Η μεγαλύτερη κοινότητα στην Ελλάδα με θέμα τα Anime, Manga και Games από την Ιαπωνία. Με δραστηριότητες όπως Anime Podcast, Gallery, Ιαπωνικό λεξικό και πολλά άλλα. The biggest Anime, Manga, Games and Japan community in Greece, in Greek. Podcasts, Anime Image Galleries, Anime Reviews, Anime Database, Blogs, Japanese Dictionary and much more.
  #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Προβολή Όλων
 
TVOVAΤαινία

X TV
#265


 Κυκλοφορία   2001
 Studio   CLAMP MADHOUSE
 Τύπος   Φαντασία Δράση Δράμα
 Είδος   24 επεισόδια
8.1
 


Παρουσίαση X TV
Σύνταξη / Παρουσίαση: holborn
Δημοσιεύτηκε 24/11/2003Σενάριο


Το σενάριο της σειράς μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα προτώτυπο στο γενικό concept του αλλά προτωτυπεί ιδιαίτερα στην εκτέλεση του. Εξελίσεται ομαλά και κατανοητά χωρίς να χάνει το στοιχείο του «σασπενς» και καταφέρνει να προσφέρει δράση, γέλοιο, δράμα ακόμα και ρομαντισμό ταυτόχρονα σε όλη τη διάρκεια της σειράς.
Γραφικά


Ο σχεδιασμός και το animation είναι ένα από τα ατού του τίτλου. Οι καλοσχεδιασμένοι και λεπτομερείς χαρακτήρες δένουν πολύ όμορφα με τα εξίσου καλοσχεδιασμένα και λεπτομερή backgrounds. Από άποψη animation οι λεπτομέρειες όπως η κίνηση των μαλιών και των ρούχων ή ακόμα και η κίνηση στις κόρες των ματιών στις διάφορες εκφράσεις των χαρακτήρων, μαζί με την ομαλότατη κίνηση των χαρακτήρων δίνουν άλλη πνοή στον τίτλο και τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
Ήχος


Η μουσική, τα ηχητικά εφέ αλλά και οι φωνές των χαρακτήρων είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Η μουσική του τίτλου υπάρχει για να δημιουργεί ατμόσφαιρα στις σκηνές στις οποίες ακούγεται και το πετυχαίνει απόλυτα, τα ηχιτικά εφέ όπως ο ήχος των σπαθιών που συγκρούονται ή οι εκρήξεις είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και δένουν απόλυτα στο όλο σύνολο. Τέλος οι φωνές είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και δένουν απόλυτα με τους χαρακτήρες.
Χαρακτήρες


Οι χαρακτήρες είναι ακόμα ένα δυνατό στοιχείο του τίτλου και κυριολεκτικά κάνουν παρέλαση σε όλη την διάρκεια της σειράς και δένουν όμορφα γύρω από τους δύο πρωταγωνιστές Shiro Kamui και Monou Fuma. Ο καθένας τους έχει τους δικούς τους στόχους και τα δικά του όνειρα τα οποιά όλοι τους προσπαθούν, άσχετα αν μπορούν ή όχι, να πραγματοποιήσουν με τις ενέργειές τους. Επίσης αξίζει να σημειωθεί το γεγονός οτί όλοι οι χαρακτήρες παίζουν σημαντικό ρόλο και η πλοκή δεν επικεντρώνεται μόνο γύρω από τους πρωταγωνιστές της σειράς αλλά σε όλους.
Γενική Βαθμολογία
8.8
Σκηνοθεσία
Kawajiri Yoshiaki
Σχεδιασμός Χαρακτήρων
Kanemori Yoshinori
Μουσική
Naoki Satou
Δημιουργία
CLAMP
Περισσότερες Πληροφορίες
Ο τίτλος δημοσιεύτηκε από τον χρήστη red_ribbon στις 08/10/2003, προβλήθηκε 17696 φορές και σχολιάστηκε/βαθμολογήθηκε 49 φορές.


 
 Σύνδεση Λογαριασμού


 AnimeNews Τελευταίες Καταχωρήσεις Τίτλων

Shingeki No Kyojin 

Hakugei Densetsu 

Fate/Zero 

Mayo Chiki! 

Happy Seven 

Hourou Musuko 

Happiness Special 1: Wata... 

Happiness! 

Seiken no Blacksmith 

Natsume Yuujinchou San 
 Τελευταίες Παρουσιάσεις Τίτλων

Macross Frontier 

Black Lagoon 

Code Geass Hangyaku no Lel... 

Kakurenbo 

Hoshi no Koe 

Kigeki 

Hetalia Axis Powers 

Fullmetal Alchemist 

Bartender 

Le Portrait de Petit Cosse... 


 Τελευταία Αρθρα Ενδιαφέροντα Links


 


17/09


15/09


14/09


14/09


14/09


11/09


11/09


11/09


11/09


11/09

Trinity Blood


Millennium Actress


Millennium Actress


Inuyasha


Neon Genesis Evangelion


Pretear


Kara no Kyoukai Movie 5: Mujun Rasen


Paradise Kiss