Η μεγαλύτερη κοινότητα στην Ελλάδα με θέμα τα Anime, Manga και Games από την Ιαπωνία. Με δραστηριότητες όπως Anime Podcast, Gallery, Ιαπωνικό λεξικό και πολλά άλλα. The biggest Anime, Manga, Games and Japan community in Greece, in Greek. Podcasts, Anime Image Galleries, Anime Reviews, Anime Database, Blogs, Japanese Dictionary and much more.
  #ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Προβολή Όλων
 
TVOVAΤαινία

Zipang
#648


 Κυκλοφορία   2004
 Studio   Studio Deen TBS
 Τύπος   Επ. Φαντασία Ιστορικό
 Είδος   26 επεισόδια
8.4
 

Το πολεμικό πλοίο Mirai, το νεότερο και αρτιότερο του Ιαπωνικού ναυτικού, μαζί με το 241μελές πλήρωμά του στη διάρκεια μιας στρατιωτικής άσκησης εισέρχεται σε ένα μυστηριώδες σύννεφο και μεταφέρεται στο παρελθόν λίγο πριν από τη Ναυμαχία του Midway στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πλήρωμα έχοντας ένα υπερσύχρονο όπλο μπροστά του μπορεί πλέον να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην έκβαση του πολέμου και της Ιστορίας, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς για το πλήρωμα, μεγαλωμένο σε περίοδο ειρήνης, αυτό έρχεται σε αντίφαση με τα ιδεώδη του καθώς σκοπός του είναι να υπερασπίζεται και όχι να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές. Όμως είναι κάτι τέτοιο εφικτό καθώς οι Σύμμαχοι διάκεινται εχθρικά απέναντί του, ενώ το Ιαπωνικό Επιτελείο θέλει να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του έθνους και της επεκτατικής πολιτικής του καταφεύγοντας συχνά σε δόλια και βίαια μέσα;

Συν τοις άλλοις η διάσωση από το πλήρωμα ενός Ανώτατου Αξιωματικού και η αποκάλυψη προς αυτόν της ταυτότητας του πλοίου και της ήδη διαμορφωμένης εδώ και 60 χρόνια Ιστορίας, δίνουν την έναρξη εκ μέρους του Αξιωματικού για τη διαμόρφωση μιας νέας χώρας με το όνομα Zipang, αλλάζοντας έτσι την ισορροπία δυνάμεων όπως την ξέρουμε. Η αλλαγή αυτή ξεκινάει από το κρίσιμο για την έκβαση του πολέμου Guadalcanal!

Για τους λάτρεις της Ιστορίας και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το Zipang δεν θα απογοητεύσει.Βασισμένο στα πρώτα 8 τεύχη του manga του Kaiji Kawaguchi (Eagle, Silent Service)
Περισσότερες Πληροφορίες
Ο τίτλος δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Darcia στις 21/09/2006, προβλήθηκε 3289 φορές και σχολιάστηκε/βαθμολογήθηκε 7 φορές.


 
 Σύνδεση Λογαριασμού


 AnimeNews Τελευταίες Καταχωρήσεις Τίτλων

Shingeki No Kyojin 

Hakugei Densetsu 

Fate/Zero 

Mayo Chiki! 

Happy Seven 

Hourou Musuko 

Happiness Special 1: Wata... 

Happiness! 

Seiken no Blacksmith 

Natsume Yuujinchou San 
 Τελευταίες Παρουσιάσεις Τίτλων

Macross Frontier 

Black Lagoon 

Code Geass Hangyaku no Lel... 

Kakurenbo 

Hoshi no Koe 

Kigeki 

Hetalia Axis Powers 

Fullmetal Alchemist 

Bartender 

Le Portrait de Petit Cosse... 


 Τελευταία Αρθρα Ενδιαφέροντα Links


 


17/09


15/09


14/09


14/09


14/09


11/09


11/09


11/09


11/09


11/09

Trinity Blood


Millennium Actress


Millennium Actress


Inuyasha


Neon Genesis Evangelion


Pretear


Kara no Kyoukai Movie 5: Mujun Rasen


Paradise Kiss