία παίρνει σάρκα και οστά, όταν μια ιδέα στο μυαλό ενός γλωσσολόγου-παραμυθά παίρνει υπόσταση και καθιερώνεται ως η «Γλώσσα των Ξωτικών»! Στη συνέχεια εκδόθηκε το κόμικ «ΥΨΙΛΟΝ» αποδεικνύοντας πως στην Ελλάδα του 21ου αιώνα υπάρχει ακόμη χώρος στην καρδιά μας για σουπερήρωες! Μέσα στο 2005, οι εκδόσεις «Ψυχής τα Λαμπυρίσματα» παρουσιάζουν το «20+ένα», βιβλίο-οδηγό για όσους παίζουν RPGs, μαζί με το κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα». Καθώς ο χώρος του κόμικ και της φαντασίας έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους Έλληνες αναγνώστες είναι σίγουρο πως οι Μαγικές Πύλες θα συνεχίσουν και με νέους τίτλους στο χώρο αυτό!
Ψυχής τα Λαμπυρίσματα, Σπινθάρου, 5 Αγ. Ιωάννης τηλ. 210 9012770 & www.soultwinkles.gr



Σας ακούγονται ενδιαφέρον όλα τα παραπάνω?? Αν ναι περάστε μια βόλτα το τριήμερο 18 με 20 Μαρτίου από Οδυσσέως 1 στο Ξενοδοχείο Στάνλευ. Πρόσβαση από σταθμό Μετρό Μεταξουργείου. Για περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα επικοινωνήστε με κάποιο από τα παραπάνω τηλέφωνα.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Summoner
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2005 11:24 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Σεπ 03 Δημοσιεύσεις: 2801 Τόπος: the blue planet
Mou akougete endiaferon alla distixos den eimai athina,opote mallon den tha boreso na eimai ekei.Tespa,pantos poly cool event,way to go!

_________________
夜露死苦
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COMICWORLD
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 06, 2005 10:54 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 20 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Κορυδαλλος
Ευχαριστούμε πολύ..

Το καλοκαίρι ετοιμάζουμε κάτι μεγαλύτερο! Δεν ξέρω ποιοι από εδώ ξέρουν το Comicfest του 2003. Φέτος θα ξαναγίνει και αν θέλεται μποείτε να έχετε παρουσία εκεί. Αλλά μπορούμε να το συζυτήσουμε κάποια άλλη στιγμή.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Summoner
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 07, 2005 11:23 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Σεπ 03 Δημοσιεύσεις: 2801 Τόπος: the blue planet
Gia to kalokairh palevetai na katevo palevontas thn boxa tou karvouniarh gia kati tetoio arkei na exo oreksh kai na mhn eimai kseneromenos.Lipon,an einai na ginei kati tetoio let us know!

_________________
夜露死苦
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης