Το ξέρατε ότι shukudai σημαίνει εργασία για το σπίτι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Games    Guild Wars 2 Official Thread "Μost anticipated Game of 2012"
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Ως συνήθως έχω ελεύθερο χρόνο και ειπα να κανω αλλο ενα απ τα τεραστια μου threads (Neogaf Standarts) για ενα απο τα πιο αναμενόμενα MMO της γενιάς. Ειχα πρωσπαθει και νοριτερα να το κανω post, μα το AP μου εβγαζε error, μαλων επιδη ηταν πολη μεγαλο (ο Ελισεος δεν μου απαντισε ποτε). Αν καποιος θελει να διορθώσει την ορθογραφία μου, be my guest!




http://www.youtube.com/watch?v=b_FskSWHLgE


http://www.youtube.com/watch?v=pgKPkgEG1BA


Το Guild Wars 2 δεν ειναι συνηθισμένο MMO, και μ' αυτο εννοω οτι δεν προσπαθεί να αντιγράψει το WoW οπως το 90% των MMO που βγαίνουν αυτο τον καιρο. Το σκεπτικο του GW2 ειναι να ειναι όσο το δυνατόν πιο διαφορετικο απ'το WoW γίνετε ενω ταυτόχρονα ειναι καλύτερο σε ολους τους τομεις.
Δεν με πιστεύετε?!..



Ενα Walkthrough ισοδυναμεί με χιλιες λεξεις, και βρικα ενα περσινο μεν, μα πολυ περιγραφικο δε που καλύπτει τα βασικα.

WALKTHROUGH!
CLICK TO PLAY!

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9




10 λογοι για να σας τραβιξει την πρωσοχη το GW2.

http://www.youtube.com/watch?v=xBC_ig73aMs

+ 10 λογοι παραπανο!

http://www.youtube.com/watch?v=F3uMlHSbPSY







F.A.Q.


Guild Wars 2? Ακουγετε σαν sequel! Πρέπει να ξέρω το προηγούμενο?
Το GW2 διαδραματίζεται 300 χρόνια μετα το GW1. Αυτο σημαίνει οτι, οτι και να συνεβη στο πρωτο, ειναι και αναφέρεται ως ιστορια. Δεν χρειαζετε να ξερεις απολύτως τιποτα για το GW1! Αν μπορεις να ξεχασεις κι αυτα που ξερεις, τοσο το καλύτερο, γιατι το παιχνιδι ειναι τελείως διαφορετικο.

Το GW1 ειχε καπιες κακες ιδεες οπως βαρη Instancing σε ολον τον κοσμο και μονο διαφορες φηλες humans ως playable races.
Οπως ειπα και πιο πανω το παιχνιδι ειναι 100% διαφορετικο απο το GW1. Ο κοσμος ειναι ενιεος, υπαρχουν 5 races να διαλεξεις, και οι μαχες ειναι 100% δυναμικες!

Δεν χονεύω τα mmo...
Ενας λογος παραπάνω να του ριξεις μια ματια. Το GW2 κανει πολλα πραγματα διαφορετικα απο τα αλλα mmo ρίχνοντας βαρος στα μικροπραγματα που απωθούν τον κοσμο.

Η ορθογραφία σου ειναι σκατα.
Αν δεν σ'αρεσει διόρθωσε την. Θα κανω edit στο op το διορθωμένο κειμενο που θα μου στείλεις.

Ποτε βγαίνει?
Οταν ειναι ετοιμο. Οι fans υπολογιζουν αρχες του 2012.

Τη συνδρομη θα'χει?
0.00 Ευρα το μηνα για τους Έλληνες, και 0.00 Ευρα ανα μηνα για τον υπολοιπο κοσμο. Οι Αμερικανοι διαφερουν καθως θα πρεπει να πληρώνουν 0.00 Δολαρια τον μηνα. Οπως και το GW1, ετσι και στο GW2 θα πληρώσεις μονο μια φορά το παιχνίδι για να το αγοράσεις, και μετα θα υποστηρίζεται εξ' ολοκλήρου με προαιρετικά microtransactions ειδικα διαλεγμενα ώστε να μην χαλανε την ισορροπία του παιχτη που πληρώνει απ' αυτον που δεν πληρώνει.

Καπου ιδα γραμενο το ονομα NCsoft και απογοητευτικα.
Μην ανισιχεις. Η NCsoft μονο το εκδιδει. Το παιχνιδι φτιανχετε εξ'ολοκλιρου απο την Arenanet.

Τα mmo χωρις συνδρομη δεν εχουν υποστιριξη.
Η ArenaNet διαβεβαίωσε οτι σκοπεύει να patchαρει συνεχεια το παιχνιδι, για να διορθώσει προβλήματα και να βαλει extra content.

Για τι platform βγενει?
Δυστυχώς μονο για PC... για την ωρα.

Τι καιρδιζεις αν εχεις παιξει το GW1 οταν αρχισεις το GW2?
Πρώτον, μπορεις να κρατήσεις τα ονοματα των χαρακτήρων σου απο το GW1.
Δεύτερον, τα κατορθώματα θα υπολογιστούν και θα σου δοθούν τα armors που φορουσαν οι χαρακτήρες στα εξώφυλλα των κουτιων των παλιων GW, και διαφορα αλλα decoration items αναλογα με το ποσο τα ειχες προχωρήσει.

Ποτε ξεκιναει και πως μπορω να μπω στην Beta?
Που θες να ξερω?



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Πεμ Ιούν 28, 2012 3:49 pm, 10 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Gameplay:


Βασικα Χαρακτιριστικα!
1. Tο πρωτο πραγμα που θα πρωσεξει κανεις στο gameplay ειναι οτι οι μαχες ειναι δυναμικες. Πρεπει να κηνισε, να κανεις τουμπες για να αποφευγεις χτηπιματα, να τα μπλοκαρεις αν εχεις ασπιδα, και να τα επιτιθεσε μονος σου καθως το παιχνιδι δεν εχει auto attack.
2. Αμεσως μετα θα πρωσεξεις οτι το spellbar σου αποτελιτε μονο απο 10 θεσεις. Οι 5 πρωτες θεσεις ειναι εξαρτιμενες αποκλιστικα απο τα οπλα που κρατας, το profession (class) σου, και τα talent σου. Τα υπολιπα 5 skills μπορεις να τ'αλαξεις και να τα τακτοποιισεις οπως εσυ θες, μα αποτελουν κυριος heals, buffs, και skills εκτακτης ανταγκης. Καθως τα ιδη οπλων ειναι πολα και εχεις την δυνατοτητα να τα αλλαξεις με το πατιμα ενως κουμπιου, το παιχνιδι εχει βρει εναν εξιπνο τροπο να σου δοσει πολα skills χωρις να σε γεμιζει την οθονη με αυτα.
3. Το Main skill bar αλαζει αναλογα με τα αντικιμενα που κρατας, ακομα κι αν αυτα ειναι καπιο αγροτικο εργαλιο ή μια πετρα.
4. Επισεις θα παρατιριστε οτι στο παιχνιδι δεν υπαρχουν healer professions. Ολα τα professions μπορουν να κανουν heal και να αναστισουν συμαχους, και ολοι μπορουν να τραβιξουν την πρωσοχη του εκθρο για λιγες ωρες με τις σωστες μανουβρες.
5. Αν τελιοσει το life σου και πεσεις, εχεις λιγη ωρα κερω και συγκεκριμενα skills οστε να σκοτοσεις εναν οπιοδιποτε εκθρο για να αναστιθεις και να σωσεις το τομαρι σου, ή να περιμενεις να σε αναστισει καπιος αλλος παιχτης. Αν τελικα πεθανεις, μπορεις να αναστιθεις σε οπιαδιποτε πολη εχεις επισκευθει.
6. Δεν υπαρχουν flying mounts. Οι ArenaNet δεν ηθελαν να δοσουν στον παιχτη την δηνατοτιτα να πεταει, για να μην χανει την εσθιση μεγεθους του κοσμου και για να μην πρωσπερναει οτι δεν του αρεσει. Αν θες να πας γρηγορα σε μια μακρινη περιοχη, δεν εχεις παρα να ανιξεις τον χαρτη και να κανεις fast travel σε μια απο τις πολεις που επισκευθικες.
7. Ο κοσμος ειναι ενας κι ενιεος, σε αντιθεση με το GW1 που ειχε πολυ βαρι instancing. Εδω οι μονες instanced περιοχες ειναι τα dungeon και η πρωσοπικη σου περιοχη σε καθε πολη.


Public Questing
Το παιχνιδι συχενετε τους quest givers, και γενικα τα quest που αφορουν μονο τον χαρακτιρα σου και για τους αλλους ειναι σαν να μην συνεβισαν. Γι αυτο τον λογο τα παντα ειναι events. Πλισιαζοντας σε μια περιοχη γηνεσε αυτοματα μελος του event (π.ψ ενα χωριο δεχετε επιθεση απο πειρατες). Μολις τελιοσει το event θα εμφανιστει ενα αλλο αναλογα με το αποτελεσμα του προήγουμενου. (π.χ. αν χασεις το event με τους πειρατες, μετα θα πρεπει να παρεις πισο το χωριο, και μετα να το ξαναχτισεις.)
Αν παλυ δεν θες να περιπλανιεσαι περιμενοντας να βρεις καπιο event, μπορεις να ρωτισεις τον τοπικο scout της περιοχης για το που υπαρχει δραστιριοτητα. Αν μαζευτουν πολα ατομα στο ιδιο event, τοτε η δισκολια του θα ανεβει, και οι εκθροι θα γινουν περισοτεροι, πιο δυνατοι, και θα χρησιμοποιουν κενουρια skills για πολα ατομα, οστε να μην εσθανθεις ποτε οτι οταν εχεις κοσμο γυρο σου χανεις αμιβες και πεφτει η δισκολια του παιχνιδιου.


Personal Story
Καθε χαρακτιρας εχει ενα personal story, δλδ ενα πρωσοποικο σεναριο που χτηζετε ακολουθοντας το main quest, κανοντας συμαντικες επιλογες, και εχει αρκετο βαθως οστε να ανταγονιζετε ενα παιχνιδι της bioware. Καθε πολη εχει μια περιοχη που ειναι instanced αποκλιστικα για τον παιχτη σου, οπου φενοντε οι επιπτοσεις που συνεβισαν στο πρωσοπικο σου σεναριο. Τα κατορθοματα και οι επιλογες που κανεις στο main story, καταγραφοντε απο το παιχνιδι σαν βιβλιο.


Underwater
Στο GW2 δοθικε μεγαλο βαρος στο Underwater οστε να μην μιαζει με μια δυνατοτιτα που απλα την κολισαν στο παιχνιδι.
Οταν εισαι στην επιφανια του νερου δεν μπορεις να επιτεθεις και κολιμπας πιο γρηγορα. Οταν εισαι κατο απ'το νερο, φωρας αυτοματα τον αναπνευστιρα σου και το οπλο θαλασης, και πολα skills αλαζουν αυτοματα στις underwater ιδιοτιτες τους. (π.χ. ενα spell φοτιας κατω απ'το νερο θα κανει μια περιοχη νερουν να αρχισει να βραζει). Τα διαθεσιμα οπλα για κατω απ'το νερο ειναι spear, tredent και harpoon gun. Κατω απ'το νερο εχεις απυρη ανασα χαρη στον αναπνευστιρα σου. Αν σε νικισει ο εκθρος πας σε drowning state, και για να σωθεις, εκτως απ'το να σκοτοσεις εναν εκθρο ή να σε αναστισει καπιος, μπορεις να σωσεις τον εαυτο σου κολιμποντας στην επιφανια.
Περα απ' αυτο οι βυθοι των λιμνων και θαλασσων του παιχνιδιου ειναι γεματοι content και events, με πολα races να εχουν υποθαλασιες πολεις και μαγαζια.
Underwater Walkthrough


Dungeons
Καθε dungeon εχει 4 διαφορετικες εκδοσεις. Μια αφορα το story, οπου θα πας και θα δεις events και cut-scenes και θα ταταγραφουν τα γεγονοτα στο personal story, και οι αλλες τρεις ειναι για raiding και farming, με μοναδικους εκθρους και bosses η καθε μια, οστε το dungeon να μην ειναι ποτε ιδιο.


Leveling & Level balancing
Το lvling curve στο GW2 μετα το lvl 20 ειναι επιπεδο! Αυτο σειμενει οτι για να πας απ'το 79 στο 80 θα παρει τον ιδιο χρωνο με το να φτασεις απ'το 20 στο 21.
Σε περιπτοση που ενας φυλος σου ειναι πολυ ανοτερο/κατοτερο lvl απο σενα, η ArenaNet ειπε οτι μπορεις να τον κανεις sidekick, δλδ τα να το buffαρεις/nerfαρεις στο επιπεδο σου. Με το sidekicking επιρεαζετε μονο το level σου, και οτι αντικιμενα φωρας, και οτι skills εχεις ξεκλιδοσει παραμενουν τα ιδια.


World vs World PVP
Στο World vs World vs World pvp μπορει να παρει μερος οπιος θελει και να παιξει εναντια σε δυο αλλους servers που αλαζουν καθε 2 βδομαδες σε μια απιστευτα μεγαλη περιοχη με καστρα, οριχεια, στρατοπεδα και ουδετερες φυλες. Καθε server ξεκιναει με ενα δικο του καστρο και στη μεση η περιοχη ειναι neutral. Πρεπει να φρωντιζεις να μαζεβεις resources και να πρωστατεβεις τα καραβανια που φερνουν resources οστε να ενισχιεις τις αμηνες σου, ενω ταυτοχρωνα πρωστατεβεις την περιοχη σου και πρωσπαθες να καταλαβεις τις αντιπαλες περιοχες.
Μπορεις να λαβεις μερος απο τη στιγμη που τελιοσεις το starting event του χαρακτιρα σου, και με το που μπεις, θα γινεις sidekicked στο τελευτεο level, χωρις ομως να παρεις αντιστιχο equipment ή να ξεκλιδοθουν τα skills σου. Αυτο σημενει οτι αυτοι που μπενουν με υψιλοτερο lvl χαρακτιρες θα εχουν ενα ελαφρο προβαδισμα απο εναν κενουριο, μα η διαφορα θε θα ειναι τοσο μεγαλη.
Αν μαζεψεις πολα resources μπορεις να χτισεις sedge weapons, βαλιστρες, πολιορκιτικα golems, και αλλα πολα προκιμενο να καταλαβεις τις αντιπαλες περιοχες. Επισεις μπορεις να πρωσλαβεις NPCs για να πρωστατεβουν τις περιοχες σου, και μετα να τα εξοπλισεις περετερο.


Structured PVP
Επιτρετε συγκεκριμος αριθμος παικτων για ξαθε ομαδα και τα items Που χρησιμοποιουν και κερδιζουν εχουν παντα τα ιδια στατιστικα. Απο την στιγμη που μπαινεις πας κατευθιαν στο μεγιστο lvl, φωρας το ιδιο equipment και αποκτας πρωσβαση στα ιδια skills με τους αλλους. Τα battle grounds εχουν πλεων τα γνωστα Modes και δεν επιτρεπουν μεγαλο αριθμο παιχτων οστε παιζει ρολο η στρατιγικη.
Παρτε ενα video οπου οι developers (Arena ner) παιζουν Live ενα παιχνιδι εναντια σε ενα απο τα καλιτερα guilds στο GW1 (boon Control).


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Τετ Φεβ 29, 2012 4:45 pm, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Professions: (classes)
Τα Classes στο GW2 ειναι 8, και εχουν ανακινοθει 7 μεχρι τωρα. Θα παρατιριστε οτι δεν υπαρχει Healer αναμεσα τους. Ολα τα profecion μπορουν να κανουν heal, και revive. Η Arenanet πρωσπαθει να ξεφορτοθει τελιος την τριαδα DPS/HEAL/TANK που μαστιζει τα waiting que ολων των mmo.



Warrior


Ο Warrior ειναι το ψομοτιρη των MMO. Μπορει να κρατισει σχεδων ολα τα οπλα, συμπελαμβανομενων και των τοξων και πιστολιων. Οσοι παιζετε WoW θα διτε οτι οι μιχανισμοι του ειναι πολυ παρομιοι, καθως χρησιμοποιει rage για τα skill του και βασιζετε στο πολυ armor που εχει. Αυτος ο Warrior ομως, οπως και ολα τα professions του παιχνιδιου, μπορει να κανει Heal και revive και ειναι εξισου εικανος οταν κραταει και οπλα μακρινης αποστασης οπως τοξα και τουφεκια.
Warrior skill demonstration



Ranger


Ο Ranger ιδικεβετε σε μαχες εξ'αποστασεως, και οπως και ο Hunter του WoW εχει pets και traps για να τον βοηθανε σε αυτο. Καθε pet αναβαθμιζετε χωριστα απ'τον ranger, μπορει να γινει customized για τα τεριαξει στο παιξιμο σου, και να ανεβει μεχρι 20 evolution levels οπου πιανει την μεγιστη συμβατοτιτα με τον χαρακτιρα. Επισεις ο ranger καλει spirits για να τον buffαρουν στη μαχη.
Ranger skill demonstration



Elementalist


Ειναι ο κλασικος μαγoς των mmo. Εχει τα 4 elements στην διαθεση του και μπορει ανα πασα στιγμη να τα αλλαξει αναλογα με την περισταση. Το υπολιπο spell εξαρτατε απο το οπλο που κρατας. Τα Staf κανουν αργα μα δυνατα spells, τα Dagger κανουν μετρια spells μεσεας αποστασης, και τα scepters κανουν γρηγορη μικρης αποστασης ζημια.
Elementalist skill demonstration



Necromancer


Ο κακος μαγος των mmo. Περα απ'το να καλει minions και να κανει κακα μαγικα, ο necro μπορει να στινει wells και marks στο εδαφος που επιρεαζουν με buffs, de-buffs, damage και heal εκθρους και συμαχους. Επισει ο Necro εχει μια extra ενεργια που λεγετε life force, την οποια μαζεβει κανοντας ιδικα skill (μοναδικα για καθε οπλο) ή οταν ενας εκθρος πεθενει κοντα του. Μπορει να χρησιμοποιησει το Life force για πολυ δυνατα buffs, η για να επιστρεψει σε εθερια μορφη κατοπην θανατου εχωντας μοναδικα skills και να εχει μια δευτερη ευκερια.
Necromancer skill demonstration



Guardian


Ο κλασικος knight των mmo. O Guardian ιδικεβετε στο κοντινο melee, στο να buffαρει συμαχους, και στο να προστατεβει περιοχες. Επισεις μπορει να κανεις summon spirit weapons που παλεβουν μαζι του για λιγα δευτερολεπτα, και πρην διαλιθουν κανουν ενα τελευτεο δυνατο skill. O Guardia μπορει να εχει επιλεγμενο ενα απο τα 3 virtues που του δινουν πολη συμαντικο προβαδισμα στη μαχη, μα ανα πασα στιγμη μπορει να τα θησιασει για δοσει τα προσοντα τους στους συμαχους του.
Guardian skill demonstration



Thief


Ο Thief ειναι το profession που ανταλασει armor για ευλυγισία. Χρησιμοποιει Initiative (energy) για τα skills του, μπορει να μπει σε stealth mode για να πιασει τον εκθρο απροετιμαστο, μπορει να κρατισει δυο οπλα ταυτοχρωνα, και εχει ιδικα skill που τα χρησιμοποιει και τα δυο μαζι, μπορει να στινει παγιδες, και εχει πολα skills για να ξεφευγει οταν δυσκολεβουν τα πραγματα. Η δυνατοτιτα steal χρησιμοποοητε τελιος διαφορετικα απο αλλα παιχνιδια, καθως οτι κλεβεις πρωοριζετε αποκλιστικα για την μαχη. (π.χ. κλεβει φτερα απο ενα πτηνο για να τα πεταξει και να τυφλοσει τον εκθρο)
Thief skill demonstration



Engineer


Ο Engineer ιδικευετε στα πυροβολα οπλα. Εχει πολα trick οπως ναρκες και turrets για να στινει το πεδιο της μαχης οπως το θελεις αυτος, μα αυτο που τον καθωριζει ειναι τα tool belts και backpacks που αλλαζουν πλιρως το gameplay του. (π.χ. ενα backpack μετατρεπει το οπλο του σε flamethrower για AOE damage, ενο ενα αλλο το σε grenade launcher.)
Engineer skill demonstration



Mesmer


Ο Mesmer ειναι ενας μαγος με ιδικοτιτα στις παρεσθισεις. Βγαζει αντιγραφα και κλονους του εαυτου του για να μπερδεψει τον εκθρο και να τους χρησιμοποιησει στρατιγικα στην μαχη. Παρα το γεγονος οτι φοραει light armour (ρομπες) κραταει melee οπλα, οπως σπαθια και πιστολια, οστε αυτος τα αντιγραφα και οι παρεσθισεις του να εχουν το μεγιστο αποτελεσμα.
Mesmer skill demonstration



Comando (April fools joke)


Ενα καλοστιμενο πρωταπριλιατικο, συνοδεβομενο με artwork, voice overs, και gameplay footage. Δεν απορει κανεις που πολοι το'χαψαν.
Comando skill demonstration (lol)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Τετ Δεκ 14, 2011 10:53 pm, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:22 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Races:
Εκτως απ'τους Human's υπαρχουν αλλα 4 races. Απο αυτα κανενα δεν ανικει στα παραδοσιακα races του Tolkin που χρησιμοποιουν ολα τ'αλλα mmo, αν και μερικα μιαζουνε.




Humans



Κλασικο race ολων των MMO. Καποτε ηταν το πιο μεγαλο race στον κοσμο του GW μα τωρα πια δεν εχουν παρα ενα κοματη της πητας.
Human Character Customisation
Human Homeland






Norn



Race ψυλων πολεμιστων απ'το βορα (θημιζουν viking). Το μονο που τους νιαζει ειναι να μην πεθανουν χωρις να εχουν μια ενδοξη ιστορια να πουν στους πρωγονους τους στον αλλο κοσμο. Μπορουν να μεταμορφοθουν σε Raven, Snow leopard, Bear, Wolf.
Norn Character Customisation
Norn Homeland






Charr



Οι κυριοι ανταγονιστες του GW1 γινοντε playable race στο GW2. Κακοι, Δυνατοι, Ανεπτιγμενη τεχνολογια, και τρεχουν στα 4. Καποτε ο κοσμος των Humans ανικε σε αυτος, μα μετα απο πολες μαχες πηραν πισο ενα μεγαλο μερος του κοσμου που τους ανικε.
Charr Character Customisation
Charr Homeland






Sylvari



Ανθρωπινα οντα φυτικης πρωελευση που ζουν αρμονικα με την φυση. Γενιουντε ενηλικες απο το Pale tree, εχωντας γνωσεις για τον κοσμο απο ενα ονειρο που βλεπουν ολοι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ELFS!
Sylvari character customisation
Sylvari Homeland






Asura



Μηκρα πλασματα που βασιζοντε στο μυαλο, και οχι στα μπρατσα. Η ανεπτιγμενη τους τεχνολογια και η εξιπναδα τους συμπλιρονει τη φυσικη αδηναμια τους.
Asura Character Customisation
Asura Homeland




Παρτε και ενα height chart των διαφορων race. Να ξερετε οτι δεν μπορει να ειναι πολυ ακριβες, καθως μπορεις να ρηθμισεις το υψος του χαρακτιρα σου απ'το character customisation.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Σαβ Σεπ 17, 2011 8:48 pm, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kite
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 8:22 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Presentation

Οι ArenaNet βαλθικαν να κανουν καθε screenshot να μιαζει με την consept art του παιχνιδιου. Σε καπιο βαθμο το πετιχαν. Οι περιοχες ειναι τεραστιες σχεδιασμενες ιδικα οστε να σε αποστομουν, και τα γραφικα εχουν αυτο το φυλτρο που ταν κανει να φενοντε σαν να ειναι σχεδιασμενα στο χερι.
Καθε mob και NPC εχει δικες του ατακες, καθε cutscene στο personal story εχει δικο του διαλογο, και καθε πρωταση και ατακα του χαρακτιρα σου εχει φωνη αναλογο με την συμπεριφορα του χαρακτιρα σου που διαλεξες οταν τον διμιουργισες.












http://www.youtube.com/watch?v=r8XW5BULAqg


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Σαβ Σεπ 17, 2011 8:40 pm, 1 φορά

_________________

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sadwas
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 17, 2011 7:22 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 09 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 64 Τώρα Βλέπω: bleach
epidid me endiaferei ti xriazete gia na eggrafo karta kai tetia i tipota?

_________________


Uploaded with ImageShack.us
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kite
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 17, 2011 8:27 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Ευχαριστω Sadwas! Ειναι φρηχτο να κανεις ενα opening thread που να χριαζετε 5 posts για να χωρεσει και να μην απανταει κανενας. Επιδι το φανταστικα οτι πολοι δεν ξερουν γι αυτο το παιχνιδι, προσπαθισα να το περιγραψω οσο πιο περιλιπτικα γινετε.

sadwas έγραψε:
epidid me endiaferei ti xriazete gia na eggrafo karta kai tetia i tipota?
Kite έγραψε:
]Τη συνδρομη θα'χει?
0.00 Ευρα το μηνα για τους Έλληνες, και 0.00 Ευρα ανα μηνα για τον υπολοιπο κοσμο. Οι Αμερικανοι διαφερουν καθως θα πρεπει να πληρώνουν 0.00 Δολαρια τον μηνα. Οπως και το GW1, ετσι και στο GW2 θα πληρώσεις μονο μια φορά το παιχνίδι για να το αγοράσεις, και μετα θα υποστηρίζεται εξ' ολοκλήρου με προαιρετικά microtransactions ειδικα διαλεγμενα ώστε να μην χαλανε την ισορροπία του παιχτη που πληρώνει απ' αυτον που δεν πληρώνει.
Το παιχνιδι ΔΕΝ θα εχει συνδρομη, οποτε το μονο θα χριαζετε να κανεις για παιξει θα ειναι να αγωρασεις μια φωρα το παιχνιδι σε δισκο απο μαγαζι, ή και ψυφιακα. Αν το αγωρασεις απο μαγαζι, κατα πασα πηθανοτιτα θα εχει ενα χαρτακι μεσα οπου θα εχει εναν κοδικο για να φτιαξεις account. (ετσι τουλαχιστον ενεργοποιητε το Guild Wars 1)

Δεν εχει ανακινοθει ακομα ημερομηνια κυκλοφοριας ή closed Beta. Ολες οι αποψεις και τα videos μεχρι στιγμης βασιζοντε σε walkthroughs και ατομα που το παιξανε, στις διαφορες εκθεσεις.(E3, pax, evo, κτλ...) οπου οι Anet πηγεναν και στηναν υπολογιστες με τα latest builds.

_________________

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kabez
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 17, 2011 10:41 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Respect απλά για την παρουσίαση!!

Πολύ δυνατό review , και αρκετά κατατοπιστικό. Μετά το Lineage 2 είχα ορκιστεί να εγκαταλείψω για πάντα τα mmorpg . Άλλαξα γνώμη και το περιμένω και εγώ πως και πως τώρα.

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.



-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sadwas
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 17, 2011 11:57 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 09 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 64 Τώρα Βλέπω: bleach
Kite έγραψε:
Ευχαριστω Sadwas! Ειναι φρηχτο να κανεις ενα opening thread που να χριαζετε 5 posts για να χωρεσει και να μην απανταει κανενας. Επιδι το φανταστικα οτι πολοι δεν ξερουν γι αυτο το παιχνιδι, προσπαθισα να το περιγραψω οσο πιο περιλιπτικα γινετε.

sadwas έγραψε:
epidid me endiaferei ti xriazete gia na eggrafo karta kai tetia i tipota?
Kite έγραψε:
]Τη συνδρομη θα'χει?
0.00 Ευρα το μηνα για τους Έλληνες, και 0.00 Ευρα ανα μηνα για τον υπολοιπο κοσμο. Οι Αμερικανοι διαφερουν καθως θα πρεπει να πληρώνουν 0.00 Δολαρια τον μηνα. Οπως και το GW1, ετσι και στο GW2 θα πληρώσεις μονο μια φορά το παιχνίδι για να το αγοράσεις, και μετα θα υποστηρίζεται εξ' ολοκλήρου με προαιρετικά microtransactions ειδικα διαλεγμενα ώστε να μην χαλανε την ισορροπία του παιχτη που πληρώνει απ' αυτον που δεν πληρώνει.
Το παιχνιδι ΔΕΝ θα εχει συνδρομη, οποτε το μονο θα χριαζετε να κανεις για παιξει θα ειναι να αγωρασεις μια φωρα το παιχνιδι σε δισκο απο μαγαζι, ή και ψυφιακα. Αν το αγωρασεις απο μαγαζι, κατα πασα πηθανοτιτα θα εχει ενα χαρτακι μεσα οπου θα εχει εναν κοδικο για να φτιαξεις account. (ετσι τουλαχιστον ενεργοποιητε το Guild Wars 1)

Δεν εχει ανακινοθει ακομα ημερομηνια κυκλοφοριας ή closed Beta. Ολες οι αποψεις και τα videos μεχρι στιγμης βασιζοντε σε walkthroughs και ατομα που το παιξανε, στις διαφορες εκθεσεις.(E3, pax, evo, κτλ...) οπου οι Anet πηγεναν και στηναν υπολογιστες με τα latest builds.


sto 8ema ton reviews se katalabaino gt kai ego to exo pa8ei.Sxetika me to paixnidi 8a perimeno to 2 gia na arxiso ka8os kapia pragmata mou kanan perisotero click apo to ena

_________________


Uploaded with ImageShack.us
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kite
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 18, 2011 1:44 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
sadwas έγραψε:
Sxetika me to paixnidi 8a perimeno to 2 gia na arxiso ka8os kapia pragmata mou kanan perisotero click apo to ena


Δεν εχει σχεδον καμια σχεσει με το GW1. Οπως ειπα και πιο πανω, το Gameplay ειναι τελιος dynamic, ο κοσμος ενιεος, οι ρολοι (tank/heal/dps) ανυπαρκτοi, και οι quest givers εξαφανισμενοι.

Το παιχνιδι διαδραματιζετε 300 χρωνια μετα το πρωτο Guild wars, που σημενει οτι οτι και να'γινε τοτε στo σεναριο του παιχνιδιου, ειναι και αναφερετε πλεων ως ιστορια.

Αν μπορεις να ξεχασεις οτι ξερεις για το πρωτο Guild Wars θα ηταν καλιτερα!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kite στις Κυρ Σεπ 18, 2011 11:47 pm, 1 φορά

_________________

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sadwas
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 18, 2011 8:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 09 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 64 Τώρα Βλέπω: bleach
ok i will try my best to forgot

_________________


Uploaded with ImageShack.us
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Napster
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 19, 2011 1:08 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 17 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Είμαι και 'γω απο αυτούς που θα το αρχίσουν αλλά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα.

Π.χ. Θέλω να βάλω name Napster στον χαρακτήρα μου.
Κάνω χαρακτήρα με όνομα Napster. ΑΛΛΑ υπάρχει χαρακτήρας με το όνομα Napster στο πρώτο Guild Wars και όπως έγραψες μπορεί να μεταφέρει το όνομα, τότε τι γίνετε?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kite
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 19, 2011 6:35 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Napster έγραψε:
Είμαι και 'γω απο αυτούς που θα το αρχίσουν αλλά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα.

Π.χ. Θέλω να βάλω name Napster στον χαρακτήρα μου.
Κάνω χαρακτήρα με όνομα Napster. ΑΛΛΑ υπάρχει χαρακτήρας με το όνομα Napster στο πρώτο Guild Wars και όπως έγραψες μπορεί να μεταφέρει το όνομα, τότε τι γίνετε?
Δεν ξερω... Να τι λεει η Arenanet στο FAQ.
Arenanet FAQ έγραψε:
Can I play my original Guild Wars character in Guild Wars 2?

Guild Wars 2 is a whole new game with different professions and races, new technology, and expanded gameplay. It is not possible to directly use an original Guild Wars character.

However, your original Guild Wars character names will be reserved for your use in Guild Wars 2. The Hall of Monuments in Guild Wars 2 recognizes the accomplishments commemorated by your original Guild Wars characters and provides you with unique rewards to showcase those achievements.

Παρολαυτα, το πρωτο Guild Wars ειχε περιορισμο που σε υποχρεονε το ονομα σου να αποτελιτε απο δυο λεξεις (ονομα & επονιμο). Στο GW2 απ'οτι ειδα δεν φενετε να υπαρχουν τετιοι περιορισμοι. Αυτο σημενει οτι το Napster που ειναι μια λεξη μπορει να μην ειναι καν κατιλιμενο.

Περα απ'αυτο το GW1 ειχε ενομενους servers, που μπορουσες αμεσα να "πιδιξεις" με τον χαρακτιρα σου απο τον ενα server στον αλλο καθως παιζεις με το δυο κλικ. Το GW2 φενετε να εχει τους παραδοσιακους αποκλιστικους servers που βλεπουμε σε ολλα τα MMOs, που σημενει οτι το ονομα μπορει να μην ειναι κατηλιμενο στο server που θα μπεις.

_________________

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 19, 2011 10:03 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
Sounds dangerous... I am in! Cool

_________________

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
Tilion
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 09, 2011 12:31 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 09 Οκτ 11 Δημοσιεύσεις: 36
Ετοιμαζόμαστε για το Guild Wars 2!

Έλα και συ και γίνε μέρος της παρέας μας. Ανέβηκε το site της guild μας (http://www.dragonseason.com) το οποίο είναι παράλληλα και το πρώτο ελληνικό fan site του παιχνιδιού. Νέα του παιχνιδιού, άρθρα, κριτικές ακόμα και συνεντεύξεις με τους developers, όλα θα έχουν τη θέση τους σε κάποιο μέρος της σελίδας μας.

Συνεχίζουμε και δουλεύουμε καθημερινά ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Έλα και παίξε μαζί μας, κοντά σε ένα ευχάριστο και φιλικό community, το καλύτερο pc game!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 6
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης